MILFS / GILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: MILFS / GILFS
40-45 είναι καλή ηλικία. Αρκετή για να αισθάνεσαι την διαφορά κι ότι όντως είναι μιλφ, χωρίς να είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.
Ηπειρώτης, ε;
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Δεν μου φαινονται για τοσο σαικο

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- blackpaint
Δεν εχω εντρυφησει και πολυ στο αθλημα, μεχρι τα 38-39 εχω φτασει. Ωστοσο εχω παρατηρησει πως αν και οι γυναικες σ αυτες τις ηλικιες ειναι πολυ πιο χαλαρες με καποια πραγματα, ειναι λιγοτερο με αλλα. Δεν εχω πεσει σε τιποτα μεγαλες μαστορισες σ αυτες τις ηλικιες, αντιθετα, εχω παρατηρησει πως η γενικοτερη ενεργεια, οπως και στους αντρες αντιστοιχα, ειναι καπως πεσμενη. Αρα και η σεξουαλικη ενεργεια ειναι πεσμενη, και συντρεχουν και πολλοι λογοι για να πεσει (παιδεια, δουλεια, οτι να ναι παρελθουσες σχεσεις κλπ). Δεν πιστευω πως η σεξουαλικοτητα εχει και τοσο να κανει με την ηλικια, ειναι περισσοτερο εμφυτο. Αμα η αλλη ειναι αμπαλη στα 20, πιθανοτατα να ειναι και στα 30 και στα 40. Οσες ηταν φωτια και λαβρα (ενα 30-40%του συνολου) ηταν στην συντριπτικη πλειοψηφια κατω των 30.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι άκυρο άβαταρ είναι αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα τα χαλάσουμε κύριε....Υπαρχει συγκεκριμένη ορολογία και κριτήρια επιλογής του ακριβους λεξιλογίου μας στην βιβλιογραφία....Δύο πραγματάκια εχουμε αναλάβει: Την θεωρητικη/φαντασιακή περιγραφή και την επιτυχές φέρσιμο εις πέρας της "δουλειάς για το σπιτι" που παίρνουμε ανα τακτά διαστήματα... Δεν ειπαμε να γνωρίσουμε και απο κοντα ΜΙΛΦ, εκεί, μάλιστα, να τα κανουμε σκατα...
Την επομενη φορα με τον κηδεμόνα σας...κυριε...
Σόρρυ, γιατί είναι μιλφάρα κι όχι μιλφάκι;ενωσηΚ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:44
Θα τα χαλάσουμε κύριε....Υπαρχει συγκεκριμένη ορολογία και κριτήρια επιλογής του ακριβους λεξιλογίου μας στην βιβλιογραφία....Δύο πραγματάκια εχουμε αναλάβει: Την θεωρητικη/φαντασιακή περιγραφή και την επιτυχές φέρσιμο εις πέρας της "δουλειάς για το σπιτι" που παίρνουμε ανα τακτά διαστήματα... Δεν ειπαμε να γνωρίσουμε και απο κοντα ΜΙΛΦ, εκεί, μάλιστα, να τα κανουμε σκατα...
Την επομενη φορα με τον κηδεμόνα σας...κυριε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση sexy milfs from outer space
από nowhere » 17 Φεβ 2025, 10:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
20 Φεβ 2025, 16:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06