Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Re: Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia » 09 Μάιος 2018, 20:22

Νταρνάκας
Νομίζεις ότι έχω διαβάσει ολόκληρη την αρχαιοελληνική γραμματεία;
Όπως είπα και στους άλλους το λέω και σε σένα.
Σίγουρα υπήρχαν ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές τότε όπως και τώρα, εδώ όπως και παντού.
Αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι δεν ήταν όλοι πισωγλέντηδες όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν, ότι υπήρχε νομοθεσία πολύ πιο αυστηρή απ' ότι σήμερα
και ότι το αρχαιοελληνικό πνεύμα ήταν κατά πολύ ανώτερο απ' όσο θέλουν να το υποβιβάσουν μέσω της ομοφυλοφιλίας.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Μάιος 2018, 20:40

name έγραψε:
09 Μάιος 2018, 19:55

Απο μικρος παντα εψαχνα την αληθεια. Αυτο ειναι το κίνητρο μου. Με ενδιαφερει η αρχ ελλαδα και θελω να ξερω, οχι να κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου....
Αλλού αυτά διάδοχε Κιμ.
Εδώ δεν είναι το γκούλαγκ elefthero να σβήνεις τα posts που δεν σου αρέσουν γι' αυτό θα ξαναρωτήσω το γνωστό που έσβηνες εκεί;

Γνωρίζουμε ιστορικό πρόσωπο που ήταν δηλωμένος gay με ο-π-ο-ι-α-δ-ή-π-ο-τ-ε έννοια το εννοούσαν στον αρχαίο κόσμο;
Δηλαδή να αποστρέφεται γυναίκες, να έχει σεξουαλικές επαφές με άντρες και να κυκλοφορεί μαζί τους έστω και αστεφάνωτος;
Φυσικά και υπήρχαν gay τότε, αλλά η κοινωνία πώς το αντιμετώπιζε; Κυνηγώντας τους εκπροσώπους της μεσαίας τάξης και κάνοντας τα στραβά μάτια στους εκπροσώπους της υψηλής κοινωνίας όπως στην σύγχρονη εποχή;

Γνωρίζουμε πολιτικό ή ιερέα ή μύστη ή οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο που είχε κρατήσει το αξίωμά του αφού είχε γίνει γνωστό ότι είχε σεξουαλικές επαφές με άντρες;

Γιατί όλο και κάτι φέρνετε κάποιοι εδώ μέσα και ένα Δημήτριος και ένας μύθος με τον Γανυμήδη, αλλά δύο ψίχουλα δεν είναι απόδειξη τι ήταν αποδεκτό στον αρχαίο κόσμο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Μάιος 2018, 20:43

sys3x έγραψε:
08 Μάιος 2018, 23:36
Δεν το διάβασα όλο το νήμα, ο Γιώργης έχει τοποθετηθεί ή να φύγω;
Μείνε. Έχει τοποθετηθεί, αλλά όχι σαν Γιώργης.
Ούτε σαν διάδοχος.
Για να καταλάβεις, έχει κάνει εγγραφή εδώ και τρεις εβδομάδες για να του βρίσκεται το profile και αποφάσισε να ξεσπαθώσει μόλις χθες. 17 posts όλα και όλα από αυτό το profile και όλα είναι στο νήμα ομοφυλοφιλία. Αυτό και αν είναι αυτοκάρφωμα!
Δεν έχει σχολιάσει πουθενά αλλού!!! Και εδώ και τρεις εβδομάδες που έκανε εγγραφή μόλις χθες που άνοιξε το νήμα γράφει γραμμή παραγωγής! Τι να πω, καθείς με τις εμμονές του!

sys3x έγραψε:
09 Μάιος 2018, 18:58
:c005: Εδώ είναι το νήμα που κερνάει αρχαίο ελληνικό πόνο η Ισόμνια στον Διάδοχο;
Και αυτός όμως ανταποκρίνεται αν και χωρίς επιτυχία μια που δεν έχει δικαιοδοσία να σβήνει αυτά που δεν του αρέσουν.

name έγραψε:
09 Μάιος 2018, 20:02
fagano3 έγραψε:
09 Μάιος 2018, 19:53
Δεν υπαρχει περιπτωση οι μονοι ξυπνιοι να ηταν οι Σπαρτιατες.Επισης αν ηταν γενικα παραδεκτο οτι η παιδεραστια ηταν κατι καλο δεν θα προσπαθουσε να εξυψωσει τους Σπαρτιατες μεσω αυτης της διαφορετικοτητας τους.

Φανταζομαι εισαι γυναικα.Δεν υπαρχει περιπτωση ανδρας να θεωρησει σε οποιαδηποτε εποχη και κοινωνια καλο να του πηδηξουν τον γιο.
οχι ειμαι αρσενικος κεντροδεξιος και στρεητ
.....
Κοίτα δεν θα τοποθετηθώ επί του straight παρά τα σχόλια στο άλλο, αλλά όχι κεντροδεξιός βρε Κιμ ΕΛΕΟΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 09 Μάιος 2018, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

name
Phorum.gr user: name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name » 09 Μάιος 2018, 20:44

Isomnia έγραψε:
09 Μάιος 2018, 20:17

Βρε άνθρωπε,
δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι χαμένος στην μετάφραση;
Να διαβάζεις και τα σχόλια από κάτω.
Μου αρεσει που λες για τους χριστιανους

Θυμαμαι τις κουβεντες για τα αδερφια του ιησου με φιλους ορθοδοξους. Τα επιχειρηματα ηταν κατα σειρα
Ηταν οπαδοι του
(Αφου το λεει εδω ρε "η μανα του και τα αδερφια του")
Ηταν ξαδερφια του και ετσι το ελεγαν τοτε, εχει γινει λαθος στην μεταφραση ειμαι ασχετος να το βουλωσω
(ρε το πρωτοτυπο ειναι στα ελληνικα, νατο το λεει εδω Α-Δ-Ε-Λ-Φ-Ο-Ι)
Ααααα ναι ειναι ξερεις το ψαξαμε λιγο ηταν αδερφια μεν αλλα απο προηγουμενο γαμο του ιωσηφ, γιατι αυτος ηταν 80 γερος και πεθανε η πρωτη γυναικα του ετσι ξαναπαντρευτηκε την μαρια η οποια εμεινε παρθενα. Το ειπε ο αγιος ταδε το 390μχ και αφου το ειπε ο αγιος ετσι θα ναι
( :fp: )

Επειδη τυχαινει να εχω θεωρητικη καταρτιση πιστευω οτι μπορω να βγαζω συμπερασματα. Φυσικα διαβαζω και τα σχολια, παντοτε. Αλλο διαβαζω ομως και αλλο το καταπινω αμασητο.

Οτι και να λενε αυτοι που σχολιαζουν (εχω διαβασει και εγω τετοια) το παθος που περιγραφεται στις σχεσεις αυτου του ειδους πολυ δυσκολα δεν θα εβρισκε σωματικη εκφραση. Για μενα αν συμπεριλαβεις τις κοινωνικες συνθηκες που υπαγορευαν τετοιες σχεσεις (ελλειψη σχολειων, αποκλεισμος των γυναικων απ την κοινωνικη ζωη). ειναι αθλος που καταφεραν να το κρατησουν σε τοσο υψηλα επιπεδα και να το χαλιναγωγησουν σεξουαλικα. Με τα χαδια μενει στο επιπεδο της τρυφεροτητας, δεν ειναι κατακτηση.

name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name » 09 Μάιος 2018, 20:47

Juno έγραψε:
09 Μάιος 2018, 20:40

Αλλού αυτά διάδοχε Κιμ.
Εδώ δεν είναι το γκούλαγκ elefthero να σβήνεις τα posts που δεν σου αρέσουν γι' αυτό θα ξαναρωτήσω το γνωστό που έσβηνες εκεί;
Νομιζω με μπερδευεις με καποιον αλλο

Δεν εχω σβησει κανενα ποστ

Και τον κιμ τον εχω δει μονο σε meme

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Μάιος 2018, 20:51

Άστα αυτά!
Σε πιστοποίησα! Για να δεις τι καλή που είμαι!
name έγραψε:
09 Μάιος 2018, 20:47
Juno έγραψε:

Αλλού αυτά διάδοχε Κιμ.

Έτσι μιλούσε ο Γιώργης (το άλλο σου profile) όταν τον καταλάβαμε. :p3:
"Με μπερδεύετε με κάποιον άλλον" "Δεν ξέρω"

Αχ βρε Κιμ! :smt005:
Τι καιρό κάνει στην Γερμανία; Εδώ ζέστη!

name έγραψε:
Σιγά μην τον είχες δει από κοντά. Γιώργης copy-paste αυτή η ατάκα! Αχ βρε Γιώργη! :smt005:
Leporello έγραψε:

name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name » 09 Μάιος 2018, 21:01

Juno έγραψε:
09 Μάιος 2018, 20:51

Σιγά μην τον είχες δει από κοντά. Γιώργης copy-paste αυτή η ατάκα! Α ρε Γιώργη! :smt005:
Εχεις πολυ πλακα

Δεν ειμαι αυτος που λες. Αν δεις και τα ποστ μου πισω δεν ειναι καθολου στο πνευμα αυτων που εγραψες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Μάιος 2018, 21:02

name έγραψε:
Juno έγραψε:

Αλλού αυτά διάδοχε Κιμ.

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις αλλά εγώ σε συγχωρώ. Εδώ θα σε προσέχουμε ρε μλκ, στα ώπα ώπα θα σε έχουμε, θα αναγκάσουμε και τον Σπύρο να σε κάνει Μοντ σε όποια ενότητα γουστάρεις, στην ανάγκη αν δεν συμμορφωθεί θα τον απειλήσουμε. Σου ετοιμάζω και χαρέμι, οποία θέλεις (εκτός από την Χόουπ) , πέσμου, ψήνω την Τζούνο την Ίφιδα και την Ισόμνια.
Το σημαντικότερο είναι ότι εμείς εδώ είμαστε πιο καλλίτεροι από τους άλλους ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
Αυτά, να σε έχει καλά ο Θεός, η Πατρίδα σε περιμένει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 09 Μάιος 2018, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Μάιος 2018, 21:04

Τελικα ποιο ειναι το συμπερασμα παιδια?
Εμπαινε κρεας η οχι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Μάιος 2018, 21:06

Daje έγραψε:
09 Μάιος 2018, 21:04
Εμπαινε κρεας η οχι?
Σημασία έχει να γυρίσει πίσω στο σπίτι του ο Διάδοχος, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Μάιος 2018, 21:07

Daje έγραψε:
09 Μάιος 2018, 21:04
Εμπαινε κρεας η οχι?
Ναι, όπως γινόταν σε όλες τις εποχές.
Αποδεκτό δεν ήταν όμως μια που δεν γνωρίζουμε κανέναν αξιωματούχο (πολιτικό ιερέα, μύστη κλπ) που κράτησε το αξίωμα ενώ έγινε γνωστό ότι κυκλοφορούσε με τεκνά.
Τώρα αν τους σκότωναν ή τους φυλάκιζαν, δεν γνωρίζω, ας πει όποιος ξέρει ... με πηγές!
Πάντως δεν φαίνονται στα κοινά, εκτός από τους δύο αλλοδαπούς που έριξαν τον Πεισίστρατο, αλλά εκεί ήταν θέμα μεταπολίτευσης, ήρθε η δημοκρατία κλπ.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Μάιος 2018, 21:10

sys3x έγραψε:
09 Μάιος 2018, 21:02
name έγραψε:

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις αλλά εγώ σε συγχωρώ. Εδώ θα σε προσέχουμε ρε μλκ, στα ώπα ώπα θα σε έχουμε, θα αναγκάσουμε και τον Σπύρο να σε κάνει Μοντ σε όποια ενότητα γουστάρεις, στην ανάγκη αν δεν συμμορφωθεί θα τον απειλήσουμε.
Για να σβήνει τα posts pου τον αποστομώνουν; Σπύρο να μας ρωτήσεις όλους!

sys3x έγραψε:
Σου ετοιμάζω και χαρέμι, οποία θέλεις (εκτός από την Χόουπ) , πέσμου, ψήνω την Τζούνο την Ίφιδα και την Ισόμνια.
.....
:smt129
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Μάιος 2018, 21:11

Juno έγραψε:
09 Μάιος 2018, 21:10
sys3x έγραψε:
name έγραψε:

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις αλλά εγώ σε συγχωρώ. Εδώ θα σε προσέχουμε ρε μλκ, στα ώπα ώπα θα σε έχουμε, θα αναγκάσουμε και τον Σπύρο να σε κάνει Μοντ σε όποια ενότητα γουστάρεις, στην ανάγκη αν δεν συμμορφωθεί θα τον απειλήσουμε.
Για να σβήνει τα posts pου τον αποστομώνουν; Σπύρο να μας ρωτήσεις όλους!

sys3x έγραψε:
Σου ετοιμάζω και χαρέμι, οποία θέλεις (εκτός από την Χόουπ) , πέσμου, ψήνω την Τζούνο την Ίφιδα και την Ισόμνια.
.....
:smt129
Δεν είναι ντροπή ρε.

.

name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name » 09 Μάιος 2018, 21:12

sys3x έγραψε:

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις αλλά εγώ σε συγχωρώ. Εδώ θα σε προσέχουμε ρε μλκ, στα ώπα ώπα θα σε έχουμε, θα αναγκάσουμε και τον Σπύρο να σε κάνει Μοντ σε όποια ενότητα γουστάρεις, στην ανάγκη αν δεν συμμορφωθεί θα τον απειλήσουμε. Σου ετοιμάζω και χαρέμι, οποία θέλεις (εκτός από την Χόουπ) , πέσμου, ψήνω την Τζούνο την Ίφιδα και την Ισόμνια.
Το σημαντικότερο είναι ότι εμείς εδώ είμαστε πιο καλλίτεροι από τους άλλους ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
Το πιο ωραιο ειναι η σιγουρια και των δυο σας

Μην στεναχωριεστε θα ξαναρθει ο κιμ και ο γιωργης, θα ερθουν και οι αλλοι, ολα θα ξαναγινουν οπως πριν (πατ πατ στον ωμο)

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Μάιος 2018, 21:13

name έγραψε:
09 Μάιος 2018, 21:12
sys3x έγραψε:

Το πιο ωραιο ειναι η σιγουρια και των δυο σας

Μην στεναχωριεστε θα ξαναρθει ο κιμ και ο γιωργης, θα ερθουν και οι αλλοι, ολα θα ξαναγινουν οπως πριν (πατ πατ στον ωμο)
Μην παίζεις με τον πόνο σας ρε.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών