"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 31 Δεκ 2019, 15:29

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:10
Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυνάίκα πέρα από τη βία τι σόι αρρενωπός είσαι;
Εγώ σου μιλάω ως ο κατεξοχήν αρρενωπός άντράς του πχώρουμ
Εσύ είσαι μία κατηγορία μόνος σου. :8)

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 31 Δεκ 2019, 15:29

blackpaint έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:17

Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.
Δεν μπορώ να μπω κριτικά σε τόσο δυσάρεστες καταστάσεις, θα ήμουν γάιδαρος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:26
Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:19
Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".

Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές; :lol:
Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.

Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και στα έργα τέχνης, που απεικονίζουν γυμνό και αρέσουν στις γυναίκες. Ακόμη και άντρες να μην υπήρχαν σε αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε ένας λανθάνον ερωτισμός μεταξύ γυναικών.

Αν ρωτήσεις εμένα ποιους άντρες θεωρώ αντικειμενικά όμορφους, θα σου αναφέρω κάτι ντούκια τύπου "Μαμόα" και "σβαιτζενέιγκερ".

Οι γυναίκες θα αναφέρουν εκτός από αυτούς και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".

Αντίθετα, η γυναικεία ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 31 Δεκ 2019, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:31

Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:24
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:22
:smt005:
Alien666 έγραψε:
Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..
Οχι βέβαια. Το ελαφρύ ντύσιμο στις γυναίκες είναι πρόοδος. Αν δεν σου αρέσει, πάνε στη Σ. Αραβία.
Θα πάω για προσκύνημα στην Μέκκα , τώρα που αποφάσισα να ασπαστω το Ισλάμ :oops:

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 31 Δεκ 2019, 15:32

Ασέβαστος έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:16

ειδικα το δευτερο σκελος του Α ειναι σημαδι αποτυχιας.
Αποτυχία η όχι, είναι μια πιθανότητα υπαρκτή. Δυστυχώς δεν βγήκαμε όλοι από μοναστήρια.

Ας το αναλογιστούν οι επίδοξοι βιαστές.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Δεκ 2019, 15:32

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:59
Philip Mortimer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:38
Είναι απλό ΔΕ μας ενδιαφέρει τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του αρκεί να τηρεί τους νόμους.
Οι νόμοι της Σαριας και του Ισλάμ είναι πάνω από τους κοσμικούς νόμους των ανθρώπων .
:003:
Κανεις λάθος.
Αν ένας μουσουλμάνος κάνει ένα έγκλημα θα δικαστεί και θα τιμωρηθεί βασει του κοσμικού νόμου και όχι βάσει του Κορανίου.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 31 Δεκ 2019, 15:33

ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό είναι η εύκολη διάγνωση. Ουσιαστικώς λέω ότι ο βιαστής είναι ένας μαλάκας που μόνον μέσω βίας μπορεί να το παίξει επιβήτορας.

Αν θεωρείς δικαιολογία το παραπάνω, πάω πάσο.
Όλα καλά, κατάλαβα λάθος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2019, 15:34

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:31
Alien666 έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:22
:smt005:

Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..
Οχι βέβαια. Το ελαφρύ ντύσιμο στις γυναίκες είναι πρόοδος. Αν δεν σου αρέσει, πάνε στη Σ. Αραβία.
Θα πάω για προσκύνημα στην Μέκκα , τώρα που αποφάσισα να ασπαστω το Ισλάμ :oops:
Μπορώ να σου προτείνω κι ένα πιο μακρινό τόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 31 Δεκ 2019, 15:34

Belisarius έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:29
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:10
Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυνάίκα πέρα από τη βία τι σόι αρρενωπός είσαι;
Εγώ σου μιλάω ως ο κατεξοχήν αρρενωπός άντράς του πχώρουμ
Εσύ είσαι μία κατηγορία μόνος σου. :8)
Εγώ σολάρω ναι παίζω μπάλα σε άλλο επίπεδο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:35

Naida έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:34
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:31
Alien666 έγραψε:

Μπορώ να σου προτείνω κι ένα πιο μακρινό τόπο.
Όσο πιο μακριά για να γλιτώσω από γυναίκες με τις δικές σου απόψεις .. :oops:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:43

Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
Alien666 έγραψε:
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".

Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές; :lol:
Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.

Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και στα έργα τέχνης, που απεικονίζουν γυμνό και αρέσουν στις γυναίκες. Ακόμη και άντρες να μην υπήρχαν σε αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε ένας λανθάνον ερωτισμός μεταξύ γυναικών.

Αν ρωτήσεις εμένα ποιους άντρες θεωρώ αντικειμενικά όμορφους, θα σου αναφέρω κάτι ντούκια τύπου "Μαμόα" και "σβαιτζενέιγκερ".

Αντίθετα οι γυναίκες θα αναφέρουν και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".

Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.

Και όπως η ασχήμια ή μετριότητα δεν συνεπάγεται ευφυία έτσι και η ομορφιά δεν συνεπάγεται χαζομάρα.

Οπότε, όταν ακούς τσιτάτα τύπου "εμένα μ' ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ και προσωπικότητα" κάνε μια στατιστική για το αν οι χιουμορίστες διαθέτουν εκτός από σέξυ κοιλίτσα και υπέρβαρο -και κυρίως ανοικτό- πορτοφόλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2019, 15:47

ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό είναι η εύκολη διάγνωση. Ουσιαστικώς λέω ότι ο βιαστής είναι ένας μαλάκας που μόνον μέσω βίας μπορεί να το παίξει επιβήτορας.

Μαλάκας είναι ο μαλάκας που θα φερθεί μαλακισμένα. Ο βιαστής είναι ψυχάκιας και εγκληματίας. Και όχι δεν υπάρχει το ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί ή δεν έχει συνείδηση επειδή είναι καβλωμένος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:51

Naida έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:47
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μαλάκας είναι ο μαλάκας που θα φερθεί μαλακισμένα. Ο βιαστής είναι ψυχάκιας και εγκληματίας. Και όχι δεν υπάρχει το ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί ή δεν έχει συνείδηση επειδή είναι καβλωμένος.
Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα.
Ο βιασμός παρθένας, ναι, είναι όντως εγκληματική πράξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:43
Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:30
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αντίθετα οι γυναίκες θα αναφέρουν και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".

Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.

Και όπως η ασχήμια ή μετριότητα δεν συνεπάγεται ευφυία έτσι και η ομορφιά δεν συνεπάγεται χαζομάρα.

Οπότε, όταν ακούς τσιτάτα τύπου "εμένα μ' ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ και προσωπικότητα" κάνε μια στατιστική για το αν οι χιουμορίστες διαθέτουν εκτός από σέξυ κοιλίτσα και υπέρβαρο -και κυρίως ανοικτό- πορτοφόλι.
Εμένα μου το λες; Εγώ το ξέρω αυτό. Αλλος ένας λόγος που όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν προκλητικές το κάνουν -εκτός από τους άντρες- και για τις φίλες τους, ή για την πάρτη τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:51
Naida έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:47
ΓΑΛΗ έγραψε:

Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα.
Ο βιασμός παρθένας, ναι, είναι όντως εγκληματική πράξη.
Υπάρχουν η όχι γυναικες που θέλουν τον άνδρα ορμητικό δυναμικό ....ασυγκράτητο ο οποίος να παίρνει πρωτοβουλίες ..;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών