θα ακολουθησω την συμβουλη σου μαστερ bot...
Μου αρέσει ο λόγος σου που είναι πάρα πολύ σωστός και επικεντρωμένος εκεί που πρέπει, βλέπε ότι ΓΑΛΗ=τεκνατζού. Οι απαντήσεις της με διασκεδάζουν ενώ το ότι καταφεύγει σε ειρωνείες και βρισιές δείχνει και τον βαθμό της ενόχλησης της, όσο κι αν το παίζει υπεράνω.
Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 22:37Τοτε θα σου μιλάω και εγώ όπως γουστάρω, σταφιδιασμένη τεκνατζού που σε έβγαλαν στη σύνταξη τα αγοράκια!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 22:29Θα σου μιλάω όπως γουστάρω, καρακαηδόνα. Άντε λοιπόν να ξεσκονίσεις τα πιατικά της προίκας σου στο σύνθετο γιατί ξανάπιασαν αράχνες, άντε να σιδερώσεις κανένα δαντελωτό πετσετάκι με μαίανδρους ή το ρωμαϊκό αετό, κανόνισε να βάλεις και κάποιο ωάριο στην κατάψυξη μην τυχόν και χαθεί το δείγμα ελληνορωμαϊκού κάλους και μετά έλα να μου κάνεις συστάσεις για την ηλικία των γκόμενων που είχα κι εσύ δεν θα' χεις ποτέ.
Έτσι το θέλεις, έτσι θα γίνει. Και κάνε εμετό όπου γουστάρεις. Εσύ θα τον καθαρίσεις. Και προσοχή στο παρκέ, χαλάει το λούστρο και θα πάθεις κι άλλο ταράκουλο συν όλα τα άλλα.
Βλημμένα.
Πέρα από τα άκυρα που μου αραδιάζεις, με τα νεύρα που βγάζεις σε όλους μα όλους εδώ μέσα, είναι εμφανές πως έχεις πολλή οργή μέσα σου. Προφανώς δεν περνά πλέον η μπογιά σου, τα τεκνά είναι περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα, κλαις.
Και έρχεσαι εδώ να βρίζεις και να προσβάλεις τους πάντες, μήπως ξεθυμάνεις και ηρεμήσεις.
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ θα το σταματήσεις!
Μαντάμ ΓΑΛΗ!
αυτο.Αρίστος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:44
Γιατι αυτοδυναμια Μητσοτακη=χουντα ενω με συγκυβερνηση και θα υπαρξει περισσοτερος σεβασμος σε δημοκρατικους κανονες και ενδεχεται να μην ειναι πρωθυπουργος ο Μητσοτακης (θυμιζω το ειχε πει ο Ανδρουλακης).
.
Κοίτα, δεν μπορείς να πείσεις κάποιον που δεν θέλει να πεισθεί. Μερικά πράγματα τα μαθαίνεις βιωματικά. Για τους νέους 17-24 μιλώ. Οι υπόλοιποι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Κι εμείς μαζί. C'est la vie.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:43Να ασχοληθείς με τα παιδιά που ψάχνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εγώ δεν το'χω. Θα γράψω μια αντιγραφή όσων λέτε εδώ και μετά δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους!Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:39Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.
Αλλά νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα. Βλέπω παιδιά που δουλεύουν μερική απασχόληση στην εστίαση και ψηφίζουν νουδου (γιατί αυτό ψηφίζουν "ο μπαμπάς και η μαμά"). Τι να τους πεις; Καλή τύχη.
Άσε που δεν ξέρω να χειρίζομαι το reddit!
Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Κούλη στις δεύτερες εκλογές, ναι ή ου:
Ποια πέμπτη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:57υπομονη για την πεμπτηΝαύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:34Ε, λέμε καμιά μαλακία για να περάσουν οι μέρες μέχρι να μας τον περάσει ο Κυριάκος στις 25.Green Dragon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:27Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;
Υπάρχει ωστόσο μια μικρή, τοσοδούλα ελπίδα να τη σκαπουλάρουμε τελικά (την αυτοδυναμία).
Τα πάντα είναι σχετικά, αλλά οι πιθανές επιλογές είναι συγκεκριμένες.micmic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 22:09Υπό την προϋπόθεση ότι η θεωρία του κόμματος συμβαδίζει 1) με τις αληθινές προθέσεις του και 2) με την πραγματικότητα. Πράγμα σπανιότατο.Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:39Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.
Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 22:37Τοτε θα σου μιλάω και εγώ όπως γουστάρω, σταφιδιασμένη τεκνατζού που σε έβγαλαν στη σύνταξη τα αγοράκια!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 22:29Θα σου μιλάω όπως γουστάρω, καρακαηδόνα. Άντε λοιπόν να ξεσκονίσεις τα πιατικά της προίκας σου στο σύνθετο γιατί ξανάπιασαν αράχνες, άντε να σιδερώσεις κανένα δαντελωτό πετσετάκι με μαίανδρους ή το ρωμαϊκό αετό, κανόνισε να βάλεις και κάποιο ωάριο στην κατάψυξη μην τυχόν και χαθεί το δείγμα ελληνορωμαϊκού κάλους και μετά έλα να μου κάνεις συστάσεις για την ηλικία των γκόμενων που είχα κι εσύ δεν θα' χεις ποτέ.
Έτσι το θέλεις, έτσι θα γίνει. Και κάνε εμετό όπου γουστάρεις. Εσύ θα τον καθαρίσεις. Και προσοχή στο παρκέ, χαλάει το λούστρο και θα πάθεις κι άλλο ταράκουλο συν όλα τα άλλα.
Βλημμένα.
Πέρα από τα άκυρα που μου αραδιάζεις, με τα νεύρα που βγάζεις σε όλους μα όλους εδώ μέσα, είναι εμφανές πως έχεις πολλή οργή μέσα σου. Προφανώς δεν περνά πλέον η μπογιά σου, τα τεκνά είναι περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα, κλαις.
Και έρχεσαι εδώ να βρίζεις και να προσβάλεις τους πάντες, μήπως ξεθυμάνεις και ηρεμήσεις.
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ θα το σταματήσεις!
Μαντάμ ΓΑΛΗ!
Σπανίως παρασύρομαι από τις συζητήσεις, Άγι. Λειτουργώ και ως πειραματόζωο άμα λάχει. Και ξέρω πάντα γιατί το κάνω.Αγις έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:34για αυτο ειμαι εδω για να ριχνω κηροζινη στη φωτια βοηθαω στην ομαλη εξελιξη της συζητησηςΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:31Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.
Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται.
Και καλά να πάθει.
Στύγιε, τρέχα με λίγο ψήσιμο βρήκαμε και άλλη υποψήφια για το αλληλέγγυο κόμμα.
Ρωμαία θεά με αγιαστούρα.
Συλλεκτικό κομμάτι, την προτείνω για αντιπρόεδρο.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Αντρέα Παπανδρέου, εσύ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 00:49Αυτό ακριβώς εννοώ.
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε κοινά σημεία αναφοράς.
Και τα διευκρινίζετε σαφέστατα.
Κάποιοι έχουν άλλα.
Πράγμα που πραγματικά εκτιμώ ως πληροφορία και επιβεβαίωση στατιστικών.
Σε λίγες μέρες, θα κάνω μια πρώτη αξιολόγηση/καταμερισμό/οργανόγραμμα (κάτι τέτοιο) των συγκεκριμένων σημείων αναφοράς, που έχουν άμεση επίπτωση και στην ψήφο.
Γιατί ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κάποιος τα ερωτικά τεκταινόμενα, έχει άμεση επίδραση στην ψήφο του. Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.
Και ειλικρινά ευχαριστώ, που υπήρξες αφορμή γι' αυτό. Το εννοώ.
Γιατί έχει πάντα ενδιαφέρον το απόσταγμα των πραγμάτων. Είτε φαίνονται σοβαρά είτε γελοία. Το ίδιο ακριβώς είναι.