Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

mao mao

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 24 Οκτ 2024, 01:46

masterridley έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:49
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται

(εικάζω ότι είναι ψυχολογικό)
και γερό ποτήρι να είναι κάποιος , με το αλκόολ μειώνονται τα αντανακλαστικά του. Ακατάλληλος για οδήγηση δεν είσαι μόνο όταν ζαλίσεζαι ή είσαι λίγο πριν ξεράσεις.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 01:57

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:46
Γιατι,
απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομοι;
Δεν το ξερα
Θα έλεγα ότι μαθαίνεις πολλά πράγματα σήμερα, αλλά πάλι τις ίδιες μαλακίες θα λες αύριο, οπότε σαχλοκούδουνο θα είσαι και πάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 02:00

πηγουλα εχουμε;
Η μηπως ειναι η χιλιοστη φορα που εβγαλες κατι απο τον κωλο σου;

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 02:23

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:14
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:57
.....Και ενώ μας διαβάζει ενδεχομένως νεαρός ή αφελής κόσμος.....
Τι θα γίνει, θα μαζέψει κανένας αυτό το σουργελο;
Αν σε ενδιεφερε πραγματικα το να θιξεις την οδηγηση μετα απο καταναλωση αλκοολ θα εμπαινες στο νημα της Μασαμπουκας στο οποιο πρωτα σχολιαζουν το ποσο ευκολα η δυσκολα βρηκαν παρκιγκ και το πως ηπιαν τον πατο τους.
Αλλα δεν σε ενδιεφερε καθολου αυτο
Ηθελες μονο να κανεις αλλο ενα πεσιμο στην Τσιπρια
Αυτό που επισημαίνεις θα εξεταστεί με ερώτηση στην Μασαμπουκα αύριο. Δεν το έχω προσέξει ποτέ, μπορείς να με ψεξεις για αφηρημαδα όχι όμως για υποκρισία. Στην Μασαμπουκα μπαίνω για να δω τα φαγητά. Και με τα ίδια μέλη που τους έχω δώσει συγχαρητήρια για την μασαμπού, έχω διαφωνήσει εντόνως σε άλλα θέματα πολλές φορές.

Τώρα στο συγκείμενο θέμα, είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των μελών οδηγεί έχοντας πιει - βλέπω πώς οδηγεί ο κόσμος Σάββατο βράδυ δεν είμαι τυφλός.
Όσον αφορά το πέσιμο στο κακομαθημένο:
Casp έγραψε:
23 Οκτ 2024, 21:16
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 21:11
Casp έγραψε:
23 Οκτ 2024, 20:56

Σήμερα έμαθα ότι το όριο στο άλκοτεστ είναι 22. Δηλαδή εκείνη την νύχτα ακόμη και να μας σταματούσαν, δεν θα είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα η λατρεία. Και πώς το έμαθα; Μια συνάδελφος μου οδηγούσε και την σταμάτησαν και έδειξε 27. Ο μπαμπάς της αστυνομικός, την άφησαν να φύγει αφού της τόνισαν ότι θα του το πουν. Πήγε σπίτι, του το είπε και αυτός γελούσε. Εγώ εκείνη την στιγμή αντέδρασα και της είπα "ρε συ οκ, είναι επικίνδυνο όμως. Χτύπα ξύλο αν γινόταν ατύχημα και δεν γυρνούσες σπίτι σου;" και άρχισε να μου λέει πως σηκώνει το ποτό και αν ένιωθε πως δεν ήταν ΟΝΤΩΣ σε θέση να οδηγήσει, δεν θα το έκανε. Τώρα να βγει κάποιος έξω και να πιει ξέρω γω 3-4 μπύρες, και μάλιστα να το σηκώνει, να είναι και στα όρια που "δικαιούται" και να νιώθει καλά αλλά ο Μένιος να οδύρεται επί 30 χρόνια ακόμη όταν δεν θα έπρεπε να οδηγήσει και ότι είναι κίνδυνος θάνατος, ε κάποια στιγμή καταντάει αηδία, δεν νομίζεις;

Τελοσπάντων, καλά ξεμπερδέματα με τα θέματα που έχεις εκτός.
Πραγματικά δεν αντέχω άλλη ηλιθιότητα εδώ μέσα. Και θράσος. Επειδή είπες στην συνάδερφο αυτό που σου είπα εγώ για την λατρεία, αθωώνεται η λατρεία ή γίνεσαι ρόμπα εσυ;
Απο τη στιγμη που μιλας για ταξη και ηθικη, σου λεω πως ηταν νομιμος.

Η συναδελφος ηταν παρανομη. Ο μπαμπας της ειναι αστυνομικος αλλα αστο αυτο. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ οδηγουσε υπο την επηρρεια αλκοολ ΠΑΝΩ απο το επιτρεπτο οριο και δεν ετρεχε μια, γελουσε. Μαλλον επειδη ΟΝΤΩΣ γνωριζει οτι η κορη του σηκωνει οντως το ποτο και δεν κινδυνευε; Λεω εγω τωρα. Αλλιως ο πρωτος θα ηταν που επρεπε να αντιδρασει, για την ασφαλεια της κορης του.

5 mg αλκοολ εχει η μπυρα και τα υπολοιπα λιγο παραπανω. Σου λεω το οριο που ειναι 22.
Στα παπάρια της αν ο άλλος που είναι αμαθος, αν είναι μισοριξια, που τα ήπιε μονορουφι, αν ήταν σκατά ούτως η άλλως, αν ο παρατηρητής που τον έκρινε για οδήγηση ήταν και αυτός φεσι. Τα υπόλοιπα λέει είναι λίγο παραπάνω. Η βότκα ρούμι τι σκατά είχε πιει ο κακομαθημένος είναι λίγο παραπάνω από μπύρα λέει και προσθέτει τα ml του ποτού θεωρώντας ότι προσομοιωσε αλκοτεστ περιεκτικότητας στο αίμα. Και το επιχείρημα της είναι ότι ο φίλος αστυνομικός ήξερε ότι αντέχει η κόρη του και δεν την μάλωσε άρα δεν έχει σημασία το όριο γιατί το έκρινε ο αστυνομικός για την κόρη του. Πυροτουβλο. Και αυτό το ζώον είναι τόσο κακομαθημένο που αντί να πει κάναμε μαλακία, επανέρχεται να γράψει αυτά 10 φορές και προφανώς θα ξανακάνουν το ίδιο. Και τρέχανε σε κατοικημένη περιοχή για να προλάβουν την μία συνάντηση βλαχοσυγγενων μετά την άλλη πριν έναν γάμο κάτι πρόβες αραβικών εθίμων (τα έλεγε η ίδια), τρομακτικά επείγον δηλαδή. Και το θέμα είναι αν της την λέω εγώ. Το άλλο τούβλο πετάχτηκε ενω δεν συμμετείχε στην συζήτηση, να γελάσει και να πει για 3 ποτά κάνεις έτσι. Και εσύ αυτό που έχεις να απαντήσεις είναι αν οδηγεί ο Χέλης και ότι δεν έχω κάνει παρατήρηση στην Μασαμπουκα. Σαλτα ρε σουργελο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 24 Οκτ 2024, 02:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 02:28

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:53
Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εξαιτιας της οδηγησης προκαλουνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατυχηματα καθημερινα. Γιατι να μην απαγορευτει και η οδηγηση;
Εικόνα
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 02:28

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 02:23
SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:14
Αν σε ενδιεφερε πραγματικα το να θιξεις την οδηγηση μετα απο καταναλωση αλκοολ θα εμπαινες στο νημα της Μασαμπουκας στο οποιο πρωτα σχολιαζουν το ποσο ευκολα η δυσκολα βρηκαν παρκιγκ και το πως ηπιαν τον πατο τους.
Αλλα δεν σε ενδιεφερε καθολου αυτο
Ηθελες μονο να κανεις αλλο ενα πεσιμο στην Τσιπρια
Σαλτα ρε σουργελο.
Αυτό νομίζω ότι αρκεί. Τα υπόλοιπα τζάμπα τα γράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 24 Οκτ 2024, 02:31

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:53
Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εξαιτιας της οδηγησης προκαλουνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατυχηματα καθημερινα. Γιατι να μην απαγορευτει και η οδηγηση;
Επίσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όποιος πίνει νερο αργά ή γρήγορα θα πεθάνει.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 02:31

οχι και τσαμπα, ηταν πολυ ωραίο εκει που αρχισε τα αχ κυριε δεν το πρόσεξα για την μασαμπουκα, το φαγητό κοιτουσα, δεν ειμαι κανένας κουτσομπολης,

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 02:54

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 02:31
οχι και τσαμπα, ηταν πολυ ωραίο εκει που αρχισε τα αχ κυριε δεν το πρόσεξα για την μασαμπουκα, το φαγητό κοιτουσα, δεν ειμαι κανένας κουτσομπολης,
Κατά φωνή. Έλα στο άλλο νήμα. Και κόψε την βραδινή.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 02:59

μηπως ειχες κανει νήμα που κατακεραύνωνες τους μασαμπουκαίους και στο έφαγε ο σκυλος; Για θυμίσου, δεν μπορεί να εχει δίκιο ο γγ.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Re: μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 03:18

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 02:59
μηπως ειχες κανει νήμα που κατακεραύνωνες τους μασαμπουκαίους και στο έφαγε ο σκυλος; Για θυμίσου, δεν μπορεί να εχει δίκιο ο γγ.
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είναι δική μου αρμοδιότητα να εντοπίζω όλα τα ποστ και να τα κατακεραυνωνω. Έχεις κάποιο επιχειρημα ότι στο θέμα αυτό οι κασπεροναιδες δεν έχουν γράψει πίπες και μάλιστα πίπες με κοινωνικό αντίκρισμα; Αν ναι ριχτο. Αν έχεις ποστ που μασαμπουκαιος ήπιε πολύ και οδήγησε, λινκ και θα τον ειρωνευτω το ίδιο. Ως τότε, μόκο.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 03:21

θα κάνεις ρυτίδες, μην νευριάζεις, ήθελα απλα να σου πώ οτι ησουν πολυ καλός οταν άρχισες τις δικαιολογίες, μπράβο παιδί μου.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 03:31

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 03:21
θα κάνεις ρυτίδες, μην νευριάζεις, ήθελα απλα να σου πώ οτι ησουν πολυ καλός οταν άρχισες τις δικαιολογίες, μπράβο παιδί μου.
Η Μασαμπουκα είναι ένα σύνολο ατόμων που μπορεί άλλος να οδήγησε και άλλος να ήπιε. Επίσης δεν νομίζω να είναι όλα πολύ κυριολεκτικά όταν κάνεις γλαφυρή περιγραφή (αλλιώς θα έβλεπες ένα κοντοσούβλι όντως να γαμαει). Δεν νομίζω ούτε να οδηγούν στενοχωρημένοι (όπως το.τσυπροζευγος), ούτε καπάκι μετά από ποτά μονορουφι (όπως το τσιπροζευγος), ούτε να είναι μετεφηβακια που πίνουν πρώτη φορά, ούτε νηστικοί, ούτε να κατέβασαν βότκες μαζί με την χωριάτικη. Επισης γιατί να νευριασω; Κάνε εσύ παρατήρηση εκεί που το πρόσεξες και εγώ θα κάνω εδώ. Σορυ αλλά το "για 3 ποτά και μετά οδηγηση κάνεις έτσι" ήταν πιο εύκολο να εντοπιστεί από το μας ήρθε καλά ο λογαριασμός με τόσες μπύρες. Και άμα το τόσες μπύρες σημαίνει ότι πήραμε 10 ακριβής μάρκας και τις 5 τις ήπιε κάποιος που πήρε μετρό; ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Στην ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ; Εσύ εντόπισε το δύσκολο που είσαι μαγκας. Εγώ να δικαιολογηθω για ποιο πράγμα; Που έχεις εσύ αϋπνίες; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 24 Οκτ 2024, 03:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 03:37

ποιον φοβάσαι πιο πολύ απο τους μασαμπουκαιους και γραφεις τοσες δικαιολογίες, τον Ερμή ή τον Ονεασεα;

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 03:39

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 03:37
ποιον φοβάσαι πιο πολύ απο τους μασαμπουκαιους και γραφεις τοσες δικαιολογίες, τον Ερμή ή τον Ονεασεα;
Δεν είναι δικαιολογία, θα τους κάνω αλκοτεστ αύριο. Δεν φοβάμαι κανέναν ως προς το θάρρος της γνώμης μου, γλυκιά μου παπαδιά. Θα φοβόμουν να τους αφήσω να παραγγείλουν όμως, ως προς το ότι θα χρειαστεί να φύγω πλένοντας πιάτα στο μαγαζί.
Casp έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών