Νέα Ζηλανδία
Re: Νέα Ζηλανδία
Χώρια που δεν υπάρχουν φίδια στην Νέα Ζηλανδία...

- Misty_Blue
Κατάλαβα..Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:38Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό αλλά δεν είχε ένσταση να πάω Ευρώπη π.χ. Απλά η Νέα Ζηλανδία ήθελε μηχανικούς και έδινε καλούς μισθούς γιατί γινονται σεισμοί και προκαλούν καταστροφές και οι ντόπιοι μηχανικοί δε φταναν. Βέβαια αν πήγαινα Νέα Ζηλανδία η οικογένεια διαλυοταν. Στην Ευρώπη δε θέλουν ξένους μηχανικούς και όταν παίρνουν προτιμούν ανατολικό μπλοκ που πάνε με λίγα λεφτά. Η άλλη λύση ήταν Αραβικές χώρες αλλά δε γούσταρα χώρια που προτιμάνε Φιλιππινεζους που πάνε με λίγα χρήματαMachine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:33misty blue για αρχη ,σου πήρε ώρα να βρεις τέτοιο un ;;,Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:32
Καλησπέρα!
Έχω γνωστό που εργάζεται και γνωστό που ήθελε/έψαχνε δουλειά εκεί.
Μια απορία..Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό ή μόνο για Νέα Ζηλανδία είχε ενστάσεις;
Τελικά όμως απ' ότι διάβασα τη διάλυση του γάμου δεν θα την αποφύγετε..
Αν τα προβλήματα μεταξύ σας υπήρχαν από τότε ίσως έπρεπε να το ψάξεις καλύτερα, να φευγες εσύ για 1-2 χρόνια μόνος δοκιμαστικά αφού και Γαλλία να πήγαινες για παράδειγμα, δεν θα ακολουθούσε.
Εύχομαι τα καλύτερα.
To scare myself with my own desert places.
Ευχαριστώ.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:46Κατάλαβα..Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:38Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό αλλά δεν είχε ένσταση να πάω Ευρώπη π.χ. Απλά η Νέα Ζηλανδία ήθελε μηχανικούς και έδινε καλούς μισθούς γιατί γινονται σεισμοί και προκαλούν καταστροφές και οι ντόπιοι μηχανικοί δε φταναν. Βέβαια αν πήγαινα Νέα Ζηλανδία η οικογένεια διαλυοταν. Στην Ευρώπη δε θέλουν ξένους μηχανικούς και όταν παίρνουν προτιμούν ανατολικό μπλοκ που πάνε με λίγα λεφτά. Η άλλη λύση ήταν Αραβικές χώρες αλλά δε γούσταρα χώρια που προτιμάνε Φιλιππινεζους που πάνε με λίγα χρήματα
Τελικά όμως απ' ότι διάβασα τη διάλυση του γάμου δεν θα την αποφύγετε..
Αν τα προβλήματα μεταξύ σας υπήρχαν από τότε ίσως έπρεπε να το ψάξεις καλύτερα, να φευγες εσύ για 1-2 χρόνια μόνος δοκιμαστικά αφού και Γαλλία να πήγαινες για παράδειγμα, δεν θα ακολουθούσε.
Εύχομαι τα καλύτερα.
Τα προβλήματα είναι τα τελευταία χρόνια που στενέψαν πολύ τα πραγματα οικονομικά. Ήρθαν και κάποια προβλήματα υγείας δικά μου και επιδεινώθηκε η κατάσταση. Ανέχομαι πολλά για το παιδί αλλά πόσο ακόμα.
Έβαλα ας πούμε την Αραχωβα της χώρας. Φαρδιές δρόμους και αστικό ιστό έχει το Aucklandaxilmar έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:55Το ειδα το βιντεο...δεν μου αρεσουν μερη με στενους δρομους, στροφες, ελλειψη ευκολου παρκιγκ, ελλειψη πεζοδρομιων, ανηφοροκατηφορες παντου κλπ.
Θα μου πεις, αυτα ειναι τα κριτηρια σου;
Οχι, απλα λεω την γνωμη μου για το μερος στο βιντεο. Μπορει αλλου να μην ειναι ετσι.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
νομιζω υπερβαλλεις στο θεμα γλωσσας,λιγους μηνες εκμαθησης ειναι η οποιαδηποτε γλωσσα πλην ασιατικων κ.λπmao mao έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:28το θέμα όμως είναι οτι όταν πας για δουλειά θα θέλουν να ξέρεις Σουηδικά. Υπάρχουν δουλείες μόνο για Αγγλόφωνους αλλά αυτές δεν είναι για τον πολύ το κόσμο.
με λίγους μήνες εκμάθησης μπορείς να δουλέψεις μόνο σαν εργάτης κάπου. Αν δεν κάνω λάθος είσαι εκπαιδευτικός. Πιστεύεις οτι με μερικούς μήνες εκμάθησης Σουηδικών θα μπορέσεις να μπεις σε τάξη εκεί να κάνεις μάθημα;Κόκκορας έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 19:22νομιζω υπερβαλλεις στο θεμα γλωσσας,λιγους μηνες εκμαθησης ειναι η οποιαδηποτε γλωσσα πλην ασιατικων κ.λπ
Έχω φίλο κομπιουτερά που πήγε Σουηδία με την οικογένεια του χωρίς να ξέρει Σουηδικά και του πήρε καιρό να τα μάθει αλλα δούλευε άνετα με Αγγλικά μόνο. Όταν έψαξα για Γερμανία μου ζήτησαν οπωσδήποτε μια επαρκή γνώση της γλώσσας. Ξεκίνησα Γερμανικά σε φροντιστήριο αλλά η οικογένεια μου θεώρησε ότι κάνω περιττά έξοδα και μου τα σταμάτησε.mao mao έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 20:54με λίγους μήνες εκμάθησης μπορείς να δουλέψεις μόνο σαν εργάτης κάπου. Αν δεν κάνω λάθος είσαι εκπαιδευτικός. Πιστεύεις οτι με μερικούς μήνες εκμάθησης Σουηδικών θα μπορέσεις να μπεις σε τάξη εκεί να κάνεις μάθημα;
-
Στη σουαζιλάνδη σε πάνε ασάλιωτο όποια γλώσσα και αν ξέρεις, ξένος να ναι ακόμα και κωφάλαλος.
στο γερμάνια δε πα να έχεις αγοράσει το γκαίτε.
το ίδιο!
σαν το Niki που λέει πως ένα προφισενσι , φτάνει
στο γερμάνια δε πα να έχεις αγοράσει το γκαίτε.
το ίδιο!
σαν το Niki που λέει πως ένα προφισενσι , φτάνει

Χασκογελάνε τα δάσα.
- Misty_Blue
Περιττά έξοδα η εκμάθηση γλώσσας για εύρεση καλύτερης δουλειάς....;; Η οικογένειά σου δεν θέλει να βρεις καλύτερη εργασία ;Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:03Έχω φίλο κομπιουτερά που πήγε Σουηδία με την οικογένεια του χωρίς να ξέρει Σουηδικά και του πήρε καιρό να τα μάθει αλλα δούλευε άνετα με Αγγλικά μόνο. Όταν έψαξα για Γερμανία μου ζήτησαν οπωσδήποτε μια επαρκή γνώση της γλώσσας. Ξεκίνησα Γερμανικά σε φροντιστήριο αλλά η οικογένεια μου θεώρησε ότι κάνω περιττά έξοδα και μου τα σταμάτησε.
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό..
Ακόμη και σε παιδάκι δεν στερείς/σταματάς κάτι(κόβεις άλλα έξοδα) που θα το βοηθήσει στο μέλλον.Γνωστικά εφόδια είναι..
