Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 21 Μάιος 2018, 19:00

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Μάιος 2018, 18:58
Δλδ σας πέφτει λίγος ρε μπουγατσοκιμάδες που μέχρι αντιπρόπερσι χέζατε σε γούβα στον κήπο σαν τους νταλίτ;
Έχεις κάποια άποψη για τα πεπραγμένα του δήμου επί θητείας του; Έτσι, για να έχουμε ας πούμε ένα μέτρο σύγκρισης. Ως προς τι κρίνεις το έργο του; Ως προς τις δηλώσεις του; Ως προς τις κόντρες στις οποίες έχει εμπλακεί; Με κομματικά πολιτικό φίλτρο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Μάιος 2018, 19:00

under έγραψε:
21 Μάιος 2018, 18:52
vantono έγραψε:
21 Μάιος 2018, 18:42
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
21 Μάιος 2018, 18:39
Εικόνα

Kαι υστερα αναρωτιομαστε πως τα παιδια γινονται χουλιγκαν....Με τετοιους γονεις.
πάλι καλά που δεν άρχισε να τον κοπανάει με το παιδί σε ρόλο ρόπαλου.
Απο ληψεις απο ψηλα φαινεται οτι ο τυπος μονο φωναζει.Δεν χτυπαει.
Ειναι ο πιο σωστος απο ολους απο τη στιγμη που δεν σηκωνει χερι.
Τα παιδια πρεπει να μαθαινουν οτι ο εθνομηδενισμος ειναι χολερα.Οπως και ο χουλιγκανισμος.
ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος που δεν τον βαράει μεν αλλα εκεινη τη στιγμή του φωνάζει πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα, ακουγοντας τον πατέρα του να φωνάζει κατι τετοιο (ή παρόμοιο)? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 21 Μάιος 2018, 19:03

«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»...... :smt005:

Όλοι οι ακροδεξιοί από Χρυσή Αυγή, ΝΔ ή ΑΝΕΛ την ίδια δικαιολογία έχουν!

Εικόνα

«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος δεν έχει γράψει τίποτα στο προσωπικό του προφίλ και πως το λογαριασμό του τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του. «Ταξιδεύω από χθες το βράδυ και δεν το έχω δει. Αν το έχει κάνει κάποιος από το γραφείο, θα το δω και θα το κατεβάσω» μας είπε, συμπληρώνοντας πως διαφωνεί με την ανάρτηση. Όταν πήραμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε πού ταξιδεύει δυο μέρες, μας διευκρίνισε ότι τελικά ταξιδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, αν και η ανάρτηση ήταν στο προφίλ του τουλάχιστον 16 ώρες. «Ε, εντάξει ποιος ξέρει... δεν το είχα προσέξει» απάντησε ως προς το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει στο προφίλ του από εχθές.

Να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος ξανά επικοινώνησε μαζί μας, δηλώνοντάς μας πως κατέβασε την ανάρτηση και πως θα μάθει όταν επιστρέψει στο γραφείο του ποιος ανέβασε το post. «Αυτά συμβαίνουν... Τι να λέμε τώρα...» κατέληξε.

Η λίστα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ:

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 21 Μάιος 2018, 19:03

vantono έγραψε:
21 Μάιος 2018, 19:00
ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος που δεν τον βαράει μεν αλλα εκεινη τη στιγμή του φωνάζει πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα, ακουγοντας τον πατέρα του να φωνάζει κατι τετοιο (ή παρόμοιο)? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.

Και μόνο το ότι θέτει σε κίνδυνο το παιδί, δείχνει ότι είναι κατάπτυστο μπασταρδάκι που θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Βάζει τα πολιτικά του κίνητρα πάνω από την ασφάλεια του παιδιού του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 21 Μάιος 2018, 19:03

Δλδ σας πέφτει λίγος ρε μπουγατσοκιμάδες που μέχρι αντιπρόπερσι χέζατε σε γούβα στον κήπο σαν τους νταλίτ;
Άστο αυτό το επιχείρημα, μπορεί να έχουν τίποτα κομμένο νερό (με Μπουτάρη δήμαρχο) οπότε τι γίνεται στους κήπους δεν το ξέρεις :a108:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 21 Μάιος 2018, 19:06

hellegennes έγραψε:
Έχεις κάποια άποψη για τα πεπραγμένα του δήμου επί θητείας του; Έτσι, για να έχουμε ας πούμε ένα μέτρο σύγκρισης. Ως προς τι κρίνεις το έργο του; Ως προς τις δηλώσεις του; Ως προς τις κόντρες στις οποίες έχει εμπλακεί; Με κομματικά πολιτικό φίλτρο;
Τιποτα δεν εχει κανει στον δημο.Μια φορα παγωσαν οι δρομοι και δεν ειχε αλατι να ριξει διοτι παγωσε και αυτο. :003:
Οσοι διαφωνουν με την πολιτικη του(οπως εγω) εχω την δυναμη να αντιπαρατεθω μαζι του πολιτικα.Αυτοι που υποστηριζουν την χειροδικια απεναντι του διαφωνουν στην διαχειρηση της πολιτικης του Μπουταρη οχι στην ιδια την πολιτικη του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 21 Μάιος 2018, 19:08

vantono έγραψε:
ειναι ο πιο σωστός από που κι ως που? Επειδή έχει πάρει στο κατόπι ενα γέρο τον οποίο έχουν παρει στο κατόπι κάποια άλλα χουλιγκάνια και τον κοπανάνε, και αυτός απλά τον βρίζει, θετοντας τη ζωή του παιδιού σε πλήρη κίνδυνο? Και αν ο τύπος του φωνάζει εκεινη τη στιγμή πχ, "γαμώ τους αμπελώνες σου μπεκρόπουστα,που τολμησες να πατήσεις εδώ τετοια μέρα", πώς ακριβώς μαθαίνει το παιδάκι ότι ο χουλιγκανισμός είναι χολέρα? Εκτός αν ως "χουλιγκανισμό",εσύ ορίζεις μόνο τη χειροδικία.
Εχουμε ξαναπει οτι ο Μπουταρης ειναι αθλιος και εχει πει εμετικα πραγματα.
Ειμαστε εναντιον του λιντσαρισματος αλλα καθολου εναντιον της αποδοκιμασιας.
Επειδη δεν ξερεις τι φωναζε και επειδη ειναι εξισου πιθανο να φωναζε "σηκω φυγε απο εδω ρε" δεν μπορεις να τον καταδικασεις.
Σιγουρα λοιπον χουλιγκανοι ειναι αυτοι που τον χτυπησαν.
Ο τυπος απλως φαινεται να αποδοκιμαζει.
Απο ψηλα φαινεται οτι τον ακολουθει για ελαχιστα μετρα και μετα απομακρυνεται.
Ειναι δε πολυ πιθανο να μην εχει καταλαβει την εκταση της επιθεσης.
Συνεπως δεν βλεπω γιατι πρεπει να τον τσουβαλιαζεις με τους αλλους.
Αντιθετα,ειναι ΣΩΣΤΟΣ που διαμαρτυρεται εναντιον του εθνομηδενισμου.Ιδιως οταν ειναι και το παιδι του εκει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Μάιος 2018, 19:08

Κοροιδα πιαστηκαν. Τελικα υπερ του μπουταρη θα λειτουργησει αυτη η ιστορια

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 21 Μάιος 2018, 19:11

Υδράργυρος έγραψε:
21 Μάιος 2018, 19:08
Κοροιδα πιαστηκαν. Τελικα υπερ του μπουταρη θα λειτουργησει αυτη η ιστορια
η νηφάλια τοποθέτησή μου μόλις πληροφορήθηκα το συμβάν

Lugozzi @ Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη :wink
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 19:14

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
21 Μάιος 2018, 19:03
«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»...... :smt005:

Όλοι οι ακροδεξιοί από Χρυσή Αυγή, ΝΔ ή ΑΝΕΛ την ίδια δικαιολογία έχουν!

Εικόνα

«Δεν το έκανα εγώ, το έκανε συνεργάτης μου»

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος δεν έχει γράψει τίποτα στο προσωπικό του προφίλ και πως το λογαριασμό του τον διαχειρίζονται οι συνεργάτες του. «Ταξιδεύω από χθες το βράδυ και δεν το έχω δει. Αν το έχει κάνει κάποιος από το γραφείο, θα το δω και θα το κατεβάσω» μας είπε, συμπληρώνοντας πως διαφωνεί με την ανάρτηση. Όταν πήραμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε πού ταξιδεύει δυο μέρες, μας διευκρίνισε ότι τελικά ταξιδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, αν και η ανάρτηση ήταν στο προφίλ του τουλάχιστον 16 ώρες. «Ε, εντάξει ποιος ξέρει... δεν το είχα προσέξει» απάντησε ως προς το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει στο προφίλ του από εχθές.

Να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος ξανά επικοινώνησε μαζί μας, δηλώνοντάς μας πως κατέβασε την ανάρτηση και πως θα μάθει όταν επιστρέψει στο γραφείο του ποιος ανέβασε το post. «Αυτά συμβαίνουν... Τι να λέμε τώρα...» κατέληξε.

Η λίστα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ:

Εικόνα
Έγραψα προηγουμένως: αναμένομε ότι η ηγεσία και ο μηχανισμός του κόμματος να πράξουν τα δέοντα. Φρονώ ότι η πρόσφατη ανακοίνωση που εξεδόθη δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 19:21

Τη διατήρηση της κράτησής τους μέχρι την προσεχή Τετάρτη (23/5), οπότε αναμένεται να δικαστούν μετά τη σημερινή αναβολή που ζήτησαν και πήραν, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τους τρεις κατηγορούμενους ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο προεδρεύων του δικαστηρίου συντάχθηκε με την εισαγγελέα της έδρας, η οποία νωρίτερα είχε εισηγηθεί να μην αρθεί η κράτησή τους, παρότι οι κατηγορούμενοι δια των συνηγόρων τους ζήτησαν το αντίθετο, τονίζοντας ότι έχουν μόνιμη κατοικία στη Θεσσαλονίκη και παρέχοντας διαβεβαιώσεις ότι θα παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης.

(...)

Οι τρεις κρατούμενοι, όπως επίσης ο τέταρτος κατηγορούμενος - ένας 17χρονος που παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος - διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Στην αίθουσα του Πλημμελειοδικείου βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ ο ίδιος περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας.
Ωχωχωχ... :e040:

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Μάιος 2018, 19:22

hellegennes έγραψε:
21 Μάιος 2018, 19:03
Και μόνο το ότι θέτει σε κίνδυνο το παιδί, δείχνει ότι είναι κατάπτυστο μπασταρδάκι που θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Βάζει τα πολιτικά του κίνητρα πάνω από την ασφάλεια του παιδιού του.
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Το περιμένατε; ΗΡΘΕ !!
«Λαϊκό δικαστήριο» από τον ΑΝΩΜΑΛΟ.

Εικόνα
Πρώτα έβαλε όλο του το «είναι», για να προωθήσει τη νομιμοποίηση της κάνναβης. Στη συνέχεια ανέβασε μία selfie στο λογαριασμό του στο Facebook, παρέα με μία drag queen, η οποία δηλώνει «τον γουστάρω, ακουμπάει την ψυχή μου».

Εικόνα
Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;

Εικόνα

Ανθέλληνας, φιλότουρκος και φιλοσκοπιανός
πείτε μου αξίζει δήμαρχο αυτόν ο Θερμαϊκός;...

Λαέ της συμπρωτεύουσας
την τύχη σου στα χέρια σου
τώρα πια έχεις πάρει
μην ξαναβγάλεις δήμαρχο
αυτόν που λεν Μπουτάρη

Κι όσο για τα κόμματα
δηλώσεις συμπαθείας
τρέξανε για το δήμαρχο
να κάνουν απ’ ευθείας

Που ήταν όμως όλοι αυτοί
και τι είπαν στο λαό μας
όταν ο δήμαρχος αυτός
τους Τούρκους πάντα εξυμνεί
δήθεν για το καλό μας;

Είναι η αγωνία τους
όμως πολύ μεγάλη
γιατί το βλέπουν εμφανώς
στη Θέση που ήλθε χθες αυτός
σε λίγο θα ‘λθουν κι άλλοι…

Το μάθημα το έλαβες
χθες δήμαρχε Μπουτάρη
πλησιάζει η ώρα να γενείς
της ιστορίας μίασμα
πολιτικό κουφάρι…

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μάιος 2018, 19:29

The Rebel έγραψε:
21 Μάιος 2018, 19:22

Ανθέλληνας, φιλότουρκος και φιλοσκοπιανός
πείτε μου αξίζει δήμαρχο αυτόν ο Θερμαϊκός;...

Λαέ της συμπρωτεύουσας
την τύχη σου στα χέρια σου
τώρα πια έχεις πάρει
μην ξαναβγάλεις δήμαρχο
αυτόν που λεν Μπουτάρη

Κι όσο για τα κόμματα
δηλώσεις συμπαθείας
τρέξανε για το δήμαρχο
να κάνουν απ’ ευθείας

Που ήταν όμως όλοι αυτοί
και τι είπαν στο λαό μας
όταν ο δήμαρχος αυτός
τους Τούρκους πάντα εξυμνεί
δήθεν για το καλό μας;

Είναι η αγωνία τους
όμως πολύ μεγάλη
γιατί το βλέπουν εμφανώς
στη Θέση που ήλθε χθες αυτός
σε λίγο θα ‘λθουν κι άλλοι…

Το μάθημα το έλαβες
χθες δήμαρχε Μπουτάρη
πλησιάζει η ώρα να γενείς
της ιστορίας μίασμα
πολιτικό κουφάρι…

Από το ίδιο άρθρο, ρέμπελ:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 21 Μάιος 2018, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Μάιος 2018, 19:30

Lugozzi έγραψε:
19 Μάιος 2018, 22:42
αν τις φάει και του χρόνου πριν τις εκλογές
πάει για τρίτη θητεία

Εικόνα
Η ιστορία για αυτό έγινε, πήγε για να γίνει τζέρτζελο. Το είχε κάνει συνειδητά όπως ομολόγησε και την πρώτη φορά της εκλογής του, όταν προκαλούσε τον Άνθιμο, λεγοντας τον Μουτζαχεντιν και έτσι.
Ότι και να κάνει πάντως, το θεωρώ απίθανο να περάσει στο β γύρο. Είναι κάτι σαν τους Άριστους πλεον, λειτουργεί συσπειρωτικά από την ανάποδη, όσο απίθανος και να είναι ο αντίπαλος.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 21 Μάιος 2018, 19:32

Είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις έναν άνθρωπο να τρώει ξύλο από τραμπούκους 10 προς ένα, πόσο μάλλον όταν είναι γέρος.

Βέβαια μιλάμε για Πόντιους, τον κατιμά της χώρας μαζί με τους Κρητικούς.

Από την άλλη, δεν τον λυπάται και κανείς σοβαρός άνθρωπος όταν έχει πει " πούτσα μου οι σφαγές, τουρίστες θέλω να φέρνω" και πάει στο συλαλλητήριο μνήμης τους. Απορώ πως δεν πήγε και στη φιέστα του κυπέλλου του μπάοκ με φανέλα Κόκε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών