Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 15:23

και τελικά ρε παιδια, πότε είχαμε δίκιο, όταν σαν παιδιά θεωρούσαμε τους γονείς μας απίστευτους που υπονοούσαν οτι τους χρωστάμε και τους ανήκουμε, και λέγαμε να μην με έκανες, ή τώρα που μας χρωστάνε και μας ανήκουν, και ας λένε ό,τι θέλουν; :003:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 15:27

Πάντως θυμάμαι πάρα πολλά από τα «όταν μεγαλώσεις» τύπου επιχειρήματα, κανένα εκ των οποίων δεν μου συνέβη. Ό,τι με ενοχλούσε σαν παιδί συνεχίζει να με ενοχλεί σήμερα και ό,τι δεν θεωρούσα σωστό εξακολουθώ να μην το θεωρώ σωστό και να μην το κάνω.

Αλλά δεν είναι γι' αυτόν τον λόγο μη επιχείρημα το «όταν θα κάνεις παιδιά» αλλά γιατί προκαταβάλλει μια συγκεκριμένη -προδιαγεγραμμένη- πορεία. Είναι win-win γι' αυτόν που το χρησιμοποιεί, γιατί και δεν έχει συμβεί, άρα δεν διαψεύδεται, και δεν είναι αναγκαίο να συμβεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 15:29

enaon έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:15
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:10
Ρε συ δικιο εχεις, απλά προσπαθω επειδη όλοι εχουμε πει βλακείες για τους γονείς πριν γινουμε οι ιδιοι και καταλάβουμε τι παίζει. Ομως εχεις δικιο, δεν εχει νόημα, θα την ακουσει οταν ερθει η ωρα, με το καλο
γιατί όμως να μην είχαμε δίκιο όταν λέγαμε βλακείες, και τώρα που γίναμε γονείς, απλά να κάνουμε τις βλακείες και να τις νομίζουμε για σωστές; Δεν γίνεται μία φορά να έχουμε και εμείς άδικο, σαν άνθρωποι; Ποτέ ε;

Αν έχουμε άδικο πάντως, θα έχουν όλοι δίκιο, και ο χέλης, γιατί ό,τι και να λέμε, δικά μας είναι, αλλά δεν ειναι δικά μας, έχουμε την επιμέλεια, μπορούν να μας την πάρουν.
Φυσικά και κάνουμε λάθη και πιθανον να εχουμε αδικο για το οτιδήποτε απλώς
Συνημμένα
4ozwde4hk8mz.jpg

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 15:29

enaon έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:23
και τελικά ρε παιδια, πότε είχαμε δίκιο, όταν σαν παιδιά θεωρούσαμε τους γονείς μας απίστευτους που υπονοούσαν οτι τους χρωστάμε και τους ανήκουμε, και λέγαμε να μην με έκανες, ή τώρα που μας χρωστάνε και μας ανήκουν, και ας λένε ό,τι θέλουν; :003:
Σαν παιδιά, εννοείται. Το παιδί ποτέ δεν χρωστάει στον γονιό. Ο γονιός πάντα χρωστάει στο παιδί. Μέχρι τον θάνατό του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Μάιος 2018, 15:31

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:54
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:51
Αστυνομικός ένας από αυτούς που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στο Μπουτάρη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η ερώτηση «πιστεύετε στο αστικό σύστημα;».
Γιατί ρε φίλε, έχει σημασία; Αν δηλαδή ήταν μαραγκός, θα ρωτούσες "πιστεύετε στην κατασκευή καναπέδων;".
Χμμμ...νομιζω οτι ο αστυνομικος ορκιζεται στο αστικο συστημα.
Ο μαραγκος παλι δεν ξερω εαν ορκιζεται στην κατασκευη καναπεδων.....θα σε γελασω, :003::wave:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 15:33

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:05
Όπως τα λέτε, καλοί μου γονείς. Ελπίζω να το θυμηθείτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα εκφράσετε στο μέλλον την άποψή σας.

Να, καλή ώρα, καλή μου Ίφιδα, κριτικάρεις τον δήμαρχο χωρίς να είσαι. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός δήμαρχος; Όταν γίνεις τότε να μιλήσεις. Μέχρι τότε εκφράζεις φασιστικές, σκατόψυχες απόψεις εναντίον του δημάρχου.
Ok νο πρόμπλεμ ουιθ δατ.
btw το να εισαι δημαρχος ειναι πιο εύκολο αλλά βαριέμαι να στο αναλυσω. πιστεψε οτι θες

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 15:35

Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:33
hellegennes έγραψε:
Όπως τα λέτε, καλοί μου γονείς. Ελπίζω να το θυμηθείτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα εκφράσετε στο μέλλον την άποψή σας.

Να, καλή ώρα, καλή μου Ίφιδα, κριτικάρεις τον δήμαρχο χωρίς να είσαι. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός δήμαρχος; Όταν γίνεις τότε να μιλήσεις. Μέχρι τότε εκφράζεις φασιστικές, σκατόψυχες απόψεις εναντίον του δημάρχου.
Ok νο πρόμπλεμ ουιθ δατ.
btw το να εισαι δημαρχος ειναι πιο εύκολο αλλά βαριέμαι να στο αναλυσω. πιστεψε οτι θες
Αν δεν ήσουν ποτέ δήμαρχος, δεν ξέρεις αν είναι πιο εύκολο από το να είσαι γονιός. Your own medicine.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 15:36

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:12
Τίποτα απ' ό,τι λες δεν έχω πει όπως το λες. Πετάς περιττές φιοριτούρες για να κάνεις την άποψη να φαίνεται πιο εξτρήμ. Για την φόρμουλα είπα ότι δεν είναι λογικό να μπει στους ολυμπιακούς αγώνες σαν άθλημα γιατί δεν είναι άθλημα στην ουσία, είναι διαγωνισμός μεταξύ μηχανών και αυτή άλλωστε ήταν και η οπτική της ολυμπιακής επιτροπής, δεν ξέρω τι λένε τώρα. Και εμμένω στην ίδια άποψη, είναι διαγωνισμός μηχανών και τεχνικής του πιλότου, όχι σωματική απόδοση που είναι αυτό που αφορά τους ΟΑ. Εκεί κάπου άρχισες να μου λες ότι κάνουν γυμναστική και διατροφή και τα λοιπά. Άρα με την ίδια λογική είναι άθλημα και η ηθοποιία.

Δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω αυτό που λες για το Star Wars, είναι παντελώς διαστρεβλωμένο.

Αλλά αν αυτά θέλεις να θυμάσαι ότι είπα, αυτά να θυμάσαι. Είναι το γνωστό δικαίωμα στην μνήμη.
Ωραία, μια που ξεφύγαμε από το βασικό θέμα, ας σου απαντήσω.
Για τη formula 1, επειδή τον θυμάμαι αρκετά καλά τον διάλογο που είχες με διάφορους (όχι μόνο με μένα), αν θες άνοιξε ένα νήμα κάπου (πχ αθλητισμό... όχι, λάθος, αφού δεν είναι άθλημα) και το ξανασυζητάμε. Όντως, αυτά που λες εδώ τα είπες, αλλά είχες πει κι άλλες χοντροειδέστατες παπαριές τότε, που αν τις επαναλάβεις αρκούν για να καταλάβει κανείς τι εννοώ.

Για το StarWars που λες, η θεϊκή σου ατάκα ήταν "σιγά τα εφέ μωρέ που τα εκθιάζετε κιόλας, ούτε την εποχή που βγήκε η ταινία δεν εντυπωσίασαν" και αν θυμάμαι καλά, το είχες πει επειδή κάποιος (ανόητος, ασφαλώς!!!) είχε κάνει το λάθος να συγκρίνει την ποιότητα εφέ του Star Wars με την (καλύτερη ταινία όλων των εποχών από καταβολής κόσμου) το Jurassic Park, σε σχέση πάντα με την εποχή τους και τα μέσα που διέθετε η καθεμιά τους. Είχες και άποψη δηλαδή, πόσο εντυπωσιάστηκε ο μέσος θεατής στην εποχή της, μια εποχή που εσύ δεν ήσουν ακόμα ούτε στα προσχέδια. Και, χέστηκα για το αν είχες δίκιο ή όχι, ειλικρινά, για το ποια απ' τις δυο ήταν καλύτερη για την εποχή της. Αυτό που δεν παίζει μ' εσένα, είναι που ξέρεις ρε παιδάκι μου και το πώς την αντιμετώπισαν και πόσο εντυπωσιάστηκαν όλοι αυτοί που την είδαν, πριν καν γεννηθείς. Κατάλαβέ το, μπούμπη. Άλλο πράμα είναι να λες "βλέπω τα βίντεο από τις συναυλίες των Beatles και παρατηρώ την υστερία του κόσμου" και άλλο πράμα να την ζεις ή να την αντιλαμβάνεσαι καν αυτήν την υστερία, όντας κι εσύ εκεί μέσα.

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:31
shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:54
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:51
Αστυνομικός ένας από αυτούς που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στο Μπουτάρη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η ερώτηση «πιστεύετε στο αστικό σύστημα;».
Γιατί ρε φίλε, έχει σημασία; Αν δηλαδή ήταν μαραγκός, θα ρωτούσες "πιστεύετε στην κατασκευή καναπέδων;".
Χμμμ...νομιζω οτι ο αστυνομικος ορκιζεται στο αστικο συστημα.
Ο μαραγκος παλι δεν ξερω εαν ορκιζεται στην κατασκευη καναπεδων.....θα σε γελασω, :003::wave:
Σαφώς. Υπάρχει και συγκεκριμένος όρκος, που ξεκινάει με το "Ορκίζομαι, να τηρώ τις φαλτσοκοπές μου στις 45 μοίρες..." :lol:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 15:37

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:29
enaon έγραψε:
Σαν παιδιά, εννοείται. Το παιδί ποτέ δεν χρωστάει στον γονιό. Ο γονιός πάντα χρωστάει στο παιδί. Μέχρι τον θάνατό του.
Καταλαβαινω πως το λες κι εχεις δικιο σ αυτο. Στην πραγματικότητα όμως το παιδι χρωστάει πολλά στους γονείς, οπως χρωστάμε εμεις πολλά στους δικούς μας. Ο σωστος γονιος ομως ουτε περιμένει ούτε θέλει να "εισπράξει". Αυτο το "χρωστούμενο" το "πληρωνει το παιδι οταν γινει κι εκεινο γονιος.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 25 Μάιος 2018, 15:38

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
25 Μάιος 2018, 13:37
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 12:20
Κι αυτός δεν ειναι κάποιος τυχάρπαστος κάφρος, είναι ο πρωθυπουργός κυρίες και κύριοι

Δεν είναι τυχάρπαστος κάφρος, αλλά γνήσιος καιροσκόπος, όπου κάθε ευκαιρία την κάνει γκολ! Ως τέτοιος λοιπόν, μάλλον εξασφάλισε για το κόμμα του και τον Μπουτάρη άλλη μια πενταετία τον Δήμο Θεσσαλονίκης και φυσικά την μπάλα του την στρώσανε οι φασίστες! Τόσο έξυπνοι! :011:

Καλά εντάξει, τυπική "φιλική" "συμβουλή" αριστερού προς δεξιούς και "δεξιούς" :καθίστε να ανέχεστε αδιαμαρτύρητα τα πάντα, ενώ από αριστερά μεριά γίνεται κακός χαμός, βόμβες σφαίρες αλωνίζουν, μηδέν πολιτική δράση ακτιβισμός, ούτε καν να διώχνετε από τις διαδηλώσεις σας κάποιον που σας βρίζει. την έχει εφαρμόσει δεκαετίες τώρα η Νδούλα και βλέπουμε τα αποτελέσματα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 15:39

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:35
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:33
hellegennes έγραψε:

Ok νο πρόμπλεμ ουιθ δατ.
Αν δεν ήσουν ποτέ δήμαρχος, δεν ξέρεις αν είναι πιο εύκολο από το να είσαι γονιός. Your own medicine.
Μπουρδες. Ξερω οτι η εργασια του Δημαρχου δεν ειναι 24ωρη εφ ορου ζωης και πληρωνεται γι αυτο
Κανεις λογικά αλματα, αλλά χοροπηδα οπως θες, εχεις το.δικαιωμα

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 15:40

Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:37
hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:29
enaon έγραψε:
Καταλαβαινω πως το λες κι εχεις δικιο σ αυτο. Στην πραγματικότητα όμως το παιδι χρωστάει πολλά στους γονείς, οπως χρωστάμε εμεις πολλά στους δικούς μας. Ο σωστος γονιος ομως ουτε περιμένει ούτε θέλει να "εισπράξει". Αυτο το "χρωστούμενο" το "πληρωνει το παιδι οταν γινει κι εκεινο γονιος.
Ίφιδα, να σου πω. Σ' αυτό διαφωνώ κάθετα. Το 'χω πει άπειρες φορές στα παιδιά μου, ότι "δεν μου χρωστάνε απολύτως τίποτα".

Δεν τα ρώτησα, για να τα κάνω. Δική μου ήταν η επιλογή, το πολύ-πολύ να τα ζητήσω συγγνώμη σε κάποια στιγμή, που τα έφερα στον κόσμο χωρίς να έχω την έγκρισή τους (οκ, παράδοξο αυτό, αλλά καταλαβαίνεις ελπίζω πώς το εννοώ). Τους χρωστάω πολλά, δεν μου χρωστάνε τίποτα. Αυτό είναι το μότο μου...

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 25 Μάιος 2018, 15:41

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:36

Σαφώς. Υπάρχει και συγκεκριμένος όρκος, που ξεκινάει με το "Ορκίζομαι, να τηρώ τις φαλτσοκοπές μου στις 45 μοίρες..." :lol:
Τον οποίο είχε πρωτοδιατυπώσει ο διάσημος Ισπανός ξυλουργός Σανίδες Εγκάρσια Κομμένες.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 15:42

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:35
Εικόνα
Μαλάκα μου, ειλικρινά περίμενα πότε θα το έβαζες.

Νομίζω ότι δεν μπορούσες να βρεις καλύτερη χρονική στιγμή. :smt005:

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 15:43

waldorf έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:41
shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:36

Τον οποίο είχε πρωτοδιατυπώσει ο διάσημος Ισπανός ξυλουργός Σανίδες Εγκάρσια Κομμένες.
Α, να, γεια σου. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών