Έρχεται ξεβράκωμα ΝΔ για το Μακεδονικό?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Έρχεται ξεβράκωμα ΝΔ για το Μακεδονικό?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Ιουν 2018, 20:28

Kauldron έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:02
Lugozzi έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:52
τώρα επειδή βλέπω και το ματς
ξαναδιάβεσε τι έγραψε ο καρυτινός
Ακριβώς σ' αυτό που λέει ο Καρυτινός πάει η αναφορά μου στη φτηνή πουτάνα.
Και δεν μιλάμε για τον Κοτζιά, μιλάμε για τον Γρούιο.

Η ΝΔ θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση με παραίτηση (60 βουλευτές χρειάζονται, και γίνονται εκλογές).
ΔΕΝ το κάνει, γιατί θέλει κάποιος να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά.
Μια χαρά και το έδινε το όνομα, και το δίνει τ' όνομα. Μόνο η ΧΑ αντιδρά κατ' ουσίαν.

Συνέχισε με το μάτς, μη σε κρατάω απ' τα σημαντικά.
Δεν μου λες, την έχεις πάρει πολλές φορές την φτηνή πουτάνα;
Τι ταρίφα πληρώνεις;

Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και γι' αυτό μπορούν να λένε από πραξικοπήματα μέχρι φτηνές πουτάνες, ότι μασάνε δηλαδή οι ακροδεξιοί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Ιουν 2018, 20:30

Kauldron έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:51
Lugozzi έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:44
σε ζαίους απευθύνεται ο κοτζιάς
μια χαρά θα φάνε σανό πάλι
Εχμ...
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 43&catID=4
Γκρούεφσκι: Πολύ χειρότερη συμφωνία από εκείνη που απορρίψαμε το 2009
Ο Γενίτσαρος λέει οτι τους δίναμε πιο πολλά τότε.
Και το αναπόφευκτο ερώτημα.
Αν μια τύπισσα προσφέρεται σε κάποιον για 5 ευρώ, και αυτός αρνείται να την πάρει, αυτή είναι ή δεν είναι πουτάνα και μάλιστα φτηνή?
Γιατί η ΝΔ κουνιότανε, αλλά ο Γρούιος το 'παιζε δύσκολος.
:lol:
Πάνω από 7% δεν πάτε με τίποτα, κι αυτό πολύ είναι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine » 15 Ιουν 2018, 20:30

Chainis έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:21
deCaritaine έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:35
Δεν προχώρησε αυτό το σχέδιο, αλλά στο τέλος μάντεψε ποιοι κατέληξαν στο Γουδί σαν προδότες.
Αυτοί που έπρεπε.
Καλά υπάρχει και η θεωρία ότι η συντεχνία των καραβανάδων έδωσε τις απόλυτες ευθυνες στους πολιτικούς που ήταν στην Αθήνα ενώ οι πραγματικοί ένοχοι στρατιωτικοί την σκαπουλάρανε, άλλοι αιχμάλωτοι του Κεμάλ (επίτηδες;) και άλλοι πέρα βρέχει εκτός από το Χατζανέστη που προσφερόταν. Ενώ η ήττα στην Μικρά Ασία ήταν πρωτίστως στρατιωτική με τεχνικούς όρους.

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Ιουν 2018, 20:36

deCaritaine έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:30
Chainis έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:21
deCaritaine έγραψε:
Δεν προχώρησε αυτό το σχέδιο, αλλά στο τέλος μάντεψε ποιοι κατέληξαν στο Γουδί σαν προδότες.
Αυτοί που έπρεπε.
Καλά υπάρχει και η θεωρία ότι η συντεχνία των καραβανάδων έδωσε τις απόλυτες ευθυνες στους πολιτικούς που ήταν στην Αθήνα ενώ οι πραγματικοί ένοχοι στρατιωτικοί την σκαπουλάρανε, άλλοι αιχμάλωτοι του Κεμάλ (επίτηδες;) και άλλοι πέρα βρέχει εκτός από το Χατζανέστη που προσφερόταν. Ενώ η ήττα στην Μικρά Ασία ήταν πρωτίστως στρατιωτική με τεχνικούς όρους.
Οι πολιτικοί ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι.
Μπορούσαν να σταματήσουν τον πόλεμο, μπορούσαν να αλλάξουν τους στόχους της εκστρατείας, μπορούσαν να εξασφαλίσουν (ή να χάσουν - πράγμα που έγινε) διεθνή υποστήριξη, μπορούσαν να επιβάλουν καλύτερη ηγεσία στον στρατό, μπορούσαν να μην διώχνουν Βενιζελικούς από το μέτωπο κι ένα σωρό άλλα.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Ιουν 2018, 20:55

Chainis έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:30
Kauldron έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:51
Lugozzi έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:44
σε ζαίους απευθύνεται ο κοτζιάς
μια χαρά θα φάνε σανό πάλι
Εχμ...
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 43&catID=4
Γκρούεφσκι: Πολύ χειρότερη συμφωνία από εκείνη που απορρίψαμε το 2009
Ο Γενίτσαρος λέει οτι τους δίναμε πιο πολλά τότε.
Και το αναπόφευκτο ερώτημα.
Αν μια τύπισσα προσφέρεται σε κάποιον για 5 ευρώ, και αυτός αρνείται να την πάρει, αυτή είναι ή δεν είναι πουτάνα και μάλιστα φτηνή?
Γιατί η ΝΔ κουνιότανε, αλλά ο Γρούιος το 'παιζε δύσκολος.
:lol:
Πάνω από 7% δεν πάτε με τίποτα, κι αυτό πολύ είναι.
Άλλα σου λέω άλλα μου λες.
Ας πάμε και 0%, αρκεί να εφαρμοστεί πολιτική Ορμπάν στην Ελλάδα.
:D
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 15 Ιουν 2018, 20:57

deCaritaine έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:28
wooded glade έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:17
deCaritaine έγραψε:
Σημασία έχει ποιος θα βάλει υπογραφές σε τελικές και επίσημες διεθνείς συμφωνίες, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους ή συριζανέλ ούγκανα.

Το θέμα ειναι οχι τι συζητήσεις και μπλόφες παρασκηνιακές ή μη γίνονταν στο παρελθόν, αλλά τι αποδέχεται η χώρα. Και ο Ελ. Βενιζέλος το 1915 έδινε στην Βουλγαρία επίσημα Καβάλα και Δράμα, με αντάλλαγμα να ενταχθεί η Βουλγαρία στην Αντάντ και να πάρει η Ελλάδα μετά την Νίκη των Συμμάχων την γνωστή επαρχία Αϊδινίου στην Μικρά Ασία δική μας (είχε κόλλημα με τη Σμύρνη από παλιά). Με το σκεπτικό ότι δίνω αμέσως(!) περιοχές 30,000 Ελλήνων (από που και ως που θα έλεγε κανείς) και... θααααα πάρουμε μεγαλύτερη περιοχή με 800,000 Έλληνες. Δεν προχώρησε αυτό το σχέδιο, αλλά στο τέλος μάντεψε ποιοι κατέληξαν στο Γουδί σαν προδότες.
Μην ξεχνάς όμως ότι η Βουλγαρία το συζήταγε με την Αντάντ - προτού καταλήξει να γίνει σύμμαχος της Γερμανίας.
Άρα ο Μπεν είχε πρόβλεμ - και δεν ήταν φυσικά αυτός που πήγε να προσεγγίσει τη Βουλγαρία, η Αγγλία ήταν.
Τα εδάφη της Μικράς Ασίας θα τα παίρναμε βέβαια αν είχαμε βγει τόσο νωρίς στον πόλεμο αλλά κατά πόσο δεν θα είχαν πάλι την ίδια τύχη είναι δύσκολο να το πούμε.
Καλά σε συνεννόηση με Ανταντ η προσφορά, το έγραφε στο δεύτερο υπόμνημα προς Κωνσταντίνο 17 Ιανουαριου 1915 επακριβώς με πληθυσμους και τετραγωνικά χλμ και στο τέλος τον έψηνε ότι ποιος βασιλέας αξιωθηκε στην ακμή την ανδρικής του ηλικίας με την σπάθη του να στερεωσει τέτοιο κράτος και να κάνει τόσο υπερφυές έργο να παραδώσει στον διάδοχο κλπ κλπ και αυτός φαίνεται αρχικά ψηνοταν τον πίεζαν και τα αδερφια του να μπει ΚΠολη με Συμμαχους κλπ. Ασχετο που μαλακίστηκαν μετά με Δούσμανη και Μεταξά και αρπαχτήκαν άσχημα με Βενιζέλο και έβαλαν μπροστά και τον ηλίθιο τον Γούναρη και έγινε ότι έγινε.
Η Αγγλία είπε στους Βούλγαρους "θα σας βγάλουμε λίγο στο Αιγαίο" αλλά η Βουλγαρία ζήταγε μέχρι τη Λαμία.
Τελικά οι Βούλγαροι προτίμησαν Bill.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine » 15 Ιουν 2018, 21:05

wooded glade έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:57
Η Αγγλία είπε στους Βούλγαρους "θα σας βγάλουμε λίγο στο Αιγαίο" αλλά η Βουλγαρία ζήταγε μέχρι τη Λαμία.
Τελικά οι Βούλγαροι προτίμησαν Bill.
Μα είχαν έξοδο ήδη στο Αιγαίο οι Βούλγαροι τότε 100+χλμ τη ελληνική σήμερα Δυτική Θράκη, απλά τους χάριζε και περίπου τα σύνορα του Α' Βαλκανικού, πλην Σερρών και πλην του Κιλκίς που είναι απαραίτητο για την προστασία της Θεσσαλονικης (τότε Κιλκίς+Θεσσαλονίκη ήταν ένας νομός).

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Ιουν 2018, 21:06

Τι ταρίφα πληρώνεις;

Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και γι' αυτό μπορούν να λένε από πραξικοπήματα μέχρι φτηνές πουτάνες, ότι μασάνε δηλαδή οι ακροδεξιοί.
Τη συγκεκριμένη από το 96 μέχρι το 09. Μετά μου κουβάλησε ο Αδώνιδας το Γιωργάκη στην εξουσία, και την είδα να κάνει αλλαξοκωλιές με Σαμαράδες (τον τύπο δηλαδή που κυνηγούσανε να δείρουνε οι νεοδημοκράτες στο Κιλκίς, και που τον φώναζαν "αλήτη προδότη Σαμαρά") και μετά είδα να την παίρνει και ο Μπένυ. Ε, συγγνώμη, αλλά αηδίασα.
Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές
Η ΧΑ δεν είναι Λάος-Παπατζαφέρης, να λέει για Μπίλντερμπεργκ και Τριμελή και μετά να λέει μπράβο ζήτω που ο Παπαδήμ(ι)ος είναι στην Τριμελή "γιατί δεν θ' αφήσουν τον δικό τους άνθρωπο να πέσει" (συνέντευξη στον Παπαχελά). Το άγχος της, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πώς ΔΕΝ θα γίνουμε ισλαμική δημοκρατία σε καμιά 20ετία (ο,τι έχει περισσέψει απ' την Ελλάδα, δηλαδή, γιατί έτσι που πάμε δε θα μείνουν και πολλά. Δεν το βλέπεις? Δε θέλεις να το δείς? Το ίδιο μου κάνει, αλλά δε θα αφήσω την τύφλα ορισμένων να γίνει η καταστροφή η δική μου.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

whitegreek
Phorum.gr user: whitegreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whitegreek » 15 Ιουν 2018, 21:17

το μείζων εθνικό ζήτημα είναι η μεταναστευτική πολιτική. αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα ψηφίσω ΧΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

whitegreek
Phorum.gr user: whitegreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whitegreek » 15 Ιουν 2018, 21:20

Οι δωσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβούν αλλά χρειάζεται κάτι να πιέζει τη ΝΔ σε μεταναστευτικό, εθνικά θέματα και οικογενειακές αξίες.
δεν με απασχολεί μόνο η οικονομία.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine » 15 Ιουν 2018, 21:21

Η ΧΑ είναι ντροπή για την Ελλάδα και για τη ελληνική Δεξιά, ψήφος στην ΧΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσιπρα (με το υπάρχον πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα).

Καλύτερη μεταναστευτική πολιτικη από του Σαμαρά δεν πρόκειται να δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Κλειστά κέντρα κράτησης, τείχος στον Εβρο πρώτη φορά στην Ευρώπη, επαναπροωθήσεις σκαφών από το λιμενικό, συστηματική αποθάρρυνση λαθρομετανάστευσης (πχ σύγκρινε με επιδόματα, διαμερίσματα, ΜΚΟ, γραμμή ΚΤΕΛ διασχισης της χώρας το 2015 με κρατική διακίνηση 800χιλιάδων κλπ).

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Ιουν 2018, 21:28

Kauldron έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:06
Τι ταρίφα πληρώνεις;

Τη συγκεκριμένη από το 96 μέχρι το 09. Μετά μου κουβάλησε ο Αδώνιδας το Γιωργάκη στην εξουσία, και την είδα να κάνει αλλαξοκωλιές με Σαμαράδες (τον τύπο δηλαδή που κυνηγούσανε να δείρουνε οι νεοδημοκράτες στο Κιλκίς, και που τον φώναζαν "αλήτη προδότη Σαμαρά") και μετά είδα να την παίρνει και ο Μπένυ. Ε, συγγνώμη, αλλά αηδίασα.
Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές
Η ΧΑ δεν είναι Λάος-Παπατζαφέρης, να λέει για Μπίλντερμπεργκ και Τριμελή και μετά να λέει μπράβο ζήτω που ο Παπαδήμ(ι)ος είναι στην Τριμελή "γιατί δεν θ' αφήσουν τον δικό τους άνθρωπο να πέσει" (συνέντευξη στον Παπαχελά). Το άγχος της, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πώς ΔΕΝ θα γίνουμε ισλαμική δημοκρατία σε καμιά 20ετία (ο,τι έχει περισσέψει απ' την Ελλάδα, δηλαδή, γιατί έτσι που πάμε δε θα μείνουν και πολλά. Δεν το βλέπεις? Δε θέλεις να το δείς? Το ίδιο μου κάνει, αλλά δε θα αφήσω την τύφλα ορισμένων να γίνει η καταστροφή η δική μου.
Γράφεις και εκφράζεσαι με τα στάνταρ της ΧΑ.
Γι' αυτό δεν θα μπορέσετε ποτέ να πείσετε περισσότερους ψηφοφόρους από όσους ήδη έχετε.

Εγώ είμαι από αυτούς που θέλουν να σας αφήσει το σύστημα να εκφράζεστε ελεύθερα και να ακούει ο κόσμος τι λέτε και να βλέπει παράλληλα τι κάνετε.
Έτσι ο καθένας θα μπορεί να βάλει πλάι-πλάι το "φτηνή πουτάνα" με τα κλάματα του Μπούκουρα ή τις συγνώμες και την διαγραφή του Μπαρμπαρούση και να βλέπει ολόκληρο το παζλ.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Ιουν 2018, 21:32

deCaritaine έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:21
Η ΧΑ είναι ντροπή για την Ελλάδα και για τη ελληνική Δεξιά, ψήφος στην ΧΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσιπρα (με το υπάρχον πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα).

Καλύτερη μεταναστευτική πολιτικη από του Σαμαρά δεν πρόκειται να δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Κλειστά κέντρα κράτησης, τείχος στον Εβρο πρώτη φορά στην Ευρώπη, επαναπροωθήσεις σκαφών από το λιμενικό, συστηματική αποθάρρυνση λαθρομετανάστευσης (πχ σύγκρινε με επιδόματα, διαμερίσματα, ΜΚΟ, γραμμή ΚΤΕΛ διασχισης της χώρας το 2015 με κρατική διακίνηση 800χιλιάδων κλπ).

ΟΥΣΤ!
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 15 Ιουν 2018, 21:33

deCaritaine έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:21

:goodpost:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Ιουν 2018, 21:51

Chainis έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:28
Kauldron έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:06
Τι ταρίφα πληρώνεις;

Γράφεις και εκφράζεσαι με τα στάνταρ της ΧΑ.
Γι' αυτό δεν θα μπορέσετε ποτέ να πείσετε περισσότερους ψηφοφόρους από όσους ήδη έχετε.

Εγώ είμαι από αυτούς που θέλουν να σας αφήσει το σύστημα να εκφράζεστε ελεύθερα και να ακούει ο κόσμος τι λέτε και να βλέπει παράλληλα τι κάνετε.
Έτσι ο καθένας θα μπορεί να βάλει πλάι-πλάι το "φτηνή πουτάνα" με τα κλάματα του Μπούκουρα ή τις συγνώμες και την διαγραφή του Μπαρμπαρούση και να βλέπει ολόκληρο το παζλ.
Εσύ θα καταδίκαζες και τον Καραϊσκάκη επειδή ήταν αθυρόστομος, δηλαδή. Μια χαρά εκφράζομαι, με δεδομένο οτι αυτό το κόμμα με εξαπατούσε για χρόνια, κλέβοντας την ψήφο μου, με φόβητρο το να βγεί κυβέρνηση το βρωμερό και προδοτικό ΠΑΣΟΚ, δηλαδή θέτοντας ψευδοδιλήμματα.
Η ΧΑ είναι το μοναδικό κόμμα για το οποίο άρθηκε η κοινοβουλευτική ασυλία, και το μοναδικό κόμμα που έκατσε φυλακή και ακόμα τραβιέται στο δικαστήριο με κατηγορητήριο που, αποδεδειγμένα πλέον είναι προϊόν παραδικαστικού κυκλώματος. Στη ζωή μου δεν έχω δεί κόμμα που να έχει διωχθεί τόσο πολύ, από ένα σύστημα τόσο σάπιο (Νοβάρτις, Ζίμενς, Μνημόνια, Ρουσφέτια, είσοδος στο ευρώ χωρίς έγκριση ελληνικού λαού, προδοσία Θράκης (λειτουργία Προξενείου, αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικής πχ), διαχρονική (από την εποχή του θείου Καραμανλή) προδοσία Μακεδονίας, προδοσία με είσοδο Αλβανίας στο ΝΑΤΟ με μια συμφωνία που η Αλβανία δεν τήρησε, προδοσία Ιμίων, λαθρομεταναστευτικό και χίλια δυο άλλα).
Εσύ συνέχισε να υποκρίνεσαι, και να καταδικάζεις την "αθυροστομία" (θα μπορούσα να σου φέρω άπειρα παραδείγματα "δημοκρατών", όπως πχ το "δε γαμιέσαι πρωι πρωί" του Πάγκαλου, το "άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο" του Μεϊμαράκη, το "αυτή η βρώμα" του Μπαλάφα, το "αει στο διάολο" της Χριστοδουλοπούλου, το "παραχέσατε" του άγνωστου συριζαίου, το "πές το δυνατά αν είσαι άντρας" του Σαμαρά (λες και είναι σε καφενείο), το "Στα τέσσερα" του Βενιζέλου, το "καθίκι" της Μεγαλοοικονόμου (που συνοδεύτηκε και με τσαντιές και καρεκλιές), το "που έχω μπλέξει ρε πούστη, τί κωλόγεροι είναι αυτοί ρε μαλάκα" του Βούτση (του μπαμπά του τρομοκράτη), για να μην πούμε τίποτα για τα σκαμπίλια (πχ Κεδίκογλου Κόρακας)
Εικόνα
που κατά καιρούς πέσανε στη Βουλή. Ούτε βέβαια για τις κουμπουριές του Κατσίκη (της ΝΔ), με τις οποίες περιέλαβε, κάποιον για κτηματικές διαφορές.

Αλλά όλα αυτά τα έκανε το "δημοκρατικό τόξο", οπότε είμαστε ΟΚ. Αυτή η υποκρισία και τα διπλά στάνταρντ της "δημοκρατίας" σας, μου φέρνουν εμετό.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών