Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 06 Φεβ 2020, 14:52

Μηχανικός έγραψε:
06 Φεβ 2020, 13:10
paul25 έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:30
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
05 Φεβ 2020, 15:58
Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.
Να κατάσχουν τις περιουσίες των βουλευτών και των στελεχών των κομμάτων.
Τα κομματα ειναι περιορισμενης ευθυνης οργανωσεις, δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.Τα δανεια θεωρητικα τα ξεχρεωνουν απο τις κρατικες επιχορηγησεις.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 06 Φεβ 2020, 15:23

paul25 έγραψε:
Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.
Από την κρατική επιχορήγηση.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 06 Φεβ 2020, 16:56

06 Φεβ 2020, 15:23
paul25 έγραψε:
Το γνωριζω, το εχω απαντημενο απο πριν, η ερωτηση μου ειναι προβοκατορικη, θελω να δω πως το φανταζονται οσοι κατηγορουν τα κομματα για τα δανεια. Δεν γνωριζουν οτι αν παρουν δανειο τα κομματα, το ξεχρεωνουν με δικα μας λεφτα παλι; Το δευτερο ερωτημα που θα τους εθετα ειναι, ειναι απαραιτητο να λαμβανουν δανεια τα κομματα; Ειναι σημαντικο για τη Δημοκρατια;

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 06 Φεβ 2020, 17:09

paul25 έγραψε:
06 Φεβ 2020, 16:56
06 Φεβ 2020, 15:23
paul25 έγραψε:

Το γνωριζω, το εχω απαντημενο απο πριν, η ερωτηση μου ειναι προβοκατορικη, θελω να δω πως το φανταζονται οσοι κατηγορουν τα κομματα για τα δανεια. Δεν γνωριζουν οτι αν παρουν δανειο τα κομματα, το ξεχρεωνουν με δικα μας λεφτα παλι; Το δευτερο ερωτημα που θα τους εθετα ειναι, ειναι απαραιτητο να λαμβανουν δανεια τα κομματα; Ειναι σημαντικο για τη Δημοκρατια;
Υποτίθεται το σκεπτικό είναι ότι αν δεν λαμβάνουν καμμιά κρατική βοήθεια θα αναγκαστούν να λάβουν ιδιωτική με δωρεές όπως στην Αμερική οπότε συμφέροντα θα επηρεάζουν πιο εύκολα τα κόμματα.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 06 Φεβ 2020, 17:23

06 Φεβ 2020, 17:09
Υποτίθεται το σκεπτικό είναι ότι αν δεν λαμβάνουν καμμιά κρατική βοήθεια θα αναγκαστούν να λάβουν ιδιωτική με δωρεές όπως στην Αμερική οπότε συμφέροντα θα επηρεάζουν πιο εύκολα τα κόμματα.
Σωστα! Θα επρεπε να δικαιουνται δανειο περα απο την κρατικη επιχορηγηση;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Φεβ 2020, 10:26

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
04 Φεβ 2020, 13:35
Αρίστος έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:12
Από την άνοιξη θα σταματήσει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας που καθιέρωνε ο νόμος Κατσέλη από το 2010. Θα δούμε σκηνικά με τις εισπρακτικές εταιρείες των διάφορων funds να παίρνουν τους πρώην δικαιούχους του νόμου και να τους καλούν ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ εντός ολίγων ημέρων. Τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν. Αυτό που κατάφεραν να διασώσουν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις το εκχωρεί η κυβέρνηση Κούλη.

Σας εφταιγε ο κακος ΣΥΡΙΖΑ που ομως καταφερνε καθε χρονο και ανανεωνε τον νομο Κατσελη, Ε;

Ε;

Φατε τωρα γυρω στους 200.000 ανθρωπους να χανουν τα σπιτια τους με ΝΔ.

.

.

Αυτό περί Πρώτης Κατοικίας ισχύει μόνο γιά αυτούς πού έχουν δάνεια γιά σπίτια ;;;

Η καί γιά αυτούς πού έχουν χρέη πρός τήν Εφορία ή στίς ΔΕΚΟ ;;;

Γιατί ξέρω ανθρώπους πού χρωστάνε 2-3-4 χιλιάρικα σ αυτές....

Θά έχουν πρόβλημα κατάσχεσης κατοικίας ;;;

.
Αυτωνων πάντα τους έπαιρναν το σπίτι. Δεν υπήρχε προστασία για χρέη προς Δημόσιο (τουλάχιστον όχι με νομους-ομπρελα), μόνο για ιδιωτικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών