Λαηκnik_killthemall έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 22:04Αυτός που αποδίδει τις αυθαίρετες πίπες - δοξασίες που κατέβασε από τον κώλο του, στο θεό και ομιλεί, πράττει, κρίνει, κλάνει στο όνομα του άφαντου θεού, είναι περίπου 2-3 εκ. φορές πιο ασεβής από αυτόν που δεν αποδίδει ΚΑΜΙΑ δοξασία στον θεό και λέει ΔΕΝ ΞΕΡΩ !
Γιατί ο Θεός της αγάπης πήρε το κοριτσάκι από την αγκαλιά των γονιών της;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί ο Θεός της αγάπης πήρε το κοριτσάκι από την αγκαλιά των γονιών της;
-
ο Αλέξανδρος δεν δήλωσε ποτέ θεός, το αντίθετο μάλιστα υπάρχει και χαρακτηριστικός λόγος του και οι Φαραό δήλωναν ότι είναι ενσαρκώσεις του Θεού ώρου ναιBlackdog έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 19:59Και ο Μ Αλεξανδρος Θεος δηλωνε ,οπως και οι Φαραω και οι Περσες βασιλειςΔημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 19:55
δεν εμφανίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος που μιλούσε για τον άφαντο Θεό, ο Χριστό; είναι η μοναδική περίπτωση στην ανθρώπινη ιστορία που δήλωσε θεός

Πολύ φοβάμαι πως η μπλακντογκ θα ψηθεί απότομα με αναγνώσματα . Ακόμα μικρή είναι
Soul Asylum
Ο Αλεξανδρος απ οτι εχω διαβασει στην ιστορια του απ τον Αρριανο, οταν ανακυρηχθηκε φαραω ειχε την απαιτηση να τον προσκυνουν και να τον λατρευουν οπως τους Αιγυπτιους. Οι Μακεδονες τον κοροιδευαν...Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:34
ο Αλέξανδρος δεν δήλωσε ποτέ θεός, το αντίθετο μάλιστα υπάρχει και χαρακτηριστικός λόγος του και οι Φαραό δήλωναν ότι είναι ενσαρκώσεις του Θεού ώρου ναι
Νομιζω κιολας οτι η κοροιδια αυτη τον εκανε μια μερα πανω στο μεθυσι να σουβλισει με δορυ τον κολλητο του τον Κλειτο
Πιο πριν ελεγε οτι ηταν γιος του Δια...
- nik_killthemall
Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:24
Άνθρωπε μου το ότι πιστεύεις οτι ο Χριστιανισμός δεν είναι η αλήθεια είναι μια δοξασία.
Ρε μαν τι το κουράζεις ενώ δεν το έχεις.
Ο χριστιανισμός από μόνος του ΕΙΝΑΙ μια περί άφαντου θεού δοξασία !
Περί άφαντου θεού δοξασία είναι το να αποδίδεις χ χαρακτηριστικά στον αφαντο θεό !
Η απόρριψη μιας τέτοιας δοξασίας (χριστιανισμός) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δοξασία από μόνη της, πολύ απλά ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ κάποια άλλα y χαρακτηριστικά σε κανέναν άφαντο θεό στην θέση των χ που απέρριψε ! Άρα αυτό που μόλις έγραψες ΞΑΝΑ-κατερρίφθει, γιατί εγώ δεν έχω χαρακτηριστικά να αποδώσω στον άφαντο θεό και λέω ΔΕΝ ΞΕΡΩ !
Βασικά σε έχω στείλει στα αποδυτήρια να πλύνεις τις σαλιάρες 5-6 φορές ως τώρα ... Μαν ασχολήσου με οτιδήποτε άλλο, αποκλείεται να είσαι τόσο κακός όσο με αυτά εδώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 08 Ιούλ 2021, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
εσύ έχεις διαβάσει την Αρειανό όσο και ο σεναριογράφος της xena the warrior princesBlackdog έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:43Ο Αλεξανδρος απ οτι εχω διαβασει στην ιστορια του απ τον Αρριανο, οταν ανακυρηχθηκε φαραω ειχε την απαιτηση να τον προσκυνουν και να τον λατρευουν οπως τους Αιγυπτιους. Οι Μακεδονες τον κοροιδευαν...Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:34
ο Αλέξανδρος δεν δήλωσε ποτέ θεός, το αντίθετο μάλιστα υπάρχει και χαρακτηριστικός λόγος του και οι Φαραό δήλωναν ότι είναι ενσαρκώσεις του Θεού ώρου ναι
Νομιζω κιολας οτι η κοροιδια αυτη τον εκανε μια μερα πανω στο μεθυσι να σουβλισει με δορυ τον κολλητο του τον Κλειτο
Πιο πριν ελεγε οτι ηταν γιος του Δια...
-
μόνο που εμείς οι Χριστιανοί δεν πιστεύουμε ότι ο θεός είναι άφαντος, αυτό είναι δική σου δοξασία. Και δεν το κουράζω, είπαμε μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Να λες μπούρδες για το τι πιστεύουν και τι όχι οι Χριστιανοί δεν μπορείς να λεςnik_killthemall έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:50Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:24
Άνθρωπε μου το ότι πιστεύεις οτι ο Χριστιανισμός δεν είναι η αλήθεια είναι μια δοξασία.
Περί άφαντου θεού δοξασία είναι το να αποδίδεις χ χαρακτηριστικά στον αφαντο θεό !
Η απόρριψη μιας τέτοιας δοξασίας (χριστιανισμός) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δοξασία από μόνη της, πολύ απλά ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ κάποια άλλα y χαρακτηριστικά σε κανέναν άφαντο θεό ! Άρα αυτό που μόλις έγραψες κατερρίφθει, γιατί εγώ δεν έχω χαρακτηριστικά να αποδώσω στον άφαντο θεό και λέω ΔΕΝ ΞΕΡΩ !
Βασικά σε έχω στείλει στα αποδυτήρια να πλύνεις τις σαλιάρες 5-6 φορές ως τώρα ... Μαν ασχολήσου με οτιδήποτε άλλο, αποκλείεται να είσαι τόσο κακός όσο με αυτά εδώ
Πίστευε κυριολεκτικά (όπως και ο πατέρας του και ο παππούς του) ότι ήταν εξ αίματος απόγονος του Δία, αποδέχτηκε τον τίτλο "Γιος του Ρα" και στην Ινδία λόγω καταιγίδας (την οποία θεώρησε ότι προκάλεσε ο ίδιος) κέρδισε μια σημαντική μάχη οπότε εξέδωσε νομίσματα με τον εαυτό του να κραδαίνει κεραυνό. Επίσης (πάλι λόγω Ινδίας) γυρνώντας εκτός από ενσάρκωση του Ηρακλή το έπαιζε και ενσάρκωση του Διονύσου. Ήταν κατακτητής του αρχαίου κόσμου for fuck's sake. Δε φταίει αυτός αν δυόμισυ χιλιάδες χρόνια μετά κάτι Ταρζάν τον θεωρούν προσωπικότητα της ορθοδοξίας.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:34ο Αλέξανδρος δεν δήλωσε ποτέ θεόςBlackdog έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 19:59Και ο Μ Αλεξανδρος Θεος δηλωνε ,οπως και οι Φαραω και οι Περσες βασιλειςΔημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 19:55
δεν εμφανίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος που μιλούσε για τον άφαντο Θεό, ο Χριστό; είναι η μοναδική περίπτωση στην ανθρώπινη ιστορία που δήλωσε θεός
Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:58
εσύ έχεις διαβάσει την Αρειανό όσο και ο σεναριογράφος της xena the warrior princes

Ο Αρριανος δεν ειναι τιποτα
Ηταν 3 τομοι αν θυμαμαι καλα συν τα Ινδικα. Εκδοσεις Κακτος
-
το ότι ήταν κατακτητής το ξέρουμε και προσωπικότητα της ορθοδοξίας δεν τον θεωρεί κανένας. Θεός μια φορά δεν δήλωσε ούτε ο ίδιος, ούτε ο πατέρας του. Έχει ξεμείνει μέχρι και λόγος του που μιλάει για το ύχωρ που δεν τρέχει στις φλέβες τουfoscilis έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 00:01Πίστευε κυριολεκτικά (όπως και ο πατέρας του και ο παππούς του) ότι ήταν εξ αίματος απόγονος του Δία, αποδέχτηκε τον τίτλο "Γιος του Ρα" και στην Ινδία λόγω καταιγίδας (την οποία θεώρησε ότι προκάλεσε ο ίδιος) κέρδισε μια σημαντική μάχη οπότε εξέδωσε νομίσματα με τον εαυτό του να κραδαίνει κεραυνό. Επίσης (πάλι λόγω Ινδίας) γυρνώντας εκτός από ενσάρκωση του Ηρακλή το έπαιζε και ενσάρκωση του Διονύσου. Ήταν κατακτητής του αρχαίου κόσμου for fuck's sake. Δε φταίει αυτός αν δυόμισυ χιλιάδες χρόνια μετά κάτι Ταρζάν τον θεωρούν προσωπικότητα της ορθοδοξίας.
Να τα λεει και εδω
https://www.mixanitouxronou.gr/klitos-o ... agogi-tou/
Ο Κλείτος του υπενθύμισε ότι ήταν αυτός που του έσωσε τη ζωή στο Γρανικό ποταμό και κατηγόρησε τους κόλακες ότι γέμιζαν το κεφάλι του με αερολογίες. Εκθείασε τα κατορθώματα του Φιλίππου και τόνισε ότι ο Αλέξανδρος ντρόπιαζε τη μνήμη του πατέρα του, όταν περηφανευόταν πως ήταν γιος του Άμμωνα Δία. Στο τέλος, επιτέθηκε στη συμπεριφορά του Αλέξανδρου, που είχε υιοθετήσει περσικά έθιμα και φερόταν σαν σατράπης στους Μακεδόνες συντρόφους τους, χωρίς να εκτιμά τις θυσίες που είχαν κάνει για αυτόν....
....Πριν όμως ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο Κλείτος ξέφυγε απ’ τους άντρες που τον συγκρατούσαν και φώναξε άλλη μια προσβολή στον Αλέξανδρο. Ήταν η τελευταία λέξη που ξεστόμισε. Ο Αλέξανδρος του επιτέθηκε και κάρφωσε μία λόγχη στο στήθος του....
https://www.mixanitouxronou.gr/klitos-o ... agogi-tou/
Ο Κλείτος του υπενθύμισε ότι ήταν αυτός που του έσωσε τη ζωή στο Γρανικό ποταμό και κατηγόρησε τους κόλακες ότι γέμιζαν το κεφάλι του με αερολογίες. Εκθείασε τα κατορθώματα του Φιλίππου και τόνισε ότι ο Αλέξανδρος ντρόπιαζε τη μνήμη του πατέρα του, όταν περηφανευόταν πως ήταν γιος του Άμμωνα Δία. Στο τέλος, επιτέθηκε στη συμπεριφορά του Αλέξανδρου, που είχε υιοθετήσει περσικά έθιμα και φερόταν σαν σατράπης στους Μακεδόνες συντρόφους τους, χωρίς να εκτιμά τις θυσίες που είχαν κάνει για αυτόν....
....Πριν όμως ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο Κλείτος ξέφυγε απ’ τους άντρες που τον συγκρατούσαν και φώναξε άλλη μια προσβολή στον Αλέξανδρο. Ήταν η τελευταία λέξη που ξεστόμισε. Ο Αλέξανδρος του επιτέθηκε και κάρφωσε μία λόγχη στο στήθος του....
- nik_killthemall
Ωραία, σβήσε το άφαντος στα απο πάνω και η ισοπέδωση που σου κανα δεν αλλάζει σε τίποτα !Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 00:00μόνο που εμείς οι Χριστιανοί δεν πιστεύουμε ότι ο θεός είναι άφαντος, αυτό είναι δική σου δοξασία. Και δεν το κουράζω, είπαμε μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Να λες μπούρδες για το τι πιστεύουν και τι όχι οι Χριστιανοί δεν μπορείς να λεςnik_killthemall έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:50Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:24
Η απόρριψη μιας τέτοιας δοξασίας (χριστιανισμός) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δοξασία από μόνη της, πολύ απλά ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ κάποια άλλα y χαρακτηριστικά σε κανέναν άφαντο θεό ! Άρα αυτό που μόλις έγραψες κατερρίφθει, γιατί εγώ δεν έχω χαρακτηριστικά να αποδώσω στον άφαντο θεό και λέω ΔΕΝ ΞΕΡΩ !
Στη συνέχεια σε περιμένω να πάμε για μπύρες μαζί με τον φανερό θεό σου, για να μας πει ο ίδιος για τα χ χαρακτηριστικά του, αντί να ακούω δισεκατομύρια παπαριές για αυτόν, από ανθρωπάρια, που έχουν την απαίτηση να τον υποκαταστήσουν και να τους πάρουμε και σοβαρά αντί να τους τρελάνουμε στο δούλεμα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
συγγνώμη δεν κάνω παρέα με ούφοnik_killthemall έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 00:08Ωραία, σβήσε το άφαντος στα απο πάνω και η ισοπέδωση που σου κανα δεν αλλάζει σε τίποτα !Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 00:00μόνο που εμείς οι Χριστιανοί δεν πιστεύουμε ότι ο θεός είναι άφαντος, αυτό είναι δική σου δοξασία. Και δεν το κουράζω, είπαμε μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Να λες μπούρδες για το τι πιστεύουν και τι όχι οι Χριστιανοί δεν μπορείς να λεςnik_killthemall έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 23:50
Στη συνέχεια σε περιμένω να πάμε για μπύρες μαζί με τον φανερό θεό σου, για να μας πει ο ίδιος για τα χ χαρακτηριστικά του, αντί να ακούω δισεκατομύρια παπαριές για αυτόν, από ανθρωπάρια, που έχουν την απαίτηση να τον υποκαταστήσουν και να τους πάρουμε και σοβαρά αντί να τους τρελάνουμε στο δούλεμα.
Κορτσούδ είναι;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παγκόσμια μέρα αγάπης
από Frappezitis » 15 Δεκ 2023, 00:08 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 17:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια συναυλία αγάπης και αγώνα για τα θύματα των Τεμπών .
από Frappezitis » 30 Σεπ 2024, 21:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 119 Απαντήσεις
- 2324 Προβολές
-
16 Οκτ 2024, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
από AlienWay » 29 Ιούλ 2024, 22:11 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 27 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
30 Ιούλ 2024, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθανε 5χρονο κοριτσακι επειδη στην Αρτα δεν υπηρχε ΜΕΘ παιδιων
από Μαδουραίος » 19 Ιαν 2025, 18:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-