Όμορφα λόγια που σας έχουν πει

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Όμορφα λόγια που σας έχουν πει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 10 Απρ 2018, 22:52

Να φέρω την πάπια;

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Απρ 2018, 14:44

Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 14:02
plouf έγραψε:
10 Απρ 2018, 13:54

Σωστα αλλα σχεδον παντα θα ειμαι ο τελευταιος που θα το καταλαβω.Επισης να πω οτι μενω μακρια απο ατομα που εμφανιζονται ως καλοθελητες.Θα λαβω υποψη μονο τις συμβουλες των γονιων μου και των καρδιακων φιλων.Μπορω ακομα να πω οτι ζηταω και την γνωμη τους για κατι που με απασχολει.
Ισχύει θα είσαι ο τελευταίος που θα το μάθεις. Όπως και το συμβουλές ζητάμε από αξιόπιστα άτομα δικά μας που εμπιστευόμαστε. Αν και όλα είναι μπλεγμένα. Τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.
Αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω. :a040: Οι γεροι μας ορισμενες φορες μας βαζουν φραγμους και πρεπει.Για παραδειγμα οι γεροι μου κουτσομπολευουν τον ξαδερφο μου επειδη παντρευτηκε μια γυναικα η οποια ηταν χωρισμενη και ειχε παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της και μαλλον δεν θελει να κανει αλλο παιδι.Βασικα η γυναικα αυτη ηταν ο πρωτος του ερωτας στο λυκειο.Οι δρομοι τους χωρισαν για χρονια και τελικα ξαναεσμιξαν και παντρευτηκαν. :D .Τεσπα τι να περιμενεις απο γεροξεκουτηδες... :lol:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Απρ 2018, 15:07

plouf έγραψε:
11 Απρ 2018, 14:44

Αχ και να ξερες ποσο σε καταλαβαινω. :a040: Οι γεροι μας ορισμενες φορες μας βαζουν φραγμους και πρεπει.Για παραδειγμα οι γεροι μου κουτσομπολευουν τον ξαδερφο μου επειδη παντρευτηκε μια γυναικα η οποια ηταν χωρισμενη και ειχε παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της και μαλλον δεν θελει να κανει αλλο παιδι.Βασικα η γυναικα αυτη ηταν ο πρωτος του ερωτας στο λυκειο.Οι δρομοι τους χωρισαν για χρονια και τελικα ξαναεσμιξαν και παντρευτηκαν. :D .Τεσπα τι να περιμενεις απο γεροξεκουτηδες... :lol:
Παλιά σκεπτικά και πολλές φορές χρησιμοποιούν δικά τους βιώματα και τα προβάλουν πάνω μας. Όχι οι γονείς, οποιοσδήποτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Απρ 2018, 15:26

Naida έγραψε:
11 Απρ 2018, 15:07
plouf έγραψε:
11 Απρ 2018, 14:44

Παλιά σκεπτικά και πολλές φορές χρησιμοποιούν δικά τους βιώματα και τα προβάλουν πάνω μας. Όχι οι γονείς, οποιοσδήποτε.
Να σου πω κατι.
Αν γινεται κατι τετοιο αποδρας.Πατας το κουμπι της εκτιναξης και φευγεις μακρια οπως οι πιλοτοι των μαχητικων τζετ οταν
βρισκονται σε κινδυνο.
Ομως δεν θα χαλουσα την σχεση μου με αυτους που μου εδωσαν το πολυτιμο δωρο της ζωης.
Αυτα συμβαινουν μονο σε ακραιες περιπτωσεις και τα μαθαινουμε στην εκπομπη της Ζηνας Κουτσελινη και ο νοων νοειτω.
Απο την αλλη οι γονεις μου εχουν πολλα θετικα.Εγω οταν ημουν 16 μου αγοραζαν τα τσιγαρα μου.Μια φορα πρεζακιας δεν κατεληξα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Απρ 2018, 18:13

plouf έγραψε:
11 Απρ 2018, 15:26

Να σου πω κατι.
Αν γινεται κατι τετοιο αποδρας.Πατας το κουμπι της εκτιναξης και φευγεις μακρια οπως οι πιλοτοι των μαχητικων τζετ οταν
βρισκονται σε κινδυνο.
Ομως δεν θα χαλουσα την σχεση μου με αυτους που μου εδωσαν το πολυτιμο δωρο της ζωης.
Αυτα συμβαινουν μονο σε ακραιες περιπτωσεις και τα μαθαινουμε στην εκπομπη της Ζηνας Κουτσελινη και ο νοων νοειτω.
Απο την αλλη οι γονεις μου εχουν πολλα θετικα.Εγω οταν ημουν 16 μου αγοραζαν τα τσιγαρα μου.Μια φορα πρεζακιας δεν κατεληξα.
Καλά δε λέει κάτι αν σου αγόραζαν οι γονείς στα 16 τα τσιγάρα σου. Το πρόβλημα είναι όταν θα στα αγοράσουν στα 25,30,35 κτλ και δε μιλάω για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά όταν είναι μόνιμη κατάσταση ή πολύ συχνή. Εκεί κάπου έχουν κάνει λάθος σαν γονείς. Γενικά όσο πιο ανεξάρτητος από τους γονείς τόσο πιο υγιής, αληθινή και "χρήσιμη" η σχέση μαζί τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Απρ 2018, 20:29

Naida έγραψε:
11 Απρ 2018, 18:13
plouf έγραψε:
11 Απρ 2018, 15:26

Να σου πω κατι.
βρισκονται σε κινδυνο.
Καλά δε λέει κάτι αν σου αγόραζαν οι γονείς στα 16 τα τσιγάρα σου. Το πρόβλημα είναι όταν θα στα αγοράσουν στα 25,30,35 κτλ και δε μιλάω για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά όταν είναι μόνιμη κατάσταση ή πολύ συχνή. Εκεί κάπου έχουν κάνει λάθος σαν γονείς. Γενικά όσο πιο ανεξάρτητος από τους γονείς τόσο πιο υγιής, αληθινή και "χρήσιμη" η σχέση μαζί τους.
Quoted as true. :g030:

casper quantum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από casper quantum » 12 Απρ 2018, 01:26

Ορέστης 35 έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:29
Κασπερινα τι τεραστιο ματι ειναι αυτο; χιχιχιχι!
Be careful. I'm watching you :P:

Θα αντισταθώ και δεν θα γράψω στα άσχημα λόγια.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Απρ 2018, 01:42

casper quantum έγραψε:
12 Απρ 2018, 01:26
Ορέστης 35 έγραψε:

Το διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι θέλεις να εκφέρεις ευγενικά τις προτάσεις. Το μπανιστήρι το λες I'm watching you. :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 12 Απρ 2018, 01:48

casper quantum έγραψε:
12 Απρ 2018, 01:26
Ορέστης 35 έγραψε:

:e045:

casper quantum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από casper quantum » 12 Απρ 2018, 01:55

Είναι φίλος ο Ορέστης βρε (:

:e045:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Απρ 2018, 01:55

Βάζουμε μόνο λόγια που έχουν πει ή που έχουν γράψει για να τα δούμε;

casper quantum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από casper quantum » 12 Απρ 2018, 01:56

Λολ. Ό,τι θες βάλε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Απρ 2018, 02:02

ΟΚ.

"Έχετε απαγορευτεί μόνιμα από τη δημόσια συζήτηση. Ελάτε σε επικοινωνία με τη διαχείριση admin@phorum.gr.
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι: 6.1

Το όνομά σου έχει απαγορευτεί."

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 19 Απρ 2018, 20:19

Θα σε γηροκομήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών