Πασιφάη έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:43
Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν καιρό να ανοίξω μια τέτοια νηματάρα. Εννοείται πως γραφει ό,τι νομίζει ο καθένας, καταθέτει παράπονα στον αντίστοιχο συνομιλητή που επιθυμεί και προσπαθούμε όσο μπορούμε, να μην το κάνουμε ''Γράμμο - Βίτσι''.
Προσωπικά έχω φερθεί λιγο άτσαλα σε κάποιους ράντομ χρήστες και τους ζητώ συγγνώμη.
Για πάμε και στην πορεία, ελπίζω να ειπωθούν πολλά, δίχως τα καθιερωμένα μπινελίκια άλλων νημάτων.
Αν κάποιοι έχουμε παγιωμένες θέσεις για άλλους, είτε ''καθαρίζουμε'' τη μούργα, αν όντως το επιθυμούμε, είτε το προσπερνάμε και προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άλλες περιπτώσεις, περισσότερο βατές.
Δώστε και σώστε!
Δεν θα πω συγχωρεμένη, γιατί δεν χρειάζεται. Φαινόταν ότι έτσι μιλάς, τα χώνεις μιλώντας.
Εγώ δεν πρόκειται να μονοιάσω με κανέναν που με έχει προσβάλει προσωπικώς. Είμαστε εχθροί και στις επόμενες ζωές και αν δεν τα πούμε τώρα, θα τα πούμε τότε!
Οι υπόλοιποι συγχωρεμένοι, αλλά αν είστε κουμούνια, απλώς συγχωρεμένοι. Δεν θα γίνουμε και κολλητοί.
Ο μόνοι αριστερίζοντες που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι μου είναι ο Μένιος και η Νάιδα (δεν ξέρω πώς συνδυάζεται αυτό) και παρακαλώ τον Μένιο να μην απολογηθεί. Μια χαρά τα λέει! Λίιιιγο πιο χαλαρά στη Νάιδα μόνον.
Η Νάιδα αν ξεκολλήσει λίγο από το girl power, μπορεί να γίνει κολλητή. Νάιδα μου, όταν ξεκίνησε ο φεμινισμός, υπήρχαν σοβαροί λόγοι. Τώρα το έχουμε τερματίσει και πέφτουμε από τον γκρεμό.
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας Fata_Morgana
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Juno την 13 Απρ 2024, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.