Με υποκίνησαν στελέχη της αντιπολίτευσης μολόγησε ο τύπος που συλλάβανε για απειλητικά μηνύματα στους ΑΝΕΛ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Pirate7G

Re: Με υποκίνησαν στελέχη της αντιπολίτευσης μολόγησε ο τύπος που συλλάβανε για απειλητικά μηνύματα στους ΑΝΕΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 15 Ιαν 2019, 19:25

Γάταρος έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:15
Pirate7G έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:01
Από το ότι δεν προσκόμιση αποδείξεις για αυτό που είπε. Αν ας πούμε εγώ πω ότι μέλος της ΝΑΣΑ χωρίς να το αποδείξω, σημαίνει ότι είμαι;
Το ΚΚΕ για ποιον λόγο να του κάνει μύνηση; Πας καλά; Με ποια αιτιολόγηση;
Και φυσικά είσαι ο μοναδικό ς παγκοσμίος που το δέχεται. Ακομα κι ο δολοφόνος ο Ρουπακιάς δεν το λέει πια γιατί άρχισαν να το κράζουν μέχρι κ οι δικοί του.
Ο φλώρος η Γιωργενα λοιπόν, είναι ένας δολοφόνος, ψευτής, απατεώνας, ρουφιάνος που θα φάει τρελή φυλάκα γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και τελείως ηλίθιος. Αν ήταν έστω και λίγο έξυπνος θα έλεγε "πηγαίνετε εσείς" σε αυτούς που του έδωσαν εντολή να πάει να σκοτώσει. Αλλά ακριβώς επειδή είναι βλήμα είναι κι ιδανικός για χρυσαυγίτης
Μα δεν του ζητήθηκαν αποδείξεις για το αν ήταν στο κκε ή όχι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αν του ζητηθούν μπορεί να τις προσκομίσει ώστε ν' αποδείξει ότι δεν είναι ψεύτης. Άλλωστε ανέφερε και ονόματα κομμουνιστών οι οποίοι ποτέ δεν τον διέψευσαν. Εκτελεστής, ναί είναι ο Γιώργης. Τσακίζει αντιφασίστες. Αλλά ρουφιάνος, γιατί; Ο Φύσσας ήταν αυτός που τον έδωσε στους μπάτσους.

ΥΓ. Να πας στο Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία.

Πως δε του ζητήθηκαν; Το ΚΚΕ το αρνήθηκε και είχαν πει κιόλας πως αν μπορεί ας το αποδείξει. Δεν το απέδειξε. Άρα δεν ήταν. Τι να κάνουμε; Ας πάει να γραφτεί για να μπορεί να το πει.
Ε ως εκτελεστής θα φάει φυλακή το σούργελο.
Ρουφ των μπάτσων γιατί ήταν; Η φράση "δικό σας είμαι" είναι η τέλεια απόδειξη. Ξέρω τσούζει, αλλά τι να κάνουμε; Αφού ρουφιάνος είναι. Αλλιώς δεν θα ήταν και χρυσαυγίτης. Απαραίτητο χαρακτηριστικό για να γίνει μέλος της χα, είναι το ρουφιανιλίκι. Αλλιώς πόρτα.
Ο Φύσσας δεν ήταν ρουφιάνος. Με το να τον λες ρουφιάνο επειδή είπε ότι τον μαχαίρωσαν, αποδεικνύεις το γιατί πρέπει να είναι στόκος κάποιος για είναι χρυσαυγίτης. Τhank u.

Όσο για την ορθοργραφία, γράφω έτσι για να μπορείς κι εσύ να με διαβάζεις. :lol:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Με υποκίνησαν στελέχη της αντιπολίτευσης μολόγησε ο τύπος που συλλάβανε για απειλητικά μηνύματα στους ΑΝΕΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 19:26

Τι ακριβώς έγραφε; Γιατί οι λογαριασμοί τους στο twitter είναι γεμάτοι από μηνύματα, θα σας θάψουμε, κρεμάλα κλπ.
Αφήνω απ' έξω τα tweets με τις βρισιές και όσα λένε για ειδικό δικαστήριο γιατί δεν είναι απειλές. Αλλά υπάρχουν απειλητικά tweets, όχι αστεία. Και είναι δημόσια.

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
15 Ιαν 2019, 16:39
Δυο μεγαλα άλυτα μυστήρια :

1. Ποιος δωροδοκησε τον Χαϊκάλη

2. Που ειναι οι δημοσκοπήσεις που λεει ο κοτζιας οτι το 75% υποστηρίζει την "συμφωνία των πρεσπων"
Έγιναν μέσα στα αναρχοαυτόνομα στέκια. Υπήρχε και ένα 25% αναρχοαριστερών τοξικοεξαρτημένων Μακεδόνων που όμως δεν άντεξαν την προδοσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 15 Ιαν 2019, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 19:27

Αρίστος έγραψε:
15 Ιαν 2019, 15:58
Εγω τελος.

Μετα το μηνυμα του ritzeri...

δεν εχω καμια θεση εδω μεσα.

.
Ναι, καλά. Έχουμε βαρεθεί να το διαβάζουμε αυτό.

Αρίστος έγραψε:
15 Ιαν 2019, 15:59
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

.
Και αυτό.
Θα ανοίξω poll στις πόσες μέρες θα επιστρέψεις σαν να μην έγινε τίποτα. Spiros252 να βάλω και λεφτά να έχει ενδιαφέρον;
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 15 Ιαν 2019, 19:32

Pirate7G έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:25
Πως δε του ζητήθηκαν; Το ΚΚΕ το αρνήθηκε και είχαν πει κιόλας πως αν μπορεί ας το αποδείξει. Δεν το απέδειξε. Άρα δεν ήταν. Τι να κάνουμε; Ας πάει να γραφτεί για να μπορεί να το πει.
Ρουφ των μπάτσων γιατί ήταν; Η φράση "δικό σας είμαι" είναι η τέλεια απόδειξη. Ξέρω τσούζει, αλλά τι να κάνουμε; Αφού ρουφιάνος είναι. Αλλιώς δεν θα ήταν και χρυσαυγίτης. Απαραίτητο χαρακτηριστικό για να γίνει μέλος της χα, είναι το ρουφιανιλίκι. Αλλιώς πόρτα.
Ο Φύσσας δεν ήταν ρουφιάνος. Με το να τον λες ρουφιάνο επειδή είπε ότι τον μαχαίρωσαν, αποδεικνύεις το γιατί πρέπει να είναι στόκος κάποιος για είναι χρυσαυγίτης. Τhank u.

Όσο για την ορθοργραφία, γράφω έτσι για να μπορείς κι εσύ να με διαβάζεις. :lol:
Μα το θέμα είναι ότι πάντα γράφεις έτσι, άρα πρέπει οπωσδήποτε να πας στο Δημοτικό. Ο Γιώργαρος ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα κομμουνιστών και κανείς δε βγήκε να τον διαψεύσει. Αν πιστεύεις ότι δεν είναι έτσι τότε να παραθέσεις τη διάψευση. Ρουφιάνος των μπάτσων είσαι όταν δίνεις πληροφορίες σε αστυνομικούς. Εκτός από αυτό, όταν οι αντιφασίστες είδαν τους Χρυσαυγίτες παρακάλαγαν να τους προστατέψει ένας μπάτσος που έτυχε να ήταν εκεί. Τελικά αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση είναι η τρεχάλα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 15 Ιαν 2019, 19:36

Πρετεντέρης έγραψε:
15 Ιαν 2019, 18:48
Πάλι αρλουμπολογίες. Από πού προκύπτει ότι τον έβαλε η αντιπολίτευση;
απο εκει που προκυπτει οτι ο PeterParker83 επαιρνε 0,60 ευρω το tweet

απο πουθενα δλδ

εκεινο ομως το εκανες σημαια ενω για αυτο θελεις αποδειξεις και ονοματα :wink
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 19:43

Saliveros έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:16
Φρούραρχος έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:06
Καλά να πάθετε.
Ήρθε ο σεναριογράφος και σας έβαλε στο τρυπάκι, αν, πως, γιατί, εφόσον, κλπ.
Ιγκνόρ για να γλυτώσετε από αρλουμπολογίες. Ο άνθρωπος καλούσε ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας και γύρισε ανάσκελα μπρούμυτα. Αρθρογραφεί κιόλας εναντίον αυτών στα οποία καλούσε πριν ελάχιστα χρόνια.
Και παίρνεται στα σοβαρά τα γραφόμενά του.
fixed
Όχι Σαλίβερε, γίνεται και ανάσκελα. :078: Το είχα δει πολύ παλιά, 90's σε μία εμετική σειρά που παιζόταν μετά τα μεσάνυχτα και μετά είπα πως παραμορφώθηκα και έκοψα τέτοια ξενύχτια.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 15 Ιαν 2019, 19:47

Juno έγραψε:
15 Ιαν 2019, 19:43
Saliveros έγραψε:
Φρούραρχος έγραψε:
Καλά να πάθετε.
Ιγκνόρ για να γλυτώσετε από αρλουμπολογίες. Ο άνθρωπος καλούσε ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας και γύρισε ανάσκελα μπρούμυτα. Αρθρογραφεί κιόλας εναντίον αυτών στα οποία καλούσε πριν ελάχιστα χρόνια.
fixed
Όχι Σαλίβερε, γίνεται και ανάσκελα. :078: Το είχα δει πολύ παλιά, 90's σε μία εμετική σειρά που παιζόταν μετά τα μεσάνυχτα και μετά είπα πως παραμορφώθηκα και έκοψα τέτοια ξενύχτια.
Α, δεν κατέχω από εκσυγχρονισμένες τεχνικές.
Ίσως μας ενημερώσει ο αρμόδιος (αν ξαναμπεί...) :roll:
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης

Άβαταρ μέλους
    Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 19:50

Saliveros έγραψε:
    15 Ιαν 2019, 19:47
    Juno έγραψε:
    15 Ιαν 2019, 19:43
    Saliveros έγραψε:

fixed
    Α, δεν κατέχω από εκσυγχρονισμένες τεχνικές.
    Ίσως μας ενημερώσει ο αρμόδιος (αν ξαναμπεί...) :roll:
    Ποιος αρμόδιος μωρέ; Γιατί, εγώ είμαι αρμόδια; Έτυχε και το είδα. Κάπου θα το άκουσε και αυτός.
    Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 15 Ιαν 2019, 19:56

Juno έγραψε:
    15 Ιαν 2019, 19:50
    Ποιος αρμόδιος μωρέ; Γιατί, εγώ είμαι αρμόδια; Έτυχε και το είδα. Κάπου θα το άκουσε και αυτός.
    Τον εδώ ανασκελομπρούμυτο εννοούσα βρε. Ανεφέρθη ανωτέρω από τον Φρούραρχο.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης

Άβαταρ μέλους
      Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 19:58

Saliveros έγραψε:
      15 Ιαν 2019, 19:56
      Juno έγραψε:
      15 Ιαν 2019, 19:50
      Τον εδώ ανασκελομπρούμυτο εννοούσα βρε. Ανεφέρθη ανωτέρω από τον Φρούραρχο.
      Με συγχωρείς, δεν κατάλαβα. Νόμισα πως εννοούσες τον Φρούραρχο. Sorry.
      Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
      Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Ιαν 2019, 20:02

Αρίστος έγραψε:
      15 Ιαν 2019, 17:35
      .......

ΑΥΤΑ και ΔΕΝ θα επανερθω.

.
      Τέταρτο αποχαιρετιστήριο post και ακόμα φαίνεσαι online. :p3:
      Leporello έγραψε:

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 15 Ιαν 2019, 20:03

Γάταρος έγραψε:
      15 Ιαν 2019, 19:32
      Pirate7G έγραψε:
      15 Ιαν 2019, 19:25

Μα το θέμα είναι ότι πάντα γράφεις έτσι, άρα πρέπει οπωσδήποτε να πας στο Δημοτικό. Ο Γιώργαρος ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα κομμουνιστών και κανείς δε βγήκε να τον διαψεύσει. Αν πιστεύεις ότι δεν είναι έτσι τότε να παραθέσεις τη διάψευση. Ρουφιάνος των μπάτσων είσαι όταν δίνεις πληροφορίες σε αστυνομικούς. Εκτός από αυτό, όταν οι αντιφασίστες είδαν τους Χρυσαυγίτες παρακάλαγαν να τους προστατέψει ένας μπάτσος που έτυχε να ήταν εκεί. Τελικά αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση είναι η τρεχάλα.

Ε αφού μιλάω μαζί σου, πως θες να γράφω;
      Τα ονόματα των κομμουνιστών που κολλάνε; Τι επιχείρημα πατάτα είναι αυτό; Κι εγω ξέρω χρυσαυγίτες. Πάει να πει ότι είμαι μέλος αυτής της γελοία συμμορίας; Καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Ο ρεζίλης ο Ρουπακιάς λέγοντας στους μπάτσους ότι είναι δικός τους, σε εξευτελίζει εσένα που δεν το αποδέχεσαι ότι ήταν ρουφιάνος τους.
      Ο Φύσσας πάλι ποτέ δεν έκανε κάτι για να μπορείς να πεις ότι ήταν Ρουφ των μπάτσων. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο γελοίο είναι αυτό που λες;
      Τι σου ζητάω ε!
      :smt005:
      Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
      Γάταρος
      Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 15 Ιαν 2019, 20:05

Ο Γιώργης ανέφερε ονόματα κομμουνιστών που ήταν μαζί του και ποτέ κανείς δεν τον διέψευσε. Τον Ρουπακιά ποιος τον έδωσε στους μπάτσους;
      Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
      Beria
      Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Ιαν 2019, 20:05

Φρούραρχος έγραψε:
      [bΚαλά να πάθετε.[/b]
      Ιγκνόρ για να γλυτώσετε από αρλουμπολογίες. Ο άνθρωπος καλούσε ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας και γύρισε ανάσκελα. Αρθρογραφεί κιόλας εναντίον αυτών στα οποία καλούσε πριν ελάχιστα χρόνια.

Αυτοπροστατευθείτε λΑΙμΑΙ.
      Το ξέρω ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία, αλλά ας όψεται το OCD
      γράφεται τριπάκι (και είναι ελληνική απόδοση του trip=ταξίδι, το χάσιμο δηλαδή των ψυχεδελικών ναρκωτικών)
      gassim έγραψε:
      07 Σεπ 2021, 14:12
      Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 15 Ιαν 2019, 20:07

Το πρόβλημα είναι όταν ο Συριζα θα χάσει τις εκλογές. Θα πέσει στην καλύτερη κάτω κατα 70 βουλευτές με αποτέλεσμα να χάσουν και τα βουλεευτικά προνόμια και τους προσωπικούς φρουρούς.

Τότε, ναι, αρκετοί νυν βουλευτές κινδυνεύουν από εξαγριωμένους...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών