Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 11 Μάιος 2025, 12:18

Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:23
Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:05
Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:10

Όντως είσαι ηληθια ...δεν βρίσκω άλλη λέξη για να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο ο οποιοςμαθαινει για κάποιον ότι έχει Δυσλεξία και περιμένει να τον λυπηθεί...

Βρε ανεγκεφαλη η Δυσλεξία δεν είναι νοητική στέρηση και σου απάντηση στην υποτίμηση που πήγες να μου κάνεις για τα ορθογραφικά μου ..

Φυσικά και είναι λαλιστατη ...ποιοςσου είπε ότι τα Δυσλεξία παιδιά είναι για λύπηση η δεν ξέρουν να απαντούν...

Ακου εκεί να με λυπηθείς...Τον εαυτό σου γύρνα και κοίτα να τον λυπηθείς...Εισια και γυναίκα όπως λες ...
Κοίτα να δεις κάνα παιδάκι αύριο να σου πει είμαι δυσλεξτικος και εσύ να το περάσεις για καθηστερημενο ..

Αι σιχτηρ τώρα όντως θύμωσα γιατί η βλακεια συγχωρείτε αλλά η ηλιθιοτητα στο γεγονός ότι η Δυσλεξία είναι αρρώστια ώστε να λυπάστε τον άλλον είναι πραγματικά ο λόγος που είστε εδώ μέσα και απλά ζείτε μέσα από ένα φόρουμ..

Συγνώμη ζητά από τον εαυτό σου ..εγώ δεν είμαι παπάς να μοιράζω συγχωροχαρτια ανεγκεφαλη ..

Κουβέντα ξανά μαζί μου ...αηδία εύχομαι να μην είσαι μητέρα ξαι μαθαινεις τεοια κομπλεξικα στα παιδια σου ..
Ποιός σου είπε μωρή υστέρω, οτι θεωρώ τη δυσλεξία, νοητική στέρηση; Πόσο μαλάκας νομίζεις πως είμαι;
Εσύ το χρησιμοποίησες ως επιχείρημα, για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τον γραπτό σου λόγο.Κι απ'ότι είδα άλλες αναρήσεις σου και στο έγραψα κι όλας, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Ωρέ δεν πα να βρίζεις. Στα παπάκια μου.

Αν όμως ξαναναφέρεις τα παιδιά μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Τις ευχές σου και την αηδία σου, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Μεγάλος μαλακας ...
Αφού ρώτησες απάντησα!
Και εκεί σταμάτησα να διαβάζω τα υπόλοιπα...είπαμε εμετική..
Ακου η δυσλεξία είναι λόγος να σε λυπούνται και θυματοποιουμαστε χαχαχα
Χάλια τα νευράκια χάλια...
Καπου κάτι κατάλαβες λάθος ...ίσως γιατί πάντα εισπράττουμε αυτά που προκαλούν το συναισθημα μας...θετικά ή αρνητικά.
Μπράβο σου...σταματα να μας διαβαζεις! :P
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 11 Μάιος 2025, 12:19

Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:29
ksk έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:19
Nantia114 έγραψε:
10 Μάιος 2025, 18:17

Έλα που δεν το κατάλαβες κάτι ορθογραφικά βγάζουν μάτι μην πω και κάτι δυφθογκα τα έχω βγάλει τα μάτια...
Δυσλεκτικη και μάλιστα με χαρτί που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε εξετάσεις..
Απλά περνούσα με μικρότερη βαθμολογία και όχι άριστα..

Βλέπεις για κάποιους που το άριστα καθορίζει την ολοτητα τους και μπορεί να το είχαν δεν είναι ικανό να καταλάβουν πόσο ανόητη είναι όταν την δυσλεξία την λαμβάνουν σαν νοητική στέρηση...

Άνθρωπος που πάτα στον τρόπο γραφή σου για να σε υποτίμηση πάει να πει οτι δεν έχει κάτι αξιόλογο να σου φέρει σαν αντεπιχειρημα στην συζήτηση σας όποτε, απορρίπτεται :lol:
Δεν το κατάλαβα στα αλήθεια.
Εδώ μέσα γράφουν ξένοι που δεν γνωρίζουν καλά την γλωσσα , γράφουν Έλληνες χρόνια στο εξωτερικό και για να μην μακρηγορώ ακόμη και ο αυτόματος ή η ταχύτητα μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Πάντως η Πασιφαη δεν είπε κάτι που θα έπρεπε να σε πυροδοτήσει τόσο.
Η δικια μου γραφη είναι ακατάληπτη πολλές φορές χωρίς να έχω κάποιο χαρτί...απλά είμαι αυτή που είμαι.
Ηρεμα :P
Πρώτων οταν ένας άνθρωπος δεν έχει επιχειρήματα και πάει στην υποτίμηση ΧΩΡΙΣ να σκεφτεί τι μπορεί να κρύβεται και δεύτερων οτα σου λέει ένα λόγο που δικαιολογεί τα ορθογραφικά σου απαντάει γιατί μου το λες για να σε λυπηθώ και να ζητήσω συγνώμη αυτόματα δείχνει πιο ειναι ..

Τώρα αν εσύ τα δικαιολογείς συγνώμη αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις..

Μην συσχετίσεις ποτέ ένα δυσλεξτικο με ένα που δεν ξέρει επειδή μπορεί να έχει κάτι άλλο..

Εμείς όσες φορές και να το διορθώσουμε μετά από 3 μέρες πάλι λάθος θα το κάνουμε...Έχει καταγραφεί λάθος...
:smt023 Ότι και να σου πούμε εμείς εσυ τα κατέγραψες λάθος και δεν τα αλλάζεις... :wave:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 11 Μάιος 2025, 12:23

Andromachi έγραψε:
11 Μάιος 2025, 10:44
Εγώ πάντως εχω γαυρο σήμερα !!!!!
:smt005::smt005::smt005:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 11 Μάιος 2025, 12:26

Πασιφάη έγραψε:
11 Μάιος 2025, 11:07
taxalata xalasa έγραψε:
11 Μάιος 2025, 09:36
Πασιφάη έγραψε:
10 Μάιος 2025, 23:58

Ναι ξέρω. Και ειλικρινά οι τοποθετήσεις σου είναι στο γάμο του Καραγκιόζη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είσαι δυσλεκτική.
δεν ειναι δυσλεκτικια... είναι γαμοκαραγκιοζικιά...;

συνεχάει να παραληρεί...

δεν το βλέψ;

:smt017
To βλέπω. Όπως επίσης βλέπω. οτι συνεχίζει να βρίζει. Ας είναι.
:g030::g094:
Παρατηρητής...

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 11 Μάιος 2025, 12:53

ksk έγραψε:
11 Μάιος 2025, 12:19
Nantia114 έγραψε:
ksk έγραψε:
10 Μάιος 2025, 19:19

Δεν το κατάλαβα στα αλήθεια.
Εδώ μέσα γράφουν ξένοι που δεν γνωρίζουν καλά την γλωσσα , γράφουν Έλληνες χρόνια στο εξωτερικό και για να μην μακρηγορώ ακόμη και ο αυτόματος ή η ταχύτητα μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Πάντως η Πασιφαη δεν είπε κάτι που θα έπρεπε να σε πυροδοτήσει τόσο.
Η δικια μου γραφη είναι ακατάληπτη πολλές φορές χωρίς να έχω κάποιο χαρτί...απλά είμαι αυτή που είμαι.
Ηρεμα :P
Πρώτων οταν ένας άνθρωπος δεν έχει επιχειρήματα και πάει στην υποτίμηση ΧΩΡΙΣ να σκεφτεί τι μπορεί να κρύβεται και δεύτερων οτα σου λέει ένα λόγο που δικαιολογεί τα ορθογραφικά σου απαντάει γιατί μου το λες για να σε λυπηθώ και να ζητήσω συγνώμη αυτόματα δείχνει πιο ειναι ..

Μην συσχετίσεις ποτέ ένα δυσλεξτικο με ένα που δεν ξέρει επειδή μπορεί να έχει κάτι άλλο..

Εμείς όσες φορές και να το διορθώσουμε μετά από 3 μέρες πάλι λάθος θα το κάνουμε...Έχει καταγραφεί λάθος...
:smt023 Ότι και να σου πούμε εμείς εσυ τα κατέγραψες λάθος και δεν τα αλλάζεις... :wave:
Εσεις ;
Ποιοι ? αυτοί που υποτιμησατε ;2 ατομα ;ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΥΣΛΕΞΙΑ;
Ή εσυ που η φιλη σου εκανε επικληση στο συναισθημα οτι δηθεν πηγα για να με λυπηθει ..
Αυτο λεγεται διαστρβλωση και επιλεκτικη προσεγγιση μιας συζητησεις ουτως ωστε να μην αναγνωριζεις την δικη σου δυσλειτουργια
Αυτη η γενικευση αν σου καλυπτει την δικη σου διαστρεβλωση δεν με αφορα ..
Εγω δεν σταματω να διαβαζω εσυ προσωπικα ΑΝ ΘΕΣ σταματα να απαντας σε ενα θεμα που δεν σε αφορα κανοντας τον ακολουθο :lol:

καλη συνεχεια με την φιλη σου σε καμια των περιπτωσεων εγω προσωπικα δεν επιθυμω να ανταλαξω αποψη μνε ανθρωπους που δεν εχουν ενσυναισθηση ...σταματηστε ομως να μου απαντατε αν πραγματικα πιστευεται σε ολους αυτους του χαρακτηρισμους που με βριζεται απο τα πρωτα ποστ ..

Α και το να μιλανε ΔΗΜΟΣΙΑ δυο φιλοι και να βριζουν βαζουν ταμπελες σε ενα τριτο ατομο ξερετε πως λεγεται ...ή τουλαχιστον ελπιζω να αντιληφθειτε πως λεγεται για να δειτε πως ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑς ΠΡΑΞΕΙς ειναι αυτα που πατε να προσαψετε σ εμενα ...
Μπορειτε οι δυο σας να πειτε οτι θελετε ,δημοσια ομως να βριζετε μην περιμενετε να ασχοληθω αλλο .Τελος και μαζι σο

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Μάιος 2025, 13:17

Nantia114 έγραψε:
11 Μάιος 2025, 12:53
ksk έγραψε:
Nantia114 έγραψε:

Εσεις ;
Ποιοι ? αυτοί που υποτιμησατε ;2 ατομα ;ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΥΣΛΕΞΙΑ;
Ή εσυ που η φιλη σου εκανε επικληση στο συναισθημα οτι δηθεν πηγα για να με λυπηθει ..
Αυτο λεγεται διαστρβλωση και επιλεκτικη προσεγγιση μιας συζητησεις ουτως ωστε να μην αναγνωριζεις την δικη σου δυσλειτουργια
Εγω δεν σταματω να διαβαζω εσυ προσωπικα ΑΝ ΘΕΣ σταματα να απαντας σε ενα θεμα που δεν σε αφορα κανοντας τον ακολουθο :lol:

καλη συνεχεια με την φιλη σου σε καμια των περιπτωσεων εγω προσωπικα δεν επιθυμω να ανταλαξω αποψη μνε ανθρωπους που δεν εχουν ενσυναισθηση ...σταματηστε ομως να μου απαντατε αν πραγματικα πιστευεται σε ολους αυτους του χαρακτηρισμους που με βριζεται απο τα πρωτα ποστ ..

Α και το να μιλανε ΔΗΜΟΣΙΑ δυο φιλοι και να βριζουν βαζουν ταμπελες σε ενα τριτο ατομο ξερετε πως λεγεται ...ή τουλαχιστον ελπιζω να αντιληφθειτε πως λεγεται για να δειτε πως ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑς ΠΡΑΞΕΙς ειναι αυτα που πατε να προσαψετε σ εμενα ...
Μπορειτε οι δυο σας να πειτε οτι θελετε ,δημοσια ομως να βριζετε μην περιμενετε να ασχοληθω αλλο .Τελος και μαζι σο
Τί λες ρε Νάντια; Ποιός σε ταμπέλιασε; Ποιός σε υποτίμησε; Ποιός σου είπε οτι σε λυπάται; Μόνη σου θυματοποιείς τον εαυτό σου. Σου είπα ξεκάθαρα πως πονάνε τα ματάκια μου, απ'τον τρόπο που γράφεις. Παρεξηγήθηκες. Και με ''έλουσες'' με κοσμητικά. Θεωρείς οτι το έχω σε τίποτα να σε μπινελικώσω; Δεν το κάνω όμως, διότι παραληρείς. Ξαναδιάβασε με προσοχή τι γράφτηκε, με ηρεμία. Εσύ βρίζεις ασύστολα. Πας καλά; Ποιές είναι οι ''ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ'' ,που σου προσάπτουμε;
Δεν έχεις καταλάβει γρι. Που θα μιλήσεις και για ενσυναίσθηση ματάκια μου. Μόνη σου το προκάλεσες όλο αυτό. Τεσπα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Μάιος 2025, 13:18

ksk έγραψε:
11 Μάιος 2025, 12:26
Πασιφάη έγραψε:
11 Μάιος 2025, 11:07
taxalata xalasa έγραψε:
11 Μάιος 2025, 09:36

δεν ειναι δυσλεκτικια... είναι γαμοκαραγκιοζικιά...;

συνεχάει να παραληρεί...

δεν το βλέψ;

:smt017
To βλέπω. Όπως επίσης βλέπω. οτι συνεχίζει να βρίζει. Ας είναι.
:g030::g094:
Θα παραμείνει έτσι. Δεν θα μπω στο τριπάκι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » Χθες, 15:59

Nantia114 έγραψε:
11 Μάιος 2025, 12:53
ksk έγραψε:
Nantia114 έγραψε:

Εσεις ;

Αμήν.
Παρατηρητής...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών