Οκ...
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Είμαι θετικός
Όχι, άλλο συμβαίνει.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:00Των ερευνητών είναι οι ανησυχίες, εγώ τις μεταφέρω. Εσένα που σε ενδιαφέρει να απαγγείλεις αναλυτικά τις παρενέργειες της ασπιρίνης στους πελάτες σου, θα πρέπει να σε ενδιαφέρει ηθικά να αναλύσεις και τις ανησυχίες τους. Ή ίσως είναι και αυτοί άσχετοι, ποιος ξέρει; Εσύ μόνο.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:57περιμένω να ακούσω τις ανησυχίες σου για τις selenoproteins.
Ότι τα φέρνει καμία φορά έτσι η πουτάνα η ζωή που πέφτεις στην περίπτωση.
Συμπτωματικά τελείωσα το κεφάλαιο 9 απόψε και πριν πάω για ύπνο θα κάνω ένα γρήγορο πέρασμα στο κεφάλαιο 10 για να δω τι έχω αύριο βράδυ.

Σου θυμίζει κάτι το κεφάλαιο;
Ξέρεις κάποιοι όντως ασχολούμαστε με αυτά γιατί είναι οι σπουδές και η καυλα μας να τις εξελιξουμε με μετεπτυχιακα.
Και για να ξέρουμε αν μη τι άλλο για τι πράγμα μιλάμε, όταν και αν μιλήσουμε.
Το ότι ξέρεις αγγλικά και να χρησιμοποιείς το google δε σημαίνει ότι μπορείς να ανοίγεις κουβέντες για οποιοδήποτε θέμα, πόσο μάλλον για τόσο πολύπλοκα πράγματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έκανες εμβόλιο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

πάλι τα ίδια, δεν με ξαναρώτησες πριν ένα μήνα; Δεν γινόταν σου είπα.
μην ανοίγεις πολλά μέτωπα όμως, πρώτα τον χαπάκια τον γκομπακ, μετα μου δειχνεις και εμενα.
μην ανοίγεις πολλά μέτωπα όμως, πρώτα τον χαπάκια τον γκομπακ, μετα μου δειχνεις και εμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Σεπ 2023, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι έπαθες μωρή γιαούρτη; Κόλλησες; (βαριέμαι να δω προηγούμενη σελίδα γι αυτό ρωτάω)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
όχι όχι, έχει γίνει παρεξήγηση εδώ με τον ισιλδουρ παλι, νομιζει οτι τον δουλεύω.
Ήθελα να δω αν θυμάσαι καλά κι αν θα έλεγες την ίδια μαλακία ή αν άλλαξες τροπάρι.

Πω πω ρε μαλάκες δεν καταλαβαίνω το ύφος σας. Τασακώνεστε στ αλήθεια και δεν ξέρω κάτι; Πολύ αινιγματικά τα λέτε και επιθετικά και μετρημένα.
Ταγκό.
Σοβαρά τώρα τι λέτε;
Ταγκό.
Σοβαρά τώρα τι λέτε;
Μαλακίες λέμε, ως συνήθως. Εγώ το παίζω σοβαρός κι ο μονότροχος αστειάτορας.

εγώ απλά προσπαθώ να σε βοηθήσω να ομολογήσει ο γκομπακ οτι παιρνει αναβολικα.
είναι και το θεμα του νήματος άλλωστε.
είναι και το θεμα του νήματος άλλωστε.
Οι κανένες (γενικώς και ειδικώς) ας με κατηγορούν όσο θέλουν. Ούτε για εγγραφή στα ανακυκλώσιμα χαρτικά, πλαστικά κλπ δεν αξίζει ο κόπος.Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 00:03Καλά, αλλά μην σε ξαναδώ να κατηγορείς την ΓΑΛΗ πχ ότι δεν απαντά ευθέως. Ναι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α γι αυτό τρως τα λυσσακά σου. Επειδή δεν αξίζει καν να ασχοληθείς. ΟΚ.
ειδικως με έχεις πριξει, μα δεν σας έχουμε γνωρίσει, μα δεν έχουμε δει το σπίτι σας, την δουλεια σας, δεν σας έχουμε πιάσει τον κωλο. Ξεχνα το γαλή να ξεμπερδεύουμε, δεν θα γίνει, μην πετάγεσαι οπου σε φυτεύει ο θαρραλεος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50