Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Re: Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 10 Μάιος 2025, 23:23

Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:05
Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:10
Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 14:08

Και γιατί περιμένεις από μένα να σου πω συγγνώμη για την δυσλεξία σου; Επειδή εσύ επιλέγεις να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου μέσω της δικής μου ανάρτησης; Να σε λυπηθώ, για ποιό λόγο; Δεν θεωρώ κανέναν υποδεέστερο απ'την στιγμή που μπορεί και φέρει εις πέρας, μια άποψη.
Ειδα τις δημοσιεύσεις σου μέχρι τώρα εδώ μέσα. Μια χαρά επικοινωνείς και υποτιμάς στο πλαίσιο εκείνο που σε εξυπηρετεί. Αρκούντως λαλίστατη.

Με συγχωρείς που δεν είμαι ηγέτιδα, :003: (ούτε ινφλουένσερ να έχω ακολούθους). Αν όντως ψάχνεις για ''αυτοκράτορες'' να σε διαφεντεύουν, αυτό είναι κάτι που ειλικρινά, όσο κι αν το θεωρώ γελοίο, εξακολουθώ να το βλέπω, ως μια δική σου επιλογή.
Άντε, σεβαστό.
Φιλάκια και ψάξε αλλού για ηλίθιους που θα σκουπίσουν τα ''δάκρυα'' της κατανόησης.
Όντως είσαι ηληθια ...δεν βρίσκω άλλη λέξη για να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο ο οποιοςμαθαινει για κάποιον ότι έχει Δυσλεξία και περιμένει να τον λυπηθεί...

Βρε ανεγκεφαλη η Δυσλεξία δεν είναι νοητική στέρηση και σου απάντηση στην υποτίμηση που πήγες να μου κάνεις για τα ορθογραφικά μου ..

Φυσικά και είναι λαλιστατη ...ποιοςσου είπε ότι τα Δυσλεξία παιδιά είναι για λύπηση η δεν ξέρουν να απαντούν...

Ακου εκεί να με λυπηθείς...Τον εαυτό σου γύρνα και κοίτα να τον λυπηθείς...Εισια και γυναίκα όπως λες ...
Κοίτα να δεις κάνα παιδάκι αύριο να σου πει είμαι δυσλεξτικος και εσύ να το περάσεις για καθηστερημενο ..

Αι σιχτηρ τώρα όντως θύμωσα γιατί η βλακεια συγχωρείτε αλλά η ηλιθιοτητα στο γεγονός ότι η Δυσλεξία είναι αρρώστια ώστε να λυπάστε τον άλλον είναι πραγματικά ο λόγος που είστε εδώ μέσα και απλά ζείτε μέσα από ένα φόρουμ..

Συγνώμη ζητά από τον εαυτό σου ..εγώ δεν είμαι παπάς να μοιράζω συγχωροχαρτια ανεγκεφαλη ..

Κουβέντα ξανά μαζί μου ...αηδία εύχομαι να μην είσαι μητέρα ξαι μαθαινεις τεοια κομπλεξικα στα παιδια σου ..
Ποιός σου είπε μωρή υστέρω, οτι θεωρώ τη δυσλεξία, νοητική στέρηση; Πόσο μαλάκας νομίζεις πως είμαι;
Εσύ το χρησιμοποίησες ως επιχείρημα, για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τον γραπτό σου λόγο.Κι απ'ότι είδα άλλες αναρήσεις σου και στο έγραψα κι όλας, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Ωρέ δεν πα να βρίζεις. Στα παπάκια μου.

Αν όμως ξαναναφέρεις τα παιδιά μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Τις ευχές σου και την αηδία σου, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Μεγάλος μαλακας ...
Αφού ρώτησες απάντησα!
Και εκεί σταμάτησα να διαβάζω τα υπόλοιπα...είπαμε εμετική..
Ακου η δυσλεξία είναι λόγος να σε λυπούνται και θυματοποιουμαστε χαχαχα
Χάλια τα νευράκια χάλια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nantia114 την 10 Μάιος 2025, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 10 Μάιος 2025, 23:29

ksk έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:19
Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:17
ksk έγραψε:
10 Μάιος 2025, 15:30

Δεν κατάλαβα ότι είναι δυσλεκτικη...αν ισχύει όντως, τότε μπράβο της... η γραφη της δεν δείχνει κάτι.
Επιλογών συνεχεια και επίλογος. :P
Έλα που δεν το κατάλαβες κάτι ορθογραφικά βγάζουν μάτι μην πω και κάτι δυφθογκα τα έχω βγάλει τα μάτια...
Δυσλεκτικη και μάλιστα με χαρτί που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε εξετάσεις..
Απλά περνούσα με μικρότερη βαθμολογία και όχι άριστα..

Βλέπεις για κάποιους που το άριστα καθορίζει την ολοτητα τους και μπορεί να το είχαν δεν είναι ικανό να καταλάβουν πόσο ανόητη είναι όταν την δυσλεξία την λαμβάνουν σαν νοητική στέρηση...

Άνθρωπος που πάτα στον τρόπο γραφή σου για να σε υποτίμηση πάει να πει οτι δεν έχει κάτι αξιόλογο να σου φέρει σαν αντεπιχειρημα στην συζήτηση σας όποτε, απορρίπτεται :lol:
Δεν το κατάλαβα στα αλήθεια.
Εδώ μέσα γράφουν ξένοι που δεν γνωρίζουν καλά την γλωσσα , γράφουν Έλληνες χρόνια στο εξωτερικό και για να μην μακρηγορώ ακόμη και ο αυτόματος ή η ταχύτητα μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Πάντως η Πασιφαη δεν είπε κάτι που θα έπρεπε να σε πυροδοτήσει τόσο.
Η δικια μου γραφη είναι ακατάληπτη πολλές φορές χωρίς να έχω κάποιο χαρτί...απλά είμαι αυτή που είμαι.
Ηρεμα :P
Πρώτων οταν ένας άνθρωπος δεν έχει επιχειρήματα και πάει στην υποτίμηση ΧΩΡΙΣ να σκεφτεί τι μπορεί να κρύβεται και δεύτερων οτα σου λέει ένα λόγο που δικαιολογεί τα ορθογραφικά σου απαντάει γιατί μου το λες για να σε λυπηθώ και να ζητήσω συγνώμη αυτόματα δείχνει πιο ειναι ..

Τώρα αν εσύ τα δικαιολογείς συγνώμη αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις..

Μην συσχετίσεις ποτέ ένα δυσλεξτικο με ένα που δεν ξέρει επειδή μπορεί να έχει κάτι άλλο..

Εμείς όσες φορές και να το διορθώσουμε μετά από 3 μέρες πάλι λάθος θα το κάνουμε...Έχει καταγραφεί λάθος...

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 10 Μάιος 2025, 23:30

nemo έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:48
το σωστο ειναι να προσεχουμε την σκεψη που εκφραζει καποιος και οχι την ορθογραφια

Όταν δεν έχεις επιχειρήματα περνάς στην υποτίμηση ακόμα και στη ορθογραφια .
Κανόνας συμπεριφορας ιποτε αντιλαμβανεσαι κατευθειαν ποιος σου απαντα :P

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 10 Μάιος 2025, 23:32

Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:56
ksk έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 14:08

Και γιατί περιμένεις από μένα να σου πω συγγνώμη για την δυσλεξία σου; Επειδή εσύ επιλέγεις να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου μέσω της δικής μου ανάρτησης; Να σε λυπηθώ, για ποιό λόγο; Δεν θεωρώ κανέναν υποδεέστερο απ'την στιγμή που μπορεί και φέρει εις πέρας, μια άποψη.
Ειδα τις δημοσιεύσεις σου μέχρι τώρα εδώ μέσα. Μια χαρά επικοινωνείς και υποτιμάς στο πλαίσιο εκείνο που σε εξυπηρετεί. Αρκούντως λαλίστατη.

Με συγχωρείς που δεν είμαι ηγέτιδα, :003: (ούτε ινφλουένσερ να έχω ακολούθους). Αν όντως ψάχνεις για ''αυτοκράτορες'' να σε διαφεντεύουν, αυτό είναι κάτι που ειλικρινά, όσο κι αν το θεωρώ γελοίο, εξακολουθώ να το βλέπω, ως μια δική σου επιλογή.
Άντε, σεβαστό.
Φιλάκια και ψάξε αλλού για ηλίθιους που θα σκουπίσουν τα ''δάκρυα'' της κατανόησης.
Δεν κατάλαβα ότι είναι δυσλεκτικη...αν ισχύει όντως, τότε μπράβο της... η γραφη της δεν δείχνει κάτι.
Ούτε εγώ απ'όσες δημοσιεύσεις της διάβασα, διαπίστωσα κάτι τέτοιο.
Ε ναι γιατί ξέρεις εσύ και από δυσλεξία χαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Μάιος 2025, 23:56

Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:23
Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:05
Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:10

Όντως είσαι ηληθια ...δεν βρίσκω άλλη λέξη για να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο ο οποιοςμαθαινει για κάποιον ότι έχει Δυσλεξία και περιμένει να τον λυπηθεί...

Βρε ανεγκεφαλη η Δυσλεξία δεν είναι νοητική στέρηση και σου απάντηση στην υποτίμηση που πήγες να μου κάνεις για τα ορθογραφικά μου ..

Φυσικά και είναι λαλιστατη ...ποιοςσου είπε ότι τα Δυσλεξία παιδιά είναι για λύπηση η δεν ξέρουν να απαντούν...

Ακου εκεί να με λυπηθείς...Τον εαυτό σου γύρνα και κοίτα να τον λυπηθείς...Εισια και γυναίκα όπως λες ...
Κοίτα να δεις κάνα παιδάκι αύριο να σου πει είμαι δυσλεξτικος και εσύ να το περάσεις για καθηστερημενο ..

Αι σιχτηρ τώρα όντως θύμωσα γιατί η βλακεια συγχωρείτε αλλά η ηλιθιοτητα στο γεγονός ότι η Δυσλεξία είναι αρρώστια ώστε να λυπάστε τον άλλον είναι πραγματικά ο λόγος που είστε εδώ μέσα και απλά ζείτε μέσα από ένα φόρουμ..

Συγνώμη ζητά από τον εαυτό σου ..εγώ δεν είμαι παπάς να μοιράζω συγχωροχαρτια ανεγκεφαλη ..

Κουβέντα ξανά μαζί μου ...αηδία εύχομαι να μην είσαι μητέρα ξαι μαθαινεις τεοια κομπλεξικα στα παιδια σου ..
Ποιός σου είπε μωρή υστέρω, οτι θεωρώ τη δυσλεξία, νοητική στέρηση; Πόσο μαλάκας νομίζεις πως είμαι;
Εσύ το χρησιμοποίησες ως επιχείρημα, για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τον γραπτό σου λόγο.Κι απ'ότι είδα άλλες αναρήσεις σου και στο έγραψα κι όλας, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Ωρέ δεν πα να βρίζεις. Στα παπάκια μου.

Αν όμως ξαναναφέρεις τα παιδιά μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Τις ευχές σου και την αηδία σου, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Μεγάλος μαλακας ...
Αφού ρώτησες απάντησα!
Και εκεί σταμάτησα να διαβάζω τα υπόλοιπα...είπαμε εμετική..
Ακου η δυσλεξία είναι λόγος να σε λυπούνται και θυματοποιουμαστε χαχαχα
Χάλια τα νευράκια χάλια...
Μάθε να διαβάζεις τι σου λέει ο άλλος.
Συνεχίζεις να προσβαλλεις. Για να δούμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Μάιος 2025, 23:58

Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:32
Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:

Ναι ξέρω. Και ειλικρινά οι τοποθετήσεις σου είναι στο γάμο του Καραγκιόζη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είσαι δυσλεκτική.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Μάιος 2025, 00:01

Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:30
nemo έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:48
το σωστο ειναι να προσεχουμε την σκεψη που εκφραζει καποιος και οχι την ορθογραφια

Όταν δεν έχεις επιχειρήματα περνάς στην υποτίμηση ακόμα και στη ορθογραφια .
Κανόνας συμπεριφορας ιποτε αντιλαμβανεσαι κατευθειαν ποιος σου απαντα :P
Όταν προσπερνάς τα γραφόμενα του άλλου, που ίσως, λέω ίσως, έχει πέντε δράμια γνώσης παραπάνω, παραμένεις στην ημιμαθή νιρβάνα σου. Ξαναλέω ,σεβαστό. Ό,τι επιθυμεί ο καθένας.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 11 Μάιος 2025, 09:36

Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:58
Nantia114 έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ναι ξέρω. Και ειλικρινά οι τοποθετήσεις σου είναι στο γάμο του Καραγκιόζη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είσαι δυσλεκτική.
δεν ειναι δυσλεκτικια... είναι γαμοκαραγκιοζικιά...;

συνεχάει να παραληρεί...

δεν το βλέψ;

:smt017
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 11 Μάιος 2025, 09:56

Πασιφάη έγραψε:
Nantia114 έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Μην το συνεχιζεις γιατι πραγματικα ΟΣΟΙ γνωριζουν απο δυσλεξια ή ΔΕΠΥ ξερουν οτι κανενα περιστατικο δεν ειναι ιδιο με το αλλο ..
Επειτα ειναι δυνατον να πω κατι τετοιο χωρις λογο ;
Και που εδω μεσα ειδικα σε μια γυναικα σαν και εσενα που κλεινοντας τον υπολογιστη εξαφανιζεσαι απο την ζωη μου ;
Μιλησες για λυπηση αγαπητη ..Καταλαβαινεις ς
Να με λυπειθει ποιος εσυ ;

Αυτα και αλλα πολλα απαντησετα στον εαυτο σου ..... καταλαβε ακριβως την ημιμαθεια σου και την ελλειψη ενσυναισθησης οσο αφορα τον λογο που απαντηση στην δικη σου κατηγορια ..
Εσυ ειπες οτι δυσκολευεσαι και οτι σε βγαινουν τα ματια να με διαβαζεις και τωρα το γυρνας και λες δεν βλεπω να εισαι ;
Φασκεις και αντιφασκεις ..

Πες ενα οκ και τελειωσε ..

τι θελεις επιβεβαιωση ;

Αυτα με κουρασες αληθεια ..πιστευε οτι θελεις ΑΛΛΑ ενημερωσουν για την δυσλεξια γιατι εγω γραμμενα τα εχω τα σχολια για την ορθογραφια μου και την συνταξη ..Ανοσια εχω παθει γιατι τα λαμβανα και απο καθηγητες μου στο πανεπηστημιο γιατι οπως ειπα ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιησα το χαρτι μονο και μονο για να μην νομιζουν οτι το κανω για να με λυπουνται ..

Δεν θελω την λυπηση κανενος ...χτυπησες φλεβα για εμενα σε αυτο το σημειο και τουλαχιστον δειξε την ανωτεροτητα σου απο εμενα οπως λες και βγαλε τον σκασμο .ΤΕΛΟΣ να λυπαστε εσας και οχι τους ανθρωπους π[ου ακομα και ανορθογραφοι να ειναι για αλλους λογους ..

Πηξαμε στους πτυχιουχος χωριες αξιες και σεβασμο ...

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 11 Μάιος 2025, 10:44

Εγώ πάντως εχω γαυρο σήμερα !!!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Άβαταρ μέλους
Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 11 Μάιος 2025, 10:46

Ως δυσλεκτικη / δεπυ έχω να δηλώσω ότι τα σεντόνια δε τα διαβάζω .....με κουράζουν

:003::003:

Άβαταρ μέλους
Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 11 Μάιος 2025, 10:48

Τι κάνεις Γιάννη

Κουκιά σπερνω

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Μάιος 2025, 11:07

taxalata xalasa έγραψε:
11 Μάιος 2025, 09:36
Πασιφάη έγραψε:
Nantia114 έγραψε:

δεν ειναι δυσλεκτικια... είναι γαμοκαραγκιοζικιά...;

συνεχάει να παραληρεί...

δεν το βλέψ;

:smt017
To βλέπω. Όπως επίσης βλέπω. οτι συνεχίζει να βρίζει. Ας είναι.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Μάιος 2025, 11:09

Andromachi έγραψε:
11 Μάιος 2025, 10:44
:smt005::smt005:
Andromachi έγραψε:
11 Μάιος 2025, 10:46
Ως δυσλεκτικη / δεπυ έχω να δηλώσω ότι τα σεντόνια δε τα διαβάζω .....με κουράζουν

Πεθ κι εθύ Θίθθυ, πόσες φορές σε έχω υποτιμήσει. :lol:

Άβαταρ μέλους
Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 11 Μάιος 2025, 12:05

Πασιφάη έγραψε:
11 Μάιος 2025, 11:09
Andromachi έγραψε:
11 Μάιος 2025, 10:44
:smt005::smt005:
Andromachi έγραψε:
11 Μάιος 2025, 10:46

Πεθ κι εθύ Θίθθυ, πόσες φορές σε έχω υποτιμήσει. :lol:

Πότε!!! Και ας αλλάζω συνέχεια θέμα

Προς το παρόν πριόνια

:smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση