Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 20:21
Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 20:10
Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:57
Ότι ξέρει κανείς, χρήσιμο είναι.
Άρα ερχόμαστε στα σοφά λεγόμενα μου road trip μπορείς να κάνεις και με τροχόσπιτο και να πήγαινεις σε διάφορα μέρη τουτέστιν δε χρειάζεται να χωθείς στο πιο απομερο μακρινό δάσος ή παραλία για να κάνεις road trip.. Μπορείς κάλλιστα να παρκάρεις σε πάρκινγκ τροχοσπιτων, να ενοικιάσεις μια μηχανή, ένα βαρκάκι να πάρεις τη σκηνουλα σου και να δεις και τα απομερα, δύσβατα και όλα αυτά τα ξεχωριστά. Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όσες χιλιάδες χιλιόμετρα και αν έκανες, όσες εικόνες και αν είδες το μυαλό σου δεν άνοιξε. Εκεί κολλημένο να γίνονται τα πραγματα οπως μόνο εσύ τα έχεις κάνει γιατί έτσι είναι το σωστό. Καμία ευελιξία,καμία εναλλακτική. Ελευθερία παιδιά.
δηλαδη μου λες αυτο που ειπα απο την αρχη, σαν σοφία.
ευχαριστω, το ηξερα ηδη.

αυτο που ειπα ειναι οτι το τροχοσπιτο δεν ειναι η πιο αποτελεσματικη επιλογη. φυσικα υπο συνθηκες, για ορισμενους ανθρωπους με ορισμενα γουστα, πιθανον να ειναι ιδανικο.
για τις συθηκες και τα γουστα των περισσοτερων, δεν. το κοστος ειναι τοσο μεγαλο που μπορεις απλως να πηγαινεις με το ιχ σου και να μενεις σε ξενοδοχειο, για τον μεσο ανθρωπο δεν εχει να προσφερει κατι, μονο ταλαιπωρια οταν δε χωρα να περασει.
ιδανικο ειναι ισως για κανα συνταξιουχο, που θα το δουλευει 6 μηνες το χρονο η παραπανω.
Εμ δε ξέρεις βρε Ασέβαστε εμ θέλεις να έχεις και δίκιο. γίνεται; δε γινεται. Ξέρεις έναν τρόπο ταξιδιών. Στοπ εκεί. Άμα χρειαστούμε πληροφορίες θα απευθυνθούμε στο γκισέ σου. Εδώ μιλάμε για εναλλακτικές. Και όχι το road trip δεν είναι μόνο οι μηχανές ή το αυτοκίνητο και σκηνή. Αυτό είναι το κάμπινγκ. Για αυτό σε ρώτησα πριν αν ξέρεις τι είναι το road trip.
ακρβως που ειπα οτι ροαντ τριπ περιλαμβανει απαραιτητα σκηνη και καμπινκ; συγκεκριμμενα ειπα οτι περιλαμβανει ξενοδοχειο.

ουτε ειπα οτι ολα μου τα ταξιδια ειναι καμπινκ, μαλλον πολυ λιγοτερα απο τα μισα, δεν εχω μετρησει κιολας.
τι εννοεις εναν τροπο ταξιδιων; ξερω τον τροπο ταξιδιου στο δρομο, εκτος δρομου, και στη θαλασσα. για αεροπλανα δεν κανω τον εξυπνο, δεν ξερω.

εσυ παλι σε τσιμπησε μυγα, και χωρις καταρχην να ξερεςι κανενα τροπο, κατα δηλωση σου, επιμενεις να με βγαλεις λαθος, φανταζομενη οτι λεω πραγματα που δεν εχω πει, ετσι για την κοντρα. ενταξει, πλακα εχει, αυτο κανουμε στο πχορουμ

επι του θεματος εχω κανει και λιγη μελετη, οσον αφορα στη μετατροπη του οχηματος μου σε overlander, σκηνη οροφης ας πουμε, και ελαφρες μετατροπες, αλλα δεν εχω ψηθει. ακομη.