Το σύνθημα του 2020 είναι αυτό

Εχουν αναφερθεί πολλοί βιασμοί ηλικιωμένων γυναικών (μόνο στην χώρα μας έχω υπόψη 2 περιστατικά).
Μα εδώ δεν συζητάμε γεγονότα πραγματικών βιασμων αλλά ...υστερικές εξαλων ακραίων φεμινιστριώνstargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:07Νταξ και εσύΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:01
Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Μοιάζει σαν να το δικαιολογείς. Η πράξη του βιασμού είναι κατάπτυστη από όλο το αντρικό φύλο, εκτός αν είναι κάποιος ψυχάκιας. Το θέμα για μένα είναι ότι άλλο ο βιασμός και άλλο το "ήταν π@π@ρας ο μπαμπάς μου και κάπου πρέπει να ξεσπάσω"
Στους γκέι γενικώς παίζει η ίδια ακριβώς αντίληψη που παίζει και στους στρέιτ. Και -κατά τη γνώμη μου- είναι πλειοψηφικώς μεγαλύτερο στα γκέι ζεύγη το ποσοστό όπου είναι εμφανής ο πατριάρχης στη σχέση.
Γιατί στις λεσβίες η ...πιο αρενωπη παρτενέρ δεν παίζει τον ρόλο του πατριάρχη ;
ειδικα το δευτερο σκελος του Α ειναι σημαδι αποτυχιας.Athos έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:55καλά, σαν πατεράδες έχουμε αποτύχει σε πολλά..stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:41Να σου πω εγω που το σκεφτομουν μολις
Αν η κορη μου ηταν στη θεση πχ εκεινης της κοπελας που πεταξανε στη θαλασσα τα δυο ζωα
α) Αυτοι οι δυο δεν θα ειχαν καμια ελπιδα, πιθανοτατα ουτε οι οικογενειες τους
β)Θα ελεγα οτι εχω αποτυχει σαν πατερας αφου η κορη μου ηταν τοσο βλημα ωστε να παει με δυο αγνωστους αντρες σε ερημη εξοχικη κατοικια.
Καταλαβαίνεις πόσο άνισα είναι τα (α),(β) ;
Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 13:57Ακομα και αυτο να γινει θα υπαρχουν αλλα σημαδια. Δεν θα γκουγκλαρω για το 2%, ουτε ομως μου χαλαει την συνταγη. Το δεχομαι.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 13:45
και παλι, ακομα και ασυνειδητα ο κολπος υγραινεται για να μην πληγωθει. Δεν θα γκουγκλαρω ομως εγω για σενα.
Ομως εχω την τιμη να συναναστρεφομαι με δυο γυναικες που εχουν υποστει τετοιο πραγμα, η μια μαλιστα σε ομαδικο βιασμο, ετσι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τοσο απλη υποθεση. Μακαρι να καταδεχονταν να γραψουν κατι εδω, αλλα δυστυχως για τις νεοφεμ και τα πολιτικλυ κορεκτ @ρχιδιλικια, πιστευουν οτι αυτα ειναι μαλακιες και ουσιαστικα υποβαθμιζουν αυτο που συνεβη στις ιδιες.
Αυτό είναι η εύκολη διάγνωση. Ουσιαστικώς λέω ότι ο βιαστής είναι ένας μαλάκας που μόνον μέσω βίας μπορεί να το παίξει επιβήτορας.stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:07Νταξ και εσύΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:01
Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Μοιάζει σαν να το δικαιολογείς. Η πράξη του βιασμού είναι κατάπτυστη από όλο το αντρικό φύλο, εκτός αν είναι κάποιος ψυχάκιας. Το θέμα για μένα είναι ότι άλλο ο βιασμός και άλλο το "ήταν π@π@ρας ο μπαμπάς μου και κάπου πρέπει να ξεσπάσω"
Αλλοι τις βίαζαν αλλού ξεσπάνε !!blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:17Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 13:57Ακομα και αυτο να γινει θα υπαρχουν αλλα σημαδια. Δεν θα γκουγκλαρω για το 2%, ουτε ομως μου χαλαει την συνταγη. Το δεχομαι.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 13:45
και παλι, ακομα και ασυνειδητα ο κολπος υγραινεται για να μην πληγωθει. Δεν θα γκουγκλαρω ομως εγω για σενα.
Ομως εχω την τιμη να συναναστρεφομαι με δυο γυναικες που εχουν υποστει τετοιο πραγμα, η μια μαλιστα σε ομαδικο βιασμο, ετσι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τοσο απλη υποθεση. Μακαρι να καταδεχονταν να γραψουν κατι εδω, αλλα δυστυχως για τις νεοφεμ και τα πολιτικλυ κορεκτ @ρχιδιλικια, πιστευουν οτι αυτα ειναι μαλακιες και ουσιαστικα υποβαθμιζουν αυτο που συνεβη στις ιδιες.
Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμαAlien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Οχι βέβαια. Το ελαφρύ ντύσιμο στις γυναίκες είναι πρόοδος. Αν δεν σου αρέσει, πάνε στη Σ. Αραβία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:22Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμαAlien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Επιβεβαιώνεις δηλαδή ότι οι γυναίκες όταν δεν υπάρχουν άντρες γύρω κυκλοφορούν μόνο με τα εσώρουχα και παίζουν μαξιλαροπόλεμο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:26Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές;