Casp έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 14:47Θα σε βοηθήσω.
Kauldron @ Τι είναι έρωτας;Τότε δεν ήσουν ρατσιστής, δεν σε ένοιαζε αν ήμουν Κύπρια ε;

Τεσπα, ακόμα κι έτσι που να 'ξερα τί είσαι.
Κι εγώ έχω κάνει πράγματα, αλλά δε τα περηφανεύομαι.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Casp έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 14:47Θα σε βοηθήσω.
Kauldron @ Τι είναι έρωτας;Τότε δεν ήσουν ρατσιστής, δεν σε ένοιαζε αν ήμουν Κύπρια ε;
Έχω τσακωθεί με όλο το φόρουμCasp έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 14:49Σε εναν εμμονικο ψυχακια που επι 2 χρονια μου κανει προσωπικη επιθεση, θα απανταω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Για σενα αξιζει να φαω και μπαν. Θα σου μεινει η Ναιδα να βριζεις μονο, επειδη στους αλλους ΚΟΛΩΝΕΙΣ και εισαι υποκριτης.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 13:56Μαλακισμενο να πεις 2 φορές την μούρη σου, όχι μια εσένα και μια εμένα. Με έχεις βρίσει πολλάκις ενώ δεν έχω ξεκινήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απολαμβάνεις μια ιδιότυπη ασυλία ως το νιανιαρο του φορουμ. Μαζεψου. Μια λες ότι έκανε το σωστό, μια λες ότι δεν ευθύνεσαι για ότι έκανε. Το 2033 που θα αποφασίσεις αν έκανε κάτι που φέρει ευθύνες ή οχι ενημέρωσε μας. Και να μην γίνεσαι λιαρδα να ελέγχεις τι κάνουν οι γύρω σου (+Το ότι δεν έχεις ποινική ευθύνη για το τι έκανες τρίτος δεν σημαίνει ότι σε μια συζήτηση που τον υποστηρίζεις, δεν θα φας κατσαδιασμα και εσυ.Βασικο, έτσι ; Που θα έλεγε και μια δαπομανα ψυχή). Που αν δεν ήταν άλλοι, θα είχες οδηγήσει εσύ. Μόνο που οι άλλοι που οδήγησαν ήταν και αυτοί ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Το ότι είναι λίγα λεπτά μετά είναι ένας ρομαντικός ιππότης που σε σώζει από την κατσαδα της γιαγιάς δεν σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένας ασυνείδητος επίδοξος δολοφόνος της ασφάλτου. Το ποιόν σου πάσχει από έλλειψη κοινωνικής συνειδήσεως. Είναι καλός με μένα; Στα παπάρια μου όλα. Εννοείται ότι αν αύριο χωρίσεις και θες επιμέλεια παιδιών, θα θυμηθείς ό,τι παράπτωμα έκανε από το 2020. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το κακόβουλο λογισμικό σου.Casp έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 13:49ειμαι μια μαλακισμενη που δεν νοιαζεται για το κοινωνικο συνολο.
Και δεν θα ζητησει ποτε συγγνωμη για πραξεις αλλων και για πραγματα που δεν ευθυνεται, ειδικα σε ενα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. Και που ουτε τα βρισκει λαθος απο την στιγμη που εφαγε και και με κουβαλουσε 2χλμ μεχρι το αμαξι και μετα στον 1ο οροφο σπιτι της γιαγιας μου.
ΟΠΟΤΕ;
Και ναι σου ξαναλεω και ξαναπιες ξυδακι. Απο την στιγμη που ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, δεν βρισκω κατι λαθος. Και δεν αλλαζω τιποτα.
ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Δεν σου αρεσει η γνωμη μου; Ξυδακι λεμε. Κοπανησου μονος σου. Καθε φορα εξαγριωνεσαι και ξεφευγεις ακομα περισσοτερο.
Καλό είναι να μην γινόμαστε ρατσιστές απέναντι σε ολόκληρες χώρες για ατομικές συμπεριφορές. Αρκεί κάποιος να σκεφτεί ότι αν βγάλουμε συμπερασμα για την Κύπρο από την Κασπ, ίσως κάποιος βγαλει συμπέρασμα για την Ελλάδα από την ναιδα
Kauldron έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 13:56Το τραγούδι του ήπατος?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 13:18Το 1ο φέρνει όρεξη.
Το 2ο υγεία.
Το 3ο φέρνει την χαρά.
Το 4ο ευτυχία.
Για την Ελλάδα, απλά μια βόλτα στο δρόμο να κάνει κάποιος, βγάζει συμπεράσματα.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 15:10Καλό είναι να μην γινόμαστε ρατσιστές απέναντι σε ολόκληρες χώρες για ατομικές συμπεριφορές. Αρκεί κάποιος να σκεφτεί ότι αν βγάλουμε συμπερασμα για την Κύπρο από την Κασπ, ίσως κάποιος βγαλει συμπέρασμα για την Ελλάδα από την ναιδα
Καλά, ναι, για παιδιά μίλησα εγώ, δεν ξέρω πού κολλάνε οι γονείς στην ερώτησή μου.Isildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 09:54Αν ρωτούσες την κόρη μου πάντως που ανήκει στον χώρο που λες, θα σου έλεγε ότι κάποιες φορές θα έπρεπε να επιβάλεται από τον νόμο να πίνουν 3-4 ποτά. Ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν γονείς...hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 01:40Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;masterridley έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 00:49Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
Αλκοολικος και οδήγηση normal δεν πανε μαζί.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:56Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.
Κι όμως.taliban έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:15Αλκοολικος και οδήγηση normal δεν πανε μαζί.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:56Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.
συμφωνώ, το μυστικό ειναι να ειναι πίτα και ο συνοδηγός, μετα όοολα καλαααά.
Ναι κι εγώ έχω πελάτες που πίνουν 10 μπύρες και μετά οδηγούν. Αφού δεν έχουν πεθάνει και δεν έχουν σκοτώσει ακόμα κανέναν όλα καλά. Με 10 μπύρες μπορείς να οδηγήσεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:56Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.