δεν πλήρωνε τον τελευταίο μήνα γιατί ακριβώς μου είπε να κρατήσω την εγγύηση...μιλάμε όλη η οικογένεια για φαπεςΣτύξ έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:26Τουλάχιστον κράτησες την εγγύηση ή πήγε "τουφεκισμένη";
Νοίκια στο Θεό
Re: Νοίκια στο Θεό
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Όλο και κάτι έχετε όλοι σας τελικά και συνέχεια μου κλαίγεστε 

αν σου φαίνεται μικρό τραβά να νοικιάσεις 3αρι στον Πλατυκαμπο με τα ίδια λεφτά...να χορτάσεις λεωφορεία η να κάνεις τον ταξιτζή στην οικογενειαstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:28Τι μια χαρα ρε.
Για μια τρυπα μιλαμε.
Εχετε χασει καθε ιδεα μου φαινεται για το πως βγαινει το χρημα.
-
Μου αρέσει που το παίζεις χριστιανός κιόλας!nostromos έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:43αν σου φαίνεται μικρό τραβά να νοικιάσεις 3αρι στον Πλατυκαμπο με τα ίδια λεφτά...να χορτάσεις λεωφορεία η να κάνεις τον ταξιτζή στην οικογενειαstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:28Τι μια χαρα ρε.
Για μια τρυπα μιλαμε.
Το βοηθάτε αλλήλους πάει περίπατο όταν πρόκειται για την τσέπη μας.
-
Γνωστός μου κληρονόμησε πολύ πρόσφατα από θεία,ακίνητο στην Τζαβέλλα ( το οποίο το πούλησε 300 χιλιάρικα),γκαρσονιέρα κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην παλιά αστυνομία και εξοχικό στον Άι Γιάννη στο Πήλιο!
Είπες τίποτα;
εφόσων εσύ είσαι πονοψυχος να δώσεις το σπίτι σου δωρεάν να μείνει κόσμος...αφού το κάνεις αυτό έλα να μου κάνεις παρατηρησηstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:48Μου αρέσει που το παίζεις χριστιανός κιόλας!nostromos έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:43αν σου φαίνεται μικρό τραβά να νοικιάσεις 3αρι στον Πλατυκαμπο με τα ίδια λεφτά...να χορτάσεις λεωφορεία η να κάνεις τον ταξιτζή στην οικογενειαstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:28
Τι μια χαρα ρε.
Για μια τρυπα μιλαμε.
Daje έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:31100.000 φορές λέμε τα ίδια πράγματα αλλά, ως γνωστόν, ο καθένας ακούει ΜΟΝΟ όσα θέλει ν' ακουσει.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του εξωτερικού είναι σχεδόν άπιαστο όνειρο να νοικιάζει κανείς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο κέντρο της πόλης.
Η λύση που έχει επιβάλει η αγορά είναι είτε συγκατοίκηση (και μιλάμε για εργαζόμενους ανθρώπους, όχι μόνο φοιτητές), είτε διαμονή μακριά από το κέντρο και μετακίνηση με μέτρο, τρένο κλπ.
Στην Ελλάδα θέλουν όλοι να μένουν ένα βήμα από το κέντρο πληρώνοντας ενοίκια δεκαετίας 90.
Ε δε γίνεται.
Όσους κύκλους και να κάνει η οικονομία, η γνώμη μου είναι ότι η Έλληνικη αγορά ακινήτων θα ευθυγραμμιστεί, ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, με τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.
Βασικά αυτό ήδη γίνεται.

-
Ρε μεγάλε εγώ δεν το παίζω χριστιανός,ούτε κάνω μεγάλους σταυρούς όπως μας λες εσύ.nostromos έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:52εφόσων εσύ είσαι πονοψυχος να δώσεις το σπίτι σου δωρεάν να μείνει κόσμος...αφού το κάνεις αυτό έλα να μου κάνεις παρατηρησηstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:48Μου αρέσει που το παίζεις χριστιανός κιόλας!
Οπότε εσύ κρινεσαι για την αναντιστοιχια λόγων και πράξεων.
ΥΓ
Επίσης δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι πρέπει να το νοικιάσεις τζάμπα.
Απλά να μην είσαι πλεονέκτης και κερδοσκόπος.
πότε το έπαιξα εγώ καλός χριστιανός που κάνω μάλιστα και μεγάλους σταυρούς...?stergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:56Ρε μεγάλε εγώ δεν το παίζω χριστιανός,ούτε κάνω μεγάλους σταυρούς όπως μας λες εσύ.nostromos έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:52εφόσων εσύ είσαι πονοψυχος να δώσεις το σπίτι σου δωρεάν να μείνει κόσμος...αφού το κάνεις αυτό έλα να μου κάνεις παρατηρησηstergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:48
Μου αρέσει που το παίζεις χριστιανός κιόλας!
Οπότε εσύ κρινεσαι για την αναντιστοιχια λόγων και πράξεων.
ΥΓ
Επίσης δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι πρέπει να το νοικιάσεις τζάμπα.
Απλά να μην είσαι πλεονέκτης και κερδοσκόπος.
και βασικά δεν νοικιάζω εγώ γκαρσονιέρα για 320 ευρώ...λέω ότι αν είναι στο κέντρο και επιπλωμενη η τιμή είναι καλή...είδες τι παίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε κάτι αντίστοιχο ...?από 100 150 ευρώ παραπανω
Δε θα πω τίποτα,αλλά κληρονόμησα κι άλλη θεία ,αυτά τα ξέρω εγώ κι η εφορία ... ορίστε έκανα και ρίμα κυρ Στέργιε.stergiosbik έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 20:51Γνωστός μου κληρονόμησε πολύ πρόσφατα από θεία,ακίνητο στην Τζαβέλλα ( το οποίο το πούλησε 300 χιλιάρικα),γκαρσονιέρα κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην παλιά αστυνομία και εξοχικό στον Άι Γιάννη στο Πήλιο!
Είπες τίποτα;
- Otto Weininger
Όχι, δεν ήταν η κοπέλα σου. Άλλη μια προσπάθεια.Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 19:12ΞΕΡΟΥΜΕOtto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 18:42τσάμπα, με φιλοξενούσε η κοπέλα. Ήταν στην ταρίφα της. Θες να μάθεις ποια ήταν η κοπέλα;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Οκ, κατάλαβα τί εννοείς. Σε αυτά που δειγματοληπτικά σου παρέθεσα το ένα ήταν όντως ψιλή κυριότητα και τα άλλα δύο πλήρους. Αυτά όμως είναι γνωστά πριν τον πλειστηριασμό. Δεν συμμετέχεις σε διαγωνισμό για γουρούνι στο σακί.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 10:10Ένα σενάριο που μπορεί κα συμβεί είναι να έχει γράψει το σπίτι ο Α στο παιδί του αλλά να έχει την επικαρπία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 09:10Πέραν της ερώτησης που σου έκανε ο συμφορουμίτης, γράφεις κάτι που για εμένα δε βγάζει νόημα. Πώς γίνεται ένα σπίτι να βγαίνει ταυτόχρονα για πλειστηριασμό, ενοικίαση ή πώληση; Κάποια παράμετρο αγνωώ. Οι πλειστηριασμοί είναι μία απλή διαδικασία. Συμμετέχεις, πληρώνεις το 30% της προσφοράς σου και το παίρνεις.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:19
Για όνομα του Θεού. Ποτέ δε θα αγόραζα κάτι από πλειστηριασμό. Τι κάθεσαι και κοιτάς;;;
Μια φορά πριν λιγα χρόνια βλέπω ένα σπίτι φοβερό, σε φοβερό σημείο συν παρκιγκ με ενοίκιο 900 ευρώ. Λέω "τι ευκαιρία είναι αυτή πλάκα κάνουμε; ".
Παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει δικηγορικό γραφείο. Λέω "συγγνώμη, λάθος έκανα, εγώ για ένα σπίτι πήρα". Και μου απαντάει "ναι πείτε μου, για ποιο ; "
Το είχαν βγάλει σε πληστιαρισμο είτε για πώληση είτε για ενοικίαση. Είπα "φχαριστώ και γεια σας".
ΥΓ : στα Καμίνια δεν εμένα που να μου το χάριζαν. Ασε που δεν εχω καμία δουλειά με εκείνη την περιοχή.
Όσο ζει (και χρωστάει) η τράπεζα ή το fund μπορεί να το νοικιάζει για να παίρνει τα λεφτά μιας και δεν μπορεί να του το πάρει.
Προφανώς και είναι κλοπή καθώς η τράπεζα έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Αυτός που θα χάσει το σπίτι δεν έχει κάποια δύναμη. Όλη η νομοθεσία είναι υπερ των funds και των τραπεζών που κάνουν πλιάτσικο με τα σπίτια του απλού κόσμου.
- Μαδουραίος
Απίστευτος ιδιοκτήτης: Ανέβαζε κάθε μήνα το ενοίκιο σε φοιτητή κατά 50 ευρώ
https://www.gazzetta.gr/plus/2368531/ap ... 0-eyro-vid
https://www.gazzetta.gr/plus/2368531/ap ... 0-eyro-vid