Γενικά η οικογένεια μου (δε μιλαω για τη συζυγο αλλά για την ευρύτερη οικογένεια) με θεωρεί σπαταλο από παλιές αμαρτιες. (Εχω κανει καλη ζωη). Και έτσι μου κόβουν και πραγματα αναγκαία. Απο τοτε στην αρχη της κρίσης μπηκα και εγω σε προσωπικό μνημόνιο. Οπως και τώρα ακόμα που εχω ανάγκη να πάω σε γιατρούς και να κάνω εξετάσεις δε με βοηθάνε. Δυστυχώς δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και εχω ανάγκη ξένη βοήθειαMisty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:23Περιττά έξοδα η εκμάθηση γλώσσας για εύρεση καλύτερης δουλειάς....;; Η οικογένειά σου δεν θέλει να βρεις καλύτερη εργασία ;Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:03Έχω φίλο κομπιουτερά που πήγε Σουηδία με την οικογένεια του χωρίς να ξέρει Σουηδικά και του πήρε καιρό να τα μάθει αλλα δούλευε άνετα με Αγγλικά μόνο. Όταν έψαξα για Γερμανία μου ζήτησαν οπωσδήποτε μια επαρκή γνώση της γλώσσας. Ξεκίνησα Γερμανικά σε φροντιστήριο αλλά η οικογένεια μου θεώρησε ότι κάνω περιττά έξοδα και μου τα σταμάτησε.
Ακόμη και σε παιδάκι δεν στερείς/σταματάς κάτι(κόβεις άλλα έξοδα) που θα το βοηθήσει στο μέλλον.Γνωστικά εφόδια είναι..
-
sorrow song! kailas!Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:34Γενικά η οικογένεια μου (δε μιλαω για τη συζυγο αλλά για την ευρύτερη οικογένεια) με θεωρεί σπαταλο από παλιές αμαρτιες. (Εχω κανει καλη ζωη). Και έτσι μου κόβουν και πραγματα αναγκαία. Απο τοτε στην αρχη της κρίσης μπηκα και εγω σε προσωπικό μνημόνιο. Οπως και τώρα ακόμα που εχω ανάγκη να πάω σε γιατρούς και να κάνω εξετάσεις δε με βοηθάνε. Δυστυχώς δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και εχω ανάγκη ξένη βοήθειαMisty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:23Περιττά έξοδα η εκμάθηση γλώσσας για εύρεση καλύτερης δουλειάς....;; Η οικογένειά σου δεν θέλει να βρεις καλύτερη εργασία ;Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:03
Έχω φίλο κομπιουτερά που πήγε Σουηδία με την οικογένεια του χωρίς να ξέρει Σουηδικά και του πήρε καιρό να τα μάθει αλλα δούλευε άνετα με Αγγλικά μόνο. Όταν έψαξα για Γερμανία μου ζήτησαν οπωσδήποτε μια επαρκή γνώση της γλώσσας. Ξεκίνησα Γερμανικά σε φροντιστήριο αλλά η οικογένεια μου θεώρησε ότι κάνω περιττά έξοδα και μου τα σταμάτησε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Misty_Blue
Τι να πω...Δεν σκέφτηκαν πως αν έβρισκες καλύτερη εργασία δεν θα τους χρειαζόσουν και θα σουν οικονομικά ανεξάρτητος;;Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:34
Γενικά η οικογένεια μου (δε μιλαω για τη συζυγο αλλά για την ευρύτερη οικογένεια) με θεωρεί σπαταλο από παλιές αμαρτιες. (Εχω κανει καλη ζωη). Και έτσι μου κόβουν και πραγματα αναγκαία. Απο τοτε στην αρχη της κρίσης μπηκα και εγω σε προσωπικό μνημόνιο. Οπως και τώρα ακόμα που εχω ανάγκη να πάω σε γιατρούς και να κάνω εξετάσεις δε με βοηθάνε. Δυστυχώς δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και εχω ανάγκη ξένη βοήθεια
Αυτό για τους γιατρούς δεν θα το σχολιάσω..
Καλή δύναμη!
- Space_Passenger
Το ονειρο μου να μεταναστευσω στη Νεα Ζηλανδια και να ριξω μαυρη πετρα σε ολα πισω.... ξερω θα μεινει ονειρο. Ισσως η πιο ομορφη χωρα στον κοσμο.