έχει πολύ υψηλή ποιότητα ζωής. Και Άγγλοι μεταναστεύουν εκεί για καλύτερες απολαβές, ωραίο φυσικό τοπίο και περισσότερο χώρο.
Νέα Ζηλανδία
Re: Νέα Ζηλανδία
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Καλά άσε με μένα, έχω προσγειωθεί δευτέρα ξημερώματα μετα από 24ωρο στα αεροπλάνα και έφυγα κατευθείαν για δουλειά, έχω γίνει κομάντο πλέον. Και μετά τρίτη, τετάρτη, κανονική βδομάδα.Κόκκορας έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:06τρεις για σενα ισωςChilloutbuddy έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:02Παιδιά κάντε το ταξίδι μια φορά Ελλάδα-Πινέζα να δείτε πώς είναι. Δύο μέρες είναι μόνο το πήγαινε-έλα κι άλλες τρεις να συνέρθεις, χώρια τα λεφτά.
9 ωρες μπροστα ειναι ,περιπου μια μερα με μιαμιση για καθε ωρα θες για το τζετ λανγκ(ιδιως αν ταξιδευεις προς ανατολικα)
δηλαδη
αλλος ουτε με δυο εβδομαδες δεν το χει
οσο ανεβαινει η ηλικια ακομα χειροτερα για αρκετους
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχει, και οι Νεοζηλανδοί εδώ έρχονται. Κάποιοι για 2-3 χρόνια να μαζέψουν κανα φράγκο, κάποιοι για δεκαετίες.
Αλλά αν κάτσεις πολύ κάποια στιγμή πρέπει να περάσεις Engineers Australia για αναγνώριση, το οποίο για Έλληνες ειδικά είναι μανίκι. Πρέπει να φτιάξεις ολόκληρο φάκελο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
1ος ξάδερφος της γυναίκας μου,αρχιτέκτονας,"κατέβηκε" Αυστραλία με την κρίση.Pillars έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:07Δεν μιλάμε θεωρητικά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:02Παιδιά κάντε το ταξίδι μια φορά Ελλάδα-Πινέζα να δείτε πώς είναι. Δύο μέρες είναι μόνο το πήγαινε-έλα κι άλλες τρεις να συνέρθεις, χώρια τα λεφτά.
Έχω ακούσει από Έλληνες που μεγάλωσαν τα παιδιά τους εκεί και γύρισαν ότι μετάνιωσαν την ώρα και στιγμή που γύρισαν στο τριμπούρδελο
Εκεί σε σένα δεν θέλουν μηχανικούς;
Καθημερινά ανάβει ενα κερί που μετακόμισε εκεί.
Βέβαια βοήθησε πολύ το γεγονός ότι η πρώην γυναίκα του ήταν Αυστραλεζα και ήταν πανευκολο να πάει λόγω και των παιδιών τους.
Περθ αν δεν κάνω λάθος.
- Misty_Blue
Και πολλούς σεισμούς..

Όλα δεκτά..Αλλά υπάρχουν κι άλλα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις 2 μέρες ταξίδι με ενδιάμεσες στάσεις για να δεις παππού, γιαγιά, φίλους κτλ..
To scare myself with my own desert places.
υπάρχουν άλλα αγγλοφωνα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής; Γιατί ΟΚ Δανέζικα δεν ξέρει κανένας πχ.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:16Και πολλούς σεισμούς..
Όλα δεκτά..Αλλά υπάρχουν κι άλλα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις 2 μέρες ταξίδι με ενδιάμεσες στάσεις για να δεις παππού, γιαγιά, φίλους κτλ..
- Misty_Blue
Τελευταία φορά που μετακόμισαν φίλοι Νορβηγία δεν ήταν πρόβλημα η γλώσσα ούτε στην εργασία τους ούτε στη καθημερινότητά τους.mao mao έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:18υπάρχουν άλλα αγγλοφωνα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής; Γιατί ΟΚ Δανέζικα δεν ξέρει κανένας πχ.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:16Και πολλούς σεισμούς..
Απο κει και πέρα..Δέκτα όλα αυτά που λέτε για Νέα Ζηλανδία, το χω ψάξει πολύ το θέμα, απλά δεν θα πήγαινα εκεί..Και πολλοί άλλοι που γνωρίζω.Είναι δύσκολη απόφαση παιδιά..Για σας μπορεί να ναι εύκολη και μπράβο σας και σας ζηλεύω..Δεν το λέω ειρωνικά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Η σουηδια ετσι οπως τα χει χωσει σε σχολειο κ πανεπιστημια σε λιγες γενιες θα θεωρειται αγγλοφωνη χωρα.λολ.τα μιλανε οι νεοι καλυτερα κ απο αγγλουςmao mao έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:18υπάρχουν άλλα αγγλοφωνα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής; Γιατί ΟΚ Δανέζικα δεν ξέρει κανένας πχ.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:16Και πολλούς σεισμούς..
το θέμα όμως είναι οτι όταν πας για δουλειά θα θέλουν να ξέρεις Σουηδικά. Υπάρχουν δουλείες μόνο για Αγγλόφωνους αλλά αυτές δεν είναι για τον πολύ το κόσμο.Κόκκορας έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:25Η σουηδια ετσι οπως τα χει χωσει σε σχολειο κ πανεπιστημια σε λιγες γενιες θα θεωρειται αγγλοφωνη χωρα.λολ.τα μιλανε οι νεοι καλυτερα κ απο αγγλουςmao mao έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:18υπάρχουν άλλα αγγλοφωνα μέρη με υψηλή ποιότητα ζωής; Γιατί ΟΚ Δανέζικα δεν ξέρει κανένας πχ.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:16
Και πολλούς σεισμούς..
-
misty blue για αρχη ,σου πήρε ώρα να βρεις τέτοιο un ;;,Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:32Καλησπέρα!Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:07Εκτός του ότι είναι ωραία χώρα...
Το θέμα είναι ότι στον κλάδο μου (Πολιτικός μηχανικός) είναι σεισμογενης χώρα και η εμπειρία μου μετράει, κάτι που δε συμβαίνει στην Ευρώπη π.χ. Εκεί βρήκα δουλειά και έπρεπε να πάω. Εκλεγε η γυναίκα μου δεν ερχόταν, τελικά μείναμε στην Ελλάδα και πεινάμε και το διαζύγιο μάλλον δεν το γλυτώνω.
Έχω γνωστό που εργάζεται και γνωστό που ήθελε/έψαχνε δουλειά εκεί.
Μια απορία..Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό ή μόνο για Νέα Ζηλανδία είχε ενστάσεις;

Χασκογελάνε τα δάσα.
- Misty_Blue
Γιατί βρε τι έχει το un μου;;Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:33misty blue για αρχη ,σου πήρε ώρα να βρεις τέτοιο un ;;,Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:32Καλησπέρα!Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:07Εκτός του ότι είναι ωραία χώρα...
Το θέμα είναι ότι στον κλάδο μου (Πολιτικός μηχανικός) είναι σεισμογενης χώρα και η εμπειρία μου μετράει, κάτι που δε συμβαίνει στην Ευρώπη π.χ. Εκεί βρήκα δουλειά και έπρεπε να πάω. Εκλεγε η γυναίκα μου δεν ερχόταν, τελικά μείναμε στην Ελλάδα και πεινάμε και το διαζύγιο μάλλον δεν το γλυτώνω.
Μια απορία..Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό ή μόνο για Νέα Ζηλανδία είχε ενστάσεις;

-
no offense. google it!Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:35Γιατί βρε τι έχει το un μου;;Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:33misty blue για αρχη ,σου πήρε ώρα να βρεις τέτοιο un ;;,Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:32
Καλησπέρα!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Η σύζυγος δεν ακολουθούσε γενικώς στο εξωτερικό αλλά δεν είχε ένσταση να πάω Ευρώπη π.χ. Απλά η Νέα Ζηλανδία ήθελε μηχανικούς και έδινε καλούς μισθούς γιατί γινονται σεισμοί και προκαλούν καταστροφές και οι ντόπιοι μηχανικοί δε φταναν. Βέβαια αν πήγαινα Νέα Ζηλανδία η οικογένεια διαλυοταν. Στην Ευρώπη δε θέλουν ξένους μηχανικούς και όταν παίρνουν προτιμούν ανατολικό μπλοκ που πάνε με λίγα λεφτά. Η άλλη λύση ήταν Αραβικές χώρες αλλά δε γούσταρα χώρια που προτιμάνε Φιλιππινεζους που πάνε με λίγα χρήματαMachine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:33misty blue για αρχη ,σου πήρε ώρα να βρεις τέτοιο un ;;,Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:32Καλησπέρα!Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:07Εκτός του ότι είναι ωραία χώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 26 Αύγ 2024, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Misty_Blue
Εχμ..Μάλλον εσύ πρέπει να το ψάξεις λίγο.Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:37no offense. google it!
Αν και λογικά κάνω λάθος που απαντάω σοβαρά.