Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 15:09

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:04
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:00
δεν εγραψα αυτο - δεν χρειαζονται αλλοι - εκτος αν θετε να τους τα ξυνετε μην τα ξυνουν μονοι τους
Τι εννοείς ότι δε χρειάζονται άλλοι; Να σταματήσουν να βγαίνουν προκηρύξεις; Μα με τις προκηρύξεις κινούνται τα έργα. Και είναι πολλοί αρχαιολογικοί χώροι και ανασκαφές σε κατάσταση εγκατάλειψης.

Αμα δε χρειάζονται άλλοι τότε να κλείσει και η σχολή.
τα ιδια με τον ζτεο - σπουδασα αυτο - θελω ''εργασια'' σε αυτο - κουφαλα καπιταλισμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 03 Απρ 2020, 15:09

Ειδικά ταμεία/εφορίες θέλουν ΞΉΛΩΜΑ και στήσιμο από το μηδέν. Αν είναι δυνατόν να είναι υποτίθεται ενοποιημένα και αν είσαι στο ΙΚΑ να μπορείς να βγάλεις βεβαιώσεις ηλεκτρονικά ενώ στον ΟΑΕΕ να πρέπει να πας στο γκισέ για να βγάλεις άκρη.

Πρέπει να ενοποιηθούν όλα και να γίνει ξεσκαρτάρισμα. Τίποτα έντυπο αν δεν είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης πάνω στην εξαίρεση.

ΤΩΡΑ! ΧΘΕΣ!

Δεν με νοιάζει καν αν θα τους πληρώνω για να κάθονται, να μπορεί επιτέλους να γίνεται η δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και ας πάθουν μόλυνση από το πολύ ξύσιμο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:20

Ασέβαστος έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:07
Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:58

Εντάξει άμα το λες εσύ ο τσιφλικάς χρειάζονται μόνο οι ανειδίκευτοι εργάτες για τις αρχαιότητες στην Ελλάδα :lol:

Τη σχολή την έκαναν τζάμπα :roll:
χρειαζονται, ελαχιστοι. υπαρχουν ηδη περισσοτεροι απο οσοι χρειαζονται. οι σχολες ειναι για να προσφερουν γνωσεις. οχι επαγγελματικη αποκατασταση.
Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα δε χρειάζονται ελάχιστοι αρχαιολόγοι.

Από τη στιγμή που υπάρχουν οι δημόσιες σχολές για ένα τόσο ιδιαίτερο αντικείμενο που ουσιαστικά μόνο ως δημόσιος υπάλληλος μπορείς να προσληφθεις, οφείλει και να μεριμνά για απορρόφηση κάποιου ικανοποητικου ποσοστού τουλάχιστον.

Καταφέρνω να πετυχαίνω σε καποιους διαγωνισμους λόγω υπερεξειδικευσης, πιστοποιητικών γλωσσων, καλού βαθμού πτυχίου και προϋπηρεσίας αλλά οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι λίγες κι αυτοί που μενουν άνεργοι ενώ έχουν αρκετά προσόντα πάρα πολλοί.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:23

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:09
Highlander έγραψε:
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:00
δεν εγραψα αυτο - δεν χρειαζονται αλλοι - εκτος αν θετε να τους τα ξυνετε μην τα ξυνουν μονοι τους
Τι εννοείς ότι δε χρειάζονται άλλοι; Να σταματήσουν να βγαίνουν προκηρύξεις; Μα με τις προκηρύξεις κινούνται τα έργα. Και είναι πολλοί αρχαιολογικοί χώροι και ανασκαφές σε κατάσταση εγκατάλειψης.

τα ιδια με τον ζτεο - σπουδασα αυτο - θελω ''εργασια'' σε αυτο - κουφαλα καπιταλισμε
Ε τι, να έχεις φάει τα νιάτα σου στα βιβλία και να θες σε κάτι άλλο; :smt017

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Απρ 2020, 15:26

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:24
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης κάνει αθόρυβα όλα όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον στο Δημόσιο.

Όλα όσα οι ΔΥ και οι συνδικαλιστάδες τους αντιδρούσαν να εφαρμοστούν, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα βλέπαμε πόσο πολυπληθής, ανίκανος και άχρηστος είναι ο Κρατικός Μηχανισμός.

Όλα όσα δεν ήθελαν να εφαρμόσουν, προκειμένου να επιβάλλουν την εξουσία της σφραγίδας που κρατούσαν, στον δυναστευόμενο Πολίτη.

-Θυμάστε τα επιδόματα χρήσης Υπολογιστή;
-Θυμάστε τα "βαρέα" για τη χρήση οθόνης Η/Υ;
-Θυμάστε τους servers επί ΣΥΡΙΖΑ, πού έμεναν ανοιχτοί μόνο κατά τις "εργάσιμες ώρες";
-Θυμάστε τη λυσσαλέα αντίδραση κατά των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών στα συνδικαλιστικά όργανα;
-Θυμάστε τα δημόσια γραφεία, με τις οθόνες να δείχνουν μόνιμα πασιέντζα και ναρκαλιευτή;

Μετά από την Επιδημία, το επόμενο βήμα θα είναι να αξιολογηθούν οι Διοικητικές δομές και όλο το προσωπικό του Δημόσιου Τομέα. Και αν η όποια Κυβέρνηση είναι άτολμη να καταργήσει Υπηρεσίες και να στείλει τις σαβούρες σπίτια τους, τουλάχιστον δεν πρέπει να δούμε πρόσληψη Διοικητικού Υπαλλήλου γενικών καθηκόντων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Μόνο εξειδικευμένοι με πιστοποίηση, ή χειρώνακτες. Κουράστηκα να πληρώνω τα ρουσφετάκια του κάθε Τραμπάκουλα...

Οποιοσδήποτε ΔΥ κάθεται πίσω από γραφείο ή μπαίνει σε τάξη να διδάξει, οφείλει απαραίτητα να γνωρίζει χρήση Η/Υ και την Αγγλική γλώσσα, αλλιώς να πιάσει σκούπα και φαράσι.

Μετά τις αξιολογήσεις δεκάδες, μην πως εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες βδέλες θα καταλήξουν στα έλη της αμάθειας και της τεμπελιάς.
Στη θέση τους (σε ποσοστό, ελπίζω, μικρότερο του 2 φεύγουν ένας έρχεται) θα προσληφθούν ένστολοι και νοσοκομειακοί.
Η ασφάλεια και η υγεία του Έθνους προηγούνται!

Ελπίζω να επιζήσω του κορωναϊού για να τα δώ.

Καλημέρα σας. :wave:
Μακάρι να έχουμε και πανδημία χανταϊού, εμπόλα, βουβωνικής πανώλης, ελονοσίας και έτιζ, αν είναι να περάσουν τα μισά από αυτά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 15:29

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:23
Αγις έγραψε:
Highlander έγραψε:

Ε τι, να έχεις φάει τα νιάτα σου στα βιβλία και να θες κάτι άλλο; :smt017
εεε οχιιιι βεβαιααα :003:

αν λοιπον εχω εξειδικευση στην ανιχνευση εκρηκτικων κ δηλητηριωδων αεριων - μηχανηματα αυτοματισμους διαχειρισης και εχω φαει τα νιατα μου στα εργα - αντι να παρω το αλυσοπριονο - χορτοθαμνοκοπτικα και να κλεινω δουλειες να ζησω - θα παρω το δικαννο και θα υποχρεωσω τις κουφαλες να κανουν εργα οπως πριν το 2010..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:46

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:29
Highlander έγραψε:
Αγις έγραψε:

αν λοιπον εχω εξειδικευση στην ανιχνευση εκρηκτικων κ δηλητηριωδων αεριων - μηχανηματα αυτοματισμους διαχειρισης και εχω φαει τα νιατα μου στα εργα - αντι να παρω το αλυσοπριονο - χορτοθαμνοκοπτικα και να κλεινω δουλειες να ζησω - θα παρω το δικαννο και θα υποχρεωσω τις κουφαλες να κανουν εργα οπως πριν το 2010..
Πόσες δημόσιες σχολες ανίχνευσης εκρηκτικών και δηλητηριωδών αερίων υπάρχουν στην Ελλάδα;

Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο » 03 Απρ 2020, 15:47

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:42
Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:19
ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Και ο Άδωνις το ίδιο. :003:
Που πήρες λάθος δρόμο εσύ; :lol:
Εχει ο Αδωνις μεταπτυχιακο-διδακτορικο;

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Απρ 2020, 15:48

Awesomatic έγραψε:

Δεν με νοιάζει καν αν θα τους πληρώνω για να κάθονται, να μπορεί επιτέλους να γίνεται η δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και ας πάθουν μόλυνση από το πολύ ξύσιμο.
Όταν σπούδαζα στη Γερμανία υπήρχε ένα ανέκδοτο. Καλά που υπάρχει το ταμείο ανεργίας (εκεί δίνει αρκετά) φανταστείτε πόσες καταστροφές γλυτώνουμε με το να μην "δουλεύουν" μερικά άτομα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 15:52

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:46
Αγις έγραψε:
Highlander έγραψε:

Πόσες δημόσιες σχολες ανίχνευσης εκρηκτικών και δηλητηριωδών αερίων υπάρχουν στην Ελλάδα;
οσες και αναλυσης προελευσης οψιδιανου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:53

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:52
Highlander έγραψε:
Αγις έγραψε:

Αρα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, γιατί εγώ δε μίλησα για αναλυτές προέλευσης οψιδιανου αλλά για αρχαιολόγους.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 15:57

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:53
Αγις έγραψε:
Highlander έγραψε:

Αρα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, γιατί εγώ δε μίλησα για αναλυτές προέλευσης οψιδιανου αλλά για αρχαιολόγους.
αρα εκανες παπαροερωτηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:58

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:57
Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:53
Αγις έγραψε:

αρα εκανες παπαροερωτηση
Εσύ έκανες παπαροσυγκριση αρχαιολογίας (που η Ελλάδα είναι γεμάτη αρχαιολογικούς χώρους και ζει από την ανάδειξη των αρχαιοτήτων, ενώ υπάρχουν και 7-8 σχετικα τμήματα σχολων) με την ανίχνευση επικίνδυνων αερίων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 03 Απρ 2020, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 03 Απρ 2020, 16:00

Antares έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:48
Awesomatic έγραψε:

Όταν σπούδαζα στη Γερμανία υπήρχε ένα ανέκδοτο. Καλά που υπάρχει το ταμείο ανεργίας (εκεί δίνει αρκετά) φανταστείτε πόσες καταστροφές γλυτώνουμε με το να μην "δουλεύουν" μερικά άτομα.
Πραγματικά αν είναι αυτό το πρόβλημά τους να τους δώσουμε όλο το μισθό σαν ισόβιο επίπεδο ξυσίματος αρκεί να τους ξεφορτωθούμε και να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Τώρα και τους πληρώνουμε και δεν κάνουμε τη δουλειά μας.

Πρέπει να πάω από δική τους βλακεια τώρα, εν μέσω κορονοϊού, σε 4 διαφορετικές υπηρεσίες. Αμέτρητες χαμένες ώρες εργασίας μου για πράγματα που κυριολεκτικά θα έπρεπε να είναι τρία κλικ σε ένα σύστημα. Αλλά όχι, χαρτί εδώ, χαρτί εκεί, σφραγίδα παραπέρα και εγώ να κυκλοφορώ έξω και να στήνομαι σε ουρές.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Απρ 2020, 16:09

Awesomatic έγραψε:
03 Απρ 2020, 16:00

Πραγματικά αν είναι αυτό το πρόβλημά τους να τους δώσουμε όλο το μισθό σαν ισόβιο επίπεδο ξυσίματος αρκεί να τους ξεφορτωθούμε και να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Τώρα και τους πληρώνουμε και δεν κάνουμε τη δουλειά μας.

Πρέπει να πάω από δική τους βλακεια τώρα, εν μέσω κορονοϊού, σε 4 διαφορετικές υπηρεσίες. Αμέτρητες χαμένες ώρες εργασίας μου για πράγματα που κυριολεκτικά θα έπρεπε να είναι τρία κλικ σε ένα σύστημα. Αλλά όχι, χαρτί εδώ, χαρτί εκεί, σφραγίδα παραπέρα και εγώ να κυκλοφορώ έξω και να στήνομαι σε ουρές.
Και εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να κάνω αίτηση στην γραμματεία για μια ιατρική βεβαίωση αφού είδα και αποείδα με τις συνομιλίες μαζί τους, μήπως και θα μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά. Επίσης πρέπει να πάω να την πάρω και να μου βάλουν και σφραγίδα στην γραμματεία.
Δεν ξέρεις πόσες φορές έχω ευχηθεί να φύγουν συνάδελφοι για το σπίτι τους. Δυστυχώς με όλο τον μισθό δεν γίνεται, αλλιώς θα έφευγα και εγώ. Εξάλλου έφυγαν με πρόωρες συντάξεις που τότε ήταν υψηλές και προστατεύτηκαν με προσωπικές διαφορές και άλλα κόλπα από τις μειώσεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών