"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 31 Δεκ 2019, 15:08

Dwarven Blacksmith έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:03
Ας είναι το σύνθημα του 2020, Think before you rape.
Το σύνθημα του 2020 είναι αυτό

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:09

Athos έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:58
παιδιά μιά απορία μια που το χετε ξετινάξει το θέμα ..

στους γκέι δε γίνονται βιασμοί; ούτε στις λεσβίες; γιατι δεν έχω δει καμμιά αναφορά ..
Εχουν αναφερθεί πολλοί βιασμοί ηλικιωμένων γυναικών (μόνο στην χώρα μας έχω υπόψη 2 περιστατικά).

Και ψάχνοντας το παραπάνω βίντεο, βρήκα και για περίπτωση βιαστή σκύλων

Αυτά και πολλά άλλα τέτοια, μας δείχνουν ότι οι βιαστές έχουν τόσο χαλασμένο μηχανισμό σεξουαλικής διέγερσης, που δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλοι τους ελκύονται από την προκλητική ομορφιά.

Το στερεότυπο της βιασμένης που βιάστηκε γιατί ήταν ελαφριά ντυμένη είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που κάνουν οι άντρες με τις γυναίκες.

Οι κάφροι άντρες βλέπουν μια ελαφριά ντυμένη και λένε "μετά σου λέει ότι φταίει ο βιαστής"

Οι κάφρισσες γυναίκες λένε κι αυτές το ίδιο ("πήγαινε γυρεύοντας, ήταν ξεπεταγμένη"), εκτός αν είναι φεμινίστριες, όπου και πάλι , σύμφωνα με τη θεωρία της κουλτούρας βιασμού, η αποκλειστική αιτία των βιασμών είναι η σεξουαλική στέρηση ή ο εθισμός στο σεξ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:12

stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:01

Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Νταξ και εσύ

Μοιάζει σαν να το δικαιολογείς. Η πράξη του βιασμού είναι κατάπτυστη από όλο το αντρικό φύλο, εκτός αν είναι κάποιος ψυχάκιας. Το θέμα για μένα είναι ότι άλλο ο βιασμός και άλλο το "ήταν π@π@ρας ο μπαμπάς μου και κάπου πρέπει να ξεσπάσω"
Μα εδώ δεν συζητάμε γεγονότα πραγματικών βιασμων αλλά ...υστερικές εξαλων ακραίων φεμινιστριών

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:14

Athos έγραψε:

στους γκέι δε γίνονται βιασμοί; ούτε στις λεσβίες; γιατι δεν έχω δει καμμιά αναφορά ..
Στους γκέι γενικώς παίζει η ίδια ακριβώς αντίληψη που παίζει και στους στρέιτ. Και -κατά τη γνώμη μου- είναι πλειοψηφικώς μεγαλύτερο στα γκέι ζεύγη το ποσοστό όπου είναι εμφανής ο πατριάρχης στη σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:14
Athos έγραψε:

Στους γκέι γενικώς παίζει η ίδια ακριβώς αντίληψη που παίζει και στους στρέιτ. Και -κατά τη γνώμη μου- είναι πλειοψηφικώς μεγαλύτερο στα γκέι ζεύγη το ποσοστό όπου είναι εμφανής ο πατριάρχης στη σχέση.
Γιατί στις λεσβίες η ...πιο αρενωπη παρτενέρ δεν παίζει τον ρόλο του πατριάρχη ;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Δεκ 2019, 15:16

Athos έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:55
stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 14:41
Να σου πω εγω που το σκεφτομουν μολις

Αν η κορη μου ηταν στη θεση πχ εκεινης της κοπελας που πεταξανε στη θαλασσα τα δυο ζωα

α) Αυτοι οι δυο δεν θα ειχαν καμια ελπιδα, πιθανοτατα ουτε οι οικογενειες τους

β)Θα ελεγα οτι εχω αποτυχει σαν πατερας αφου η κορη μου ηταν τοσο βλημα ωστε να παει με δυο αγνωστους αντρες σε ερημη εξοχικη κατοικια.
καλά, σαν πατεράδες έχουμε αποτύχει σε πολλά..

Καταλαβαίνεις πόσο άνισα είναι τα (α),(β) ;
ειδικα το δευτερο σκελος του Α ειναι σημαδι αποτυχιας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 31 Δεκ 2019, 15:17

stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 13:57
blackpaint έγραψε:
31 Δεκ 2019, 13:45

και παλι, ακομα και ασυνειδητα ο κολπος υγραινεται για να μην πληγωθει. Δεν θα γκουγκλαρω ομως εγω για σενα.
Ακομα και αυτο να γινει θα υπαρχουν αλλα σημαδια. Δεν θα γκουγκλαρω για το 2%, ουτε ομως μου χαλαει την συνταγη. Το δεχομαι.

Ομως εχω την τιμη να συναναστρεφομαι με δυο γυναικες που εχουν υποστει τετοιο πραγμα, η μια μαλιστα σε ομαδικο βιασμο, ετσι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τοσο απλη υποθεση. Μακαρι να καταδεχονταν να γραψουν κατι εδω, αλλα δυστυχως για τις νεοφεμ και τα πολιτικλυ κορεκτ @ρχιδιλικια, πιστευουν οτι αυτα ειναι μαλακιες και ουσιαστικα υποβαθμιζουν αυτο που συνεβη στις ιδιες.
Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:19

Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:19

stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:01

Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Νταξ και εσύ

Μοιάζει σαν να το δικαιολογείς. Η πράξη του βιασμού είναι κατάπτυστη από όλο το αντρικό φύλο, εκτός αν είναι κάποιος ψυχάκιας. Το θέμα για μένα είναι ότι άλλο ο βιασμός και άλλο το "ήταν π@π@ρας ο μπαμπάς μου και κάπου πρέπει να ξεσπάσω"
Αυτό είναι η εύκολη διάγνωση. Ουσιαστικώς λέω ότι ο βιαστής είναι ένας μαλάκας που μόνον μέσω βίας μπορεί να το παίξει επιβήτορας.

Αν θεωρείς δικαιολογία το παραπάνω, πάω πάσο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:20

blackpaint έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:17
stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 13:57
blackpaint έγραψε:
31 Δεκ 2019, 13:45

και παλι, ακομα και ασυνειδητα ο κολπος υγραινεται για να μην πληγωθει. Δεν θα γκουγκλαρω ομως εγω για σενα.
Ακομα και αυτο να γινει θα υπαρχουν αλλα σημαδια. Δεν θα γκουγκλαρω για το 2%, ουτε ομως μου χαλαει την συνταγη. Το δεχομαι.

Ομως εχω την τιμη να συναναστρεφομαι με δυο γυναικες που εχουν υποστει τετοιο πραγμα, η μια μαλιστα σε ομαδικο βιασμο, ετσι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τοσο απλη υποθεση. Μακαρι να καταδεχονταν να γραψουν κατι εδω, αλλα δυστυχως για τις νεοφεμ και τα πολιτικλυ κορεκτ @ρχιδιλικια, πιστευουν οτι αυτα ειναι μαλακιες και ουσιαστικα υποβαθμιζουν αυτο που συνεβη στις ιδιες.
Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.
Αλλοι τις βίαζαν αλλού ξεσπάνε !!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:22

:smt005:
Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:19
Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:23

#metoo ίσον "Δεν χρειάζεται δικαστήριο, κατέστρεψέ τον μέσω twitter".

Change my mind
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 15:24

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:22
:smt005:
Alien666 έγραψε:
Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..
Οχι βέβαια. Το ελαφρύ ντύσιμο στις γυναίκες είναι πρόοδος. Αν δεν σου αρέσει, πάνε στη Σ. Αραβία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:26

Alien666 έγραψε:
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".

Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 31 Δεκ 2019, 15:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:26
Alien666 έγραψε:
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".

Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές; :lol:
Επιβεβαιώνεις δηλαδή ότι οι γυναίκες όταν δεν υπάρχουν άντρες γύρω κυκλοφορούν μόνο με τα εσώρουχα και παίζουν μαξιλαροπόλεμο;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών