Μήν κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.Αλλο πράγμα το να της παρουσιάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάτι αρνητικό ως προς την πράξη ή την σκέψη της και άλλο πράγμα ο γέλωτας και η ειρωνεία.Ορισμένοι ψοφάνε εδω μέσα για ''παλούκωμα'' και ''γκιλωτίνα'' για τους υπόλοιπους χρήστες .ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:21Ε και; Όποιος θέλει να κοινωνεί τα σώψυχα του και να τα παίρνει όταν δεν παίρνει πάντα θετικές, υποστηρικτικές και εμψυχωτικές απαντήσεις, θυμίζει κάτι τρελλαμένους καλλιτέχνες που αρχίζουν την κλάψα αν δεν αποθεώνεται η σωψυχοσωματική έκθεση της δημιουργικότητας τους.
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
Σιγά που δεν θα ξαναγράψει. Εδώ γελάμε. Άστο βρε Βαγγέλη μου. Η τύπισσα απλά δεν ξέρει τι της γίνεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ενιγουέι, προτείνω και ενότητα "ευάλωτων ψυχισμών με αρχηγικές τάσεις" στο πχόρουμ και μπανάρισμα όσων δεν επιδεικνύουν την αρμόζουσα ευαισθησία για την περίπτωση τους. Με τα δέοντα εμοτικόνια, καρδούλες, χειροκροτήματα, δάκρυα κλπ
Πολιτισμένα πράγματα.
Το λύσαμε;
Πολιτισμένα πράγματα.
Το λύσαμε;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μαςΠασιφάη έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:26Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
Σιγά που δεν θα ξαναγράψει. Εδώ γελάμε. Άστο βρε Βαγγέλη μου. Η τύπισσα απλά δεν ξέρει τι της γίνεται.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Βαγγέλη μου είναι 30 χρονών γυναίκα. Όχι παιδούλα. Τί ακριβώς να νουθετήσουμε; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, πίστεψέ με.vag_el έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:32Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μαςΠασιφάη έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:26Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
van-gel, είναι άλλο πράγμα το μπέιμπι σίτινγκ και άλλο οι διάλογοι στα φόρα.
Αν κάποιοι ζαλίζονται, ας μην το κάνουν.
Αν κάποιοι ζαλίζονται, ας μην το κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εντάξει ίσως δεν έχουμε όλοι λεφτά για ναρκωτικά
Ε,εντάξει ,δεν ταιριάζει πάντοτε ο ψυχισμός μας με την ηλικία μας.Ορισμένοι/ες μένουνε παιδιά γιατι δεν έχουν την ανάλογη πείρα.Αλλά εκτός αυτού,εμένα με ενοχλεί η συμπεριφορά των μεγαλυτέρων εδω μέσα.Καλύτερα θα ήταν να συζητήσουμε αυτό και ας αφήσουμε την Κάσπ να ωριμάσει με τον καιρό.Εξ άλλου μαθαίνει ακόμη -και φαίνεται αυτό.Τους ανθρώπους ,τις καταστάσεις ,τον εαυτό της.Δεν είναι προτιμότερο να την καθοδηγήσουμε συμβουλευτικά ως προς την μελλοντική της εξέλιξη?Πασιφάη έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:36Βαγγέλη μου είναι 30 χρονών γυναίκα. Όχι παιδούλα. Τί ακριβώς να νουθετήσουμε; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, πίστεψέ με.vag_el έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:32Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μαςΠασιφάη έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:26
Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δεν σε αναγκάζει κανείς ΓΑΛΗ να κάνεις baby-sitting.Αλλά εξ άλλου τι σου λέω τώρα,?Ωριμη γυναίκα είσαι και υπεύθυνη για τα όσα λές και κάνεις.
Υπάρχουν και μικρά παιδιά στα φόρα ,παιδιά που μπαίνουν σε πολλές περιπτώσεις πρώτη φορά.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δεν θα πιω εγώ όλη την Τριταία και το Μελιγαλά, για ένα κακομαθημένο. Με συγχωρείς. Η υπομονή έχει και τα όριά της.vag_el έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:41.Δεν είναι προτιμότερο να την καθοδηγήσουμε συμβουλευτικά ως προς την μελλοντική της εξέλιξη?Πασιφάη έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:36Βαγγέλη μου είναι 30 χρονών γυναίκα. Όχι παιδούλα. Τί ακριβώς να νουθετήσουμε; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, πίστεψέ με.vag_el έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:32
Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μας

Είσαι ένας εσύ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 08:41Ε μην είσαι τέτοια τώρα.Casp έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 08:18Νομίζεις πως δεν την έμαθα ακόμα;
Έβαλα ένα άρθρο στην προηγούμενη σελίδα.
Την χαρακτηρίζει φουλ.
Τώρα αν θα έγραφα ότι θα πάω σε δικηγόρο και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, θα μου έγραφε πως έχω λάθος και συμπεριφέρομαι ανώριμα και κοιτάω παντού προβλήματα και δεν μπορώ να ησυχάσω.
Έχω πάρα πολλά updates από χθες, ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έχει καν νόημα. Θα έρθει πάλι μια Γαλή να με στήνει στον τοίχο και όλοι οι υπόλοιποι να γελάνε και να το διασκεδάζουν.
Δεν πρόκειται να συνεχίζω να σας δίνω για πολύ αυτή την ευχαρίστηση.
Αρκετά εξευτελίστηκα.
Βρείτε κάποιον άλλο τώρα να ασχολείστε και να κοροϊδεύετε, αφού δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας.
Μην της κάνεις την χάρη.
Θέλουμε τα απντεητς.
- Fata_Morgana
Παρακαλώ;Casp έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 11:42Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.
Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου.Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου;
Ε ρε κατακαημένα.
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
σε βρίζει νομίζω
θα μπορούσες να ρωτήσεις, καλά σε λέει κακιασμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02