7άρια windows - τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
- MiGiSukhoI
Re: 7άρια windows - τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
Τα XP παίρνουν αναβαθμίσεις ασφαλείας από ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με την Microsoft.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
https://www.goodoffer24.com/windows-10- ... deals.htmlGordian Knot έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 12:12Έτσι από περιέργεια, μπήκα στο eBay και έκανα αναζήτηση των όρων "Windows 10 Enterprise license".
Ο πρώτος seller που εμφανίζεται, διαθέτει άδειες προς $3,99 αλλά έχει μηδενικό feedback - ενεγράφη πριν από μόλις 9 ημέρες και έως τώρα έχει πουλήσει 13 Product Keys.
Too good to be true μου φαίνεται. Μήπως υπάρχει κάποιος πιο αξιόπιστος, να ’ναι καιρό στην πιάτσα και να ’χει πουλήσει χιλιάδες κλειδιά;
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει όσο διαρκεί η σύνδεση με τον VPN server;klg έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 13:46Γιατί πιστεύεις ότι όλα σου τα connections θα γίνουν tunneled μέσω του VPN σου; Θα πρέπει να σου αλλάξει το routing table το VPN σου για να αναγκάσει όλο το traffic να πάει μέσω του interface του tunnel, που υποθέτω δεν είναι το case σε αυτό που έχεις;Gordian Knot έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 13:32Thanks για τη λίστα.
Αυτό που μου προκαλεί ανησυχία είναι το γεγονός πως σε μία στήλη του logger εμφανίζεται η local IP ενώ δεν θα έπρεπε. Όλα αυτά ενώ είναι ενεργοποιημένο το VPN, έτσι;
Υπό κανονικές συνθήκες, η 192.x.x.x καταγράφεται μόνο σε συνδέσεις με το τοπικό δίκτυο. (Έχω 2 PCs, laptop, κάμερες, smartphone, tablet)
Αντί λοιπόν να βλέπω την 10.x.x.x σε όλα τα connections με το εξωτερικό, ξαφνικά πετιέται (σαν τον αράπη στις τσόντες) και η τοπική διεύθυνση με Remote Address κάποιον server της Microsoft.
Και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο: 10 περίπου λεπτά μετά την πραγματοποίηση σύνδεσης με το VPN. Κάθε φορά.
Τσάμπα ανησυχώ;
Τι συμπέρασμα προκύπτει όταν στον logger καταγράφεται
και όοοοοοοολα τα υπόλοιπα connections (με εξαίρεση αυτά που αφορούν το τοπικό δίκτυο) είναι tunneled;Local Address: 192.168.1.2
Remote Address: 40.67.254.36
Local Port: 50194
Remote Port: 443
Process ID: 3824
Process Name: svchost.exe
Process Path: svchost.exe
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αυτό το ξέρω από διαφημίσεις σε ελληνικά sites, ΥouΤube κ.λπ.Null έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 13:59https://www.goodoffer24.com/windows-10- ... deals.htmlGordian Knot έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 12:12Έτσι από περιέργεια, μπήκα στο eBay και έκανα αναζήτηση των όρων "Windows 10 Enterprise license".
Ο πρώτος seller που εμφανίζεται, διαθέτει άδειες προς $3,99 αλλά έχει μηδενικό feedback - ενεγράφη πριν από μόλις 9 ημέρες και έως τώρα έχει πουλήσει 13 Product Keys.
Too good to be true μου φαίνεται. Μήπως υπάρχει κάποιος πιο αξιόπιστος, να ’ναι καιρό στην πιάτσα και να ’χει πουλήσει χιλιάδες κλειδιά;
Εδώ όμως γίνεται λόγος για legit keys, ή τέλος πάντων για άδειες που παρότι νομικά βρίσκονται σε grey areas δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα σε home users, στα €3,50. €3,50!
Και για την λιγότερο bloated έκδοση των Windows, τα Enterprise.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

Όχι απαραίτητα. Εξαρτάται πώς ακριβώς λειτουργεί το vpn που τρέχεις.Gordian Knot έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 14:10Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει όσο διαρκεί η σύνδεση με τον VPN server;
Συνδέσου στο vpn σου, τρέξε ένα cmd, έκτελεσε route print και κάντο post εδώ.Gordian Knot έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 14:10Τι συμπέρασμα προκύπτει όταν στον logger καταγράφεταικαι όοοοοοοολα τα υπόλοιπα connections (με εξαίρεση αυτά που αφορούν το τοπικό δίκτυο) είναι tunneled;Local Address: 192.168.1.2
Remote Address: 40.67.254.36
Local Port: 50194
Remote Port: 443
Process ID: 3824
Process Name: svchost.exe
Process Path: svchost.exe
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Μιλάμε για desktop pc. Αυτό θέλει ο φίλος να βάλει και εκεί το linux έχει μεγάλη αποτυχία.
Εξανεμίζεται και το τελευταίο επιχείρημα να βάλει άλλο λειτουργικό. Εκτός αν θέλει να δώσει 3 χιλιάρικα για Μακ.MiGiSukhoI έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 08:373.5 € κοστίζει μια άδεια Windows 10 Enterprise και είναι νόμιμη.

- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Σωστότατος ο παίκτης !!! Μόνο που δεν του είπες ότι μπορεί να βρεί antivirus πληθώρα στο ίντερνετ και να τα εγκαταστήσει.foscilis έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 11:58Αφού δουλεύει δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αναβαθμίσεις.Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 08:10Έχω ακριβώς μηδέν λόγους να αναβαθμίσω, ο υπολογιστής δουλεύει ρολόϊ και κάνει ό,τι χρειάζομαι και με το παραπάνω, άσε που έχω και το λάπτοπ της δουλειάς αν χρειαστώ κάτι.
Δεν είναι θέμα τσιγγουνιάς, είναι ότι δε θέλω να ξαναεγκαταστήσω τα πάντα (άσε που έχω χάσει κωδικούς, αν τους είχα και ποτέ)
Το μοναδικό πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το σύστημα θα είναι ευάλωτο σε ιούς και τέτοια αφού δε θα κυκλοφορούν patches. Αυτό δεν πρέπει να το υποτιμάς. Αλλά δεν είναι και να τρελαίνεσαι, απλώς πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο και προσπάθεια και σίγουρα χρήμα στο να στήσεις ένα σωστό πλάνο για backup και restore.
Αν μπορείς να κάνεις restore μια ημέρα πριν προσβληθείς από ransomware (ή και 5 μέρες πριν, σιγά τα ωά) χέστηκες για το ransomware.
Κάποια εξ αυτών είναι εντελώς δωρεάν σε αλλά έχει δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις.
Οπότε και το πρόβλημα με τους ιούς λύνεται και στα εφτάρια μία χαρά !!!

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ποια τρία χιλιάρικα πας καλά ? 2.500 € Τα έχει ο Κωτσόβολος !!!sharp έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 18:21Εξανεμίζεται και το τελευταίο επιχείρημα να βάλει άλλο λειτουργικό. Εκτός αν θέλει να δώσει 3 χιλιάρικα για Μακ.MiGiSukhoI έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 08:373.5 € κοστίζει μια άδεια Windows 10 Enterprise και είναι νόμιμη.
Με το mac θα μπορεί να πουλάει μούρη !!!
Με το PC τι μούρη μπορεί να πουλήσει κάποιος ?

Υπάρχουν και τα Silicon Graphics laptop !!!
Αυτά γιατί δεν τα πρότεινες ?
Κοστίζουν κάτι λιγότερο από 7.500 €
Με δωρεάν λειτουργικό και συμβατό με όλα τα app της Silicon !!!

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- MiGiSukhoI
Εδώ όποιος θέλει μπορεί να κάνει hack και να αποκτήσει το ESU της Microsoft στα 7 και να λαμβάνει updates μέχρι το 2023.
https://forums.mydigitallife.net/thread ... ity.80606/
https://forums.mydigitallife.net/thread ... ity.80606/
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
Είναι και τα updates γιατί τρώνε μνήμη, και το ουμπούτου στο τέρμιναλ μου λέει πχ 200ΜΒ θα χρειαστούν αν συνεχίσω. Και αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάποια προγράμματα κάνουν συνέχεια αναβαθμίσεις και γεμίζει ο δίσκος. Τώρα αν υπάρχει τρόπος στα 10 να μην κάνεις updates τότε οκ.klg έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 09:47Οπότε τελικά το πρόβλημά σου δεν είναι τα updates per se είναι πότε θα τα κάνεις. Στα 10 μπορείς να ενεργοποιήσεις με group policy (σε non-home editions) την επιλογή να σε κάνει notify for download and auto install χωρίς να κάνει κάτι άλλο, ή μπορείς να κάνεις disable το automatic restart ή μπορείς να κάνεις dns sink τα domain της microsoft.opsimasmenos έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 22:33Οπότε θέλω εγώ όμως κάνω upgrade και αυτό το θεωρώ απαραβίαστο κεκτημένο. Επίσης θεωρώ απαραβίαστο δικαίωμα να ανοίγω όποια σελίδα θέλω και να μη μου το απαγορεύουν τα 10 ως μη ασφαλή τοποθεσία. Αυτό έγινε όταν έψαχνα να κάνω στηκακι iso για Ubuntu. Το dpkg κάτι μου λέει αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα όποτε εκανα upgrade. Έκανα την κλασική εγκατάσταση 16.04 και όχι κάτι τραστ ξέρω γω.
Εχω εαν εκτυπωτη ΚΑΝΟΝ και στα δεκάρια δεν έχει drivers. Στην κανον μου ειπαν οτι δεν ασχολούνται με εκτυπωτές του 2008 οι οποίοι ομως κάνουν 30.000.
Αρα στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις και ένα υπολογιστη με το παλιο λειτουργικό στον οποιο θα διωχνεις το αρχειο.
Αρα στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις και ένα υπολογιστη με το παλιο λειτουργικό στον οποιο θα διωχνεις το αρχειο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
+ python και είσαι βασιλιάς. Και στα διαλείμματα οκταμπιτες εφαρμογές.omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 09:30
τα παλια τα χρονια το βασικο επιχειρημα των λινουξαδων ήταν οτι εκμεταλλευεται το hardware καλυτερα επι εποχης pentium1 + 512mb ram
τι να πουν τωρα με τα 20πυρηνα και τη μνημη που ειναι σα δισκος;- εκτος κι αν αναβαθμισαν σε raspberry pi
το αλλο επιχειρημα ηταν οτι ειναι τζαμπα τη στιγμη που εδω και χρονια στο ebay βρισκεις original windows key απο 1,5 ευρω
για μενα η λυση ειναι απλη: upgrade σε windows 10 χωρις format και για τυχον προσωρινες ασυμβατοτητες τρεχεις windows 7 μεσω virtual machine

Ντέσκτοπ με 27άρα οθόνη; Γιατί στα πισι τέτοιο παίρνεις με λιγώτερα από 1.000. Μη μάς βγουν τα μάτια!relativer777 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 18:48Ποια τρία χιλιάρικα πας καλά ? 2.500 € Τα έχει ο Κωτσόβολος !!!sharp έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 18:21Εξανεμίζεται και το τελευταίο επιχείρημα να βάλει άλλο λειτουργικό. Εκτός αν θέλει να δώσει 3 χιλιάρικα για Μακ.MiGiSukhoI έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 08:373.5 € κοστίζει μια άδεια Windows 10 Enterprise και είναι νόμιμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ;
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 06:36 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
06 Οκτ 2023, 17:43
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
09 Ιαν 2024, 20:21
-
-
Νέα δημοσίευση Το χειρότερο Forum στην Ελλάδα.
από Financial man » 02 Ιουν 2024, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 12:16
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 1057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
24 Αύγ 2023, 13:25