Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:21
vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:14

Από τις 50 φορές και μετά, δεν πιάνεται.
Βρε ΓΑΛΗ ,όλοι έχουμε την ανάγκη να κοινωνούμε τα έσώψυχά μας.
Ε και; Όποιος θέλει να κοινωνεί τα σώψυχα του και να τα παίρνει όταν δεν παίρνει πάντα θετικές, υποστηρικτικές και εμψυχωτικές απαντήσεις, θυμίζει κάτι τρελλαμένους καλλιτέχνες που αρχίζουν την κλάψα αν δεν αποθεώνεται η σωψυχοσωματική έκθεση της δημιουργικότητας τους.
Μήν κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.Αλλο πράγμα το να της παρουσιάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάτι αρνητικό ως προς την πράξη ή την σκέψη της και άλλο πράγμα ο γέλωτας και η ειρωνεία.Ορισμένοι ψοφάνε εδω μέσα για ''παλούκωμα'' και ''γκιλωτίνα'' για τους υπόλοιπους χρήστες .
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Δεκ 2023, 16:26

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:13
Τι πέσατε όλοι να την φάτε την κοπέλα.Απο ανθρωποφαγία καλά πάμε,μέσα κι έξω απο το φόρουμ.
Είπε ότι δεν θα ξαναγράψει για να μήν δώσει περαιτέρω δικαιώματα και τσινίξατε όλοι σας.

Μή λυσσάτε έτσι.
Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
Σιγά που δεν θα ξαναγράψει. Εδώ γελάμε. Άστο βρε Βαγγέλη μου. Η τύπισσα απλά δεν ξέρει τι της γίνεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:30

Ενιγουέι, προτείνω και ενότητα "ευάλωτων ψυχισμών με αρχηγικές τάσεις" στο πχόρουμ και μπανάρισμα όσων δεν επιδεικνύουν την αρμόζουσα ευαισθησία για την περίπτωση τους. Με τα δέοντα εμοτικόνια, καρδούλες, χειροκροτήματα, δάκρυα κλπ

Πολιτισμένα πράγματα.

Το λύσαμε; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:32

Πασιφάη έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:26
vag_el έγραψε:
Τι πέσατε όλοι να την φάτε την κοπέλα.Απο ανθρωποφαγία καλά πάμε,μέσα κι έξω απο το φόρουμ.
Είπε ότι δεν θα ξαναγράψει για να μήν δώσει περαιτέρω δικαιώματα και τσινίξατε όλοι σας.

Μή λυσσάτε έτσι.
Ξερεις πόσες φορές έχουμε συμβουλέψει την συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια; Κάθε φορά που της λες κάτι που δεν της γουστάρει, φέρεται χειρότερα κι απο μένα που μπινελικώνω. Βγάζει πουστιά και δημιουργεί έριδα απ'το πουθενά.
Σιγά που δεν θα ξαναγράψει. Εδώ γελάμε. Άστο βρε Βαγγέλη μου. Η τύπισσα απλά δεν ξέρει τι της γίνεται.
Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μας

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Δεκ 2023, 16:36

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:32
Πασιφάη έγραψε:
vag_el έγραψε:

Μή λυσσάτε έτσι.
Ναί Πασιφά μου ,αλλά είναι μικρή κοπέλα και χρειάζεται νουθεσία.Συμβουλές απο κάποιον μεγαλύτερο χρειάζεται.Δεν είναι σωστό εξ΄αλλου 50-60-70 και βάλε γομάρια να έχουν τέτοια συμπεριφορά σε μιά μικρή κοπέλα.Εκτος αν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και στην κανονικότητά μας
Βαγγέλη μου είναι 30 χρονών γυναίκα. Όχι παιδούλα. Τί ακριβώς να νουθετήσουμε; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, πίστεψέ με.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:37

van-gel, είναι άλλο πράγμα το μπέιμπι σίτινγκ και άλλο οι διάλογοι στα φόρα.

Αν κάποιοι ζαλίζονται, ας μην το κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Δεκ 2023, 16:39

εντάξει ίσως δεν έχουμε όλοι λεφτά για ναρκωτικά

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:41

Πασιφάη έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:36
vag_el έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Βαγγέλη μου είναι 30 χρονών γυναίκα. Όχι παιδούλα. Τί ακριβώς να νουθετήσουμε; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, πίστεψέ με.
Ε,εντάξει ,δεν ταιριάζει πάντοτε ο ψυχισμός μας με την ηλικία μας.Ορισμένοι/ες μένουνε παιδιά γιατι δεν έχουν την ανάλογη πείρα.Αλλά εκτός αυτού,εμένα με ενοχλεί η συμπεριφορά των μεγαλυτέρων εδω μέσα.Καλύτερα θα ήταν να συζητήσουμε αυτό και ας αφήσουμε την Κάσπ να ωριμάσει με τον καιρό.Εξ άλλου μαθαίνει ακόμη -και φαίνεται αυτό.Τους ανθρώπους ,τις καταστάσεις ,τον εαυτό της.Δεν είναι προτιμότερο να την καθοδηγήσουμε συμβουλευτικά ως προς την μελλοντική της εξέλιξη?

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:37
van-gel, είναι άλλο πράγμα το μπέιμπι σίτινγκ και άλλο οι διάλογοι στα φόρα.

Αν κάποιοι ζαλίζονται, ας μην το κάνουν.
Δεν σε αναγκάζει κανείς ΓΑΛΗ να κάνεις baby-sitting.Αλλά εξ άλλου τι σου λέω τώρα,?Ωριμη γυναίκα είσαι και υπεύθυνη για τα όσα λές και κάνεις.
Υπάρχουν και μικρά παιδιά στα φόρα ,παιδιά που μπαίνουν σε πολλές περιπτώσεις πρώτη φορά.

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Δεκ 2023, 16:47

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:41
Πασιφάη έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:36
vag_el έγραψε:

.Δεν είναι προτιμότερο να την καθοδηγήσουμε συμβουλευτικά ως προς την μελλοντική της εξέλιξη?
Δεν θα πιω εγώ όλη την Τριταία και το Μελιγαλά, για ένα κακομαθημένο. Με συγχωρείς. Η υπομονή έχει και τα όριά της. :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Δεκ 2023, 16:50

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:41
Δεν είναι προτιμότερο να την καθοδηγήσουμε συμβουλευτικά ως προς την μελλοντική της εξέλιξη?[/color]
Νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν μπορούμε να δώσουμε σωστές συμβουλές, αποτύχαμε και το χρεώνουμε στο θύμα, την Κασπ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Δεκ 2023, 17:05

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
28 Δεκ 2023, 08:41
Casp έγραψε:
28 Δεκ 2023, 08:18
nowhere έγραψε:
27 Δεκ 2023, 17:52
το σπαστικό είναι ότι δεν μπαίνει κανείς να βάλει χέρι στην κασπερ για να του κρίνεις τα πρέκια και αναγκάζεσαι και τα κάνεις όλα μόνη σου
Νομίζεις πως δεν την έμαθα ακόμα;
Έβαλα ένα άρθρο στην προηγούμενη σελίδα.
Την χαρακτηρίζει φουλ.

Τώρα αν θα έγραφα ότι θα πάω σε δικηγόρο και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, θα μου έγραφε πως έχω λάθος και συμπεριφέρομαι ανώριμα και κοιτάω παντού προβλήματα και δεν μπορώ να ησυχάσω.

Έχω πάρα πολλά updates από χθες, ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έχει καν νόημα. Θα έρθει πάλι μια Γαλή να με στήνει στον τοίχο και όλοι οι υπόλοιποι να γελάνε και να το διασκεδάζουν.

Δεν πρόκειται να συνεχίζω να σας δίνω για πολύ αυτή την ευχαρίστηση.

Αρκετά εξευτελίστηκα.

Βρείτε κάποιον άλλο τώρα να ασχολείστε και να κοροϊδεύετε, αφού δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας.
Ε μην είσαι τέτοια τώρα.

Μην της κάνεις την χάρη.

Θέλουμε τα απντεητς.
Είσαι ένας εσύ...
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 28 Δεκ 2023, 17:26

Casp έγραψε:
28 Δεκ 2023, 11:42
Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2023, 10:34
Fata_Morgana έγραψε:
27 Δεκ 2023, 16:10

Τι σχέση έχει το φύλο του δικηγόρου;
η γυναικα του ειναι δικηγορος, η συζηγος. :003:

μη σε πιανει το φεμιναζουλιστικο. :003:
Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.

Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου. :smt005::smt005: Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου; :smt005:

Ε ρε κατακαημένα.

Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
Παρακαλώ;

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Δεκ 2023, 17:30

σε βρίζει νομίζω

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Δεκ 2023, 17:30

Fata_Morgana έγραψε:
28 Δεκ 2023, 17:26

Παρακαλώ;
θα μπορούσες να ρωτήσεις, καλά σε λέει κακιασμένο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών