Γάταρος έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 19:15Μα δεν του ζητήθηκαν αποδείξεις για το αν ήταν στο κκε ή όχι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αν του ζητηθούν μπορεί να τις προσκομίσει ώστε ν' αποδείξει ότι δεν είναι ψεύτης. Άλλωστε ανέφερε και ονόματα κομμουνιστών οι οποίοι ποτέ δεν τον διέψευσαν. Εκτελεστής, ναί είναι ο Γιώργης. Τσακίζει αντιφασίστες. Αλλά ρουφιάνος, γιατί; Ο Φύσσας ήταν αυτός που τον έδωσε στους μπάτσους.Pirate7G έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 19:01Από το ότι δεν προσκόμιση αποδείξεις για αυτό που είπε. Αν ας πούμε εγώ πω ότι μέλος της ΝΑΣΑ χωρίς να το αποδείξω, σημαίνει ότι είμαι;
Το ΚΚΕ για ποιον λόγο να του κάνει μύνηση; Πας καλά; Με ποια αιτιολόγηση;
Και φυσικά είσαι ο μοναδικό ς παγκοσμίος που το δέχεται. Ακομα κι ο δολοφόνος ο Ρουπακιάς δεν το λέει πια γιατί άρχισαν να το κράζουν μέχρι κ οι δικοί του.
Ο φλώρος η Γιωργενα λοιπόν, είναι ένας δολοφόνος, ψευτής, απατεώνας, ρουφιάνος που θα φάει τρελή φυλάκα γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και τελείως ηλίθιος. Αν ήταν έστω και λίγο έξυπνος θα έλεγε "πηγαίνετε εσείς" σε αυτούς που του έδωσαν εντολή να πάει να σκοτώσει. Αλλά ακριβώς επειδή είναι βλήμα είναι κι ιδανικός για χρυσαυγίτης
ΥΓ. Να πας στο Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία.
Πως δε του ζητήθηκαν; Το ΚΚΕ το αρνήθηκε και είχαν πει κιόλας πως αν μπορεί ας το αποδείξει. Δεν το απέδειξε. Άρα δεν ήταν. Τι να κάνουμε; Ας πάει να γραφτεί για να μπορεί να το πει.
Ε ως εκτελεστής θα φάει φυλακή το σούργελο.
Ρουφ των μπάτσων γιατί ήταν; Η φράση "δικό σας είμαι" είναι η τέλεια απόδειξη. Ξέρω τσούζει, αλλά τι να κάνουμε; Αφού ρουφιάνος είναι. Αλλιώς δεν θα ήταν και χρυσαυγίτης. Απαραίτητο χαρακτηριστικό για να γίνει μέλος της χα, είναι το ρουφιανιλίκι. Αλλιώς πόρτα.
Ο Φύσσας δεν ήταν ρουφιάνος. Με το να τον λες ρουφιάνο επειδή είπε ότι τον μαχαίρωσαν, αποδεικνύεις το γιατί πρέπει να είναι στόκος κάποιος για είναι χρυσαυγίτης. Τhank u.
Όσο για την ορθοργραφία, γράφω έτσι για να μπορείς κι εσύ να με διαβάζεις.