Αυτά ίσχυαν στις πρώτες εκλογές. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας. Θα είναι αυτοκτονία να συνεργασθεί το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ τώρα που προκύπτει η ευκαιρία να τελειώσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας τής ΝΔ πάμε γιά τρίτες εκλογές. Δεν υπάρχει πιθανός κυβερνητικός εταίρος τής ΝΔ. Γελοιότητες όπως του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο αποκλείεται να γίνουν.Αρίστος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:44Γιατι αυτοδυναμια Μητσοτακη=χουντα ενω με συγκυβερνηση και θα υπαρξει περισσοτερος σεβασμος σε δημοκρατικους κανονες και ενδεχεται να μην ειναι πρωθυπουργος ο Μητσοτακης (θυμιζω το ειχε πει ο Ανδρουλακης).
Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:54Αυτά ίσχυαν στις πρώτες εκλογές. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας. Θα είναι αυτοκτονία να συνεργασθεί το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ τώρα που προκύπτει η ευκαιρία να τελειώσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας τής ΝΔ πάμε γιά τρίτες εκλογές. Δεν υπάρχει πιθανός κυβερνητικός εταίρος τής ΝΔ. Γελοιότητες όπως του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο αποκλείεται να γίνουν.
Αν το ΠΑΣΟΚ χρεωθει τις τριτες εκλογες υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος να καταρρευσουν τα ποσοστα του συνεπως μην εισαι τοσο σιγουρος πως θα αρνηθει συγκυβερνηση, ειδικα οταν την επιθυμουν ΚΑΙ οι Ολιγαρχες ΚΑΙ οι ξενες δυτικες δυναμεις.
Η καλυτερη επιλογη του ΠΑΣΟΚ ειναι να παει σε συγκυβερνηση με ορο ο πρωθυπουργος να μην ειναι ο Κουλης.
.
Τσούζει ακόμα ο μανιαδακαρος, κομουνια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτός έλειπε να έχουμε προσωπικό διάλογο!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:33Ενδιαφέρουσα απάντηση. Αν κάποια στιγμή πέσει το πχόρουμ και θέλω να βρω τις δημοσιεύσεις μου, θα σε ενημερώσω.
Αν θέλω επιμέλεια κειμένου, επίσης.
Δεν μας έφταναν όλα τ' άλλα, αποκτήσαμε και πχόρουμ πατρόλ του κάθε τρελλαμένου, που δεν έχω προσωπικό διάλογο μαζί του. Πάρε κι εσύ χαρτάκι.

Και ο δημόσιος πολύς είναι.
Σου λέω το παλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθοδήγηση θέλουν.Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:07Καλή μου, πέρασε η εποχή που είχα δονκιχωτικές ψευδαισθήσεις και το σύνδρομο του δασκαλάκου. Πλέον είμαι ένας μάλλον συμβιβασμένος μεσήλικας που κρατιέται με αγωνία από τις ρομαντικές ιδεολογικές του περιπλανήσεις για μην ξεπέσει στον ατόφιο κυνισμό και την παγερή αδιαφορία. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να σκέπτονται και να παλέψουν οι ίδιοι για το μέλλον τους, χωρίς να περιμένουν κάποιους άλλους να το κάνουν αντί γι' αυτούς. Διαφορετικά, θα μάθουν με τον σκληρό και επώδυνο τρόπο.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:51Μάλιστα!
Λοιπόν το λέω και σε εσένα: η πιτσιρικαρία στο reddit ψάχνεται και ανεβάζουν νήματα, ρωτώντας τι να ψηφίσουν.
Εγώ δεν το'χω. Δεν κάνω αναρτήσεις εκεί, απλώς παρακολουθώ ειδήσεις στα γρήγορα.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσω για να χτυπήσω τον δράκουλα junior και δεν θα είμαι σε θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Ούτε γνωρίζω καλά το αντικείμενο, ούτε έχω χρόνο.
Αν θέλεις, γράψε εκεί, αλλά να παρακολουθείς το νήμα γιατί μπορεί να σε βομβαρδίσουν με ερωτήσεις.
Ή βάλε κάποιον μικρότερο να τα γραψει και παρσκολούθησέ το νήμα του.
Το κακό είναι πως το έχουν μυριστεί μόνον τα νουδούλικα και οι ζαίοι και ανοίγουν νήματα για προσηλυτισμό και θα την πατήσουμε πάλι.
Θα έχεις και τη βοήθεια του κοινού, χωρίς απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα. taxalata xalasa @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω νήμα. Δεν μπορώ να το στηρίξω μετά και να απαντήσω σε όσα ρωτήσουν.
Συνεννοηθείτε να ανοίξετε ένα όσοι ξέρετε τι να πείτε, απαντήστε τους 2-3 μέρες και μην ξαναγράψετε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;
- Eθνικοκοινωνιστης
γιολαντουτσαιοι τι περιμενεις?Green Dragon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:27Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, λέμε καμιά μαλακία για να περάσουν οι μέρες μέχρι να μας τον περάσει ο Κυριάκος στις 25.Green Dragon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:27Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;
Υπάρχει ωστόσο μια μικρή, τοσοδούλα ελπίδα να τη σκαπουλάρουμε τελικά (την αυτοδυναμία).
Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:08Σου λέω το παλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθοδήγηση θέλουν.Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:07Καλή μου, πέρασε η εποχή που είχα δονκιχωτικές ψευδαισθήσεις και το σύνδρομο του δασκαλάκου. Πλέον είμαι ένας μάλλον συμβιβασμένος μεσήλικας που κρατιέται με αγωνία από τις ρομαντικές ιδεολογικές του περιπλανήσεις για μην ξεπέσει στον ατόφιο κυνισμό και την παγερή αδιαφορία. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να σκέπτονται και να παλέψουν οι ίδιοι για το μέλλον τους, χωρίς να περιμένουν κάποιους άλλους να το κάνουν αντί γι' αυτούς. Διαφορετικά, θα μάθουν με τον σκληρό και επώδυνο τρόπο.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:51
Μάλιστα!
Λοιπόν το λέω και σε εσένα: η πιτσιρικαρία στο reddit ψάχνεται και ανεβάζουν νήματα, ρωτώντας τι να ψηφίσουν.
Εγώ δεν το'χω. Δεν κάνω αναρτήσεις εκεί, απλώς παρακολουθώ ειδήσεις στα γρήγορα.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσω για να χτυπήσω τον δράκουλα junior και δεν θα είμαι σε θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Ούτε γνωρίζω καλά το αντικείμενο, ούτε έχω χρόνο.
Αν θέλεις, γράψε εκεί, αλλά να παρακολουθείς το νήμα γιατί μπορεί να σε βομβαρδίσουν με ερωτήσεις.
Ή βάλε κάποιον μικρότερο να τα γραψει και παρσκολούθησέ το νήμα του.
Το κακό είναι πως το έχουν μυριστεί μόνον τα νουδούλικα και οι ζαίοι και ανοίγουν νήματα για προσηλυτισμό και θα την πατήσουμε πάλι.
Θα έχεις και τη βοήθεια του κοινού, χωρίς απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα. taxalata xalasa @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω νήμα. Δεν μπορώ να το στηρίξω μετά και να απαντήσω σε όσα ρωτήσουν.
Συνεννοηθείτε να ανοίξετε ένα όσοι ξέρετε τι να πείτε, απαντήστε τους 2-3 μέρες και μην ξαναγράψετε.
Αλλά νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα. Βλέπω παιδιά που δουλεύουν μερική απασχόληση στην εστίαση και ψηφίζουν νουδου (γιατί αυτό ψηφίζουν "ο μπαμπάς και η μαμά"). Τι να τους πεις; Καλή τύχη.
Να ασχοληθείς με τα παιδιά που ψάχνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εγώ δεν το'χω. Θα γράψω μια αντιγραφή όσων λέτε εδώ και μετά δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους!Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:39Να σου πω, η απάντηση είναι απλή. Η ψήφος (πρέπει να) είναι ταξική. Όχι με την αυστηρή έννοια που δίνει το ΚΚΕ, αλλά με την έννοια της πραγματικότητας. Παίρνεις τον κοινωνικοοικονομικό χάρτη και βάζεις την πινέζα σου. Μετά παίρνεις τον χάρτη αυτόν και τον τοποθετείς πάνω στον κοινωνικοπολιτικό χάρτη των κομμάτων. Σε όποιο πολιτικό κόμμα βρεθεί εγγύτερα η πινέζα σου, το ψηφίζεις.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:08Σου λέω το παλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθοδήγηση θέλουν.Ναύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:07
Καλή μου, πέρασε η εποχή που είχα δονκιχωτικές ψευδαισθήσεις και το σύνδρομο του δασκαλάκου. Πλέον είμαι ένας μάλλον συμβιβασμένος μεσήλικας που κρατιέται με αγωνία από τις ρομαντικές ιδεολογικές του περιπλανήσεις για μην ξεπέσει στον ατόφιο κυνισμό και την παγερή αδιαφορία. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να σκέπτονται και να παλέψουν οι ίδιοι για το μέλλον τους, χωρίς να περιμένουν κάποιους άλλους να το κάνουν αντί γι' αυτούς. Διαφορετικά, θα μάθουν με τον σκληρό και επώδυνο τρόπο.
Αλλά νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα. Βλέπω παιδιά που δουλεύουν μερική απασχόληση στην εστίαση και ψηφίζουν νουδου (γιατί αυτό ψηφίζουν "ο μπαμπάς και η μαμά"). Τι να τους πεις; Καλή τύχη.
Άσε που δεν ξέρω να χειρίζομαι το reddit!
Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Κούλη στις δεύτερες εκλογές, ναι ή ου:
Ε, τότε μην ξανασχοληθείς μαζί μου, σε θέμα που δεν συμμετέχω ή για να προσθέσεις κάτι άσχετο για μένα, γιατί θα έχουμε διάλογο ή δικό μονόλογο για την περίπτωση σου, θες δε θες.

Κατάλαβες παπάρω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
mην τσακωνστε ρε
ετσι κι αλλιως νοθεια θα ξαναγινει.
ετσι κι αλλιως νοθεια θα ξαναγινει.
- Eθνικοκοινωνιστης
υπομονη για την πεμπτηΝαύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:34Ε, λέμε καμιά μαλακία για να περάσουν οι μέρες μέχρι να μας τον περάσει ο Κυριάκος στις 25.Green Dragon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 21:27Ακόμα συζητάτε μη αυτοδυναμία; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πως είναι δυνατό να φαντάζεται κάποιος τέτοιο ενδεχόμενο;
Υπάρχει ωστόσο μια μικρή, τοσοδούλα ελπίδα να τη σκαπουλάρουμε τελικά (την αυτοδυναμία).

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εφτιαξα ποτο κ ψηφιζω Γαλη στην λασπομαχια που ξεκιναει - ειναι πιο μοβορα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γαλη
νομιζω γινεται καταχρηση της λεξης παπαρας/παπαρω
που δεν σημαινει και τιποτα
τοσα ωραια μπινελικια υπαρχουν
αλλαξε λιγο ρεπερτοριο
ευχαριστω..
νομιζω γινεται καταχρηση της λεξης παπαρας/παπαρω
που δεν σημαινει και τιποτα
τοσα ωραια μπινελικια υπαρχουν
αλλαξε λιγο ρεπερτοριο
ευχαριστω..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άβριο μαβρίζουμε το Κουλόπαιδο.
από taxalata xalasa » 24 Ιουν 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από entimosipourgos
25 Ιουν 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5046 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
από Libre arbitre » 17 Μάιος 2023, 13:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 385 Απαντήσεις
- 9582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Φεβ 2025, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2023, 09:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9053 Απαντήσεις
- 234479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI