Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιάννης

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 04 Νοέμ 2020, 17:12

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:31
Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:21
...
Πας να περάσεις τη σχέση εξουσίας μεταξύ εσένα και της γυναίκας σου στο παιδί.
Όχι, με την καμμία. Απεναντίας, η γυναίκα του είναι που πάει να κάνει αυτό το πράγμα. Μια χαρά ξηγήθηκε.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Νοέμ 2020, 17:17

aLiCat έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:11
GoBack έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:07
aLiCat έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:06

:102: Whatever.
Σε κάθε περίπτωση, όχι μπροστά στο παιδί όμως (επιμένω). :)
Ναι ωραια οχι μπροστα στο παιδι,αλλα με το που βγαζει την πρωτη τσιριδα η αλλη μπροστα στο παιδι ειναι απαραιτητο να δωθει και η λυση μπροστα στο παιδι :102:
Δεν δείχνει να είναι ένα στιγμιαίο περιστατικό. Έχει "υπόβαθρο", με άλλα λόγια υπάρχουν θεμάτακια που πρέπει να λυθούν. Στο κάτω κάτω κάποιος (όχι υποχρεωτικά αυτός που έχει άδικο) ας συγκρατούσε λίγο το θυμικό του κι ας το εκδήλωνε μια άλλη, πιο κατάλληλη στιγμή.
Χωρις να εχω κανει διατριβη στα παντρεμενα ζευγαρια με παιδι,μπορω να σου πω με σχετικη σιγουρια οτι αυτα τα "θεματακια" τις περισσοτερες φορες δεν εχουν λυση,ειδικα με το τροπο που το εννοεις εσυ(το διαλογο υποθετω).
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 04 Νοέμ 2020, 17:23

GoBack έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:17
aLiCat έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:11
GoBack έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:07

Ναι ωραια οχι μπροστα στο παιδι,αλλα με το που βγαζει την πρωτη τσιριδα η αλλη μπροστα στο παιδι ειναι απαραιτητο να δωθει και η λυση μπροστα στο παιδι :102:
Δεν δείχνει να είναι ένα στιγμιαίο περιστατικό. Έχει "υπόβαθρο", με άλλα λόγια υπάρχουν θεμάτακια που πρέπει να λυθούν. Στο κάτω κάτω κάποιος (όχι υποχρεωτικά αυτός που έχει άδικο) ας συγκρατούσε λίγο το θυμικό του κι ας το εκδήλωνε μια άλλη, πιο κατάλληλη στιγμή.
Χωρις να εχω κανει διατριβη στα παντρεμενα ζευγαρια με παιδι,μπορω να σου πω με σχετικη σιγουρια οτι αυτα τα "θεματακια" τις περισσοτερες φορες δεν εχουν λυση,ειδικα με το τροπο που το εννοεις εσυ(το διαλογο υποθετω).
Ούτε γω έχω κάνει, ούτε ειδική είμαι. :102: Όμως νομίζω είναι άλλο θέμα η σχέση μεταξύ του ζευγαριού κι άλλο η διαπαιδαγώγηση του τέκνου τους, έστω κι αν το πρώτο- συνήθως- επηρεάζει το δεύτερο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 04 Νοέμ 2020, 17:27

Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:37
Στον καβγά στο αυτοκίνητο δεν κατεβάζω. Απλά κάνω αναστροφή και γυρίζουμε προς τα πίσω :lol: Πάντα λήγει ανώδυνα. ΜΕτά από 5 λεπτά ξανά αναστροφή και συνεχίζουμε το δρόμο μας
Κι εγώ κάπως έτσι κάνω. Σταματάω το αμάξι όσο πιο σύντομα είναι δυνατόν να γίνει (δηλ. χωρίς να μπλοκάρω κυκλοφορία ή να προκαλέσω ατύχημα), σβήνω τη μηχανή, παιρνω το κλειδί στο χέρι, και λέω με τον πλέον ήρεμο και ήπιο τρόπο "ήρεμα ό,τι έχεις να μου πεις, αλλιώς δεν πάμε πουθενά". Ποτέ δεν απέτυχε. Δική της η επιλογή. 22 χρόνια τώρα, μόνο δύο φορές επέλεξε το δεύτερο, όλες τις άλλες φορές το πρώτο.

Όσο για την σωματική βία, δεν το καταλαβαίνω. Εμείς ποτέ δεν έχουμε σηκώσει χέρι ο ένας ενάντια στον άλλο, δεν περνάει καν από το μυαλό.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Νοέμ 2020, 17:31

Γιάννης έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:27
Υδράργυρος έγραψε:
Στον καβγά στο αυτοκίνητο δεν κατεβάζω. Απλά κάνω αναστροφή και γυρίζουμε προς τα πίσω :lol: Πάντα λήγει ανώδυνα. ΜΕτά από 5 λεπτά ξανά αναστροφή και συνεχίζουμε το δρόμο μας
Κι εγώ κάπως έτσι κάνω. Σταματάω το αμάξι όσο πιο σύντομα είναι δυνατόν να γίνει (δηλ. χωρίς να μπλοκάρω κυκλοφορία ή να προκαλέσω ατύχημα), σβήνω τη μηχανή, παιρνω το κλειδί στο χέρι, και λέω με τον πλέον ήρεμο και ήπιο τρόπο "ήρεμα ό,τι έχεις να μου πεις, αλλιώς δεν πάμε πουθενά". Ποτέ δεν απέτυχε. Δική της η επιλογή. 22 χρόνια τώρα, μόνο δύο φορές επέλεξε το δεύτερο, όλες τις άλλες φορές το πρώτο.

Όσο για την σωματική βία, δεν το καταλαβαίνω. Εμείς ποτέ δεν έχουμε σηκώσει χέρι ο ένας ενάντια στον άλλο, δεν περνάει καν από το μυαλό.
Βλεπεις aLiCat;22 χρονια και "λυση" δεν εχουν δωσει,μονο αντιμετωπιση των περιστατικων γινεται :lol:
Γενικα ο γαμος ειναι κατι σαν ανιατη ασθενεια απλα κοντρολαρεις τα συμπτωματα μεχρι να ερθει το μοιραιο.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 04 Νοέμ 2020, 17:44

GoBack έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:31
Γιάννης έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:27
Υδράργυρος έγραψε:

Βλεπεις aLiCat;22 χρονια και "λυση" δεν εχουν δωσει,μονο αντιμετωπιση των περιστατικων γινεται :lol:
Γενικα ο γαμος ειναι κατι σαν ανιατη ασθενεια απλα κοντρολαρεις τα συμπτωματα μεχρι να ερθει το μοιραιο.
Δεν είναι απαραίτητο να έρθει κανένα μοιραίο. Αντιμετωπίζεις τα περιστατικά ήρεμα και πολιτισμένα όσο αντέχεις. Όταν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο, το ίδιο ήρεμα και πολιτισμένα χωρίζεις.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 18:02

Eπίσης, αν είσαι τυχερή, όλο και κάποια πρώην του θα έχει κάνει μαλακία και θα τη βγάζεις καθαρή εσύ.
Εμένα του είχε πετάξυ ανεμιστήρα στο κεφάλι. I cannot level that. Άσε που μ'αρέσει πολύ το κεφάλι του, για να το σημαδέψω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 04 Νοέμ 2020, 18:04

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:44
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:33

Δεν έχει σημασία το ότι θα την ενημερώσεις , εφόσον τις αρπάξει , πάει τις άρπαξε. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε εκεί.
δεν ξερω καλυτερο τροπο "για να μην φτανουμε εκει" απο αυτον που περιεγραψα. αν καποιος ξερει, ειμαι ολος αυτια.
Να στείλεις τη γυναίκα σου να κάνει ομοιοπαθητική να μην έχει τόσο νεύρα στην περίοδό της και άμα της περάσουν να έρθεις να μας το πεις :003:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 18:05

don't speak έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 18:04
Ασέβαστος έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:33

Δεν έχει σημασία το ότι θα την ενημερώσεις , εφόσον τις αρπάξει , πάει τις άρπαξε. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε εκεί.
δεν ξερω καλυτερο τροπο "για να μην φτανουμε εκει" απο αυτον που περιεγραψα. αν καποιος ξερει, ειμαι ολος αυτια.
Να στείλεις τη γυναίκα σου να κάνει ομοιοπαθητική να μην έχει τόσο νεύρα στην περίοδό της και άμα της περάσουν να έρθεις να μας το πεις :003:
Με τα λεφτά του ομοιοπαθητικού, ας της πάρει μια σανέλ. Λιγότερα νεύρα θα'χει το επόμενο 6μηνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 19:41

Γιάννης έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 17:12
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:31
Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:21
...
Πας να περάσεις τη σχέση εξουσίας μεταξύ εσένα και της γυναίκας σου στο παιδί.
Όχι, με την καμμία. Απεναντίας, η γυναίκα του είναι που πάει να κάνει αυτό το πράγμα. Μια χαρά ξηγήθηκε.
Αν ηταν μόνοι τους, μια χαρά κανένα θέμα. Θα είχε πράξει ολοσωστα. Στη συγκεκριμένη φάση επειδή είναι το παιδί μπροστά και είναι γονείς και όχι ζευγάρι μόνο, θεωρώ πως δεν ήταν σωστό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 04 Νοέμ 2020, 20:30

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:41
επειδή είναι το παιδί μπροστά
Ένας λόγος παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 04 Νοέμ 2020, 20:48

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 18:05
don't speak έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 18:04
Ασέβαστος έγραψε:

Με τα λεφτά του ομοιοπαθητικού, ας της πάρει μια σανέλ. Λιγότερα νεύρα θα'χει το επόμενο 6μηνο.
Έλεος, μην χαμηλώνετε έτσι τον πήχη. Σανελ δωριζουμε για πλάκα κάθε τόσο, 80 ευρωλακια είναι μόνο . Για δώρο 6μηνου πρέπει να εύχεστε και να απαιτείτε για κάτι παραπάνω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 04 Νοέμ 2020, 20:52

οι διαφωνίες είναι αναπόφευκτες, αλλά τα παιδιά χρειάζονται
να νιώθουν πως οι γονείς είναι ομάδα και δεν υποτιμά ο ένας
τον άλλο σε καμία φάση (έτσι πιστεύω εγώ)

κάτι άσχετο που θυμήθηκα που με είχε συγκινήσει πάρα πολύ
και το είχα ζηλέψει λίγο όταν μου το είχαν αφηγηθεί
(θα μου έδινε τεράστια χαρά αν είχε συμβεί και σε μένα ως παιδί)

ο γιος μιας φίλης, την ρωτάει σε κάποια φάση αν αγαπάει
πιο πολύ εκείνον ή τον πατέρα του

η φίλη μου του λέει "χμμμ, τον πατέρα σου!"
απαντάει ο μικρός "μαμά, είναι δυνατόν να αγαπάς τον μπαμπά
πιο πολύ από εμένα που είμαι παιδί σου;"

και του λέεει η φιλενάδαμου: "μωρόμου τον πατέρα σου τον
γνωρίζω πιο πολλά χρόνια απ όσα γνωρίζω εσένα!"

και εκεί που αναρωτήθηκε αν έκανε μαλακία και δαγκώθηκε,
ο μικρός δίνει μια σφιχτή αγκαλιά και στους δύο λέγοντάς τους
πως είναι απολυτως λογικό αυτό που του είπε η μαμά

δεν ξέρω αν ήταν σωστό παιδαγωγικώς και παιδοψυχολογικώς,
αλλά εμένα μου είχε φανεί υπέροχο

ποτέ δεν θα πάψει να μου φαίνεται αξιοπερίεργο πώς βρίσκουν
κάποιοι άνθρωποι τόση δύναμη/κουράγιο/υπομονή/ επιμονή στο
να μεγαλώνουν παιδιά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 08:47

aLiCat έγραψε:

πως εξαφανιζεις το παιδι απο μπροστα, οταν ξεκινα η μανουρα; δεν πρεπει πρωτα να σταματησεις τη μανουρα με καποιο τροπο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 08:59

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 08:47
aLiCat έγραψε:

πως εξαφανιζεις το παιδι απο μπροστα, οταν ξεκινα η μανουρα; δεν πρεπει πρωτα να σταματησεις τη μανουρα με καποιο τροπο;
Να εξαφανίσεις την μανουρα που γίνεται μια φορά στο τόσο, κατεβάζοντας την μάνα του από το αυτοκίνητο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών