Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 14:54

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 14:47
Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:54
Τί έκανα?
Για θύμισέ μου, γιατί όταν ήμουν νεώτερος την έπεφτα σε διάφορες.
Θα σε βοηθήσω.

Kauldron @ Τι είναι έρωτας;
Kauldron έγραψε:
09 Φεβ 2023, 12:19
Αχ, βρε Κασπεράκι, να ήμουνα νεώτερος. :003:
Τότε δεν ήσουν ρατσιστής, δεν σε ένοιαζε αν ήμουν Κύπρια ε; :smt005:
:fp: Αυτό είναι πέσιμο? :smt005:
Τεσπα, ακόμα κι έτσι που να 'ξερα τί είσαι.
Κι εγώ έχω κάνει πράγματα, αλλά δε τα περηφανεύομαι.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 14:57

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 14:49
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:56
Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:49
ειμαι μια μαλακισμενη που δεν νοιαζεται για το κοινωνικο συνολο.
Και δεν θα ζητησει ποτε συγγνωμη για πραξεις αλλων και για πραγματα που δεν ευθυνεται, ειδικα σε ενα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. Και που ουτε τα βρισκει λαθος απο την στιγμη που εφαγε και και με κουβαλουσε 2χλμ μεχρι το αμαξι και μετα στον 1ο οροφο σπιτι της γιαγιας μου.

ΟΠΟΤΕ;
Μαλακισμενο να πεις 2 φορές την μούρη σου, όχι μια εσένα και μια εμένα. Με έχεις βρίσει πολλάκις ενώ δεν έχω ξεκινήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απολαμβάνεις μια ιδιότυπη ασυλία ως το νιανιαρο του φορουμ. Μαζεψου. Μια λες ότι έκανε το σωστό, μια λες ότι δεν ευθύνεσαι για ότι έκανε. Το 2033 που θα αποφασίσεις αν έκανε κάτι που φέρει ευθύνες ή οχι ενημέρωσε μας. Και να μην γίνεσαι λιαρδα να ελέγχεις τι κάνουν οι γύρω σου (+Το ότι δεν έχεις ποινική ευθύνη για το τι έκανες τρίτος δεν σημαίνει ότι σε μια συζήτηση που τον υποστηρίζεις, δεν θα φας κατσαδιασμα και εσυ.Βασικο, έτσι ; Που θα έλεγε και μια δαπομανα ψυχή). Που αν δεν ήταν άλλοι, θα είχες οδηγήσει εσύ. Μόνο που οι άλλοι που οδήγησαν ήταν και αυτοί ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Το ότι είναι λίγα λεπτά μετά είναι ένας ρομαντικός ιππότης που σε σώζει από την κατσαδα της γιαγιάς δεν σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένας ασυνείδητος επίδοξος δολοφόνος της ασφάλτου. Το ποιόν σου πάσχει από έλλειψη κοινωνικής συνειδήσεως. Είναι καλός με μένα; Στα παπάρια μου όλα. Εννοείται ότι αν αύριο χωρίσεις και θες επιμέλεια παιδιών, θα θυμηθείς ό,τι παράπτωμα έκανε από το 2020. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το κακόβουλο λογισμικό σου.
Σε εναν εμμονικο ψυχακια που επι 2 χρονια μου κανει προσωπικη επιθεση, θα απανταω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Για σενα αξιζει να φαω και μπαν. Θα σου μεινει η Ναιδα να βριζεις μονο, επειδη στους αλλους ΚΟΛΩΝΕΙΣ και εισαι υποκριτης.

Και ναι σου ξαναλεω και ξαναπιες ξυδακι. Απο την στιγμη που ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, δεν βρισκω κατι λαθος. Και δεν αλλαζω τιποτα.
ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Δεν σου αρεσει η γνωμη μου; Ξυδακι λεμε. Κοπανησου μονος σου. Καθε φορα εξαγριωνεσαι και ξεφευγεις ακομα περισσοτερο.
Έχω τσακωθεί με όλο το φόρουμ :xena:
Γνώμη σου αν σου πάει το ασπρο φόρεμα ή το κόκκινο. Η παρανομία δεν είναι γνώμη σου. Το να σε πω κακομαθημένο, υστερικό και δημόσιο κίνδυνο δεν είναι ξεφεύγω, είναι το συμπέρασμα που όλοι βγάζουν από το ποστ σου απλώς δεν έχουν την όρεξη να ασχοληθούν. Δεν κοπανιεμαι εγώ, εσύ δίνεις ρεσιτάλ ανθρώπινης βλακείας. Εύχομαι να βρεθείς απέναντι από έναν τόσο βλάκα όσο εσύ στον δρόμο και μετά αυτός να δηλώνει ξυδακι και δεν αλλάζω γνώμη. Ως τότε, βρες πού έχει μπλόκο, πες του να πιει το ίδιο και να πάει μόνος του να δηλώσει ότι θέλει αλκοτεστ και όταν τον μπουζουριασουν, να φωνάζεις εσύ απέξω σαν υστερικιά ότι ένιωθε και ήταν καλά και δεν μετανιώνεις τιποτα. Αλλιώς, εκτός από υστερικιά, είσαι και κοτουλα.

Υγ
Προσοχή το ότι είσαι ή δεν είσαι κότα δεν σημαίνει έχω ή όχι δίκιο. Άσχετο το ένα με το άλλο. Απλώς κάτι μου λέει, δεν ξέρω ένστικτο ίσως, δεν ξέρω που το βασιζω, αλλά η άποψη σου για οποιαδήποτε πράξη σχηματίζεται με αποκλειστικό και μονο γνώμονα τι συνέπεια θα έχει σε σένα. Και επειδή είσαι και ΣΤΟΚΟΣ , τι συνεπεια έτυχε να μην είχε σε σένα.
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 15:10

Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:51
Καλό είναι να μην γινόμαστε ρατσιστές απέναντι σε ολόκληρες χώρες για ατομικές συμπεριφορές. Αρκεί κάποιος να σκεφτεί ότι αν βγάλουμε συμπερασμα για την Κύπρο από την Κασπ, ίσως κάποιος βγαλει συμπέρασμα για την Ελλάδα από την ναιδα :a040:
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 24 Οκτ 2024, 16:16

Isildur έγραψε:
24 Οκτ 2024, 12:44
George_V έγραψε:
24 Οκτ 2024, 12:39
SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 12:30
Ναι μπορει
Ναι επιτρεπεται
Παμε παρακατω
Ωραια Γιαννοπουλε...

Την επομενη φορα που θα χρειαστεις χειρουργειο και σου πει ο γιατρος πριν την εγχειρηση "ηπια 4 ουισκια και ηρθα να σε χειρουργησω" κατσε να σε χειρουργησει.
Αρκεί να έχει πάει με ταξί στο νοσοκομείο ο γιατρός. Να τα λέμε αυτά.
:smt005::smt005::smt005:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 24 Οκτ 2024, 16:17

Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:56
Ζενίθεδρος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:18
Το 1ο φέρνει όρεξη.
Το 2ο υγεία.
Το 3ο φέρνει την χαρά.
Το 4ο ευτυχία.
Το τραγούδι του ήπατος? :lol:
:smt005::smt005::smt005:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 24 Οκτ 2024, 16:18

Και στηρίζω χελλη.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 18:32

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 15:10
Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:51
Καλό είναι να μην γινόμαστε ρατσιστές απέναντι σε ολόκληρες χώρες για ατομικές συμπεριφορές. Αρκεί κάποιος να σκεφτεί ότι αν βγάλουμε συμπερασμα για την Κύπρο από την Κασπ, ίσως κάποιος βγαλει συμπέρασμα για την Ελλάδα από την ναιδα :a040:
Για την Ελλάδα, απλά μια βόλτα στο δρόμο να κάνει κάποιος, βγάζει συμπεράσματα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 24 Οκτ 2024, 19:56

Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 20:09

Isildur έγραψε:
24 Οκτ 2024, 09:54
hellegennes έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:40
masterridley έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:49
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;
Αν ρωτούσες την κόρη μου πάντως που ανήκει στον χώρο που λες, θα σου έλεγε ότι κάποιες φορές θα έπρεπε να επιβάλεται από τον νόμο να πίνουν 3-4 ποτά. Ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν γονείς... :lol:
Καλά, ναι, για παιδιά μίλησα εγώ, δεν ξέρω πού κολλάνε οι γονείς στην ερώτησή μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 24 Οκτ 2024, 20:15

Fata_Morgana έγραψε:
24 Οκτ 2024, 19:56
Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.
Αλκοολικος και οδήγηση normal δεν πανε μαζί.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 24 Οκτ 2024, 20:20

taliban έγραψε:
24 Οκτ 2024, 20:15
Fata_Morgana έγραψε:
Κι όμως.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 20:22

Fata_Morgana έγραψε:
24 Οκτ 2024, 20:20
taliban έγραψε:
24 Οκτ 2024, 20:15
Κι όμως.
συμφωνώ, το μυστικό ειναι να ειναι πίτα και ο συνοδηγός, μετα όοολα καλαααά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 20:23

Fata_Morgana έγραψε:
Ναι κι εγώ έχω πελάτες που πίνουν 10 μπύρες και μετά οδηγούν. Αφού δεν έχουν πεθάνει και δεν έχουν σκοτώσει ακόμα κανέναν όλα καλά. Με 10 μπύρες μπορείς να οδηγήσεις.

Επιστροφή στην πραγματικότητα, τώρα. Στις ΗΠΑ το 40% όλων των ατυχημάτων αφορά τουλάχιστον έναν οδηγό που είχε πιει. Στην Ελλάδα το ποσοστό είναι μικρότερο (20-30%) γιατί το έχουμε λιγότερο στην κουλτούρα μας να γινόμαστε στουπί και να οδηγούμε και οι νεότερες γενιές ευτυχώς έχουν πάρει το μήνυμα και αποφεύγουν να πίνουν όταν οδηγούν. Από την άλλην, αυτά τα ατυχήματα είναι συνήθως αυτά που καταλήγουν σε δυστυχήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 24 Οκτ 2024, 20:23

Δηλαδή ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΊΑΝ που όταν πίνω τσίπουρα στο καφενείο του χωριού στα Απάτητα Βουνά της Ρούμελης, παίρνω το αυτοκίνητο και κατεβαίνω μαζί με άλλους παρέα στα αστικά κέντρα για να πάμε και σε κάποιο μπάρ με γυναίκες, έχω αντικοινωνική συμπεριφορά; :o

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 24 Οκτ 2024, 20:27

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
24 Οκτ 2024, 20:23
Δηλαδή ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΊΑΝ που όταν πίνω τσίπουρα στο καφενείο του χωριού στα Απάτητα Βουνά της Ρούμελης, παίρνω το αυτοκίνητο και κατεβαίνω μαζί με άλλους παρέα στα αστικά κέντρα για να πάμε και σε κάποιο μπάρ με γυναίκες, έχω αντικοινωνική συμπεριφορά; :o
Ἐννοεῖται.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών