Εκεί κόλλησες εσύ; Καμμία επαφή δεν υπήρχε, ούτε βιασμός ούτε συναινετικό σεξ. Ηταν απλώς ένα αστείο του Πανούση.Kauldron έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:01Ποιό βιασμό μωρέ?Leporello έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:51Δεν σταματάς να λες ανοησίες; Ολη αυτή η ιστορία με τον βιασμό τής Ντόρας ξεκίνησε σαν ένα αστείο που έκανε ο Τζίμης Πανούσης στην εκπομπή του "Δούρειος Ηχος" με βάση την όποια ομοιότητα έχει ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέτοια αστεία έκανε πολλά ο μακαρίτης. Και γιά τον εαυτό του έλεγε ότι είναι νόθος γυιός του Κωνσταντίνου με την Βουγιουκλάκη. Προφανώς δεν ήταν αλήθεια, αφού όταν γεννήθηκε ο Πανούσης, ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ η Βουγιουκλάκη 20 και εντελώς άγνωστη.Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 22:14Θεωρούσα οτι θα ήταν μεγαλύτερη, αλλά όπως και να 'χει, αν το είχε θεωρήσει βιασμό ενώ εκείνη ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ και οχι εξαναγκαζόμενη, όπως η δωδεκάχρονη που εξέδιδε δια της βίας ο συνοδοιπόρος και ομοϊδεάτης σου (αυτό βέβαια δε σε κάνει ν' αναγουλιάζεις), θα μπορούσε να τον παραπέμψει, ακόμα και σήμερα. Δε το έκανε ως τώρα, οπότε δε το θεωρεί η ίδια βιασμό.
Φυσικά η όλη σύγκριση της Κατυστιανού που της σκότωσες το παιδί (πλέον είσαι συνεργός, αφού καλύπτεις το δράστη που είναι ο Καραμανλής) με τη Μπακογιάννη είναι γελοία για τους λόγους που ανέφερα.
Συνεπώς θα σταματήσεις τώρα την όποια σύγκριση.
To βρωμερό Γουρούνι του Μητσοτάκη.
Re: To βρωμερό Γουρούνι του Μητσοτάκη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν το ξέρουμε τι ήτανε, δεν ήμασταν μπροστά.Leporello έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:04Εκεί κόλλησες εσύ; Καμμία επαφή δεν υπήρχε, ούτε βιασμός ούτε συναινετικό σεξ. Ηταν απλώς ένα αστείο του Πανούση.Kauldron έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:01Ποιό βιασμό μωρέ?Leporello έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:51Δεν σταματάς να λες ανοησίες; Ολη αυτή η ιστορία με τον βιασμό τής Ντόρας ξεκίνησε σαν ένα αστείο που έκανε ο Τζίμης Πανούσης στην εκπομπή του "Δούρειος Ηχος" με βάση την όποια ομοιότητα έχει ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέτοια αστεία έκανε πολλά ο μακαρίτης. Και γιά τον εαυτό του έλεγε ότι είναι νόθος γυιός του Κωνσταντίνου με την Βουγιουκλάκη. Προφανώς δεν ήταν αλήθεια, αφού όταν γεννήθηκε ο Πανούσης, ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ η Βουγιουκλάκη 20 και εντελώς άγνωστη.
Καλό είναι λοιπόν να μην λέμε ότι να ναι.
Ας αφήσουμε τα πράματα να μιλήσουν από μόνα τους.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:29https://www.newsit.gr/lifestyle/grigori ... s/4332332/Αυτό το χυδαίο, αηδιαστικό, αλκοολικό σίχαμα:Γρηγόρης Ψαριανός για Μαρία Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»
Εδώ παίζει να είναι και βουλευτής συριζαψ , εποχή 12-13 τον κόβω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Τα πράγματα ποιά είναι; Ο Κυριάκος μοιάζει πολύ με την αδελφή του την Αλεξάνδρα. Κι'αυτή του Τέρη Χρυσού κόρη είναι; Η Ντόρα δεν μοιάζει σε αυτούς, είναι ίδια ο πατέρας της.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι συγγενής με την Αλεξάνδρα.Leporello έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:54Τα πράγματα ποιά είναι; Ο Κυριάκος μοιάζει πολύ με την αδελφή του την Αλεξάνδρα. Κι'αυτή του Τέρη Χρυσού κόρη είναι; Η Ντόρα δεν μοιάζει σε αυτούς, είναι ίδια ο πατέρας της.
