Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 01:57

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:42
Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:34
stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:30

Καλέ, Δίκη της Δευτέρας με τον τρισμέγιστο Θωμαΐδη δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ;

Όποτε βαριέσαι ψάξε, υπάρχουν διάλογοι αναλυτικοί και όχι σαφώς μόνο με τον μπράβο Μπέο. Υπάρχουν πολλά μπουμπούκια ένθεν κακείθεν.
Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι καλά αλλά έχω την εντύπωση πως λεγόταν ότι οι στοιχηματισμοι λάμβαναν μέρος σε κράτοςτης νοτιοανατολικής Ασίας;; Θυμάμαι καλά;
Κι εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι. Πονάνε και τον Πανιώνιο κάτι τέτοιες μνήμες και τις απωθούμε, καταλαβαίνεις. :a040::e040::a040::e040:
Δηλαδή ο άνθρωπος, αυτός ο εξαίρετος Έλληνας κατάφερε με μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα να εισάγει συνάλλαγμα στην χώρα. Βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι, όχι αρκετό αλλά μια ταπεινή πατριωτική προσπάθεια όπως και να έχει, να τονωθεί η οικονομία και κατά συνέπεια η ευημερία αυτής της χώρας. Δυστυχώς η πολιτεία αντί να τιμήσει ένα άξιο τέκνο για αυτή την απόπειρα τόνωσηςτης εθνικής οικονομίας φέρθηκε απέναντι του αχαριστακαι τιμωρητικα. Όμως ο χρόνος δικαίωσε τελικά τον άνθρωπο αυτό με τα φιλόδοξα και αγνά οράματα και κέρδισε την στήριξη των συμπολιτών του.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 01:59

mao mao έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:48
Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:44
mao mao έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:36
Πάντως το οτι όλοι οι νεοδημοκράτες υποστηρίζουν τον απατεώνα, λέει πολλά για τον τρόπο που σκέφτονται.
Όλοι οι αληθινοί Δημοκρατικοί πολίτες. Εκτόςκι αν είσαι ένας φίλοδικτατορικος αντιδημοκρατης που αμφισβητεί την λαϊκή δημοκρατική βούληση των κατοίκων του Βόλου.
τα έχεις μπερδέψει κάπου . όποιος εκλέγεται δε σημαίνει οτι μπορεί να κάνει οτι γουστάρει.
Μα δεν κάνει ότι γουστάρει. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα που δεν βασίζεται σε καμία σοβαρή απόδειξη

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 20 Μάιος 2020, 02:02

Λες οτι τον υποστηρίζεις επειδή είναι δημοκρατικά εκλεγμένος. Και σου λέω οτι αυτό δε συνεπάγεται οτι έχει δίκιο, ούτε οτι δεν είναι απατεώνας.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 02:04

Ακόμη βέβαια δεν είδαμε στοιχεία που να αποδεικνύουν πως δεν έχει δίκιο. Εσύ πώςέφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 02:05

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:57

Δηλαδή ο άνθρωπος, αυτός ο εξαίρετος Έλληνας κατάφερε με μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα να εισάγει συνάλλαγμα στην χώρα. Βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι, όχι αρκετό αλλά μια ταπεινή πατριωτική προσπάθεια όπως και να έχει, να τονωθεί η οικονομία και κατά συνέπεια η ευημερία αυτής της χώρας. Δυστυχώς η πολιτεία αντί να τιμήσει ένα άξιο τέκνο για αυτή την απόπειρα τόνωσηςτης εθνικής οικονομίας φέρθηκε απέναντι του αχαριστακαι τιμωρητικα. Όμως ο χρόνος δικαίωσε τελικά τον άνθρωπο αυτό με τα φιλόδοξα και αγνά οράματα και κέρδισε την στήριξη των συμπολιτών του.
Ωραίος Ως Έλλην.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 02:13

μοιραζει πονο ο εκλεγμενος Μπεος - ο προμαχος των Πολιτων του Βολου που τον τιμουν με την εμπιστοσυνη τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 20 Μάιος 2020, 02:25

ο Βολος αποδείχθηκε πρωτοπορία
ψήφισε λαϊκισμό και "όλοι ίδιοι είναι, ας βγεί τουλάχιστον αυτός που κάνει και κανένα έργο"
πριν γίνει μόδα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 02:30

ελευθερες εκλογες εχουμε - αν μαυριζονται οι ''προοδευτικες '' δυναμεις κατι κανουν πολυ λαθος η ειναι αναξιοι εμπιστοσυνης στην συνειδηση των πολιτων
το προβλημα ειναι δικο τους ας κανουν αυτοκριτικη αντι να την πεφτουν στον Μπεο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 02:35

georgebi έγραψε:
19 Μάιος 2020, 19:32
[
«Παλεύουμε για να μην γίνει ο κάθε Βολιώτης υπηρέτης της ΑΓΕΤ δηλαδή της Γαλλοελβετικής Lafarge, για να μην μολύνεται καθημερινά ο αέρας μας, για να μην αυξάνονται οι καρκίνοι και τα εγκεφαλικά» είπε στο tvxs.gr o Mάρκος Βαξεβανόπουλος. «Παλεύουμε για να μπορούμε να πίνουμε το πεντακάθαρο νερό της πηγής μας που μας δροσίζει 350 χρόνια, που εμείς τη συντηρούμε με δικά μας έξοδα. Δεν θα τους αφήσουμε ούτε να το χλωριώνουν ούτε να το πουλήσουν σε ιδιώτες» λένε οι Σταγιάτες που πήραν με απόφαση γενικής συνέλευσης την τύχη του χωριού στα χέρια τους. Αυτοί οι μικροί πυρήνες αντίστασης, έχουν ανάγκη τη δική μας αλληλεγγύη για την ενδυνάμωση του αγώνα τους, που είναι και δικός μας αγώνας.
Επειδή τώρα το πήρε το μάτι μου...

Βαξεβανόπουλος: γεωλόγος, πανεπιστημιακός και ερευνητής (https://www.ethnos.gr/politismos/86315_ ... 300-hronia), ορκισμένος εχθρός του Μπέου (συνηθίζουν να κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλο και συνήθως ο Μπέος τον βρίζει άγρια), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον - τότε συριζαίο - Πατσιαντά το 2014, μέλος διαφόρων επιτροπών πολιτών αν και πρόσφατα αποχώρησε με εκατέρωθεν αιχμές από μία εξ αυτών (https://www.volosday.gr/gia-gelia-limni ... n-karekla/) και αρθρογράφος κειμένου που είχε φάει άγριο κράξιμο για διασπορά ψευδών ειδήσεων (https://www.taxydromos.gr/Topika/242861 ... atoys.html).

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Μάιος 2020, 02:39

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:35

Επειδή τώρα το πήρε το μάτι μου...

Βαξεβανόπουλος: γεωλόγος, πανεπιστημιακός και ερευνητής (https://www.ethnos.gr/politismos/86315_ ... 300-hronia), ορκισμένος εχθρός του Μπέου (συνηθίζουν να κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλο και συνήθως ο Μπέος τον βρίζει άγρια), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον - τότε συριζαίο - Πατσιαντά το 2014, μέλος διαφόρων επιτροπών πολιτών αν και πρόσφατα αποχώρησε με εκατέρωθεν αιχμές από μία εξ αυτών (https://www.volosday.gr/gia-gelia-limni ... n-karekla/) και αρθρογράφος κειμένου που είχε φάει άγριο κράξιμο για διασπορά ψευδών ειδήσεων (https://www.taxydromos.gr/Topika/242861 ... atoys.html).
Πολύ ενδιαφέρον :smt023
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Medicine Man
Phorum.gr user: Medicine Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Medicine Man » 20 Μάιος 2020, 02:48

Ερμής έγραψε:
19 Μάιος 2020, 22:04
panos291 έγραψε:
19 Μάιος 2020, 21:54
Τι εργο εχει κανει ο Μπεος στον Βολο? Εγω δεν πιστευω οτι τον ξαναψηφισαν γιατι..βριζει.
Είναι απλά τα πράγματα. Κάποιος για να μπορέσει να φάει πρέπει να παράξει έργο, όσο πιο πολύ έργο τόσο πιο πολύ φαΐ.
Αν κάποιος δε κάνει έργο θα εσκουζαν για την πόλη που έχει αφεθεί στην τύχη της και που είναι το κράτος και που είναι οι αρχές.
Θα βγουν κάποιοι και θα πουν με αυτοοργάνωση και με συλλογικότητες και με της πούτσας τα καμώματα θα φάμε τους αστούς και λευτεριά στον χασαν καζαμπουμπου αλλά χωρίς να δώσουμε μια δραχμή από τα εκατομμύρια των ενοικίων που εισπράττουμε . Οκ υπάρχουν και αυτοί.

Btw αν έχεις κανένα γνωστό επαγγελματία στο Βόλο θα σου εξηγήσει γιατί ο Μπεις πήρε 60%
Από συγγενείς/φίλους μου, όλοι μου λένε ότι ο Μπέος είναι ΠΑΝΤΟΥ. Υπερδραστήριος, καθάρισε και έβαλε μια τάξη στην πόλη και στις δημοτικές υπηρεσίες και γενικά παράγει έργο άσχετα από το στυλ του. Οι υπόλοιποι μόνο για μεγάλες κουβέντες είναι. Ο μόνος τρόπος να μην βγει ο Μπεός είναι άμα αποφασίσει να μην κατέβει στις εκλογές.

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 02:53

Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:55
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:47
Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:44

Όλοι οι αληθινοί Δημοκρατικοί πολίτες. Εκτόςκι αν είσαι ένας φίλοδικτατορικος αντιδημοκρατης που αμφισβητεί την λαϊκή δημοκρατική βούληση των κατοίκων του Βόλου.
Και των Σταγιατών βεβαίως, βεβαίως.

https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206
καλο :smt023
Σου έχω και πληροφορίες για την ομάδα πολιτών. :003:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91.%C ... E%B7%CF%82

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 02:58

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:53
Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:55
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:47

Και των Σταγιατών βεβαίως, βεβαίως.

https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206
καλο :smt023
Σου έχω και πληροφορίες για την ομάδα πολιτών. :003:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91.%C ... E%B7%CF%82

ευχαριστω
καμια εκπληξη βεβαια :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 03:35

Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:58

ευχαριστω
καμια εκπληξη βεβαια :003:
Δημοτικό συμβούλιο made in Volos.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”