Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:45
enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:35
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:09
στην πτώση του ανοσοποιητικού για ψυχολογικούς λόγους που ήταν κάτι πολύ έντονο τότε.
μαζεύαμε θάρρος τοτε, μηπως τα είχε μπερδέψει;
Ξέρω, άσκοπο γιατί η κουβέντα μαζί σου είναι πλέον ανούσια, αλλά θα το πω μπας και το δει και κανένας άλλος.
Η δερματολόγος ήταν κάργα θρησκευόμενη, στα όρια της θρησκόληπτης. Πιστέύω μάλιστα πως είχε και σχέση με κάποια από τις διάφορες ομάδες (θες πες το σέχτα, θες πες το όπως αλλιώς να 'ναι), γιατί κάτι μου είπε για τα εμβόλια που μού σηκώθηκε η τρίχα. Για την επιστημονικότητά της εννοώ και μάλιστα θεωρούνταν πολύ καλή δερματολόγος, και απ' όσο κατάλαβα από τις φορές που είχα πάει στο ιατρείο της και παλιότερα, όντως ήταν.
Εμβόλιο δεν έκανε ποτέ, το τράβηξε όσο μπορούσε χρονικά και τελικά το έκλεισε το ιατρείο, βγήκε στην σύνταξη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 04 Σεπ 2023, 23:46
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:35
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:14
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:05
Δεν λέει αυτό, λέει το 20% των ατόμων που είχαν δερματικές αντιδράσεις.
Αααααντε, σοβαρά;
Οπότε όταν σε ξαναρωτησω τι ποσοστό των εμβολιασμενων ανδρών με mRNA vaccines παρουσίασε reactivation του VZV, μη μου ξαναβάλεις εντυπωσιακά νουμεράκια, αλλά αυτό που σε ρωτάω.
Σου έδωσα έναν άμεσα διαθέσιμο αριθμό από την μελέτη που παράθεσα, σε μια ολοκληρωμένη πρόταση που είναι ξεκάθαρο τι λέει. Δεν έχω κανέναν σκοπό να φέρω αναλυτικότερα στατιστικά που θα βρεις μια δικαιολογία να απορρίψεις. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο δράσης. Εξάλλου οι περισσότερες μελέτες που ασχολήθηκαν μ' αυτό είχαν περιορισμένο data collection, το παρατιθέμενο ήταν μέχρι 21 μέρες. Θα ήταν ενδιαφέρον αν βλέπαμε σε βάθος χρόνου διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων αλλά μέχρι τότε βολέψου μ' αυτά που υπάρχουν.
Θα βρω δικαιολογία να τα απορρίψω;

Μια ερώτηση έκανα, αν δεν την ξέρεις ή αν φοβάσαι ότι το ποσοστό % θα είναι τόσο μικρό που δε θα μπορείς να βαράς τις καμπάνες και να φωνάζεις "τρεχάτε χωριανοί", μην ανοίγεις κουβέντα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 23:46
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:20
Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω παιδί πριν κάνω εμπολιο για τον ψευτοϊο

Χελη ξέρεις τίποτα για παρενέργειες για εμάς με το άστρα ή μόνο για τον απατεώνα κτηνίατρο που τον έκανε κ η γυναίκα μου το βοϊδι
Το πιο ανησυχητικό που έχω διαβάσει είναι αυτό:
Krutzke et al. [428] investigated the content of the adenovirus vector–based COVID-19 vaccines from AstraZeneca (ChAdOx1) and Johnson & Johnson–Janssen (Ad26. COV2. S) and found significant protein contaminations. In the three lots investigated of the AstraZeneca (ChAdOx1) vaccine, “about 70% of the detected protein content was of human and only 30% of virus origin” in one lot, and “approximately 50% of detected proteins were of human origin” in the two other lots. More than 1000 different human proteins could be identified that originate from the human T-REx-293 cells (human embryonic kidney cells from a female fetus transformed with adenovirus 5 DNA) used in the vaccine production. The specification limit for protein contamination defined by the EMA (400 ng), was significantly exceeded by the amount of protein contamination detected. In the Johnson & Johnson–Janssen (Ad26. COV2. S) vaccine samples, the protein contamination was significantly less (less than 1% of human origin). With regard to possible health-related effects of these process- and product-related impurities the authors concluded that given the significant amount of protein contamination in the AstraZeneca (ChAdOx1) vaccine “the question imposes itself, whether or not (some of) the impurities might have long-term immune-related side effects in some of the vaccinees”.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
enaon
από enaon » 04 Σεπ 2023, 23:48
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:45
Ξέρω, άσκοπο γιατί η κουβέντα μαζί σου είναι πλέον ανούσια, αλλά θα το πω μπας και το δει και κανένας άλλος.
εγώ τι έκανα πάλι, ισα ίσα λέω ότι ήταν ωραία προσπαθεια να τον μειώσεις και ας μην θυμόσουν σωστά. Την επομενη φορα.
-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:49
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:42
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:37
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:33
Ειναι γνωστο οτι με τα στεροειδη χανεις κιλα,λογικο που μπερδευτηκες.
Άλλη μια εξυπναδίστικη απάντηση, επειδή επιλέγεις να παραβλέψεις το κλπ δίπλα από τα στεροειδή. Αλλά δεν απαντάς. Τι εννοείς εκεί με το brosience και γιατί λες ότι την γάμησες αν ισχύει αυτό που σου λέει ο Μπαζούμπα;
Εννοουσα το προφανες,προγραμματα που δεν προτεινονται απο την επιστημονικη κοινοτητα.Τι δουλεια εχουν τωρα τα σκευασματα ενω μιλουσαμε για απωλεια βαρους μονο εσυ το ξερεις.Λεω οτι την γαμησα γιατι ανεβοκατεβαινω κιλα πολυ συχνα

Δηλαδή, το δικό σου μπροσάιενς περιλαμβάνει μόνο διατροφικά προγράμματα που δεν δίνουν επιστήμονες και καθόλου μαντζούνια;

-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:51
enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:48
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:45
εγώ τι έκανα πάλι, ισα ίσα λέω ότι ήταν ωραία προσπαθεια να τον μειώσεις και ας μην θυμόσουν σωστά. Την επομενη φορα.
Εσύ δηλαδή αν ακούσεις κάποιον να λέει ότι χρησιμοποιεί μπροσάιενς, το μυαλό σου δεν θα πάει σε σκευάσματα, έτσι; Αυτό λες;

-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 23:51
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:46
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:14
Αααααντε, σοβαρά;
Οπότε όταν σε ξαναρωτησω τι ποσοστό των εμβολιασμενων ανδρών με mRNA vaccines παρουσίασε reactivation του VZV, μη μου ξαναβάλεις εντυπωσιακά νουμεράκια, αλλά αυτό που σε ρωτάω.
Σου έδωσα έναν άμεσα διαθέσιμο αριθμό από την μελέτη που παράθεσα, σε μια ολοκληρωμένη πρόταση που είναι ξεκάθαρο τι λέει. Δεν έχω κανέναν σκοπό να φέρω αναλυτικότερα στατιστικά που θα βρεις μια δικαιολογία να απορρίψεις. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο δράσης. Εξάλλου οι περισσότερες μελέτες που ασχολήθηκαν μ' αυτό είχαν περιορισμένο data collection, το παρατιθέμενο ήταν μέχρι 21 μέρες. Θα ήταν ενδιαφέρον αν βλέπαμε σε βάθος χρόνου διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων αλλά μέχρι τότε βολέψου μ' αυτά που υπάρχουν.

Μια ερώτηση έκανα, αν δεν την ξέρεις ή αν φοβάσαι ότι το ποσοστό % θα είναι τόσο μικρό που δε θα μπορείς να βαράς τις καμπάνες και να φωνάζεις "τρεχάτε χωριανοί", μην ανοίγεις κουβέντα.
Κανείς δεν ξέρει την ακριβή απάντηση γιατί τα δεδομένα είναι αποσπασματικά αλλά μπορείς να συγκεντρώσεις στατιστικά από διάφορες πηγές. Αυτό θέλει χρόνο που δεν προτίθεμαι να δαπανήσω. Μπορείς όμως εσύ, αν ενδιαφέρεσαι στ' αλήθεια. Ψάξε όλες τις διαθέσιμες πηγές και βρες πόσο συχνά ήταν τα παράπονα για δερματικές παθήσεις σε συστήματα αναφορών VAERS.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Isildur
από Isildur » 04 Σεπ 2023, 23:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:49
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:46
AstraZeneca (
ChAdOx1) vaccine
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν το αντέχουν κάποιοι.
7 ξεκαρδιστικά γελάκια από Χέλη σε 3... 2... 1...

-
enaon
από enaon » 04 Σεπ 2023, 23:54
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:51
Εσύ δηλαδή αν ακούσεις κάποιον να λέει ότι χρησιμοποιεί μπροσάιενς, το μυαλό σου δεν θα πάει σε σκευάσματα, έτσι; Αυτό λες;
πρεπει να τον πιέσεις λίγο να ομολογήσει, και ο μπαζουμπα μαλλον τα ίδια κάνει και μας κοιροιδευουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως φοβερή προσπαθεια εκανες, εγω θα την μετρούσα και μαλακιες να λες.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 04 Σεπ 2023, 23:57
hellegennes έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:51
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:46

Κανείς δεν ξέρει την ακριβή απάντηση γιατί τα δεδομένα είναι αποσπασματικά αλλά μπορείς να συγκεντρώσεις στατιστικά από διάφορες πηγές. Αυτό θέλει χρόνο που δεν προτίθεμαι να δαπανήσω. Μπορείς όμως εσύ, αν ενδιαφέρεσαι στ' αλήθεια. Ψάξε όλες τις διαθέσιμες πηγές και βρες πόσο συχνά ήταν τα παράπονα για δερματικές παθήσεις σε συστήματα αναφορών VAERS.
Πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 2 δοσεις των mRNA vaccines.
Ε τι ποσοστά έχουμε για το κάθε τι ;
Τώρα δεν μπορώ να διαβάσω VAERS (το είχε κάνει άλλωστε ο Αρίστος με επιτυχία στο νήμα με την Αυστραλία

), διότι περιμένω να ακούσω τις ανησυχίες σου για τις selenoproteins.
Αλλά να τα εξηγήσεις καλά, ο Ekpliktikos δεν είναι του χώρου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 23:57
Όσο για το "τρεχάτε χωριανοί" είναι πια αργά. Όσοι έκαναν εμβόλιο έκαναν. Pfizer, Moderna και BioNTech είχαν κέρδη (καθαρά) 75 δις από τα συμβόλαια με την ΕΕ και πλήρωσαν 0 φόρους γιατί τα δήλωσαν σε φορολογικούς παραδείσους.
Συγχαρητήρια, κορόιδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
GoBack
από GoBack » 04 Σεπ 2023, 23:59
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:49
GoBack έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:42
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:37
Άλλη μια εξυπναδίστικη απάντηση, επειδή επιλέγεις να παραβλέψεις το κλπ δίπλα από τα στεροειδή. Αλλά δεν απαντάς. Τι εννοείς εκεί με το brosience και γιατί λες ότι την γάμησες αν ισχύει αυτό που σου λέει ο Μπαζούμπα;
Εννοουσα το προφανες,προγραμματα που δεν προτεινονται απο την επιστημονικη κοινοτητα.Τι δουλεια εχουν τωρα τα σκευασματα ενω μιλουσαμε για απωλεια βαρους μονο εσυ το ξερεις.Λεω οτι την γαμησα γιατι ανεβοκατεβαινω κιλα πολυ συχνα

Δηλαδή, το δικό σου μπροσάιενς περιλαμβάνει μόνο διατροφικά προγράμματα που δεν δίνουν επιστήμονες και καθόλου μαντζούνια;
Μονο νανογιλεκα που ενισχυουν την καυση θερμιδων.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Σεπ 2023, 00:00
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:57
περιμένω να ακούσω τις ανησυχίες σου για τις selenoproteins.
Των ερευνητών είναι οι ανησυχίες, εγώ τις μεταφέρω. Εσένα που σε ενδιαφέρει να απαγγείλεις αναλυτικά τις παρενέργειες της ασπιρίνης στους πελάτες σου, θα πρέπει να σε ενδιαφέρει ηθικά να αναλύσεις και τις ανησυχίες τους. Ή ίσως είναι και αυτοί άσχετοι, ποιος ξέρει; Εσύ μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Isildur
από Isildur » 05 Σεπ 2023, 00:03
enaon έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:54
Isildur έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:51
πρεπει να τον πιέσεις λίγο να ομολογήσει, και ο μπαζουμπα μαλλον τα ίδια κάνει και μας κοιροιδευουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως φοβερή προσπαθεια εκανες, εγω θα την μετρούσα και μαλακιες να λες.
Καλά, αλλά μην σε ξαναδώ να κατηγορείς την
ΓΑΛΗ πχ ότι δεν απαντά ευθέως. Ναι;

-
-
- 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.