Σιχαμένος ήταν, σιχαμένος είναι.Esperos έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:46Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:29https://www.newsit.gr/lifestyle/grigori ... s/4332332/Αυτό το χυδαίο, αηδιαστικό, αλκοολικό σίχαμα:Γρηγόρης Ψαριανός για Μαρία Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»
Εδώ παίζει να είναι και βουλευτής συριζαψ , εποχή 12-13 τον κόβω
- Esperos
Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ που να μην είναι ΔΥ και μάλιστα υψηλόβαθμος;Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:42Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.Νon4me έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:40Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .
Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο SeaHawk
Μπορείς να μου δείξεις ένα του τιμημένου που να μην είναι ικαριώτης ή αιώνιος φοιτητής ή υπάλληλος καθαριότητας
σε κάποιο δήμο ή εκπαιδευτικός ή χωμένος βαθιά σε κυκλώματα με επιδόματα;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Στο νονφορμί μιλάω ρε άνθρωπε, τί πετάγεσαι?Esperos έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 09:57Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ που να μην είναι ΔΥ και μάλιστα υψηλόβαθμος;Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:42Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.Νon4me έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:40
Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .
Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο SeaHawk
Μπορείς να μου δείξεις ένα του τιμημένου που να μην είναι ικαριώτης ή αιώνιος φοιτητής ή υπάλληλος καθαριότητας
Τι θες κωλδρονε ?
τη δόση σου μεγαλοβδομαδιατικα ? Και μετα να κλαψουριζεις παλι και παλι ριπορτ ?

Ειμαι με μια συμβαση σε περιφερεια στο τμημα πληροφορικης . Μου λεν να παω σε ενα παραρτημα της περιφερειας εκτος κτιριου ( ουτε που θυμαμαι πως το λεγανε ) να αλλαξω τονερ σε κατι εκτυπωτες και να ξεκολλησω τον εναν μαλλον εκαναν conflict οι drivers .
Μπανω στο γραφειο και εχει κανα 2 κομιε μεγαλοαφισες η μια ηταν της ανταρσυα νομιζω .

- Esperos
Τι να πεςι...Νon4me έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 12:20Ειμαι με μια συμβαση σε περιφερεια στο τμημα πληροφορικης . Μου λεν να παω σε ενα παραρτημα της περιφερειας εκτος κτιριου ( ουτε που θυμαμαι πως το λεγανε ) να αλλαξω τονερ σε κατι εκτυπωτες και να ξεκολλησω τον εναν μαλλον εκαναν conflict οι drivers .
Μπανω στο γραφειο και εχει κανα 2 κομιε μεγαλοαφισες η μια ηταν της ανταρσυα νομιζω .Ειναι εδω το ταδε γραφειο λεω ? ( καπου το 14 αυτα λιγο πριν τις εκλογες ) Ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχω παει αλλου για αλλου .
και ειχα παει σωστα . 2 τυποι μεσα ρεκλα ο ενας ηταν σχεδον ιδιος με τον κραουνακη .
Εγώ στοιχηματίζω, όλοι οι ρωσοψεκ εδώ μέσα, οι αντισυμβατικοί και ριζοσπαστικοποιημένοι, οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων της χαμας
και των λαθροεισβολέων, όσοι δεν είναι μποτ τέλος πάντων, είναι ΔΥ, ξεχασμένοι σε κάποια υπηρεσία.
Υπαρκτό πρόσωπο που η εργασία του στηρίζετε στην καλή και σωστή λειτουργία της αγοράς για να πάει και ο ίδιος καλά,
τέτοιες ρωσοψεκιές και επαναστατικά δεν θα τα σκεπτόταν καν.
Επίσης έχω ψάξει να βρω κάτι άλλοι δημοσίως γνωστοί όπως η Ελένη Λουκά και κάτι άλλες παρόμοιες φιγούρες,
από που ζουν, από που κολάνε ένσημα, δεν βρίσκεις τι δουλειά κάνουν αλλά υπάρχουν αποχρώσες υποψίες ότι είναι ΔΥ
που ο μισθός πέφτει και έχουν να πατήσουν πόδι στο γραφείο δεκαετίες.
- Esperos
Χίλια συγνώμη ρε σύντροφε, δεν το κατάλαβα...Kauldron έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:51Στο νονφορμί μιλάω ρε άνθρωπε, τί πετάγεσαι?Esperos έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 09:57Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ που να μην είναι ΔΥ και μάλιστα υψηλόβαθμος;
Δεν θα ξαναγίνει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα χρόνια έχετε να πατε στο βρωμερό κέντρο της Αθήνας;
από Κοιτάσματα » 16 Δεκ 2024, 21:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 129 Απαντήσεις
- 3053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
19 Δεκ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αποκαθηλωση του Μητσοτάκη
από southern » 07 Σεπ 2024, 15:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Σεπ 2024, 15:10
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
12 Ιουν 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ευχαριστουμε κ.Μητσοτακη
από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Μάιος 2023, 02:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Μάιος 2023, 17:36
-