Ο παιδεραστή έμεινε εκτός φυλακής με νόμο σύριζα φίλε ζαιε. Είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον τσιπρα μεγάλο ευεργέτηMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:55Ήδη έχει εντοπιστεί παιδεραστής στην ΝΔ που προσπαθούσε να τον κρύψει ο Μητσοτάκης.Δεν μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν εκεί πέρα και άλλοι ανώμαλοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:54Η πλάκα είναι ότι πιστεύετε πως σίγουρα ο βαξεβανης έχει έγγραφο της ευπMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51
Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
-
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Είμαι αντικομμουνιστής και αντιναζιστής.Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι συριζαιος ούτε χρυσαυγίτης ή κασιδιαρικός.Όμως για εσάς όποις είναι εναντίον των ανώμαλων είναι είτε ζαιος είτε χρυσαυγίτης.Όταν ξεμένετε απο επιχειρήματα σε γελοιότητες καταφεύγετε.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:58Ο παιδεραστή έμεινε εκτός φυλακής με νόμο σύριζα φίλε ζαιε. Είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον τσιπρα μεγάλο ευεργέτηMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:55Ήδη έχει εντοπιστεί παιδεραστής στην ΝΔ που προσπαθούσε να τον κρύψει ο Μητσοτάκης.Δεν μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν εκεί πέρα και άλλοι ανώμαλοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:54
Η πλάκα είναι ότι πιστεύετε πως σίγουρα ο βαξεβανης έχει έγγραφο της ευπ
Nostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:53ΔΚ λενε τα αρχικα του, δεν εχω ιδεα ομως....Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:0920 σελίδες νήμα και ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο υπουργος
Περίεργο στην περίπτωση παπά και παπαγεοωργοπουλος ξέραμε τα ονόματα από την αρχή. Τυχαίο θα είναι μάλλον
Το ΔΚ απο που προκυπτει;
.
-
Ε πόσοι άλλοι έχουν iq ώστε να πιστεύουν το documento;Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:00Είμαι αντικομμουνιστής και αντιναζιστής.Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι συριζαιος ούτε χρυσαυγίτης ή κασιδιαρικός.Όμως για εσάς όποις είναι εναντίον των ανώμαλων είναι είτε ζαιος είτε χρυσαυγίτης.Όταν ξεμένετε απο επιχειρήματα σε γελοιότητες καταφεύγετε.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:58Ο παιδεραστή έμεινε εκτός φυλακής με νόμο σύριζα φίλε ζαιε. Είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον τσιπρα μεγάλο ευεργέτη
-
ούτε καν οι ζαιοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει όνομαΑρίστος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:02Nostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:53ΔΚ λενε τα αρχικα του, δεν εχω ιδεα ομως....Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:0920 σελίδες νήμα και ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο υπουργος
Περίεργο στην περίπτωση παπά και παπαγεοωργοπουλος ξέραμε τα ονόματα από την αρχή. Τυχαίο θα είναι μάλλον
Το ΔΚ απο που προκυπτει;
.
- Otto Weininger
Άμα θέλουν να δερνουν ενήλικες, είμαστε οκ ;
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Προφανως της αρεσει το ξυλο πανω στο σεξ της δεσποινιδος.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:03Άμα θέλουν να δερνουν ενήλικες, είμαστε οκ ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Πιστεύω ότι ο ένοχος στην πραγματικότητα είναι γυναίκα και μάλιστα συζηγος πρωθυπουργού με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Με το είπε ένας πράκτορας της ευπ πριν λίγο. Δεν μπορώ να πω ονομα
- Otto Weininger
Κανένα πρόβλημα αν είναι έτσι. Το θέμα είναι ότι το ψάχνεις ανήλικα έστω και 17 για σεξουαλικές περιπτύξεις, μεσω νταβά μάλιστα, είναι προβληματικό και αν ισχύει πρέπει να πάρει πόδι από την ΝΔ.Nostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:05Προφανως της αρεσει το ξυλο πανω στο σεξ της δεσποινιδος.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
εδω !!!δεν θα πήγαινε ούτε για απλή κατάθεση
- Philip Mortimer
Ποια ΕΥΠ άνθρωπε μου; Ο,τι του κατέβει του καθενόςMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Εγώ δεν έχω καμία συμπάθεια για τον Κασιδιάρη.Μισώ όμως τους ανώμαλους.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια αυτό είναι ένας ακόμα παράγοντας που δείχνει την ποιότητα της ΝΔ σήμερα.
ένας μόνο υπουργός του Σαμαρά έχει αρχικά ΔΚ, κι αυτός δεν είναι βουλευτής της σημερινής Βουλής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Philip Mortimer
Ενώ άνθρωπος που έχει σήμα της επεν και μάλιστα το 2020 είναι σοβαρός.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:52Νεοφιλ είναι. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρός;Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03
Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια αυτό είναι ένας ακόμα παράγοντας που δείχνει την ποιότητα της ΝΔ σήμερα.
Απορώ πώς επιτρέπει την υποστήριξη της χούντας η διαχείριση. Δίκιο έχει ο Nandros.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 06 Ιούλ 2020, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To τσεκαρα κι εγω και επιβεβαιωνω.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 06 Ιούλ 2020, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:08Κανένα πρόβλημα αν είναι έτσι. Το θέμα είναι ότι το ψάχνεις ανήλικα έστω και 17 για σεξουαλικές περιπτύξεις, μεσω νταβά μάλιστα, είναι προβληματικό και αν ισχύει πρέπει να πάρει πόδι από την ΝΔ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απέλαση στους μουσουλμάνους λέμε.Αυστριακός καθηγητής βίασε ανήλικο
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2023, 09:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Απρ 2023, 10:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-