Σε ό,τι αφορά επιστήμη αυτό το πρόσωπο χρησιμοποιώ. Εσύ λέγε "ξέρουνε ότι η γη είναι σφαιροειδές".Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:18Ξες, βασικό πρόβλημα σε αρκετά απ' αυτά που λες, είναι αυτό το "ξέρουμε" που έγραψες. Αν έλεγες "ξέρουνε" θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:12Αυτά μου τα είχες πει, είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση. Η μελέτη που παράθεσα και δίνει αυτό το ποσοστό αφορά περίπτωση που συγκεκριμένα την τέσταραν εργαστηριακά για να δουν αν όντως είχε σχέση με το εμβόλιο και διαπίστωσαν ότι καραείχε, γιατί η επανενεργοποίηση οφειλόταν στην πρωτεΐνη ακίδα, που εκμεταλλεύτηκε ο έρπης για να κάνει ξανά πάρτι.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:09Ενημερωτικά πάντα και αν παίζει κάποιον ρόλο, όταν έπαθα έρπη και πήγα στην δερματολόγο, μου είπε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη έξαρση (άνοιξη του 20) από αρκετούς μήνες πριν. Και το απέδιδαν, απ' ό,τι μου είπε, κυρίως στην πτώση του ανοσοποιητικού για ψυχολογικούς λόγους που ήταν κάτι πολύ έντονο τότε.
Δεν πρόκειται δηλαδή για τυχαία έξαρση που συνέπεσε με τα εμβόλια, ξέρουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:20Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω παιδί πριν κάνω εμπολιο για τον ψευτοϊο
Χελη ξέρεις τίποτα για παρενέργειες για εμάς με το άστρα ή μόνο για τον απατεώνα κτηνίατρο που τον έκανε κ η γυναίκα μου το βοϊδι

Κι εγώ κτηνιάτρου έκανα...το ζωον

Παρατηρητής...
- Otto Weininger
Ευτυχως που έκανα παιδί μετά τα εμβόλια (εγώ και εκατοντάδες εκατομμύρια ανά τον κόσμο) γιατί ποιος ξέρει τι μαλακιες θα άκουγα από καφενειακούς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:20Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω παιδί πριν κάνω εμπολιο για τον ψευτοϊο
Χελη ξέρεις τίποτα για παρενέργειες για εμάς με το άστρα ή μόνο για τον απατεώνα κτηνίατρο που τον έκανε κ η γυναίκα μου το βοϊδι
Let them make the first mistake. We make the last move.
GoBack @ κουζίνα στη δουλειάGoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:48Καταλαβαινω τη συναισθηματικη σου φορτιση επειδη σε κοροιδευουμε στο ιντερνέτ αλλα εγω δεν εχω γραψει πουθενα οτι παιρνω οποιουδηποτε ειδους σκευασματαIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:42Εσύ τράβα παράγγειλε ό,τι μαλακία σου προτείνει ο "μπρο που ξέρει" από το ίντερνετ, πρωτεΐνες, ενισχυτικά και όπως αλλιώς λένε τα σκευάσματα που παίρνεις, αλλά μην κάνεις εμβόλιο γιατί ποιος ξέρει τι έχει μέσα και τι θα βάλεις στον οργανισμό σου.
Α, και σκάσε ένα κάρο λεφτά σε κάθε παπαριά που ξέρει ο κάθε μπρο, για να μην σε πιάσει κώτσο το κύκλωμα των διατροφολόγων.
GoBack @ κουζίνα στη δουλειά
Εδώ, το brosience σημαίνει κάτι διαφορετικό από την επικρατούσα άποψη, για στεροειδή κλπ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Otto Weininger
Ο GoBack παίζει να πατάει κλικ σε όλα τα σπαμ που πετάγονται με τίτλο "Η φυσική ουσία που σε κάνει να χάσεις 30 κιλά σε ένα μήνα και οι γιατροί δεν θέλουν να ξέρεις" ή "νέα μέθοδος σε μαθαίνει καινούργια γλώσσα από το 0 μέσα σε 3 μέρες - οι καθηγητές την μισούν".Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:24GoBack @ κουζίνα στη δουλειάGoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:48Καταλαβαινω τη συναισθηματικη σου φορτιση επειδη σε κοροιδευουμε στο ιντερνέτ αλλα εγω δεν εχω γραψει πουθενα οτι παιρνω οποιουδηποτε ειδους σκευασματαIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:42
Εσύ τράβα παράγγειλε ό,τι μαλακία σου προτείνει ο "μπρο που ξέρει" από το ίντερνετ, πρωτεΐνες, ενισχυτικά και όπως αλλιώς λένε τα σκευάσματα που παίρνεις, αλλά μην κάνεις εμβόλιο γιατί ποιος ξέρει τι έχει μέσα και τι θα βάλεις στον οργανισμό σου.
Α, και σκάσε ένα κάρο λεφτά σε κάθε παπαριά που ξέρει ο κάθε μπρο, για να μην σε πιάσει κώτσο το κύκλωμα των διατροφολόγων.
Εδώ, το brosience σημαίνει κάτι διαφορετικό από την επικρατούσα άποψη, για στεροειδή κλπ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο να παραθέτεις μια γενικά αποδεκτή και πασίγνωστη γνώση από αιώνες, με ένα αποτέλεσμα μιας πρόσφατης εργαστηριακής έρευνας που αφορά ένα θέμα το οποίο κατανοείς κατά 5% μιας επιστήμης με την οποία έχεις ασχοληθεί κατά 0,5% και ως επιστημονικό αντικείμενο του κλάδου σου κατα 0,0%.hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:20Σε ό,τι αφορά επιστήμη αυτό το πρόσωπο χρησιμοποιώ. Εσύ λέγε "ξέρουνε ότι η γη είναι σφαιροειδές".Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:18Ξες, βασικό πρόβλημα σε αρκετά απ' αυτά που λες, είναι αυτό το "ξέρουμε" που έγραψες. Αν έλεγες "ξέρουνε" θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:12
Αυτά μου τα είχες πει, είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση. Η μελέτη που παράθεσα και δίνει αυτό το ποσοστό αφορά περίπτωση που συγκεκριμένα την τέσταραν εργαστηριακά για να δουν αν όντως είχε σχέση με το εμβόλιο και διαπίστωσαν ότι καραείχε, γιατί η επανενεργοποίηση οφειλόταν στην πρωτεΐνη ακίδα, που εκμεταλλεύτηκε ο έρπης για να κάνει ξανά πάρτι.
Δεν πρόκειται δηλαδή για τυχαία έξαρση που συνέπεσε με τα εμβόλια, ξέρουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί.

Ειναι γνωστο οτι με τα στεροειδη χανεις κιλα,λογικο που μπερδευτηκες.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:24GoBack @ κουζίνα στη δουλειάGoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:48Καταλαβαινω τη συναισθηματικη σου φορτιση επειδη σε κοροιδευουμε στο ιντερνέτ αλλα εγω δεν εχω γραψει πουθενα οτι παιρνω οποιουδηποτε ειδους σκευασματαIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 22:42
Εσύ τράβα παράγγειλε ό,τι μαλακία σου προτείνει ο "μπρο που ξέρει" από το ίντερνετ, πρωτεΐνες, ενισχυτικά και όπως αλλιώς λένε τα σκευάσματα που παίρνεις, αλλά μην κάνεις εμβόλιο γιατί ποιος ξέρει τι έχει μέσα και τι θα βάλεις στον οργανισμό σου.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Σου έδωσα έναν άμεσα διαθέσιμο αριθμό από την μελέτη που παράθεσα, σε μια ολοκληρωμένη πρόταση που είναι ξεκάθαρο τι λέει. Δεν έχω κανέναν σκοπό να φέρω αναλυτικότερα στατιστικά που θα βρεις μια δικαιολογία να απορρίψεις. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο δράσης. Εξάλλου οι περισσότερες μελέτες που ασχολήθηκαν μ' αυτό είχαν περιορισμένο data collection, το παρατιθέμενο ήταν μέχρι 21 μέρες. Θα ήταν ενδιαφέρον αν βλέπαμε σε βάθος χρόνου διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων αλλά μέχρι τότε βολέψου μ' αυτά που υπάρχουν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:14Αααααντε, σοβαρά;hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:05Δεν λέει αυτό, λέει το 20% των ατόμων που είχαν δερματικές αντιδράσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:00
Εντυπωσιακό. Θα πίστευε κανείς πως το 20% των αντρών παγκοσμίως που έκαναν εμβόλιο mRNA είχε reactivation του VZV.
Οπότε όταν σε ξαναρωτησω τι ποσοστό των εμβολιασμενων ανδρών με mRNA vaccines παρουσίασε reactivation του VZV, μη μου ξαναβάλεις εντυπωσιακά νουμεράκια, αλλά αυτό που σε ρωτάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άλλη μια εξυπναδίστικη απάντηση, επειδή επιλέγεις να παραβλέψεις το κλπ δίπλα από τα στεροειδή. Αλλά δεν απαντάς. Τι εννοείς εκεί με το brosience και γιατί λες ότι την γάμησες αν ισχύει αυτό που σου λέει ο Μπαζούμπα;GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:33Ειναι γνωστο οτι με τα στεροειδη χανεις κιλα,λογικο που μπερδευτηκες.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:24GoBack @ κουζίνα στη δουλειά

- hellegennes
Επιστημονικά είναι ακριβώς το ίδιο όταν μιλάμε για δεδομένα είτε τα καταλαβαίνεις 1% είτε είσαι ο Θεός και τα έφτιαξες εσύ.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:31Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο να παραθέτεις μια γενικά αποδεκτή και πασίγνωστη γνώση από αιώνες, με ένα αποτέλεσμα μιας πρόσφατης εργαστηριακής έρευνας που αφορά ένα θέμα το οποίο κατανοείς κατά 5% μιας επιστήμης με την οποία έχεις ασχοληθεί κατά 0,5% και ως επιστημονικό αντικείμενο του κλάδου σου κατα 0,0%.hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:20Σε ό,τι αφορά επιστήμη αυτό το πρόσωπο χρησιμοποιώ. Εσύ λέγε "ξέρουνε ότι η γη είναι σφαιροειδές".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί χάνει - βάζει κιλά γλήγορα.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:37Άλλη μια εξυπναδίστικη απάντηση, επειδή επιλέγεις να παραβλέψεις το κλπ δίπλα από τα στεροειδή. Αλλά δεν απαντάς. Τι εννοείς εκεί με το brosience και γιατί λες ότι την γάμησες αν ισχύει αυτό που σου λέει ο Μπαζούμπα;GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:33Ειναι γνωστο οτι με τα στεροειδη χανεις κιλα,λογικο που μπερδευτηκες.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:24
Το θέμα δεν είναι αυτό όμως.
Το θέμα είναι ότι βρήκα ένα κομμάτι από κάτι που έχασες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σταματα ρε μαρτυριαρη, πλακα εχει.
Εννοουσα το προφανες,προγραμματα που δεν προτεινονται απο την επιστημονικη κοινοτητα.Τι δουλεια εχουν τωρα τα σκευασματα ενω μιλουσαμε για απωλεια βαρους μονο εσυ το ξερεις.Λεω οτι την γαμησα γιατι ανεβοκατεβαινω κιλα πολυ συχναIsildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:37Άλλη μια εξυπναδίστικη απάντηση, επειδή επιλέγεις να παραβλέψεις το κλπ δίπλα από τα στεροειδή. Αλλά δεν απαντάς. Τι εννοείς εκεί με το brosience και γιατί λες ότι την γάμησες αν ισχύει αυτό που σου λέει ο Μπαζούμπα;GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:33Ειναι γνωστο οτι με τα στεροειδη χανεις κιλα,λογικο που μπερδευτηκες.Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:24

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι σιγά που εννοείς αυτό, σε κατάλαβε ο ισιλδουρ, χαπακωνεσαι. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50