πσσσσ! τι ειπεεεεε!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 23:14Δεν είστε προχώ, είστε πτωχό τω πνεύματι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 23:12Καλά εμένα σίγουρα δε με θέλει, το ότι είμαι λιγό πρωχό είναι πταίσμα μπροστά σε όλα τ' άλλα που με κάνουν purgeworthy.
Κουτσούμπας για γάμο ομοφυλόφιλων: «Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός»
Re: Κουτσούμπας για γάμο ομοφυλόφιλων: «Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός»
- Dwarven Blacksmith
Re: Κουτσούμπας για γάμο ομοφυλόφιλων: «Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός»
Ετσι απλά μου πετάς το συλλογικό χαρακτηρισμό και βρισίδι μετά από τόσο χρόνια;
Έχουμε κι ένα τελετουργικό σε αυτό το πχόρουμ, που είναι η φαινομενικά εύκολη ερώτηση "διευκρίνησε λίγο τι εννοείς" με το τεράστιο αμόνι να αιωρείται επισφαλώς από πάνω;
Έχουμε κι ένα τελετουργικό σε αυτό το πχόρουμ, που είναι η φαινομενικά εύκολη ερώτηση "διευκρίνησε λίγο τι εννοείς" με το τεράστιο αμόνι να αιωρείται επισφαλώς από πάνω;

- hellegennes
Είπα, δεν με αφορά καθόλου. Αν αύριο το κράτος καταργήσει την δυνατότητα γάμου για κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως φύλου, επίσης δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου. Ο γάμος κάνει νομοθετικά ευκολότερη την διαχείριση των παιδιών, οτιδήποτε άλλο πέρα από τα παιδιά λύνεται πάρα πολύ απλά. Γιατί να στηρίξω κάτι που θεωρώ ότι δεν λύνει με απλό τρόπο ένα ζήτημα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:27Εφόσον δεν προβλέπεται άλλος τρόπος από το κράτος, στηρίζεις αυτόν κριτικά και προτείνεις άλλους γενικότερα για όταν θα ανέλθεις εσύ την εξουσία η την επηρεάσεις.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:04Τα δικαιώματα μπορούν -και οφείλουν- να λυθούν νομοθετικά για οποιονδήποτε βρίσκεται σε οποιαδήποτε είδους σχέση. Δεν βρίσκω γιατί να χρειάζεται γάμος ή σύμφωνο ή οποιαδήποτε άλλου είδους πράξη και δεν μπορούν να λυθούν με απλές δηλώσεις που μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποε στιγμή, χωρίς συμβολαιογράφους και την εμπλοκή του κράτους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 21:59
Το αν βρίσκει οποιοσδήποτε το λόγο να κάνει οτιδηποτε, είναι προσωπικό του ζήτημα. Το θέμα είναι να έχει το δικαίωμα για να αποφασίζει. Τουλάχιστον πρέπει και τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν τα ίδια αναγνωρισμένα δικαιώματα, να μπορούν να πάνε σε ένα νοσοκομείο, κληρονομικά και χίλια δυο. Από εκεί και πέρα γίνεται συζήτηση, αλλά όταν ο κουτσουμπας αρνείται ακόμα κι αυτό, μιλάμε για σταλινοκρετινο.
Είναι σαν να λες ότι πρέπει να στηρίζω κριτικά το άδικο φορολογικό σύστημα του κράτους γιατί "αυτός ο τρόπος προβλέπεται από το κράτος", τουλάχιστον μέχρι να πάρω εγώ την εξουσία, που δεν είναι κάτι που προτίθεμαι να κάνω και θεωρώ προσβλητικό να μου λέει κάποιος στην ουσία "βούλωσέ το αν δεν κυβερνάς ο ίδιος και συμφώνησε με ό,τι λένε αυτοί που κυβερνούν".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Από τις καλύτερες στιγμές της ΚΝΕ του φαρακου η δήλωση του Κουτσουμπα.
Κατακαβλωσε όλη την ακροδεξιά ο Μήτσος ο Παλαιοημερολογίτης
-
Όχι, είναι σα να υπάρχει πρόταση στη Βουλή για το να παίρνουν ιθαγένεια οι μετανάστες σε πέντε χρόνια , κι εσύ να λες δεν το ψηφίζω γιατί γενικα είμαι κατά των συνόρων και των εθνοτήτων και σιγά δηλαδή, κι εμείς που έχουμε έγινε και κάτι;Στον μπουτσομας, εδώ μιλάμε για μια νομοθεσία που θα βοηθήσει εμπραχτα ανθρώπους να ζήσουν, οι θεωρίες του κώλου δεν μας απασχολούν.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 23:34Είπα, δεν με αφορά καθόλου. Αν αύριο το κράτος καταργήσει την δυνατότητα γάμου για κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως φύλου, επίσης δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου. Ο γάμος κάνει νομοθετικά ευκολότερη την διαχείριση των παιδιών, οτιδήποτε άλλο πέρα από τα παιδιά λύνεται πάρα πολύ απλά. Γιατί να στηρίξω κάτι που θεωρώ ότι δεν λύνει με απλό τρόπο ένα ζήτημα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:27Εφόσον δεν προβλέπεται άλλος τρόπος από το κράτος, στηρίζεις αυτόν κριτικά και προτείνεις άλλους γενικότερα για όταν θα ανέλθεις εσύ την εξουσία η την επηρεάσεις.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:04
Τα δικαιώματα μπορούν -και οφείλουν- να λυθούν νομοθετικά για οποιονδήποτε βρίσκεται σε οποιαδήποτε είδους σχέση. Δεν βρίσκω γιατί να χρειάζεται γάμος ή σύμφωνο ή οποιαδήποτε άλλου είδους πράξη και δεν μπορούν να λυθούν με απλές δηλώσεις που μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποε στιγμή, χωρίς συμβολαιογράφους και την εμπλοκή του κράτους.
Είναι σαν να λες ότι πρέπει να στηρίζω κριτικά το άδικο φορολογικό σύστημα του κράτους γιατί "αυτός ο τρόπος προβλέπεται από το κράτος", τουλάχιστον μέχρι να πάρω εγώ την εξουσία, που δεν είναι κάτι που προτίθεμαι να κάνω και θεωρώ προσβλητικό να μου λέει κάποιος στην ουσία "βούλωσέ το αν δεν κυβερνάς ο ίδιος και συμφώνησε με ό,τι λένε αυτοί που κυβερνούν".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 18 Ιαν 2024, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο Μήτσος Κουτσουμπας ή αλλιώς Δημήτρης ο Παλαιοημερολογίτης μάλλον αναζητει κι άλλους ακροδεξιούς ψηφοφόρους...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο Χριστόδουλος ζει μέσα στον Κουτσουμπα. Εξ ου και το απύθμενο... πάχος.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Άρα σωστά λέω ότι επιβαρύνουν τα δικαστήρια με επιλύσεις περιουσιακών σχεδόν παντρεμένων.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:45Ακολουθείται ο,τι και στον αστικό κώδικα για το γαμο πάνω κάτω στα περιουσιακά. Η οικογενειακή σου περιουσία (από γονείς εννοώ δεν εμπλέκεται και τα αποκτηθεντα κατά τη διάρκεια πάνε όπως και στο γάμο)hellegennes έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:00Ναι, αυτό το ξέρω, αλλά πώς αλλάζει την κατάσταση όταν τα μέλη του συμφώνου δεν επιλέγουν περιουσιακή αυτονομία κατά την σύναψη αλλά το μετανιώνουν κατά την διάλυση (το οποίο είναι αυτονόητο σε κάθε διάλυση);vatraxos έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 21:57
Αρθρο 6
Περιουσιακές σχέσεις
Με το σύμφωνο συμβίωσης ή και με μεταγενέστερο συμβολαιογραφικό έγγραφο μπορεί να ρυθμίζονται οι περιουσιακές σχέσεις των συμβληθέντων και ιδίως η τύχη των περιουσιακών στοιχείων που θα αποκτηθούν κατά τη διάρκεια του συμφώνου (αποκτήματα). Αν δεν υπάρχει συμφωνία για τα αποκτήματα, το κάθε μέρος έχει, μετά τη λύση του συμφώνου, αξίωση κατά του άλλου για ό,τι αυτό απέκτησε και με τη δική του συμβολή. Η αξίωση αυτή δεν γεννάται στο πρόσωπο των κληρονόμων του δικαιούχου, δεν εκχωρείται ούτε κληρονομείται από αυτούς, στρέφεται όμως κατά των κληρονόμων του υποχρέου. Η αξίωση παραγράφεται δύο έτη μετά τη λύση του συμφώνου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν υπήρχε ευκολότερος τρόπος για να εξισώνονται τα δικαιώματα των πολιτών, ναι, θα έλεγα ότι δεν το υποστηρίζω. Η αναλογία που επιχειρείς είναι λανθασμένη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 23:46Όχι, είναι σα να υπάρχει πρόταση στη Βουλή για το να παίρνουν ιθαγένεια οι μετανάστες σε πέντε χρόνια , κι εσύ να λες δεν το ψηφίζω γιατί γενικα είμαι κατά των συνόρων και των εθνοτήτων και σιγά δηλαδή, κι εμείς που έχουμε έγινε και κάτι;Στον μπουτσομας, εδώ μιλάμε για μια νομοθεσία που θα βοηθήσει εμπραχτα ανθρώπους να ζήσουν, οι θεωρίες του κώλου δεν μας απασχολούν.
Δεν βλέπω με ποιον τρόπο ο γάμος κάνει ευκολότερη και καλύτερη την ζωή οποιονδήποτε δύο ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου, αν δεν σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια, οπότε ούτε με αφορά ούτε θεωρώ ότι έχει ανθρωπιστική όψη.
Κυριολεκτικά δεν μου καίγεται καρφί αν κάποιος θέλει να "παντρευτεί" με οτιδήποτε, ας είναι και με τον εαυτό του, γι' αυτό και δεν συμμετέχω συνήθως σε σχετικά νήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι υποστηρικτές της πουστροδεξιάς βλέπω πως συνεχίζουν να αποκρύπτουν πονηρά οτι θεσμοθετούν κάτι, τον συγκεκριμένο γάμο, ώστε κατόπιν ,ό,τι θα ήθελαν να προκυπτει από αυτόν να αποτελέσει ζήτημα οχι της Βουλής αλλά καποιου δικαστηρίου (ίσως μάλιστα ούτε καν ελληνικού αρχικά)πατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:25Κοίταξε,επειδή δεν θέλει να αποξενωθεί εντελώς από την ευρύτερη αριστερά που είναι υπέρ του γάμου,το γυρίζει πάντα στο αγαπημένο του θέμα,την εμπορευματοποίηση,τον καπιταλισμό κλπ και κυρίως την παρένθετη μητέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:02Εγώ ως προχωκομμούνι πάντως δεν εντυπωσιάστηκα.
Αν έλεγε το παιδί χρειάζεται μάνα, πατέρα και Πατερούλη, οκ να το δεχτώ.
Αλλά τι επιλέγει να πει;Οκ...δηλαδή; Πως επηρεάζει το ετερόφυλο ζευγάρι;Ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας.Ναι οκ, θα μας πεις την ακριβή ζημιά ή θα επαναλαμβάνεις τα συνθήματα της αλτ ραιτ;Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…Οκ συμφωνώ σε αυτό, να απαγορευτεί.στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.Bulletproof argumentέτσι ήταν και έτσι είναι
Δηλαδή βάλλει εναντίον ενός μέτρου που ΔΕΝ θα προβλέπει το νομοσχέδιο (παρένθετη μητέρα για τους ομοφυλόφιλους) για προπέτασμα καπνού.
Σήμερα ο νόμος για την παρένθετη μητέρα για τα ετερόφυλα ζευγάρια είναι όσο αντιεμπορευματικός μπορεί να γίνει.Απαγορεύει την αμοιβή της παρένθετης μητέρας.Υποτίθεται ότι κάποια γίνεται παρένθετη μητέρα μόνο για λόγους αλληλεγγύης καιι για τον λόγο αυτό συνελήφθη όλο το κύκλωμα στα Χανιά.
Θα μου πεις γιατί τότε να γίνει κάποια παρένθετη μητέρα;συνήθως γίνονται συγγενείς.Είναι κάποια που έχει πρόβλημα και δέχεται η αδελφή της ή η ξαδέλφη της να γεννήσει το παιδί της.Θα ήταν αυτό αντίθετο σε ένα κομμουνιστικό κόσμο από τη στιγμή που υπάρχει η επιστημονική δυνατότητα;Δε νομίζω.Και τώρα δεν θα επτρέπεται στο γάμο ομοφύλών ούτε φυσικά έχει εξαγγελθεί κανένας Γονέας 1 ή Γονέας 2.
Επομένως εξαπολύει πυρά εναντίον πραγμάτων που δεν θα νομοθετηθούν γιατί δεν θέλει να προβάλλει πολύ ότι θα καταψηφίσει τον σκέτο γάμο ομοφυλοφίλων για να κρατήσει όσες γέφυρες μπορεί να κρατήσει με την υπόλοιπη αριστερά.
Άλλος ένας σκληρός σταλινικός
Εσύ με τον Βαλλιανάτο και οσα εμετικά και μισογύνικα ειπε γύρω απο το θέμα της παρενθετης μητέραςΛάκης Γαβαλάς για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Το παιδί τελικά χρειάζεται μάνα και πατέρα»
μπούμπη?φλάφι?τίποτα ακόμα?
- Cecily Anne
Δεν υπάρχει σχεδόν παντρεμένος είναι κανονικός γάμος για γυναικα- άντρα. Απλά χωρίζεις πιο γρήγορα με ένα χαρτί και δεν περιμένεις χρόνια αν κ ένας από τους δύο κάνει μαλακίες και δε στο δίνει. Αν δεις πως καταχωρείται στο ληξιαρχείο θα καταλάβεις τι εννοώ. Εγώ το έκανα για να ξεμπερδευω με την αναγνώριση τέκνου. Η ληξιαρχική πράξη με βάζει κανονικά στη μερίδα του άντρα σαν δεύτερο μέλος και αποχωρώ από την πατρική λόγω συμφώνου. Τώρα αν τσακωθούν στα περουσιακα ναι αναγκαστικά θα μπλεχτεί το δικαστήριο, όπως και σε πολιτικό ή θρησκευτικο γάμο, με λιγότερη δουλειά γιατί δε θα έχει μάχες για διαζύγιο.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 00:31Άρα σωστά λέω ότι επιβαρύνουν τα δικαστήρια με επιλύσεις περιουσιακών σχεδόν παντρεμένων.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:45Ακολουθείται ο,τι και στον αστικό κώδικα για το γαμο πάνω κάτω στα περιουσιακά. Η οικογενειακή σου περιουσία (από γονείς εννοώ δεν εμπλέκεται και τα αποκτηθεντα κατά τη διάρκεια πάνε όπως και στο γάμο)hellegennes έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 22:00
Ναι, αυτό το ξέρω, αλλά πώς αλλάζει την κατάσταση όταν τα μέλη του συμφώνου δεν επιλέγουν περιουσιακή αυτονομία κατά την σύναψη αλλά το μετανιώνουν κατά την διάλυση (το οποίο είναι αυτονόητο σε κάθε διάλυση);
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
στηριζω. δικιο εχει ο κατηραμενος μπολσεβικος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο παλαιοημερολογίτικος ηθικός, και όχι μόνον, πουριτανισμός του ΚΚΕ. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ο σ. Στάλιν έχει δείξει τον δρόμο -ένας είναι ο δρόμος- της αντίδρασης, ήδη απ' το 1934, με τους διαβόητους σοβιετικούς, ομοφοβικούς νόμους. Στην τελική, "έχουμε και παιδιά", όπως μας θύμιζε ο σ. Μήτσος όταν το ΚΚΕ αρνήθηκε ακόμα κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια να υπερψηφίσει.
Κάθε φορά που ξεχνάω γιατί δεν έγινα κουκουές, εξαιρουμένης μιας βραχείας περιόδου που θήτευσα στην ΚΝΕ ως ερωτικός μετανάστης για τα μάτια μιας συμμαθήτριας, φροντίζει το κουκουέ να μου το υπενθυμίζει. Εμφατικά.

Κάθε φορά που ξεχνάω γιατί δεν έγινα κουκουές, εξαιρουμένης μιας βραχείας περιόδου που θήτευσα στην ΚΝΕ ως ερωτικός μετανάστης για τα μάτια μιας συμμαθήτριας, φροντίζει το κουκουέ να μου το υπενθυμίζει. Εμφατικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι στο γάμο ομοφυλόφιλων και το τζάμι
από southern » 20 Ιαν 2024, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Φεβ 2024, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η Εκκλησία έκανε τουμπέκα για το γάμο ομοφυλόφιλων;
από Αρίστος » 06 Ιούλ 2023, 16:30 » σε Θρησκειολογία - 52 Απαντήσεις
- 2565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
24 Ιαν 2024, 04:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση 23/1/2024 Συνοδος της Ιεραρχιας για γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία
από George_V » 22 Ιαν 2024, 18:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 93 Απαντήσεις
- 2511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Ιουν 2024, 20:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
από George_V » 15 Φεβ 2024, 11:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3312 Απαντήσεις
- 46233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
13 Μαρ 2024, 13:33
-