Ε, δεν είναι και πολύ δύσκολη η ερμηνεία.Von Mackensen έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:39ΑΙΝΕΙΑΝ πριν 30φευγα χρόνια έκανες μια δύσκολη επαγγελματική επιλογή την οποια πιθανότατα αρκετοί χλευασαν τότε, η οποία όμως σου βγήκε και με το παραπανω.Μπράβο για αυτό, μαγκιά σου αλλά φαίνεται ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να το τρίβεις στη μούρη των υπολοίπων που έκαναν διαφορετικές επιλογες.Αυτό μου βγάζουν κάποια ποστ σου. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!
Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!
Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και η ίδια η Ελλάδα άλλωστε είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:37κ τι θες ; δημοσιο κ αραγμα σε κανα μουσειο ; εσυ κ μερικες χιλιαδες αλλοι; Ειναι υποχρεωμενο το κρατος να σας βολεψει ολους επειδη επιλεξατε αρχαιολογικο ; ;Highlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:19Φίλε, αριστερός είμαι δεν είμαι τσιφλικάς ή παλαιοκουκουες που να λέει ότι όποιος δεν είναι στα χωράφια είναι τεμπέλης.
Οπτικός; Όχι, δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό. ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Προσωπικά μέχρι τώρα ήμουν οκ γιατί έχω πολύ υψηλο αριθμό μορίων αλλά γενικά η κατάσταση είναι προβληματική και θα γίνει ακόμη περισσότερο με τα δήθεν μέτρα για "κηφήνες"
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 03 Απρ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Και ο Άδωνις το ίδιο.Highlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:19ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.

Που πήρες λάθος δρόμο εσύ;

Αlea jacta est
παπαρια υποστελεχωση υπαρχει κ την δουλεια την βγαζουν εργατες ενω τα ξυνετε η αραζετε στο κοντινο καφε η εξαφανιζεστε - εχω πολυ καλη φιλη αρχαιολογο στις ανασκαφες - πες τα αλλου που δεν τα γνωριζουνHighlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:41Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και γενικά η Ελλάδα είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:37κ τι θες ; δημοσιο κ αραγμα σε κανα μουσειο ; εσυ κ μερικες χιλιαδες αλλοι; Ειναι υποχρεωμενο το κρατος να σας βολεψει ολους επειδη επιλεξατε αρχαιολογικο ; ;Highlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:19
Φίλε, αριστερός είμαι δεν είμαι τσιφλικάς ή παλαιοκουκουες που να λέει ότι όποιος δεν είναι στα χωράφια είναι τεμπέλης.
Οπτικός; Όχι, δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό. ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Προσωπικά μέχρι τώρα ήμουν οκ γιατί έχω πολύ υψηλο αριθμό μορίων αλλά γενικά η κατάσταση είναι προβληματική και θα γίνει ακόμη περισσότερο με τα δήθεν μέτρα για "κηφήνες"
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
Γιατί;Veni Vidi Vici έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:42Και ο Άδωνις το ίδιο.Highlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:19ΕΚΠΑ Ιστορικό αρχαιολογικό έχω τελειώσει και έχω και μεταπτυχιακό-διδακτορικό.
Που πήρες λάθος δρόμο εσύ;

- Highlander
Ναι δεν κάνουν το σκάψιμο οι αρχαιολόγοι, οπότε;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:45παπαρια υποστελεχωση υπαρχει κ την δουλεια την βγαζουν εργατες ενω τα ξυνετε η αραζετε στο κοντινο καφε η εξαφανιζεστε - εχω πολυ καλη φιλη αρχαιολογο στις ανασκαφες - πες τα αλλου που δεν τα γνωριζουνHighlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:41Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και γενικά η Ελλάδα είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη

Βεβαιως και υπάρχει υποστελεχωση.
Μα αυτή η νοοτροπία έχει επικρατήσει στην Ελλάδα. Το αφεντικό κάθεται σε μια χρυσή γυάλα και δίνει εντολές.
Βλέπω μια σειρά εποχής στην ΕΤ3 "Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ" όπου το αφεντικό, η κυρία Φίσερ, ιδιωτική ντετέκτιβ, είναι πάντα μπροστά σε όλες τις αποστολές. Μπροστά και από τους άνδρες βοηθούς. Άλλο αφεντικό, άλλο κότα.

οποτε δεν χρειαζομαστε αλλους - για αργομισθια - μας φτανουν οσοι υπαρχουν για τους λογους που ανεφεραHighlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:48Ναι δεν κάνουν το σκάψιμο οι αρχαιολόγοι, οπότε;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:45παπαρια υποστελεχωση υπαρχει κ την δουλεια την βγαζουν εργατες ενω τα ξυνετε η αραζετε στο κοντινο καφε η εξαφανιζεστε - εχω πολυ καλη φιλη αρχαιολογο στις ανασκαφες - πες τα αλλου που δεν τα γνωριζουνHighlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:41
Το κράτος γενικά οφείλει να μεριμνά και να απορροφά όταν μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη ειδικότητα και γενικά η Ελλάδα είναι χώρα που κατ εξοχήν έχει τέτοιες ανάγκες.
Υποστελέχωση υπάρχει ήδη
παρε κ δωρακι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
Εντάξει άμα το λες εσύ ο τσιφλικάς χρειάζονται μόνο οι ανειδίκευτοι εργάτες για τις αρχαιότητες στην ΕλλάδαΑγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:53οποτε δεν χρειαζομαστε αλλους - για αργομισθια - μας φτανουν οσοι υπαρχουν για τους λογους που ανεφερα
παρε κ δωρακι

Τη σχολή την έκαναν τζάμπα

δεν εγραψα αυτο - δεν χρειαζονται αλλοι - εκτος αν θετε να τους τα ξυνετε μην τα ξυνουν μονοι τους
τσιφλικας

συνελθεεεεεε κ βρες μια χρησιμη εργασια να διωξεις την αχριστεριλα απο πανω σου
* τζαμπα την εκαναν - δωρεαν δεν ειναι η φοιτηση ;
τσιφλικας

συνελθεεεεεε κ βρες μια χρησιμη εργασια να διωξεις την αχριστεριλα απο πανω σου
* τζαμπα την εκαναν - δωρεαν δεν ειναι η φοιτηση ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Απρ 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
επειδη ζηλευει οσους απο τους αλλους περασαν η περνουν καλυτερα.Von Mackensen έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:39ΑΙΝΕΙΑΝ πριν 30φευγα χρόνια έκανες μια δύσκολη επαγγελματική επιλογή την οποια πιθανότατα αρκετοί χλευασαν τότε, η οποία όμως σου βγήκε και με το παραπανω.Μπράβο για αυτό, μαγκιά σου αλλά φαίνεται ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να το τρίβεις στη μούρη των υπολοίπων που έκαναν διαφορετικές επιλογες.Αυτό μου βγάζουν κάποια ποστ σου. Γιατί συμβαίνει αυτό;
κλασσικος καραβανας, οσο τον πηζουν οι αποπανω του, πηζει τους αποκατω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Highlander
Τι εννοείς ότι δε χρειάζονται άλλοι; Να σταματήσουν να βγαίνουν προκηρύξεις; Μα με τις προκηρύξεις κινούνται τα έργα. Και είναι πολλοί αρχαιολογικοί χώροι και ανασκαφές σε κατάσταση εγκατάλειψης.
Αμα δε χρειάζονται άλλοι τότε να κλείσει και η σχολή.
Τώρα το κούρασε ; Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια τις ίδιες μαλακίες γράφει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 13:10Ρε Αινειάν, το έχεις κουράσει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 13:10Και για να το καταλάβετε καλά
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
χρειαζονται, ελαχιστοι. υπαρχουν ηδη περισσοτεροι απο οσοι χρειαζονται. οι σχολες ειναι για να προσφερουν γνωσεις. οχι επαγγελματικη αποκατασταση.Highlander έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:58
Εντάξει άμα το λες εσύ ο τσιφλικάς χρειάζονται μόνο οι ανειδίκευτοι εργάτες για τις αρχαιότητες στην Ελλάδα
Τη σχολή την έκαναν τζάμπα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Το ξέρω αλλά και το εθιμικό καλτ έχει κάποια όρια.Papa John έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 15:05Τώρα το κούρασε ; Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια τις ίδιες μαλακίες γράφει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 13:10Ρε Αινειάν, το έχεις κουράσει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 13:10Και για να το καταλάβετε καλά
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 07:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 526 Απαντήσεις
- 11133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιαν 2025, 22:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
06 Νοέμ 2023, 09:55