Kαλά δεν έμεινε έτσι, βγήκαν και τον έκραξαν και από την εκκλησία. Δε σημαίνει ότι εξέφρασε τη γνώμη της "εκκλησίας" μαζικά. Υπάρχουν και αυτοί που διαφώνησαν.
Ο θεός έφερε τις πυρκαγιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ο θεός έφερε τις πυρκαγιές
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:43Kαλά δεν έμεινε έτσι, βγήκαν και τον έκραξαν και από την εκκλησία. Δε σημαίνει ότι εξέφρασε τη γνώμη της "εκκλησίας" μαζικά. Υπάρχουν και αυτοί που διαφώνησαν.
Τώρα δηλαδή, είναι λογικό αυτό που γράφεις;
Πότε θέλεις να κάνουν πολιτική όλοι της αντιπολίτευσης;
Όταν τα πτώματα θα τα έχουν φάει τα σκουλίκια και θα έχουν ξεχαστεί όλα;;;
Ή μήπως με το "πολιτική πάνω στα πτώματα", είναι μία καλή δικαιολογία για να μην ασκεί κανείς αρνητική κριτική στα καθίκια;
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δηλαδή ο θεός έβαλε κάποιους να γράφουν αντιεπιστημονικές μπούρδες! Λογικό για τους χαζούς που θα το πιστέψουν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:33Θεολογία από τα Λιντλ κάνετε όσοι θέλετε να ασκήσετε κριτική χωρίς να γνωρίζετε τα στοιχειώδη.
Σκοπός της Γένεσης είναι να διδάξει στους ανθρώπους ότι ο Θεός είναι ένας και είναι δημιουργός των Πάντων! Εκεί έγκειται η Θεοπνευστία της. Δεν έχει ως στόχο να διδάξει επιστημονικές αλήθειες. Η Γραφή δεν είναι επιστημονικό εγχειρίδιο, αν αυτό υπονοείς.
Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είναι ανθρώπινο έργο και οι μπούρδες εξηγούνται λόγω αμορφωσιάς των γραφιάδων;
Για χιλιάδες χρόνια μας το πάσαραν σαν αδιαμφισβήτητη αλήθεια, μέχρι που αποδείχτηκε μια μπούρδα και μισή! Και τότε ξεκίνησαν οι δικοί σας τα διάφορα περίεργα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
Πήρατε την Μυθολογία των Εβραίων, που έφτιαξαν θεό στα μέτρα τους και αυτοαποκαλέστηκαν περιούσιος λαός, και μας το πασάρετε σαν Ιστορία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Να έχω άποπση??? άποπση???? για την Δημιουργία? Εγώ? Σοβαρά?
Για πήγαινε λίγο και διάβασε το βιβλίο του Ιώβ.
Μετά, διάβασε και για τον Προφήτη Ηλία, τον Μέγιστο Προφήτη Ηλία.
Βρες να διαβάσεις ολόκληρο το γραπτό. Και αυτό που αναφωνεί ο Προφήτης, πριν γνωρίσει τον Θεό ως "δροσερό αεράκι" (μετά τις βροντές και τις αστραπές και το κυνηγητό στην έρημο και τη σίτιση από μια χήρα...).
Μήπως εγώ Θεέ μου, καλύτερος από αυτούς είμαι? Πάρε μου την ψυχή να τελειώνω...
Ποιός το είπε αυτό?! Ο Προφήτης Ηλίας?!
Τί να πρωτοπώ μωρέ, θέλω πολλά να πω αλλά δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να τα πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 31 Ιούλ 2018, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να κάνουν πολιτική την επόμενη μέρα με το να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ αφενός μέτρα πυροπροστασίας ατομικά σε κάθε σπίτι (καθαρισμός αυλών και τα σχετικά) αφετέρου με την εκπαίδευση εθελοντών ανά περιοχή όπου υπάρχει κίνδυνος σε κάθε εποχή.OANNHSEA έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:45Τώρα δηλαδή, είναι λογικό αυτό που γράφεις;
Πότε θέλεις να κάνουν πολιτική όλοι της αντιπολίτευσης;
Όταν τα πτώματα θα τα έχουν φάει τα σκουλίκια και θα έχουν ξεχαστεί όλα;;;
Ή μήπως με το "πολιτική πάνω στα πτώματα", είναι μία καλή δικαιολογία για να μην ασκεί κανείς αρνητική κριτική στα καθίκια;
.
Αυτό συνιστά πολιτική βούληση (αφού ο κόσμος μέχρι πριν τις φωτιές ήταν αμέριμνος και αδιάφορος γενικά) και όχι η αλληλοκατηγορία για πολιτικές σκοπιμότητες.
Το "πολιτική πάνω στα πτώματα" περιλαμβάνει άπαντες πολιτικά πρόσωπα και δεν το χρησιμοποιώ ως πρόσχημα για να μην κριθεί το κυβερνών κόμμα ή οποιοδήποτε άλλο.
- Nandros
Ναι με βάση την θρησκεία ΣΑΣ, τον χριστιανισμό, στηρίχτηκε η δουλεία και καταργήθηκε γύρω στα 1850.Σουβλίτσα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:36Τον 19ο αιώνα? Με βάση την θρησκεία Μας?
Για τον Βολταίρο βρε, για τον Βολταίρο, ουτε γι αυτόν έχεις να πεις τίποτα?
Δούλη του Θεού Σουβλίτσα, ναι:
ὅτε ἤμην νήπιος, ὡς νήπιος ἐλάλουν, ὡς νήπιος ἐφρόνουν, ὡς νήπιος ἐλογιζόμουν· ὅτε δὲ γέγονα ἀνήρ, κατήργηκα τὰ τοῦ νηπίου. βλέπομεν γὰρ ἄρτι δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω το βιογραφικό του κάθε διασήμου, αλλά διαβάζω:
Γάλλος συγγραφέας, ιστορικός και φιλόσοφος, διάσημος για το πνεύμα του, τις επιθέσεις του εις βάρος της Καθολικής Εκκλησίας και την υπεράσπιση της ανεξιθρησκίας, της ελευθερίας του λόγου και του διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους. Θεωρείται κεντρική μορφή και ενσάρκωση του Διαφωτισμού του 18ου αιώνα.
Τί σχέση έχει ο Βολταίρος;

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Μα πως, εσύ τα ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά τα χριστιανικά. Στα είπε ο θεός σου μεταξύ τυρού και αχλαδιού!Σουβλίτσα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:39Και ποιά είμαι εγώ να συμπληρώσω "πιθανές αιτίες", Λοττο παίζουμε? Ή θα κάνω υποδείξεις δια υποθέσεων για το πώς πρέπει να λειτουργεί η Δημιουργία και το Αυτεξούσιο παράλληλα?taliban έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:34Κατάλαβα για ποιους μιλάς. Δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τον Αμβρόσιο ωστόσο. Και ούτε προφανώς εκφράζει το σύνολο της Εκκλησίας.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Τεσπα, αυτό για το οποίο μιλά το νήμα είναι πολύ μεγάλο θεολογικό θέμα, πολύ μεγάλο.
Σωτηριολογικό είναι. Αλλά εγώ δεν ξέρω τί να πρωτοπώ και τί να πρωτογράψω.
Εν συντομία λοιπόν η σωτηριολογική ερμηνεία για τον θάνατο αυτών των ανθρώπων είναι :
1) Μπορεί να προξενούσαν τα θύματα μεγαλύτερο κακό μελλοντικά άρα ο θεός καλώς τους πήρε μαζί του
2)Ξόφλησαν για τις αμαρτίες τους και βρήκε ο θεός την κατάλληλη στιγμή να τους πάρει
3) Του έλειπαν μερικά αγγελούδια και είπε να πάρει τα δίδυμα
4)....
Συμπλήρωσε εσύ πιθανές αιτίες (πέραν του αγνωσται αι βουλαι του κυριου)
Για να σοβαρευτούμε λίγο..
.
By the way, και θα το πω, εφέτος πριν λίγες ημέρες, γιόρταζε ο Προφήτης Ηλίας. Εφέτος και για διάφορους και διαφορετικούς λόγους και μέσω διαφόρων συμπτώσεων (εντάξει, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιουμε τις συμπτώσεις ως δείγμα στην πνευματική ζωή πάντα, κρύβουν και πολλές παγίδες), κατάλαβα και αγάπησα τον Προφήτη Ηλία. Πριν ήμουν λίγο μακρυά και αγαπημένοι και γενικώς δεν ήξερα και πολλά, κάποια σκόρπια και βασικά.
Γιατί το λεω.
Γιατί, αυτά που λέω τα βιώνω ρε σεις με καποιον τρόπο στην ψυχή μου, δεν είναι θεολογικές ξερές γνώσεις και παπαγαλία, από θεολογικές γνώσεις εγώ είμαι χωρίς πτυχία θεολογίας και υποδεέστερη πολλών. Τους μωρούς λέει εξέλεξε..τεσπα.
Τα λέω ως μαρτυρία συνειδήσεως, τπτ παραπάνω. Ούτε για να αντιπαρατεθώ έτσι γενικώς και αορίστως με τον καθένα ούτε για να τσακώνομαι.
@ Νανδρος: για τις θέσεις του Βολταίρου σχετικά με τους δούλους, το δουλεμπόριο και τις φυλετικές διακρίσεις ψάξε να διαβάσεις ή ρώτα να μάθεις (δεν έχω τπτ πρόχειρο αυτή τη στιγμη), φαντάζομαι πως κάποιος εδώ μέσα θα γνωρίζει να αναφέρει πεντε πράγματα παραπάνω.
εντιτ: @ Νάνδρος2: ρε συ, λες και ήσουν ή ήμουν στο μυαλό σου τί θα ποστάρω
Γιατί το λεω.
Γιατί, αυτά που λέω τα βιώνω ρε σεις με καποιον τρόπο στην ψυχή μου, δεν είναι θεολογικές ξερές γνώσεις και παπαγαλία, από θεολογικές γνώσεις εγώ είμαι χωρίς πτυχία θεολογίας και υποδεέστερη πολλών. Τους μωρούς λέει εξέλεξε..τεσπα.
Τα λέω ως μαρτυρία συνειδήσεως, τπτ παραπάνω. Ούτε για να αντιπαρατεθώ έτσι γενικώς και αορίστως με τον καθένα ούτε για να τσακώνομαι.
@ Νανδρος: για τις θέσεις του Βολταίρου σχετικά με τους δούλους, το δουλεμπόριο και τις φυλετικές διακρίσεις ψάξε να διαβάσεις ή ρώτα να μάθεις (δεν έχω τπτ πρόχειρο αυτή τη στιγμη), φαντάζομαι πως κάποιος εδώ μέσα θα γνωρίζει να αναφέρει πεντε πράγματα παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 31 Ιούλ 2018, 20:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Nandros
Μόνο που εδώ μέσα πάρα πολλοί τον υποστήριξαν και κάτι σημαίνει αυτό!Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:43Kαλά δεν έμεινε έτσι, βγήκαν και τον έκραξαν και από την εκκλησία. Δε σημαίνει ότι εξέφρασε τη γνώμη της "εκκλησίας" μαζικά. Υπάρχουν και αυτοί που διαφώνησαν.
.
- Nandros
Όντως δεν είσαι. Φέρε τους μεγάλους!Σουβλίτσα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:48Να έχω άποπση??? άποπση???? για την Δημιουργία? Εγώ? Σοβαρά?
Για πήγαινε λίγο και διάβασε το βιβλίο του Ιώβ.
Μετά, διάβασε και για τον Προφήτη Ηλία, τον Μέγιστο Προφήτη Ηλία.
Βρες να διαβάσεις ολόκληρο το γραπτό. Και αυτό που αναφωνεί ο Προφήτης, πριν γνωρίσει τον Θεό ως "δροσερό αεράκι" (μετά τις βροντές και τις αστραπές και το κυνηγητό στην έρημο και τη σίτιση από μια χήρα...).
Μήπως εγώ Θεέ μου, καλύτερους από αυτούς είμαι? Πάρε μου την ψυχή να τελειώνω...
Ποιός το είπε αυτό?! Ο Προφήτης Ηλίας?!
Τί να πρωτοπώ μωρέ, θέλω πολλά να πω αλλά δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να τα πω.
.
- Cecily Anne
Σημαίνει ότι προφανώς και για να έχει τη θέση που έχει, έχει κοινό. Σαν την πολιτική είναι. Δεν καταλαβαίνω, γιατί σου φαίνεται κάτι περίεργο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και τί είμαι εγώ για να τους φέρω?
Μποτάκι των αντιχριστιανών με 0.30?
Μποτάκι των αντιχριστιανών με 0.30?
Έτσι νομίζεις εσύ. Από τον φανατισμό και τις παρωπίδες δεν μπορείς να διαβάσεις τι λένε, παρά διακρίνεις μόνο κόκκινες και μπλε σημαίες. Θυμίζεις ιεροεξεταστή στο Μεσαίωνα ή δικαστή στην Γερμανία του Χίτλερ. Ακριβώς όλα όσα κατηγορείς και δήθεν σε ενοχλούν, εκφράζεις με την συμπεριφορά σου και με αυτά που γράφεις.Nandros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:56Μόνο που εδώ μέσα πάρα πολλοί τον υποστήριξαν και κάτι σημαίνει αυτό!Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:43Kαλά δεν έμεινε έτσι, βγήκαν και τον έκραξαν και από την εκκλησία. Δε σημαίνει ότι εξέφρασε τη γνώμη της "εκκλησίας" μαζικά. Υπάρχουν και αυτοί που διαφώνησαν.
.
- Nandros
Βρήκα αυτό:Σουβλίτσα έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 20:55By the way, και θα το πω, εφέτος πριν λίγες ημέρες, γιόρταζε ο Προφήτης Ηλίας. Εφέτος και για διάφορους και διαφορετικούς λόγους και μέσω διαφόρων συμπτώσεων (εντάξει, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιουμε τις συμπτώσεις ως δείγμα στην πνευματική ζωή πάντα, κρύβουν και πολλές παγίδες), κατάλαβα και αγάπησα τον Προφήτη Ηλία. Πριν ήμουν λίγο μακρυά και αγαπημένοι και γενικώς δεν ήξερα και πολλά, κάποια σκόρπια και βασικά.
Γιατί το λεω.
https://en.wikipedia.org/wiki/Voltaire# ... nd_slavery
Voltaire has been accused of supporting the slave trade as per a letter attributed to him, although it has been suggested that this letter is a forgery "since no satisfying source attests to the letter's existence."
In his Philosophical Dictionary, Voltaire endorses Montesquieu's criticism of the slave trade: "Montesquieu was almost always in error with the learned, because he was not learned, but he was almost always right against the fanatics and the promoters of slavery."
Ντροπή σου, χριστιανή γυναίκα και δούλη του θεού, να διασπείρεις συκοφαντίες και να σπιλώνεις νεκρούς!

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάπτυξη που έφερε η ΝΔ στην Ελλάδα με μια εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 22 Νοέμ 2023, 22:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
22 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Απρ 2024, 11:40