Δε κατάλαβες καλά. Να μου κάνετε ελευθέρας στα χοντος. Μπαίνω παίρνω-φεύγωΑσέβαστος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 08:14συγνωμη και σε αφηνω ελευθερη να πας στα χοντος.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:05Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
γιατι, δεμενη σε ειχα;
Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
- Fata_Morgana
Re: Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
- Fata_Morgana
Juno έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:01Δεν θα πω συγχωρεμένη, γιατί δεν χρειάζεται. Φαινόταν ότι έτσι μιλάς, τα χώνεις μιλώντας.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:43Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν καιρό να ανοίξω μια τέτοια νηματάρα. Εννοείται πως γραφει ό,τι νομίζει ο καθένας, καταθέτει παράπονα στον αντίστοιχο συνομιλητή που επιθυμεί και προσπαθούμε όσο μπορούμε, να μην το κάνουμε ''Γράμμο - Βίτσι''.
Προσωπικά έχω φερθεί λιγο άτσαλα σε κάποιους ράντομ χρήστες και τους ζητώ συγγνώμη.
Για πάμε και στην πορεία, ελπίζω να ειπωθούν πολλά, δίχως τα καθιερωμένα μπινελίκια άλλων νημάτων.
Αν κάποιοι έχουμε παγιωμένες θέσεις για άλλους, είτε ''καθαρίζουμε'' τη μούργα, αν όντως το επιθυμούμε, είτε το προσπερνάμε και προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άλλες περιπτώσεις, περισσότερο βατές.
Δώστε και σώστε!
Εγώ δεν πρόκειται να μονοιάσω με κανέναν που με έχει προσβάλει προσωπικώς. Είμαστε εχθροί και στις επόμενες ζωές και αν δεν τα πούμε τώρα, θα τα πούμε τότε!
Οι υπόλοιποι συγχωρεμένοι, αλλά αν είστε κουμούνια, απλώς συγχωρεμένοι. Δεν θα γίνουμε και κολλητοί.
Ο μόνοι αριστερίζοντες που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι μου είναι ο Μένιος και η Νάιδα (δεν ξέρω πώς συνδυάζεται αυτό) και παρακαλώ τον Μένιο να μην απολογηθεί. Μια χαρά τα λέει! Λίιιιγο πιο χαλαρά στη Νάιδα μόνον.
Η Νάιδα αν ξεκολλήσει λίγο από το girl power, μπορεί να γίνει κολλητή. Νάιδα μου, όταν ξεκίνησε ο φεμινισμός, υπήρχαν σοβαροί λόγοι. Τώρα το έχουμε τερματίσει και πέφτουμε από τον γκρεμό.
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας Fata_Morgana
Πασιφάη, τρέχα μωρή ,στο ξεμουνιάσανε το νήμα.
Επειδή εγώ δεν το 'πιασα, θα μού πείτε κι εμένα; Ε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Δεν κατάλαβα, αυτό είναι καλό ή κακό;Juno έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:01Δεν θα πω συγχωρεμένη, γιατί δεν χρειάζεται. Φαινόταν ότι έτσι μιλάς, τα χώνεις μιλώντας.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:43Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν καιρό να ανοίξω μια τέτοια νηματάρα. Εννοείται πως γραφει ό,τι νομίζει ο καθένας, καταθέτει παράπονα στον αντίστοιχο συνομιλητή που επιθυμεί και προσπαθούμε όσο μπορούμε, να μην το κάνουμε ''Γράμμο - Βίτσι''.
Προσωπικά έχω φερθεί λιγο άτσαλα σε κάποιους ράντομ χρήστες και τους ζητώ συγγνώμη.
Για πάμε και στην πορεία, ελπίζω να ειπωθούν πολλά, δίχως τα καθιερωμένα μπινελίκια άλλων νημάτων.
Αν κάποιοι έχουμε παγιωμένες θέσεις για άλλους, είτε ''καθαρίζουμε'' τη μούργα, αν όντως το επιθυμούμε, είτε το προσπερνάμε και προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άλλες περιπτώσεις, περισσότερο βατές.
Δώστε και σώστε!
Εγώ δεν πρόκειται να μονοιάσω με κανέναν που με έχει προσβάλει προσωπικώς. Είμαστε εχθροί και στις επόμενες ζωές και αν δεν τα πούμε τώρα, θα τα πούμε τότε!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έτσι. Να τα λέμε αυτά!
Η φάση είναι ότι μόνη της τα λέει - πετάγεται, τσουπ! σαν την αντεδεντολέω, μόνη της τ' ακούει, μόνη της χτυπιέται, μόνη της οιμώζει- Σκύλες της λύσσας, μόνη της βγαίνει και αναφορά λόχου. Κι όλο αυτό επειδή μίλησες σε κάποιον/ κάποια που δεν γουστάρει. Του γιατρού.
Ναύτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:23Η φάση είναι ότι μόνη της τα λέει - πετάγεται, τσουπ! σαν την αντεδεντολέω, μόνη της τ' ακούει, μόνη της χτυπιέται, μόνη της οιμώζει- Σκύλες της λύσσας, μόνη της βγαίνει και αναφορά λόχου. Κι όλο αυτό επειδή μίλησες σε κάποιον/ κάποια που δεν γουστάρει. Του γιατρού.
Μα δεν έκανες τίποτα. Έτσι μιλάς. Απλώς την πρώτη φορά που απευθύνθηκες σε εμένα θυμωμένη, έπαθα ένα κοκομπλόκο για λίγο, αλλά μου πέρασε. Αυτό είναι το στυλ σου. Πιστεύω πως αν αυτοσαρκαστείς, έτσι θα μιλήσεις πάλι.
Άλλοι είναι που με έχουν προσβάλει προσωπικώς και με κακία και δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους.
Γελάκια, ε; Τώρα θα δεις, θα σε βάλει κι εσένα στη λίστα. Να μάθεις!Πασιφάη έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:24Ναύτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:23Η φάση είναι ότι μόνη της τα λέει - πετάγεται, τσουπ! σαν την αντεδεντολέω, μόνη της τ' ακούει, μόνη της χτυπιέται, μόνη της οιμώζει- Σκύλες της λύσσας, μόνη της βγαίνει και αναφορά λόχου. Κι όλο αυτό επειδή μίλησες σε κάποιον/ κάποια που δεν γουστάρει. Του γιατρού.
Στύξ , επειδή θα χρειαστεί να λείψω για λίγο, σ'αφήνω για να επιβλέπεις την κατάσταση.
Μη με στεναχωρείς κι εσύ τώρα και μου κοπεί η όρεξη για μεσημέρι.Ναύτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:27Γελάκια, ε; Τώρα θα δεις, θα σε βάλει κι εσένα στη λίστα. Να μάθεις!Πασιφάη έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:24Ναύτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:23
Η φάση είναι ότι μόνη της τα λέει - πετάγεται, τσουπ! σαν την αντεδεντολέω, μόνη της τ' ακούει, μόνη της χτυπιέται, μόνη της οιμώζει- Σκύλες της λύσσας, μόνη της βγαίνει και αναφορά λόχου. Κι όλο αυτό επειδή μίλησες σε κάποιον/ κάποια που δεν γουστάρει. Του γιατρού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελάτε να μονάσουμε! Νήμα επίλυσης αδιεξόδων.
από kongrosian » 12 Απρ 2024, 22:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 35 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
17 Απρ 2024, 09:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελάτε να μουνιάσουμε! Νήμα παράλυσης διαφορών.
από Ζενίθεδρος » 13 Απρ 2024, 19:07 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
15 Απρ 2024, 21:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελατε Χουντικοι ελατε Χρυσαυγιτες να σηκωσουμε τον ηλιο της δικαιοσυνης πανω απο την Ελλαδα
από Portia » 19 Μάιος 2023, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Μάιος 2023, 22:14
-
-
- 122 Απαντήσεις
- 2636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από gassim
31 Αύγ 2023, 00:38