Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 14:40

Von Mackensen έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:39
ΑΙΝΕΙΑΝ πριν 30φευγα χρόνια έκανες μια δύσκολη επαγγελματική επιλογή την οποια πιθανότατα αρκετοί χλευασαν τότε, η οποία όμως σου βγήκε και με το παραπανω.Μπράβο για αυτό, μαγκιά σου αλλά φαίνεται ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να το τρίβεις στη μούρη των υπολοίπων που έκαναν διαφορετικές επιλογες.Αυτό μου βγάζουν κάποια ποστ σου. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Ε, δεν είναι και πολύ δύσκολη η ερμηνεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 14:41

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:37
Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:19
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:15

μην τρομαζεις :003:
παραγωγικες ειναι - τιμημενη εργατια - μην ξινιζεις - αριστερος εισαι :003:
Οπτικος κ εσυ ;
Φίλε, αριστερός είμαι δεν είμαι τσιφλικάς ή παλαιοκουκουες που να λέει ότι όποιος δεν είναι στα χωράφια είναι τεμπέλης. :lol:
Οπτικός; Όχι, δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό. ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
κ τι θες ; δημοσιο κ αραγμα σε κανα μουσειο ; εσυ κ μερικες χιλιαδες αλλοι; Ειναι υποχρεωμενο το κρατος να σας βολεψει ολους επειδη επιλεξατε αρχαιολογικο ; ;
Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και η ίδια η Ελλάδα άλλωστε είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.

Προσωπικά μέχρι τώρα ήμουν οκ γιατί έχω πολύ υψηλο αριθμό μορίων αλλά γενικά η κατάσταση είναι προβληματική και θα γίνει ακόμη περισσότερο με τα δήθεν μέτρα για "κηφήνες"
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 03 Απρ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici » 03 Απρ 2020, 14:42

Highlander έγραψε:
ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Και ο Άδωνις το ίδιο. :003:
Που πήρες λάθος δρόμο εσύ; :lol:
Αlea jacta est

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 14:45

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:41
Αγις έγραψε:
Highlander έγραψε:

Φίλε, αριστερός είμαι δεν είμαι τσιφλικάς ή παλαιοκουκουες που να λέει ότι όποιος δεν είναι στα χωράφια είναι τεμπέλης. :lol:
Οπτικός; Όχι, δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό. ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
κ τι θες ; δημοσιο κ αραγμα σε κανα μουσειο ; εσυ κ μερικες χιλιαδες αλλοι; Ειναι υποχρεωμενο το κρατος να σας βολεψει ολους επειδη επιλεξατε αρχαιολογικο ; ;
Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και γενικά η Ελλάδα είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.

Προσωπικά μέχρι τώρα ήμουν οκ γιατί έχω πολύ υψηλο αριθμό μορίων αλλά γενικά η κατάσταση είναι προβληματική και θα γίνει ακόμη περισσότερο με τα δήθεν μέτρα για "κηφήνες"
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
παπαρια υποστελεχωση υπαρχει κ την δουλεια την βγαζουν εργατες ενω τα ξυνετε η αραζετε στο κοντινο καφε η εξαφανιζεστε - εχω πολυ καλη φιλη αρχαιολογο στις ανασκαφες - πες τα αλλου που δεν τα γνωριζουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 14:47

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:42
Highlander έγραψε:
ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Και ο Άδωνις το ίδιο. :003:
Που πήρες λάθος δρόμο εσύ; :lol:
Γιατί; :003:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 14:48

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:45
Highlander έγραψε:
Αγις έγραψε:

Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και γενικά η Ελλάδα είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.

Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
παπαρια υποστελεχωση υπαρχει κ την δουλεια την βγαζουν εργατες ενω τα ξυνετε η αραζετε στο κοντινο καφε η εξαφανιζεστε - εχω πολυ καλη φιλη αρχαιολογο στις ανασκαφες - πες τα αλλου που δεν τα γνωριζουν
Ναι δεν κάνουν το σκάψιμο οι αρχαιολόγοι, οπότε; :smt017
Βεβαιως και υπάρχει υποστελεχωση.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Απρ 2020, 14:52

Αγις έγραψε:

Μα αυτή η νοοτροπία έχει επικρατήσει στην Ελλάδα. Το αφεντικό κάθεται σε μια χρυσή γυάλα και δίνει εντολές.
Βλέπω μια σειρά εποχής στην ΕΤ3 "Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ" όπου το αφεντικό, η κυρία Φίσερ, ιδιωτική ντετέκτιβ, είναι πάντα μπροστά σε όλες τις αποστολές. Μπροστά και από τους άνδρες βοηθούς. Άλλο αφεντικό, άλλο κότα. :)

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 14:53

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:48
Αγις έγραψε:
Highlander έγραψε:

Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
οποτε δεν χρειαζομαστε αλλους - για αργομισθια - μας φτανουν οσοι υπαρχουν για τους λογους που ανεφερα
παρε κ δωρακι

ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 14:58

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:53
Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:48
Αγις έγραψε:

οποτε δεν χρειαζομαστε αλλους - για αργομισθια - μας φτανουν οσοι υπαρχουν για τους λογους που ανεφερα
παρε κ δωρακι

Εντάξει άμα το λες εσύ ο τσιφλικάς χρειάζονται μόνο οι ανειδίκευτοι εργάτες για τις αρχαιότητες στην Ελλάδα :lol:

Τη σχολή την έκαναν τζάμπα :roll:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 15:00

δεν εγραψα αυτο - δεν χρειαζονται αλλοι - εκτος αν θετε να τους τα ξυνετε μην τα ξυνουν μονοι τους

τσιφλικας :smt005::smt005::smt005:

συνελθεεεεεε κ βρες μια χρησιμη εργασια να διωξεις την αχριστεριλα απο πανω σου

* τζαμπα την εκαναν - δωρεαν δεν ειναι η φοιτηση ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Απρ 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 03 Απρ 2020, 15:03

Von Mackensen έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:39
ΑΙΝΕΙΑΝ πριν 30φευγα χρόνια έκανες μια δύσκολη επαγγελματική επιλογή την οποια πιθανότατα αρκετοί χλευασαν τότε, η οποία όμως σου βγήκε και με το παραπανω.Μπράβο για αυτό, μαγκιά σου αλλά φαίνεται ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να το τρίβεις στη μούρη των υπολοίπων που έκαναν διαφορετικές επιλογες.Αυτό μου βγάζουν κάποια ποστ σου. Γιατί συμβαίνει αυτό;
επειδη ζηλευει οσους απο τους αλλους περασαν η περνουν καλυτερα.

κλασσικος καραβανας, οσο τον πηζουν οι αποπανω του, πηζει τους αποκατω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 15:04

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:00
δεν εγραψα αυτο - δεν χρειαζονται αλλοι - εκτος αν θετε να τους τα ξυνετε μην τα ξυνουν μονοι τους
Τι εννοείς ότι δε χρειάζονται άλλοι; Να σταματήσουν να βγαίνουν προκηρύξεις; Μα με τις προκηρύξεις κινούνται τα έργα. Και είναι πολλοί αρχαιολογικοί χώροι και ανασκαφές σε κατάσταση εγκατάλειψης.

Αμα δε χρειάζονται άλλοι τότε να κλείσει και η σχολή.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 03 Απρ 2020, 15:05

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:10
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και για να το καταλάβετε καλά
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Ρε Αινειάν, το έχεις κουράσει.
Τώρα το κούρασε ; Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια τις ίδιες μαλακίες γράφει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 03 Απρ 2020, 15:07

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 14:58

Εντάξει άμα το λες εσύ ο τσιφλικάς χρειάζονται μόνο οι ανειδίκευτοι εργάτες για τις αρχαιότητες στην Ελλάδα :lol:

Τη σχολή την έκαναν τζάμπα :roll:
χρειαζονται, ελαχιστοι. υπαρχουν ηδη περισσοτεροι απο οσοι χρειαζονται. οι σχολες ειναι για να προσφερουν γνωσεις. οχι επαγγελματικη αποκατασταση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 15:08

Papa John έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:05
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και για να το καταλάβετε καλά
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Ρε Αινειάν, το έχεις κουράσει.
Τώρα το κούρασε ; Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια τις ίδιες μαλακίες γράφει.
Το ξέρω αλλά και το εθιμικό καλτ έχει κάποια όρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών