Τα κομματα ειναι περιορισμενης ευθυνης οργανωσεις, δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.Τα δανεια θεωρητικα τα ξεχρεωνουν απο τις κρατικες επιχορηγησεις.Μηχανικός έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 13:10Να κατάσχουν τις περιουσίες των βουλευτών και των στελεχών των κομμάτων.paul25 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:30Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας
Re: Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Από την κρατική επιχορήγηση.paul25 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:30Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Το γνωριζω, το εχω απαντημενο απο πριν, η ερωτηση μου ειναι προβοκατορικη, θελω να δω πως το φανταζονται οσοι κατηγορουν τα κομματα για τα δανεια. Δεν γνωριζουν οτι αν παρουν δανειο τα κομματα, το ξεχρεωνουν με δικα μας λεφτα παλι; Το δευτερο ερωτημα που θα τους εθετα ειναι, ειναι απαραιτητο να λαμβανουν δανεια τα κομματα; Ειναι σημαντικο για τη Δημοκρατια;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 15:23Από την κρατική επιχορήγηση.paul25 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:30Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Υποτίθεται το σκεπτικό είναι ότι αν δεν λαμβάνουν καμμιά κρατική βοήθεια θα αναγκαστούν να λάβουν ιδιωτική με δωρεές όπως στην Αμερική οπότε συμφέροντα θα επηρεάζουν πιο εύκολα τα κόμματα.paul25 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 16:56Το γνωριζω, το εχω απαντημενο απο πριν, η ερωτηση μου ειναι προβοκατορικη, θελω να δω πως το φανταζονται οσοι κατηγορουν τα κομματα για τα δανεια. Δεν γνωριζουν οτι αν παρουν δανειο τα κομματα, το ξεχρεωνουν με δικα μας λεφτα παλι; Το δευτερο ερωτημα που θα τους εθετα ειναι, ειναι απαραιτητο να λαμβανουν δανεια τα κομματα; Ειναι σημαντικο για τη Δημοκρατια;
Σωστα! Θα επρεπε να δικαιουνται δανειο περα απο την κρατικη επιχορηγηση;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:09Υποτίθεται το σκεπτικό είναι ότι αν δεν λαμβάνουν καμμιά κρατική βοήθεια θα αναγκαστούν να λάβουν ιδιωτική με δωρεές όπως στην Αμερική οπότε συμφέροντα θα επηρεάζουν πιο εύκολα τα κόμματα.
Αυτωνων πάντα τους έπαιρναν το σπίτι. Δεν υπήρχε προστασία για χρέη προς Δημόσιο (τουλάχιστον όχι με νομους-ομπρελα), μόνο για ιδιωτικά.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:35Αρίστος έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 21:12Από την άνοιξη θα σταματήσει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας που καθιέρωνε ο νόμος Κατσέλη από το 2010. Θα δούμε σκηνικά με τις εισπρακτικές εταιρείες των διάφορων funds να παίρνουν τους πρώην δικαιούχους του νόμου και να τους καλούν ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ εντός ολίγων ημέρων. Τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν. Αυτό που κατάφεραν να διασώσουν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις το εκχωρεί η κυβέρνηση Κούλη.
Σας εφταιγε ο κακος ΣΥΡΙΖΑ που ομως καταφερνε καθε χρονο και ανανεωνε τον νομο Κατσελη, Ε;
Ε;
Φατε τωρα γυρω στους 200.000 ανθρωπους να χανουν τα σπιτια τους με ΝΔ.
.
.
Αυτό περί Πρώτης Κατοικίας ισχύει μόνο γιά αυτούς πού έχουν δάνεια γιά σπίτια ;;;
Η καί γιά αυτούς πού έχουν χρέη πρός τήν Εφορία ή στίς ΔΕΚΟ ;;;
Γιατί ξέρω ανθρώπους πού χρωστάνε 2-3-4 χιλιάρικα σ αυτές....
Θά έχουν πρόβλημα κατάσχεσης κατοικίας ;;;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
από Saliveros » 23 Ιουν 2023, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 149 Απαντήσεις
- 3978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
24 Ιουν 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλανήτης με αιώνια άνοιξη
από Ourania-Rania » 16 Φεβ 2024, 15:00 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
19 Σεπ 2024, 05:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 11 Απρ 2024, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΙΘΑΝΟ! Ποντιακή λύρα σταματάει το κλάμα της μπέμπας!!
από tanipteros » 25 Μαρ 2024, 21:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
25 Μαρ 2024, 21:30
-