Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Βασικα χεστηκα (I don't give a shit) εαν εφαγε ξυλο η οχι η οτιδηποτε ο Μπουταρης.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι πίνεις μωρέ και δεν μας δίνεις; Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω ποιος είναι; Από πού το συμπέρανες αυτό;hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 15:55Πόσες φορές θα πω ότι είναι ο Βαϊναμόινεν;

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νίκος Μπίστης
2 hrs ·
Μετά βίας συγκρατιοντουσαν τόσες μέρες. Η δεν μίλαγαν για την επίθεση ή είχαν αρχίσει
τις θεωρίες συνωμοσίας όπου έδειχναν τον Μπουταρη ως περίπου υπεύθυνο .Και τώρα που τον επισκέφτηκε ο Τσίπρας ξεσπαθωσαν . Τον χλευάζουν. Τον θεωρούν αφελή ή πιόνι του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνάνε ότι το 2015 ήταν ομιλητής στο Μένουμε Ευρώπη , ότι άνοιξε και φώτισε την σκοτεινή.Θεσσαλονίκη στον κόσμο, ότι αντιμετώπισε τον εθνικισμό, τον ρατσισμό , τον αντισημιτισμό και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό. Ψιλοπραγματα δηλαδή μπροστά στο φοβερό "ατόπημα "της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Τώρα τελευταία εμφανίζεις σημάδια μερικής αμνησίας.shrike έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 20:52Τι πίνεις μωρέ και δεν μας δίνεις; Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω ποιος είναι; Από πού το συμπέρανες αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ζαίος της ντουλάπας.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 18:00Τι μερος του λογου ειναι ο ΣΕ ;Μηχανικός έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 17:57Θα πάθει τίποτα ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ που έχασαν τον Μπουτάρη.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 17:48Εξαιρετική επιλογή ο Μπουτάρης για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε σοβαρό φιλελεύθερο κόμμα, θιασωτών της θεωρίας των δυο άκρων, θα τον ήθελε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Μ έδωσες και στον ανακριτή;

- ΜπλεΜπουμπυς
Εκεί στην νεολαια ΣΥΡΙΖΑ, του χρόνου στην Θεσσαλονικη θα του κολλάτε και αφίσες!
Ετσι για να γελάμε οι υπόλοιποι!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Νεολαια συριζα; δε με παιρνουν λογω ηλικιαςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:46
Εκεί στην νεολαια ΣΥΡΙΖΑ, του χρόνου στην Θεσσαλονικη θα του κολλάτε και αφίσες!

Σιγα μην κολλαμε αφισες και πουλαμε οδηγητη. Αυτα ειναι για σας τους κνιτες. Εμεις ειμαστε κυβερνηση

- ΜπλεΜπουμπυς
Τι εγινε εδω μεσα .. ..... κολλατε ταμπελες ο ενας στο αλλο.Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:58Νεολαια συριζα; δε με παιρνουν λογω ηλικιαςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:46
Σιγα μην κολλαμε αφισες και πουλαμε οδηγητη. Αυτα ειναι για σας τους κνιτες. Εμεις ειμαστε κυβερνηση
Μεχρι στιγμης με εχουν πει ΣΥΡΙΖΑιο,Αναρχικο και τωρα κνιτη.....

- Υδράργυρος
Προσπαθουμε να σε ψαρεψουμεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 00:03
Τι εγινε εδω μεσα .. ..... κολλατε ταμπελες ο ενας στο αλλο.
Μεχρι στιγμης με εχουν πει ΣΥΡΙΖΑιο,Αναρχικο και τωρα κνιτη.....

Αν και το κολλαει αφισες παραπεμπει σε κνιτη
- ΜπλεΜπουμπυς

Λάθος. Αναφέρθηκα εμφανώς σε κάτι για να πω ότι γίνεσαι μαλάκας. Δεν είδες το μπολνταρισμένο; Δεν εξυπηρετεί κάρι η λοφική που εισάγεις ότι ήσουν από πριν. Δεν ήσουν για αυτήν την κουβέντα ούτε από πριν ούτε ποτέ.sys3x έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 01:33Λογικά αν το δεις ή ήμουν από πριν μαλάκας ή δεν ήμουν γενικά μαλάκας. Δεν υπάρχει ζήτημα αν μου αρέσει εμένα κάτι που λες κτλ το ζήτημα είναι άλλο, αν αυτό που είπε ο Μπουτάραρος είναι αισχρό ή όχι (ακόμη και να χεζόμασταν στην τουρκολίρα), εσύ μάλλον λες ότι δεν είναι οπότε μάλλον και γω δεν έγινα ξαφνικά μαλάκας για πάρτη σου γιατί ή ήμουν από πριν ή μάλλον όχι.Ιδεολόγος έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 23:31Μη γίνεσαι μαλάκας επειδή δεν σου αρέσει κάτι που γράφω. Εμένα κιόλας στ' αρχίδια μου για τον Μπουτάρη. Είπα ότι είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε. Εγώ δεν αρνούμαι καμία γενοκτονία ούτε και τρέφω ουδέτερα συναισθήματα γι αυτούς που προκάλεσαν γενοκτονίες.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:10
Εγώ το έψαξα λίγο φίλε το βίδεο το εξάλεπτο όντως δεν λέει αυτό που όλοι νομίζουν, λέει κάτι πολύ λογικό γενικά, λέει πχ ότι για να μαζέψουμε τουρίστες από την Τουρκίε στα αρχίδια του οι πρόγονοι των Ποντίων και άλλων Ελλήνων που έσφαξε ο Κεμάλ και οι φίλοι του, σιγά κτλ περασμένα ξεχασμένα έτσι κι αλλιώς λεφτά θα βγάλουμε. Έχεις δίκιο πάντως που επικεντρώνεις το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση, γιατί πραγματικά όλα αυτά αξίζουν που λέει και κάνει ο πανέξυπνος, αποτελεσματικός και νηφάλιος Δήμαρχος άσχετα που η τουρκιεκή λίρα δεν αξίζει σχεδόν τίποτα, τουλάχιστον εμείς θα είμαστε φιλόξενοι. Επειδή τους φίλους μας τους αρέσουν και τα πισωκολλητά τι λες; θα το κάνεις και συ όπως ο πίνκυ; για το καλό μας ρε c.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 925 Προβολές
-