Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 13:23

stella έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:13
Ρε σεις τι τους κάνετε και αφηνιάζουν;
Μα είναι φοβερά εύκολο

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:23

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:12
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:53
Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:44

δεν ξερω καλυτερο τροπο "για να μην φτανουμε εκει" απο αυτον που περιεγραψα. αν καποιος ξερει, ειμαι ολος αυτια.
Να μην δώσεις το κινητό, αφού είναι κάτι που όπως προείπες έχει ξαναγίνει. Να εξγησησεις στο παιδάκι σου και όταν είστε οι δύο σας να της εξηγήσεις.
Οπότε με τη δική σου λογική, όταν ξεφύγεις από νεύρα σε βγάζει έξω από το σπίτι και κλειδώνει και την πόρτα ώσπου να ηρεμήσεις. Ε;
δηλαδη να υποχωρησω στις φωνες. το ειπα νωριτερα, αυτο ειναι το πιο λαθος μυνημα, και για το παιδι και για τη γυναικα. μαθαινουν οτι οι τσιριδες φερνουν αποτελεσμα.

νομιζεις οτι εχω "φτιαξει" ενα παιδι που δεν σκουζει δεν κλαιει και δεν παραπονιεται οταν του πεις "οχι" με διαφορετικο τροπο; απλως οταν το εκανε πρωτη φορα, δεν του περασε. εχει να σκουξει απο 2 χρονω ξερογω. η νομιζεις οτι αν υποχωρουσα, δεν θα ειχα καθε μερα υστεριες απο τη γυναικα αντι για μια φορα καθε μερικα χρονια;

ειπαμε, δεν ξεφευγω απο νευρα. αλλα αν το κανω (η τελοσπαντων για οποιον το κανει), ιδανικο θα ηταν ναβγει εξω, να κλειδωθει στο υπογειο, να δεθει και να φιμωθει, οτιδηποτε χρειαζεται για να σταματησει η υστερια. δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται ανεκτη, και σε καμμια-καμμια-καμμια περιπτωση να αντιμετωπιζεται με κοντρα υστερια και αλλες φωνες. ειδικα μπροστα σε παιδια, οποιος κανει τετοια ειναι για κρεμασμα.
Το ιδανικό αυτό θα ήταν. Να φεύγει από τον χώρο. Αλλά λέμε για όταν δεν. Αφού δεν φωνάζεις και δεν αρχίζεις παναγιες και καντήλια και είσαι ψύχραιμος πάντα και δεν ξεφεύγεις, πάω πάσο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 04 Νοέμ 2020, 13:26

Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:23
stella έγραψε:
Μα είναι φοβερά εύκολο
Ρε συ δε μιλάω για γκρίνια. Μιλάω για γρατζουνίσματα, μπουκετίδια. Εμένα άντε ο Μπέος να μου βγάζει τέτοια ένστικτα ενίοτε. :hammer:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 13:26

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:19
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:11
vantono έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:07

Γρατζουνίδια εχω φάει κι εγώ σε επικό λεβελ, απο κατι πρωην. Μια φορά που αναγκάστηκα κι εγω να οδηγηθώ σε Ασεβάστεια πρακτική, μια και η αλλη ειχε γαμηθει στην υστερια και χωρίς σοβαρό λόγο, και απλά την πεταξα εξω απο το σπιτι μου. Κοπανουσε την πορτα και εβριζε για ενα 5λεπτο και μετα εφυγε. Με το που εφυγε, λιγο μετα αρχισα να αισθάνομαι κατι σαν κάψιμο στον πήχυ του αριστερου χεριού, κοιτάω, βλεπω αιματα και μια γρατζουνιά που ηταν στο όριο για ράμματα (ισως και να επρεπε να ειχα κάνει). Οσο καβγαδίζαμε ημουν πανω στην ένταση και δεν ένιωθα χριστό. Οταν πηγα και επλυνα την πληγη και καθάρισε, φαινοταν το δερμα μου απο μεσα σαν φιλετάκι φρεσκοκομμένο. :cry
Το επομενο πρωί με παιρνει τηλ απο το σπιτι της, μου ζηταει συγγνώμη και με ρωτάει αν ειμαι καλά, γιατι οταν κοιταξε το νυχι της σε καποια φάση, λέει οτι βρήκε μεσα πολύ δερμα μου, και εκανε και ώρα να το βγάλει. :lol: Φοβηθηκε μην την εφαγα σε κανενα προσωπο, γιατι εριχνε κατι αδεσποτες και προς τα 'κει(σφαλιάρες, όχι γρατζουνιές), αλλα της ειπα οτι τελικά αυτη η βαθιά έκατσε στον πήχυ.
Oπως προείπα, απομακρύνουμε τον εαυτό μας από αυτές τις καταστάσεις.

Ναιδα, δεν σε κατάλαβα, αφού αυτή υστεριαζε, τι εννοείς?
Λες ότι από τις υστερίες της μπορεί να θολωνε ο άλλος και να έπεφτε ξύλο. Ή κατάλαβα λάθος;
Λέω ότι η νευρικότητα που δημιουργείται από την υστερία , μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες. Πχ να απασφαλίσει και ο ασεβαστος, το παιδί κλπ. Όχι σώνει και ντε μάπες, αλλά εκεινη πχ τη στιγμή, αν της πέταγε το μωρό ο,τι είχε δίπλα του κι αυτό πχ ήταν μια πέτρα, μπορούσε να την αφήσει στον τοπο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Νοέμ 2020, 13:32

stella έγραψε:
Εγώ είμαι ο γνωστός που τις στέλνει σε τραπέζια αλλωνών, για άλλους δεν ξέρω. :102:
Η φάση ειναι πως τότε δεν έφταιγα εγώ. :cry Απλά ήταν να γίνει. Και σε τόσο προχωρημένες φάσεις, η αποσυμπίεση ερχεται οταν εν τέλει απομακρυνθεί ο ένας απο τον αλλον. Οταν δηλαδή τον/την πεταξεις εξω απ το σπίτι σου ή σηκωθείς και φύγεις απο το δικό του/της. Για αμάξι δεν ξερω ακριβώς τι φάση, δεν μου εχει τύχει τοσο εντονος τσακωμός στο αμαξι. Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν θα εκανα ακριβώς αυτό που εκανε ο ασεβαστος, γιατί η διαφορά μας ειναι οτι εγω δεν ειμαι οικογενειάρχης ανθρωπος που απλα τυχαίνει να μαλώσει στις 8-9 το πρωί ή 1-2 το μεσημέρι με τη γυναικα του και το παιδι μεσα, όπου απλά θα την κατεβασει πάνω σε εναν κεντρικό δρόμο σε σχεδόν rush hour φάση, και θα παρει το λεωφορείο της μετά, και ολα μέλι-γάλα.

Το πιθανότερο/συχνότερο για καποιον σαν εμενα με καβγά στο αμάξι, θα ηταν να μάλωνα αργά τα μεσάνυχτα ή νωρίς ξημερώματα κοντά σε κανενα δρομάκι λίγο καλύτερο απο εκεινο του όττο με τον σλέντερμαν που βλέπουμε στο νημα με τις φωτογραφίες. Ε οκ, αν την κατέβαζα την αλλη εκει, τότε παμε για καραμπινάτη εγκατάλειψη και αν ψαχνόταν νομικά η τυπισσα και ηθελε να με εκδικηθει για τα καλά, ισως να βρισκομουν και τρομερά μπλεγμένος. Οπότε σε δική μου περίπτωση, δεν θα την κατεβαζα, αλλα μάλλον θα εκανα υπομονη χωρίς να βγάζω ουτε κιχ, θα την αφηνα να μονολογεί οση ωρα φτάσουμε στον προορισμό μας και απο κει και περα θα την επαιρνε ο διάολος ανάποδα.
Αλλά σε φάση οικογένεια, πρωί, με παιδι κτλ (που εχεις και καποια πρότυπα να μεταλαμπαδεύσεις σε αυτό το παιδι που εκεινη τη στιγμή σας κοιτάει, δεν ειστε οι δυο σας) δεν μπορω ακομα να φανταστώ τον εαυτό μου για να εχω σιγουρη αποψη.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 13:33

stella έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:26

Ρε συ δε μιλάω για γκρίνια. Μιλάω για γρατζουνίσματα, μπουκετίδια. Εμένα άντε ο Μπέος να μου βγάζει τέτοια ένστικτα ενίοτε. :hammer:
Άμα δουλεύουν και οι δύο, χωρίς βοήθεια, είναι οι δυσκολίες, τα άγχη, η κούραση. ΚΑι αν σε όλα αυτά βάλεις και την προσθετικότητα, δηλαδή αυτό που θα πεις προστίθεται σε κάποια άλλα που έχεις πει μετά τον τελευταίο καβγά*, το δύσκολο είναι να αποφύγεις τον καβγά και όχι να τσακωθείς.

*στον καβγά γίνεται ρησετ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 13:34

- Casper - έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:20

Κάνει και χειρονομίες (στο παιδί ή σε σένα) όταν έχει νεύρα ή μένει στις φωνές; Εντάξει είναι πολύ προσωπικό αυτό που ρωτάω αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Θυμάμαι την μάνα μου πς ήταν εκείνες τις μέρες, την έτρεμα, έτρωγα πολλύ ξύλο χωρίς λόγο.
κανει. πολυ σπανια βεβαια, και απλως χειρονομιες στον αερα, δεν αγγιζει. αυτα της τα εκοψα απο παρα πολυ νωρις. συγκεκριμμενα ηξερε (και ειχε δει με τα ματια της) οτι παιδι μπροστα μου δεν χτυπα κανεις ατιμωρητα, πολυ πριν κανουμε παιδι.
κι ομως, παρολο που το ηξερε, δοκιμασε καποτε την τυχη της, και εριξε κατι ψιλες-ψευτικες στον πισινο του παιδιου. αμεσα, χωρις προειδοποιησεις και τετοια, την ακινητοποιησα και της εριξα επισης μερικες ψιλες-ψευτικες στον πισινο. μπροστα στο παιδι. εκει πρεπει να γυαλιζε πολυ το ματι μου, και το εριξε στο αστειο, αλλωστε δεν υπηρξε πραγματικο ξυλο, περισσοτερο θεατρο ηταν.

δεν ξαναδοκιμασε την τυχη της παντως.

επισης τρομακτικο αυτο. να τρεμει το παιδι τη μανα η τον πατερα. εχω βρεθει κι εγω εκει, νιωθω. για αυτο δεν θα το επιτρεψω ποτε να γινει σε δικο μου παιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 04 Νοέμ 2020, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:36

Cecily Anne έγραψε:
Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:11

Oπως προείπα, απομακρύνουμε τον εαυτό μας από αυτές τις καταστάσεις.

Ναιδα, δεν σε κατάλαβα, αφού αυτή υστεριαζε, τι εννοείς?
Λες ότι από τις υστερίες της μπορεί να θολωνε ο άλλος και να έπεφτε ξύλο. Ή κατάλαβα λάθος;
Λέω ότι η νευρικότητα που δημιουργείται από την υστερία , μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες. Πχ να απασφαλίσει και ο ασεβαστος, το παιδί κλπ. Όχι σώνει και ντε μάπες, αλλά εκεινη πχ τη στιγμή, αν της πέταγε το μωρό ο,τι είχε δίπλα του κι αυτό πχ ήταν μια πέτρα, μπορούσε να την αφήσει στον τοπο.
Για αυτο ρωτάω, εάν με την κίνηση του Ασέβαστου αντί να κατέβει με ηρεμία, άρχιζε να ουρλιάζει χτυπάει κτλ,;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 13:37

Στον καβγά στο αυτοκίνητο δεν κατεβάζω. Απλά κάνω αναστροφή και γυρίζουμε προς τα πίσω :lol: Πάντα λήγει ανώδυνα. ΜΕτά από 5 λεπτά ξανά αναστροφή και συνεχίζουμε το δρόμο μας

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 13:38

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:36
Cecily Anne έγραψε:
Naida έγραψε:

Για αυτο ρωτάω, εάν με την κίνηση του Ασέβαστου αντί να κατέβει με ηρεμία, άρχιζε να ουρλιάζει χτυπάει κτλ,;
Ο ασεβαστος ή αυτή; Αυτό εξηγώ ότι οποίος και από τους δυο να το κάνει, είναι φάουλ, γιατί οδηγεί σε αλυσιδωτή αντίδραση που σταματάει με κάτι βαρύ. Το πιο ελαφρύ, για να κόψεις την αλυσίδα είναι η απομάκρυνση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Νοέμ 2020, 13:39

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:18
stella έγραψε:
απο μονες τους, απαξ μηνιαιως, συνηθως. :102:
Όχι πάντα. Μάλλον ειναι κυρίως στον άνθρωπο. Μου εχει τύχει τύπισσα στη μηνιαία φάση της που δεν ηθελε να ξεκολλήσω απο την αγκαλιά της ουτε για να παω να πιω νερό, και με ειχε καμποσες ωρες ξαπλα στον καναπε με μπακ του μπακ ταινίες, μου εχει τύχει και τύπισσα που μόλις της κατέβηκε, απλά με εδιωξε στην ψύχρα απ'το σπιτι της σε φάση "ποναω πολυ, δεν θελω να με βλεπεις να ποναω ετσι, να εχεις εξαφανιστεί το πολύ σε 3 λεπτα", μου εχει τυχει κι αλλη να ψαχνει οντως αφορμη για να στησει τον παραμικρο καβγά, μου εχει τύχει και απολύτως φυσιολογική, σαν να μην της συμβαίνει καν.
Ειναι οντως θεματακι λογω των ορμονών τους αυτο, αλλα οχι πάντα ο κανόνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Νοέμ 2020, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:40

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:38
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:36
Cecily Anne έγραψε:

Ο ασεβαστος ή αυτή; Αυτό εξηγώ ότι οποίος και από τους δυο να το κάνει, είναι φάουλ, γιατί οδηγεί σε αλυσιδωτή αντίδραση που σταματάει με κάτι βαρύ. Το πιο ελαφρύ, για να κόψεις την αλυσίδα είναι η απομάκρυνση.
Αυτή μαρη. Την ώρα που της ανοίγει 9 Ασέβαστος την πόρτα να κατέβει, αντί να κατέβει αδιαμαρτυρητα, φρενιαζει χειρότερα . Τι γίνεται ; την τραβολογαει α βγει έξω; της ρίχνει καμία αναστροφή να συνέλθει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Νοέμ 2020, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Νοέμ 2020, 13:40

Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 13:41

Χαοτικός έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:40
Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
ΜΕτά τον καβγά πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια. Περίμενε λίγο

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Νοέμ 2020, 13:43

:smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών