↣ Εκτός Θέματος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Μάιος 2023, 23:41

Next level: να έρθει μια στριπτιτζού και να μου πει. Αχαχα! Εσύ δεν έχεις κάνει στριπτίζ σε κλαμπ και να σφυρίζουν οι από κάτω, δεν έχεις τόσο σιλικονωμένο κορμί όπως εγώ, δεν αξίζεις μια! Με ζηλεύεις! :smt005::smt005::smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 23:47

πήζον bot έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:05
τουρκαλβανε συριζομποτ ταχαλα

μην ασχολεισαι με τις τριχες απ τ αρχιδια σου

ευχαριστω
θα ακολουθησω την συμβουλη σου μαστερ bot...

παρακαλω
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 26 Μάιος 2023, 23:48

Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:18
xioni έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:11
Το ότι θα έλεγα μπράβο στη Juno που γλεντάει το ΓΑΛΗ πραγματικά με ξεπερνάει.
Πιστευω όσα λέω, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα προσωπικά της. Όμως έρχεται εδώ για να προσβάλει όποιον βρει μπροστά της, όχι για να κάνει συζήτηση
Μου αρέσει ο λόγος σου που είναι πάρα πολύ σωστός και επικεντρωμένος εκεί που πρέπει, βλέπε ότι ΓΑΛΗ=τεκνατζού. Οι απαντήσεις της με διασκεδάζουν ενώ το ότι καταφεύγει σε ειρωνείες και βρισιές δείχνει και τον βαθμό της ενόχλησης της, όσο κι αν το παίζει υπεράνω.

Υ.Γ Ωραίο και το παράδειγμα με την στριπτιζού! ΓΑΛΗ παραδώσου.
Υ.Γ2. Ατυχές το παράδειγμα της ΓΑΛΗΣ με τον γιο της. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ίσως έπρεπε να την λυπηθείς και να το αγνοήσεις.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 26 Μάιος 2023, 23:55

Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:29
Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:22

Τότε να μην με ξανακουοτάρεις για κανέναν λόγο, ούτε καν να αναφερθείς πλαγίως σε εμένα.

Και πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι, κάποιους/ες μας ενοχλούν οι βρισιές.
Θα σου μιλάω όπως γουστάρω, καρακαηδόνα. Άντε λοιπόν να ξεσκονίσεις τα πιατικά της προίκας σου στο σύνθετο γιατί ξανάπιασαν αράχνες, άντε να σιδερώσεις κανένα δαντελωτό πετσετάκι με μαίανδρους ή το ρωμαϊκό αετό, κανόνισε να βάλεις και κάποιο ωάριο στην κατάψυξη μην τυχόν και χαθεί το δείγμα ελληνορωμαϊκού κάλους και μετά έλα να μου κάνεις συστάσεις για την ηλικία των γκόμενων που είχα κι εσύ δεν θα' χεις ποτέ.

Έτσι το θέλεις, έτσι θα γίνει. Και κάνε εμετό όπου γουστάρεις. Εσύ θα τον καθαρίσεις. Και προσοχή στο παρκέ, χαλάει το λούστρο και θα πάθεις κι άλλο ταράκουλο συν όλα τα άλλα.

Βλημμένα. :lol:
Τοτε θα σου μιλάω και εγώ όπως γουστάρω, σταφιδιασμένη τεκνατζού που σε έβγαλαν στη σύνταξη τα αγοράκια!

Πέρα από τα άκυρα που μου αραδιάζεις, με τα νεύρα που βγάζεις σε όλους μα όλους εδώ μέσα, είναι εμφανές πως έχεις πολλή οργή μέσα σου. Προφανώς δεν περνά πλέον η μπογιά σου, τα τεκνά είναι περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα, κλαις.
Και έρχεσαι εδώ να βρίζεις και να προσβάλεις τους πάντες, μήπως ξεθυμάνεις και ηρεμήσεις.
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ θα το σταματήσεις!

Μαντάμ ΓΑΛΗ! :lol:
:smt005:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 23:59

Αρίστος έγραψε:
26 Μάιος 2023, 16:44
Leporello έγραψε:
26 Μάιος 2023, 12:13
Αρίστος έγραψε:
26 Μάιος 2023, 10:25
Εγω ομως ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ πως οτι λεω για τη Νικη το λεω στο μονο πλαισιο που μ' ενδιαφερει: το να μην παρει αυτοδυναμια ο Μητσοτακης.
Kαι ξαναρωτάω: γιατί να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης; Στις πρώτες εκλογές, η απάντηση ήταν προφανής: γιά να σχηματίσουν κυβέρνηση οι άλλοι. Τώρα που αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί να μην πάρει αυτοδυναμία;

Γιατι αυτοδυναμια Μητσοτακη=χουντα ενω με συγκυβερνηση και θα υπαρξει περισσοτερος σεβασμος σε δημοκρατικους κανονες και ενδεχεται να μην ειναι πρωθυπουργος ο Μητσοτακης (θυμιζω το ειχε πει ο Ανδρουλακης).

.
αυτο. :+1:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Μάιος 2023, 00:02

Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:43
Ναύτης έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:39
Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:08

Σου λέω το παλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθοδήγηση θέλουν.
Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω νήμα. Δεν μπορώ να το στηρίξω μετά και να απαντήσω σε όσα ρωτήσουν.
Συνεννοηθείτε να ανοίξετε ένα όσοι ξέρετε τι να πείτε, απαντήστε τους 2-3 μέρες και μην ξαναγράψετε.
Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.
Αλλά νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα. Βλέπω παιδιά που δουλεύουν μερική απασχόληση στην εστίαση και ψηφίζουν νουδου (γιατί αυτό ψηφίζουν "ο μπαμπάς και η μαμά"). Τι να τους πεις; Καλή τύχη.
Να ασχοληθείς με τα παιδιά που ψάχνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εγώ δεν το'χω. Θα γράψω μια αντιγραφή όσων λέτε εδώ και μετά δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους!
Άσε που δεν ξέρω να χειρίζομαι το reddit!

Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Κούλη στις δεύτερες εκλογές, ναι ή ου:
Κοίτα, δεν μπορείς να πείσεις κάποιον που δεν θέλει να πεισθεί. Μερικά πράγματα τα μαθαίνεις βιωματικά. Για τους νέους 17-24 μιλώ. Οι υπόλοιποι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Κι εμείς μαζί. C'est la vie.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Μάιος 2023, 00:05

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:57
Ναύτης έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:34
Green Dragon έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:27
Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;
Ε, λέμε καμιά μαλακία για να περάσουν οι μέρες μέχρι να μας τον περάσει ο Κυριάκος στις 25.
Υπάρχει ωστόσο μια μικρή, τοσοδούλα ελπίδα να τη σκαπουλάρουμε τελικά (την αυτοδυναμία).
υπομονη για την πεμπτη :102:
Ποια πέμπτη; :smt017

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Μάιος 2023, 00:06

micmic έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:09
Ναύτης έγραψε:
26 Μάιος 2023, 21:39
Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.
Υπό την προϋπόθεση ότι η θεωρία του κόμματος συμβαδίζει 1) με τις αληθινές προθέσεις του και 2) με την πραγματικότητα. Πράγμα σπανιότατο.
Τα πάντα είναι σχετικά, αλλά οι πιθανές επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2023, 00:09

Κάνω συλλογή εκτιμήσεων.

Και ναι, κύριοι είναι όντως κοινωνικοπολιτικό το θέμα. :)

Προς το παρόν, τα στατιστικά που ήδη έχω συγκεντρώσει συμπίπτουν σε απόλυτο βαθμό με τα νεοεισερχόμενα στοιχεία.

Θα προχωρήσω σε πιο αναλυτική διευκρίνηση μετά μία δύο ημέρες.

ΥΓ. Δεν κάνω πλάκα, έχει πραγματικά στατιστικό και κοινωνιολογικό ενδιαφέρον, που καθόλου τυχαίως δίνει σαφέστερες απαντήσεις και στα εκλογικά αποτελέσματα.

Όταν υπάρχει επαρκές δείγμα θα ανοίξω θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 27 Μάιος 2023, 00:12

Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:29
Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 22:22

Τότε να μην με ξανακουοτάρεις για κανέναν λόγο, ούτε καν να αναφερθείς πλαγίως σε εμένα.

Και πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι, κάποιους/ες μας ενοχλούν οι βρισιές.
Θα σου μιλάω όπως γουστάρω, καρακαηδόνα. Άντε λοιπόν να ξεσκονίσεις τα πιατικά της προίκας σου στο σύνθετο γιατί ξανάπιασαν αράχνες, άντε να σιδερώσεις κανένα δαντελωτό πετσετάκι με μαίανδρους ή το ρωμαϊκό αετό, κανόνισε να βάλεις και κάποιο ωάριο στην κατάψυξη μην τυχόν και χαθεί το δείγμα ελληνορωμαϊκού κάλους και μετά έλα να μου κάνεις συστάσεις για την ηλικία των γκόμενων που είχα κι εσύ δεν θα' χεις ποτέ.

Έτσι το θέλεις, έτσι θα γίνει. Και κάνε εμετό όπου γουστάρεις. Εσύ θα τον καθαρίσεις. Και προσοχή στο παρκέ, χαλάει το λούστρο και θα πάθεις κι άλλο ταράκουλο συν όλα τα άλλα.

Βλημμένα. :lol:
Τοτε θα σου μιλάω και εγώ όπως γουστάρω, σταφιδιασμένη τεκνατζού που σε έβγαλαν στη σύνταξη τα αγοράκια!

Πέρα από τα άκυρα που μου αραδιάζεις, με τα νεύρα που βγάζεις σε όλους μα όλους εδώ μέσα, είναι εμφανές πως έχεις πολλή οργή μέσα σου. Προφανώς δεν περνά πλέον η μπογιά σου, τα τεκνά είναι περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα, κλαις.
Και έρχεσαι εδώ να βρίζεις και να προσβάλεις τους πάντες, μήπως ξεθυμάνεις και ηρεμήσεις.
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ θα το σταματήσεις!

Μαντάμ ΓΑΛΗ! :lol:
:p2:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2023, 00:17

Αγις έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:31
Αγις έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:20

για ξανακοιταξε το :003:

Naida @ Τι σκέφτεσαι τώρα
Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.

Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται. :lol:

Και καλά να πάθει.

Στύγιε, τρέχα με λίγο ψήσιμο βρήκαμε και άλλη υποψήφια για το αλληλέγγυο κόμμα.

Ρωμαία θεά με αγιαστούρα. :smt005::smt005:

Συλλεκτικό κομμάτι, την προτείνω για αντιπρόεδρο.
για αυτο ειμαι εδω για να ριχνω κηροζινη στη φωτια βοηθαω στην ομαλη εξελιξη της συζητησης
Σπανίως παρασύρομαι από τις συζητήσεις, Άγι. Λειτουργώ και ως πειραματόζωο άμα λάχει. Και ξέρω πάντα γιατί το κάνω.

Είναι όπως όταν κάνεις καφέ στο γκαζάκι, ανεβοκατεβάζεις θερμοκρασία και το μπρίκι, ανάλογα με το πως θέλεις το καϊμάκι. :lol:

Οι υπόλοιποι έχουν μάθει στο έτοιμο φρέντο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μάιος 2023, 00:49

Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:36
ΓΑΛΗ έγραψε:

Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.
Μπερδεύτηκα από το avatar και επιπλέον η απάντηση σου φέρνει, απλώς ο συμπχωρουμίτης τρολλάρει, ενώ εσύ όντως βρίζεις και προσβάλεις τους πάντες!
Το διόρθωσα.

ΓΑΛΗ έγραψε:
Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται. :lol:

Και καλά να πάθει.
Μπα! Θα λυνόταν η παρεξήγηση! Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε να συζητάμε.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε κοινά σημεία αναφοράς.
Και τα διευκρινίζετε σαφέστατα.
Κάποιοι έχουν άλλα.

Πράγμα που πραγματικά εκτιμώ ως πληροφορία και επιβεβαίωση στατιστικών.

Σε λίγες μέρες, θα κάνω μια πρώτη αξιολόγηση/καταμερισμό/οργανόγραμμα (κάτι τέτοιο) των συγκεκριμένων σημείων αναφοράς, που έχουν άμεση επίπτωση και στην ψήφο.

Γιατί ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κάποιος τα ερωτικά τεκταινόμενα, έχει άμεση επίδραση στην ψήφο του. Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.

Και ειλικρινά ευχαριστώ, που υπήρξες αφορμή γι' αυτό. Το εννοώ. :)

Γιατί έχει πάντα ενδιαφέρον το απόσταγμα των πραγμάτων. Είτε φαίνονται σοβαρά είτε γελοία. Το ίδιο ακριβώς είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 27 Μάιος 2023, 00:56

Γεμισε το νημα με κοτσιλιες απο την γνωστη αερολογο...

Παρακαλω να μην λερωνετε το παρον νημα...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Μάιος 2023, 00:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Μάιος 2023, 00:49
Juno έγραψε:
26 Μάιος 2023, 23:36
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μπερδεύτηκα από το avatar και επιπλέον η απάντηση σου φέρνει, απλώς ο συμπχωρουμίτης τρολλάρει, ενώ εσύ όντως βρίζεις και προσβάλεις τους πάντες!
Το διόρθωσα.

ΓΑΛΗ έγραψε:

Και καλά να πάθει.
Μπα! Θα λυνόταν η παρεξήγηση! Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε να συζητάμε.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε κοινά σημεία αναφοράς.
Και τα διευκρινίζετε σαφέστατα.
Κάποιοι έχουν άλλα.

Πράγμα που πραγματικά εκτιμώ ως πληροφορία και επιβεβαίωση στατιστικών.

Σε λίγες μέρες, θα κάνω μια πρώτη αξιολόγηση/καταμερισμό/οργανόγραμμα (κάτι τέτοιο) των συγκεκριμένων σημείων αναφοράς, που έχουν άμεση επίπτωση και στην ψήφο.

Γιατί ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κάποιος τα ερωτικά τεκταινόμενα, έχει άμεση επίδραση στην ψήφο του. Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.

Και ειλικρινά ευχαριστώ, που υπήρξες αφορμή γι' αυτό. Το εννοώ. :)

Γιατί έχει πάντα ενδιαφέρον το απόσταγμα των πραγμάτων. Είτε φαίνονται σοβαρά είτε γελοία. Το ίδιο ακριβώς είναι.
Αντρέα Παπανδρέου, εσύ;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών