Καπου κάτι κατάλαβες λάθος ...ίσως γιατί πάντα εισπράττουμε αυτά που προκαλούν το συναισθημα μας...θετικά ή αρνητικά.Nantia114 έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 23:23Μεγάλος μαλακας ...Πασιφάη έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 19:05Ποιός σου είπε μωρή υστέρω, οτι θεωρώ τη δυσλεξία, νοητική στέρηση; Πόσο μαλάκας νομίζεις πως είμαι;Nantia114 έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 18:10
Όντως είσαι ηληθια ...δεν βρίσκω άλλη λέξη για να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο ο οποιοςμαθαινει για κάποιον ότι έχει Δυσλεξία και περιμένει να τον λυπηθεί...
Βρε ανεγκεφαλη η Δυσλεξία δεν είναι νοητική στέρηση και σου απάντηση στην υποτίμηση που πήγες να μου κάνεις για τα ορθογραφικά μου ..
Φυσικά και είναι λαλιστατη ...ποιοςσου είπε ότι τα Δυσλεξία παιδιά είναι για λύπηση η δεν ξέρουν να απαντούν...
Ακου εκεί να με λυπηθείς...Τον εαυτό σου γύρνα και κοίτα να τον λυπηθείς...Εισια και γυναίκα όπως λες ...
Κοίτα να δεις κάνα παιδάκι αύριο να σου πει είμαι δυσλεξτικος και εσύ να το περάσεις για καθηστερημενο ..
Αι σιχτηρ τώρα όντως θύμωσα γιατί η βλακεια συγχωρείτε αλλά η ηλιθιοτητα στο γεγονός ότι η Δυσλεξία είναι αρρώστια ώστε να λυπάστε τον άλλον είναι πραγματικά ο λόγος που είστε εδώ μέσα και απλά ζείτε μέσα από ένα φόρουμ..
Συγνώμη ζητά από τον εαυτό σου ..εγώ δεν είμαι παπάς να μοιράζω συγχωροχαρτια ανεγκεφαλη ..
Κουβέντα ξανά μαζί μου ...αηδία εύχομαι να μην είσαι μητέρα ξαι μαθαινεις τεοια κομπλεξικα στα παιδια σου ..
Εσύ το χρησιμοποίησες ως επιχείρημα, για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τον γραπτό σου λόγο.Κι απ'ότι είδα άλλες αναρήσεις σου και στο έγραψα κι όλας, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Ωρέ δεν πα να βρίζεις. Στα παπάκια μου.
Αν όμως ξαναναφέρεις τα παιδιά μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Τις ευχές σου και την αηδία σου, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Αφού ρώτησες απάντησα!
Και εκεί σταμάτησα να διαβάζω τα υπόλοιπα...είπαμε εμετική..
Ακου η δυσλεξία είναι λόγος να σε λυπούνται και θυματοποιουμαστε χαχαχα
Χάλια τα νευράκια χάλια...
Μπράβο σου...σταματα να μας διαβαζεις!