Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 11 Ιουν 2018, 23:56

Homo Erectus έγραψε:
11 Ιουν 2018, 21:25
Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα. :lol:
Ναι, απαντούσα σε αυτό, νόμισα ότι αυτό ήταν η συνέχειά του. Τόσο αόρατος είσαι. Με τις πρώτες βρισιές στο σχόλιό σου σταμάτησα να διαβάζω.
Καλύτερα που δεν έχουμε συναντηθεί, ας το αφήσουμε έτσι!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Ιουν 2018, 00:08

Homo Erectus έγραψε:
11 Ιουν 2018, 20:33
Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; ρε μαλάκα! ρε μαλάκα
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Δεν γίνεται ρε παπάρα! ρε μαλάκα ρε μαλάκα.ρε βλαμμένε
εγώ νομίζω θές να καταλάβουμε οτι και οι δύο ήταν μαλάκες παπάρες, αλλά ένας ήταν και βλαμμένος τραχανοπλαγιάς, σωστά; :003:

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 12 Ιουν 2018, 00:45

Nandros έγραψε:
11 Ιουν 2018, 19:29
Και κάτι άλλο: Την επόμενη φορά που θα αποκόψεις κείμενο δικό μου, θα φας αναφορά!
Είσαι ήδη σε παράβλεψη και δεν θα σε ξαναδώ. Δεν υπάρχεις.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 01:48

Homo Erectus έγραψε:
09 Ιουν 2018, 15:36
Έχω σώσει ποιήματα του Χέλλυ.
Στέλνω πμ με 100€ τις 50 πρώτες λέξεις.
Μετά, κάθε 5 επιπλέον λέξεις με 5€.
:p
Αν έχεις σώσει νήματά μου, προσωπικώς όντως διατίθεμαι να πληρώσω για να τ' αποκτήσω (ορισμένα εξ αυτών)! :8)
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 12 Ιουν 2018, 01:49

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
11 Ιουν 2018, 21:03
ST48410 έγραψε:
11 Ιουν 2018, 20:56

Τίποτα απολύτως. Προφανώς είναι και δική μου ευθύνη (όση μου αναλογεί). Απλά τις τελευταίες μέρες έγινε μια επιδρομή ασυναρτησίας (αν κατάλαβες τι εννοώ) σε μεγάλο βαθμό. Και ναι, ήταν ενοχλητική.
δε μου αρέσει να παίρνω θέση ΣΤ και με όλο το θάρρος που δεν σου έχω , αλλά στις ασυναρτησίες και κατ'επέκταση ανοησίες απλά τις αγνοείς.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάτι ανάλογο είχα συστήσει και εγώ σε άλλο μέλος που έδειχνε ενοχλημένο. Αυτό που εννοούσα και ίσως το είπα κάπως άτσαλα παραπάνω είναι ότι τις τελευταίες μέρες οι άσχετες αναρτήσεις από κάποια "περίεργα" μέλη ήταν τόσο πυκνές και συνεχείς που έψαχνες μέσα στην σελίδα τι θα διαβάσεις για να μείνεις εντός θέματος.

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 01:50

Homo Erectus έγραψε:
09 Ιουν 2018, 15:25
Χε χε χε
Να, για παράδειγμα, ετούτο το θρεεεντ, αρχίζει να το αποθηκεύει κανείς από ΤΩΡΑ.
Όσο για εσένα πρώην πρασινοβαμμένη μουσίττσα, πάρε τον Εχαχούλη αγκαζέ και τραβάτε καμια Ibiza.
Και για να μην έχει απορίες και ο avnatsurealism-poet: Ούτε ένα!
Έχω ζητήσει επανειλημμένως μια υπενθύμιση δια τον τρόπο σωσίματος (διότι ούτε και εκείνο το έσωσα, όταν μου το' παν - το άφησα γι' αργότερα, και έπειτα δεν το έβρισκα! :003: ), αλλά -φευ!- εις μάτην. Μήπως θα είχες την καλοσύνη να μου την κάνεις εσύ; :)
----------

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 12 Ιουν 2018, 01:54

sys3x έγραψε:
11 Ιουν 2018, 21:21
ST48410 έγραψε:
sys3x έγραψε:
11 Ιουν 2018, 20:50

Τι σε εμποδίζει να ανοίξεις εσύ χρήσιμα κατά την γνώμη σου για σοβαρές συζητήσεις νήματα;
Τίποτα απολύτως. Προφανώς είναι και δική μου ευθύνη (όση μου αναλογεί). Απλά τις τελευταίες μέρες έγινε μια επιδρομή ασυναρτησίας (αν κατάλαβες τι εννοώ) σε μεγάλο βαθμό. Και ναι, ήταν ενοχλητική.
Δεν νομίζω ότι σου αναλογεί καμία ευθύνη, η μόνη σου "ευθύνη" είναι να τηρείς τους κανόνες με τους οποίους έχεις συμφωνήσει μόνος σου.
:D
Άσε τους κανόνες, δεν μιλάω για αυτό. Είσαι σε μια παρέα. Κατ΄αρχήν ας πούμε δεν δημιουργείς προβλήματα με την παρουσία σου. Σε επόμενο επίπεδο μπορεί να θέλεις να κάνεις την παρουσία σου πιο ευχάριστη για τους υπολοίπους. Σε τρίτο επίπεδο μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να φανείς χρήσιμος, να μοιραστείς κάποια γνώση ή να οδηγήσεις σε κάποιον προβληματισμό, να κάνεις κάτι εποικοδομητικό.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 12 Ιουν 2018, 02:01

ST48410 έγραψε:
12 Ιουν 2018, 01:49
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
11 Ιουν 2018, 21:03
ST48410 έγραψε:

δε μου αρέσει να παίρνω θέση ΣΤ και με όλο το θάρρος που δεν σου έχω , αλλά στις ασυναρτησίες και κατ'επέκταση ανοησίες απλά τις αγνοείς.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάτι ανάλογο είχα συστήσει και εγώ σε άλλο μέλος που έδειχνε ενοχλημένο. Αυτό που εννοούσα και ίσως το είπα κάπως άτσαλα παραπάνω είναι ότι τις τελευταίες μέρες οι άσχετες αναρτήσεις από κάποια "περίεργα" μέλη ήταν τόσο πυκνές και συνεχείς που έψαχνες μέσα στην σελίδα τι θα διαβάσεις για να μείνεις εντός θέματος.
μια χαρά τα είπες,καθόλου άτσαλα.
κι εγώ το λέω σε άλλους κι εμένα μου το έχουν πει. όταν είμαστε ''απ'έξω'' είμαστε ψυχραιμότεροι κακά τα ψέματα.κι εύκολα λέμε ''αγνοησέ τον κτλ :003:
επειδή δεν συμμετέχεις σε ''ελαφρά '' θέματα όπως εγώ (που εκτός θέματος δε βγαίνεις) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πιστός στο τρόπο που θέλεις να συμπεριφέρεσαι.
οπότε δεν προκειται να βγεις εκτός θέματος. συμμετέχεις απαντώντας και συνομιλώντας α)με αυτούς που θες β)πάνω στο θέμα που συζητιέται και γ)με το ήθος που έχεις.
αυτά!!
:wave:
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:04

enterprise-psi έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:04
Όσοι έχουν μπαναριστεί απο το καινούργιο, γράφουν εδώ :D
Α σιχτίρι, ρε! Νόμισα ότι είναι ιός προς στιγμήν! :011: Άρχισε να κουνιέται η εικόνα σαν αναθεματισμένη! Ίλιγγος με έπιασε! Εικόνα
----------

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:05

NikosVy έγραψε:
09 Ιουν 2018, 23:19
Πατώντας στο ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PHORUM.GR πηγαίνετε αυτόματα σε ένα Ειδικό Φόρουμ - με αυτόν ακριβώς τον τίτλο - όπου έβγαζαν το άχτι τους όσοι είχαν μπαναριστεί από το Φόρουμ τζιάρ.
Εν τέλει, πράγματι... :roll::cry
----------

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:15

NikosVy έγραψε:
10 Ιουν 2018, 21:27
Εικόνα

Μην κλαίτε. Πληκτρολογήστε στο Google Search τα λόγια που χρησιμοποιούσατε και το συνηθισμένο λεκτικό σας, και η Google θα σας εμφανίσει τα γραπτά σας, έστω κατατεμαχισμένα.
Πλάκα κάνεις· έτσι; :smt017 Τι να μας κάνει μια φρασούλα που μπορεί να βγει στην αναζήτηση, όταν εμείς ψάχνουμε ολόκληρα κείμενα ή νήματα κτλ; :011:
----------

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:32

NikosVy έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:59
Αρνούμαι να συνεισφέρω σε ουσιαστική συζήτηση, εφόσον έρχονται αμέσως μετά και αμολάνε τις κουτσουλιές τους (χυδαιολογίες) ορισμένοι που δίνουν και την τελική εικόνα στη συζήτηση.
Εγώ πάλι, με αυτό δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα. Ακόμα και έναν "κρετίνο" (που λέει ο λόγος), μου άρεσε να τον αντιμετωπίζω διαλογικώς. Αυτή εξάλλου είναι η λογική ενός φόρουμ. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι, ύστερα από το στραπάτσο με το κλείσιμο τού πχόρουμ.γρ και την απώλεια τόσου υλικού, νοιώθω πολύ μουδιασμένος για να αποφασίσω -τουλάχιστον για την ώρα- να γράψω κάτι πιο σοβαρό. Βασικά, αν αρχικώς δεν ήλπιζα ότι κάτι θα καταφέρναμε για να το ξανανοίξουμε, ομολογώ ότι δεν ξέρω αν θα είχα καν μπει στην διαδικασία να ξαναγραφτώ σε ένα νέο πχόρουμ ή γενικώς φόρουμ, παρά μάλλον θα αποφάσιζα να τερματίσω αδόξως την διαδικτυακή μου "καριέρα". Βεβαίως, αφ' ότου γράφτηκα, ε, ξανακόλλησα. Αλλά για σοβαρά... Ίσως κάποτε στο μέλλον, και αν και εφ' όσον, και αφ' ού συστηματοποιηθώ στην διάσωση νημάτων (διότι ποτέ πια δεν θα είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσει και δεν θα κλείσει κάτι ξανά...). :roll:

ST48410 έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:40
[…]Δεν συμφωνώ επίσης με την άποψη "και τι έγινε; έτσι είναι η ζωή, ξεχάστε το". Απλώς αποθαρρύνει κάποιους που θα ήθελαν να αφιερώσουν χρόνο προκειμένου να γράψουν κάποιες ουσιαστικές αναρτήσεις. Υπάρχουν αντικείμενα που δεν μπορείς να τα διαπραγματευθείς με 2 αράδες. Θέλει συγκέντρωση υλικού, προσοχή και όρεξη για να τεκμηριώσεις σωστά την άποψή σου. Για κάποια τέτοια κυρίως θέματα και τις πληροφορίες που δίνονταν εκεί η απώλεια του αρχείου είναι σημαντική και ο εκνευρισμός των μελών απόλυτα δικαιολογημένος.
Έτσι ακριβώς... Θυμάμαι να έχω ρίξει πολυήμερα ξενύχτια μόνο για μία ανάρτηση/απάντηση σε κάτι ατελείωτες "σεντονάτες" ιστορικές συζητήσεις, με στοίβα τα βιβλία δίπλα μου... :cry

NikosVy έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:59
Αυτοί που θα πάθουν μεγάλη πλάκα αν συμβεί κάποιο ανάλογο κλεισίματος φόρουμ είναι στο Φόρουμ Analogion.com στο οποίο οι Βυζαντινολόγοι και οι Ψάλτες έχουν γράψει τόσα πολλά που θυμίζει Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας. Θα τους αξίζει να τους συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι και αλαζόνες. Εκτός των άλλων έχουν δώσει και πραγματικά ονόματα και θέσεις (π.χ. εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα Πατησίων, ο τάδε καθηγητής Ωδείου, ο τάδε παπάς του Αγίου Σπυρίδωνα, οι τάδε και τάδε ψάλτες κλπ) και τώρα υπάρχει απαγόρευση ταυτοποίησης.
Αυτήν την ηλιθιότητα (όπως τουλάχιστον την βλέπω εγώ) με τον νέο νόμο, ποτέ δεν την κατάλαβα. Αν ο άλλος θέλει να φαίνεται ποιος είναι, ποιο το πρόβλημα; Το θέμα είναι να προστατεύονται τα στοιχεία μας, όταν δεν θέλουμε να είναι γνωστά· όχι το αντίθετο! :smt017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιομνήμων την 12 Ιουν 2018, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
----------

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:38

shrike έγραψε:
11 Ιουν 2018, 15:45
fagano3 έγραψε:
10 Ιουν 2018, 17:23
Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η πορεία του σχωρεμένου.

Εντάξει, σαφώς και οι από μέσα απ' την κουρτίνα ξέρανε και 2-3 πραγματάκια παραπάνω που συντελέσανε στην περίφημη "μετάλλαξη" του phorum (αναφέρομαι στην περίοδο Ταϋγέτη που λες και λίγο αργότερα, και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τότε συντονιστική ομάδα), κατά τ' άλλα όμως, έχεις πέσει μέσα 100%.
Αλήθεια, μιας που το(ν) έφερε η κουβέντα: Στο άλλο φόρουμ που είχα φιλοξενηθεί για λίγο, έως ότου βρούμε την νέα μας διαδικτυακή πατρίδα, είχα διαβάσει ότι ο Ταϋγέτης πέθανε. Ξέρει κάποιος αν ισχύει όντως. Ήταν εξάλλου αρκετά μεγάλης ηλικίας. Γενικώς, γνωρίζει κανείς την τύχη του;
----------

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 12 Ιουν 2018, 02:40

Παλαιομνήμων έγραψε:
12 Ιουν 2018, 02:32
Αυτήν την ηλιθιότητα (όπως τουλάχιστον την βλέπω εγώ) με τον νέο νόμο, ποτέ δεν την κατάλαβα. Αν ο άλλος θέλει να φαίνεται ποιος είναι, ποιο το πρόβλημα; Το θέμα είναι να προστατεύονται τα στοιχεία μας, όταν δεν θέλουμε να είναι γνωστά· όχι το αντίθετο! :smt017
Αυτό είναι και δική μου απορία. Αν κάτι απαγορεύει την δημοσίευση στοιχείων από τον ίδιο τον χρήστη πως λειτουργούν ακόμα fb και instagram;

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 12 Ιουν 2018, 02:47

ST48410 έγραψε:
12 Ιουν 2018, 02:40
Παλαιομνήμων έγραψε:
12 Ιουν 2018, 02:32
Αυτό είναι και δική μου απορία. Αν κάτι απαγορεύει την δημοσίευση στοιχείων από τον ίδιο τον χρήστη πως λειτουργούν ακόμα fb και instagram;
Έλα μου ντε! Μυστήρια πράγματα... :smt017
----------

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών