Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 24 Οκτ 2024, 00:51

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:08
hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:55
SeaHawk έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:41
Εγω παλι θεωρω οτι την ωρα που καποιοι παραθετουν την προσωπικη τους εμπειρια για την οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ
Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική άποψη οποιουδήποτε για την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα οδήγησης. Έχουμε στατιστικά στοιχεία και επιστήμη γι' αυτά τα πράγματα. Το τι λέει ο Μήτσος, η Κικίτσα και ο Πανούκος είναι παντελώς αδιάφορο.
Πως ακριβως επηρεαζει η καταναλωση αλκοολ την ικανοτητα οδηγησης;
Τι λεει η επιστημη;
Μου έχουν πει ότι οδηγώ ασύλληπτα όταν τα έχω κατεβάσει, Τζέιμς Μποντ style
Λέω τι θα συμβεί απο ποιο αμάξι 10 δευτερα πριν συμβεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 24 Οκτ 2024, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 00:53

Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εξαιτιας της οδηγησης προκαλουνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατυχηματα καθημερινα. Γιατι να μην απαγορευτει και η οδηγηση;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Οκτ 2024, 00:53

jason0 έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:51
SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:08
hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:55

Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική άποψη οποιουδήποτε για την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα οδήγησης. Έχουμε στατιστικά στοιχεία και επιστήμη γι' αυτά τα πράγματα. Το τι λέει ο Μήτσος, η Κικίτσα και ο Πανούκος είναι παντελώς αδιάφορο.
Πως ακριβως επηρεαζει η καταναλωση αλκοολ την ικανοτητα οδηγησης;
Τι λεει η επιστημη;
Μου έχουν πει ότι οδηγώ ασύλληπτα όταν τα έχω κατεβάσει, Τζέιμς Μποντ style
Aυτο ακουστηκε λιγο περιεργα.

Σαν να οδηγεις με κατεβασμενα παντελονια ξερω γω... :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Οκτ 2024, 00:54

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:53
Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εξαιτιας της οδηγησης προκαλουνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατυχηματα καθημερινα. Γιατι να μην απαγορευτει και η οδηγηση;
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι πρόκειται για εξαιρετική ιδέα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Οκτ 2024, 01:00

Συμφωνώ κι εγώ, δεν χρειάζεται στα αλήθεια να υπάρχουν ΙΧ αυτοκίνητα εντός αστικού ιστού ή γεινκότερα περιοχής κατοικιών, είμαι υπέρ ενός μπαν τους. Μόνο πατίνια,μηχανές μικρού κυβισμού, μονόροδα, ποδήλατα, σκεητμπορντς, ρόλερς και τζετπακς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 24 Οκτ 2024, 01:05

hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:29
3 ποτά σημαίνει περίπου 0,08 BAC για έναν μέσο άντρα. 0,08 BAC σημαίνει 4 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα ατυχήματος σε σχέση με καθόλου αλκοόλ.

Δεν ξέρω πώς το εννοείτε εσείς το οκέι.

Είμαι υπέρ να γίνει το όριο 0%. Κάποιες χώρες το έχουν ήδη κάνει. Μπράβο τους. Δεν είναι ανάγκη να πιείτε αλκοόλ όταν ξέρετε ότι θα οδηγήσετε.

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 24 Οκτ 2024, 01:10

Sid Vicious έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:00
Συμφωνώ κι εγώ, δεν χρειάζεται στα αλήθεια να υπάρχουν ΙΧ αυτοκίνητα εντός αστικού ιστού ή γεινκότερα περιοχής κατοικιών, είμαι υπέρ ενός μπαν τους. Μόνο πατίνια,μηχανές μικρού κυβισμού, μονόροδα, ποδήλατα, σκεητμπορντς, ρόλερς και τζετπακς
Όλα αυτά είναι σκοτωστρες (για αυτους), οι μισοί δεν ξέρουν που πρεπει να σταθούν

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 01:14

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:57
.....Και ενώ μας διαβάζει ενδεχομένως νεαρός ή αφελής κόσμος.....
Τι θα γίνει, θα μαζέψει κανένας αυτό το σουργελο;
Αν σε ενδιεφερε πραγματικα το να θιξεις την οδηγηση μετα απο καταναλωση αλκοολ θα εμπαινες στο νημα της Μασαμπουκας στο οποιο πρωτα σχολιαζουν το ποσο ευκολα η δυσκολα βρηκαν παρκιγκ και το πως ηπιαν τον πατο τους.
Αλλα δεν σε ενδιεφερε καθολου αυτο
Ηθελες μονο να κανεις αλλο ενα πεσιμο στην Τσιπρια

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Οκτ 2024, 01:26

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:24
marabou έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:15

Επιβαρύνει πολύ την λειτουργία των αντανακλαστικών, μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και αυξάνει τον χρόνο αντίδρασης. Σοβαρά το ρωτάς;
What are the physical effects of reaching BAC 0.08?
At a BAC of 0.08 percent, a person may experience severe impairment in the following:

Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time)
Judgment
Self-control
Reasoning
Memory
Concentration on the road or control of speed
Processing any information
https://www.medicinenet.com/how_many_dr ... rticle.htm

Εσυ εχεις βιωσει ποτε Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time) με ενα ποτηρι μπυρας;
Εσύ μπορείς να πεις ότι επειδή εσένα δεν σε επηρεάζει πολύ, δεν επηρεάζει και κανέναν άλλον? Εγώ με δυο ποτήρια μπύρα ειμαι μια χαρά, ενώ η γυναίκα μου ετοιμη για υπνο. Συνηθως οδηγω οταν πηγαινουμε και οδηγει στην επιστροφη καθως δεν πινει καθολου επειδη δεν το σηκωνει. Τα όρια οφείλουν να ειναι συντηρητικα και ας πιουμε λιγοτερο η καθολου οσοι θεωρουμε οτι το σηκωνουμε, προκειμενου να μην πεσουμε σε καποιον που δεν το σηκωνει και ηπιε στο οριο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 01:28

SeaHawk έγραψε:
Εσυ εχεις βιωσει ποτε Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time) με ενα ποτηρι μπυρας;
Καταρχήν δεν ξέρεις αγγλικά. Τι προσπαθείς να καταλάβεις από το κείμενο;

Δεύτερον, δεν το συνειδητοποιείς ότι έχει επίδραση, είναι ψυχοτρόπος ουσία. Εξ ορισμού επηρεάζει την αντίληψή σου. Όλα αυτά είναι μετρημένα. Ναι, ένα ποτήρι μπύρας κάνει διαφορά σε όλα αυτά και έχουν μετρηθεί με εξαντλητικά πειράματα.

Όταν θα πάρεις ντοκτορά σε κάποιον από τους τομείς που σχετίζονται με το αντικείμενο, μπορείς να γίνεις σύντροφος του σείσμικ και να επιχειρήσεις κι εσύ να δημοσιεύσεις σε επιστημονικές πραγματείες τα συμπεράσματα από τις μελέτες που θα έχεις κάνει. Μέχρι να κάνεις μελέτες, διάβασε τι λένε οι ήδη δημοσιευμένες ή τα συμπεράσματά τους από επίσημους οργανισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Οκτ 2024, 01:28

masterridley έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:49
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται

(εικάζω ότι είναι ψυχολογικό)
Ξέρω κινέζους που με μισό ποτήρι μπύρα κάνουν πολύ άσχημο.μεθυσι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 01:31

hellegennes έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:28
SeaHawk έγραψε:
Καταρχήν δεν ξέρεις αγγλικά. Τι προσπαθείς να καταλάβεις από το κείμενο;

Δεύτερον, δεν το συνειδητοποιείς ότι έχει επίδραση, είναι ψυχοτρόπος ουσία. Εξ ορισμού επηρεάζει την αντίληψή σου. Όλα αυτά είναι μετρημένα. Ναι, ένα ποτήρι μπύρας κάνει διαφορά σε όλα αυτά και έχουν μετρηθεί με εξαντλητικά πειράματα.

Όταν θα πάρεις ντοκτορά σε κάποιον από τους τομείς που σχετίζονται με το αντικείμενο, μπορείς να γίνεις σύντροφος του σείσμικ και να επιχειρήσεις κι εσύ να δημοσιεύσεις σε επιστημονικές πραγματείες τα συμπεράσματα από τις μελέτες που θα έχεις κάνει. Μέχρι να κάνεις μελέτες, διάβασε τι λένε οι ήδη δημοσιευμένες ή τα συμπεράσματά τους από επίσημους οργανισμούς.
Γιατι να παρω ντοκτορα και να μαθω αγγλικα;
Για να γινω μπακαλης;
Μακρια απο μενα αυτα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 01:33

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:53
Γιατί η οδήγηση γενικά εξυπηρετεί μια χρησιμότητα. Η κατανάλωση αλκοόλ πριν την οδήγηση δεν εξυπηρετεί καμμιά χρησιμότητα.

Άλλωστε τα περισσότερα ατυχήματα προκαλούνται από υπερβολική ταχύτηταη -που απαγορεύεται- και από οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών -που απαγορεύεται.

Απαγορεύονται ήδη όλες οι πράξεις που οδηγούν σε ατυχήματα. Τις απαγορεύσεις αυτές τις συνοψίζει αυτό το πράγμα που ονομάζουμε ΚΟΚ. Σχεδόν όλα τα ατυχήματα συμβαίνουν επειδή κάποιος γράφει στα παπάρια του τον ΚΟΚ, όχι απλώς επειδή οδηγεί. Υπάρχουν και ατυχήματα για τα οποία μπορεί να ευθύνονται ειδικές συνθήκες, όπως ολισθηρό οδόστρωμα, κατολίσθηση, κτλ, αλλά αυτές είναι μειοψηφία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 01:40

masterridley έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:49
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 01:46

Γιατι,
απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομοι;
Δεν το ξερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 24 Οκτ 2024, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών