Isomnia έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 20:17
Βρε άνθρωπε,
δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι χαμένος στην μετάφραση;
Να διαβάζεις και τα σχόλια από κάτω.
Μου αρεσει που λες για τους χριστιανους
Θυμαμαι τις κουβεντες για τα αδερφια του ιησου με φιλους ορθοδοξους. Τα επιχειρηματα ηταν κατα σειρα
Ηταν οπαδοι του
(Αφου το λεει εδω ρε "η μανα του και τα αδερφια του")
Ηταν ξαδερφια του και ετσι το ελεγαν τοτε, εχει γινει λαθος στην μεταφραση ειμαι ασχετος να το βουλωσω
(ρε το πρωτοτυπο ειναι στα ελληνικα, νατο το λεει εδω Α-Δ-Ε-Λ-Φ-Ο-Ι)
Ααααα ναι ειναι ξερεις το ψαξαμε λιγο ηταν αδερφια μεν αλλα απο προηγουμενο γαμο του ιωσηφ, γιατι αυτος ηταν 80 γερος και πεθανε η πρωτη γυναικα του ετσι ξαναπαντρευτηκε την μαρια η οποια εμεινε παρθενα. Το ειπε ο αγιος ταδε το 390μχ και αφου το ειπε ο αγιος ετσι θα ναι
(

)
Επειδη τυχαινει να εχω θεωρητικη καταρτιση πιστευω οτι μπορω να βγαζω συμπερασματα. Φυσικα διαβαζω και τα σχολια, παντοτε. Αλλο διαβαζω ομως και αλλο το καταπινω αμασητο.
Οτι και να λενε αυτοι που σχολιαζουν (εχω διαβασει και εγω τετοια) το παθος που περιγραφεται στις σχεσεις αυτου του ειδους πολυ δυσκολα δεν θα εβρισκε σωματικη εκφραση. Για μενα αν συμπεριλαβεις τις κοινωνικες συνθηκες που υπαγορευαν τετοιες σχεσεις (ελλειψη σχολειων, αποκλεισμος των γυναικων απ την κοινωνικη ζωη). ειναι αθλος που καταφεραν να το κρατησουν σε τοσο υψηλα επιπεδα και να το χαλιναγωγησουν σεξουαλικα. Με τα χαδια μενει στο επιπεδο της τρυφεροτητας, δεν ειναι κατακτηση.