Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 05 Ιουν 2019, 14:15
Το δεύτερο όνομα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 05 Ιουν 2019, 14:27
"Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι."
Όμηρος, Οδύσσεια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
sys3x
από sys3x » 05 Ιουν 2019, 14:33
Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 14:27
παρατσουκλι απο τα μικρατα μου.
Εμπνέει σεβασμό πάντως να ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2019, 14:34
Είχα πάθει τρελλό έρωτα με το πρώτο γατί (με μηδενική αμοιβαιότητα γιατί αυτή είχε πάθει το ίδιο με το γιο μου) και ήμουν σ' αυτήν τη φάση όταν έπρεπε να διαλέξω νικ για την πρώτη φορά που θα έμπαινα σε φόρουμ. Επιχείρησα αρχικώς με το "γάτα" (κάτι σαν το Μαρία Παπαδοπούλου σε τηλ. κατάλογο δηλαδή) έπρεπε να διαλέξω διαφορετικό νούμερο, το "γάτα 325" ή σχετικά μου θύμιζαν περισσότερο συνθηματικό όνομα πράκτορα και τελικώς κατέληξα σε υποκοριστικό της Σενεγάλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πήζον bot
από πήζον bot » 05 Ιουν 2019, 14:42
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 14:34
Είχα πάθει τρελλό έρωτα με το πρώτο γατί (με μηδενική αμοιβαιότητα γιατί αυτή είχε πάθει το ίδιο με το γιο μου) και ήμουν σ' αυτήν τη φάση όταν έπρεπε να διαλέξω νικ για την πρώτη φορά που θα έμπαινα σε φόρουμ. Επιχείρησα αρχικώς με το "γάτα" (κάτι σαν το Μαρία Παπαδοπούλου σε τηλ. κατάλογο δηλαδή) έπρεπε να διαλέξω διαφορετικό νούμερο, το "γάτα 325" ή σχετικά μου θύμιζαν περισσότερο συνθηματικό όνομα πράκτορα και τελικώς κατέληξα σε υποκοριστικό της Σενεγάλης.
τρουθ τιμ
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 06 Ιουν 2019, 02:04
το είχα πει και στο παλιό και στο ελεύθερο επίσης σε ένα αντίστοιχο νήμα.
όταν αποφάσισα να κάνω λογαριασμό-μετά από καμιά 10αριά μέρες που πέτυχα το φόρουμ,την ώρα που έκανα το λογκίν έφαγα σκάλωμα να βάλω το όνομά μου ή όχι -επειδή παντού χρησιμοποιώ το όνομα μου και σε ένα άλλο φόρουμ που είχα γραφτεί ,είχα μπει με το όνομα μου(αλλά επειδή δεν θυμόμουν τον κωδικό δεν ξαναμπήκα)- εκείνη την ώρα έτρωγα κουλούρι και λέω ''θα βάλω κουλούρι,τέλος''.
ξέρω βαρετό.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Ιουν 2019, 03:12
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 02:04
όταν αποφάσισα να κάνω λογαριασμό-μετά από καμιά 10αριά μέρες που πέτυχα το φόρουμ,την ώρα που έκανα το λογκίν έφαγα σκάλωμα να βάλω το όνομά μου ή όχι -επειδή παντού χρησιμοποιώ το όνομα μου και σε ένα άλλο φόρουμ που είχα γραφτεί ,είχα μπει με το όνομα μου(αλλά επειδή δεν θυμόμουν τον κωδικό δεν ξαναμπήκα)- εκείνη την ώρα έτρωγα κουλούρι και λέω ''θα βάλω κουλούρι,τέλος''.
ξέρω βαρετό.
Ναι, μωρέ βαρετό τι άλλο;

Αν βρείς κάτι τόσο τραγανό, νόστιμο, νοσταλγικό και σύγχρονο, χορταστικό και κάθε μέρα φρέσκο και λαχταριστό, δηλαδή αναντικατάστατο, μπορεί να συμφωνήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιάννης
από Γιάννης » 06 Ιουν 2019, 15:34
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 02:04
ξέρω βαρετό.
Πλάκα θα έχει να το κάνει αυτό κάθε χρήστης συστηματικά, δηλαδή να επιλέγει για ψευδώνυμο ό,τι έτυχε να τρώει την ώρα της εγγραφής.

-
Juno
από Juno » 06 Ιουν 2019, 15:52
perseus έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 22:15
Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:47
perseus έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:05
Παντα μου σρεσε ο περσεας το εχω απο το 1995
Σε φόρουμ το 1995;

στην ουασισγκτον ποστ για τον πολεμο στην Γιουγκια.
Τους έκραζες;
-
Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
από Belladonna » 06 Ιουν 2019, 16:42
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:44
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.
Είναι πραγματικά περίεργο που οι νάνοι κάνουν ένα τόσο "μυώδες" επάγγελμα.
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
15 Ιουν 2023, 20:09
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Σεπ 2023, 18:47
-
-
- 195 Απαντήσεις
- 2837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
11 Ιουν 2024, 12:11
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 08:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.