Διόρθωση
Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Green Dragon έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 11:58Που το ξέρεις; Είχες οργανώσει μαζική συνάντηση γνωριμίας, κάτι σαν speed dating;

Though this be madness, yet there is method in 't
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χα χα, δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα εκείνη να συναντήσει όσους από εδώ μέσα κατάφερνε να πείσει.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑07 Αύγ 2020, 23:32Green Dragon έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 11:58Που το ξέρεις; Είχες οργανώσει μαζική συνάντηση γνωριμίας, κάτι σαν speed dating;καλό sausage fest θα 'ταν κι αυτό!
Από την άλλη πάλι...Βλήμα έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 11:23Άχρηστη συμβουλή από μικρή εμπειρία: στις σχέσεις που η γοητεία είναι ανισομερώς κατανεμημένη, το άτομο που από τους τρίτους θεωρείται τυχερό είναι αυτό που στην ουσία είναι να το κλαις. Οι γοητευτικοί αθρώποι απαιτούν πράγματα για να προσφέρουν την γοητεία τους, όχι πάντα υλικά πράγματα, αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς και πάω πάσο. Το πώς είναι όμως κατανεμημένες οι δουλειές, το τι είναι υποχρεωμένο να ανέχεται το "άσχημο" μέρος της σχέσης σε θέματα συμπεριφοράς από το "όμορφο", την μόνιμη τσίτα που βρίσκεται μονίμως το "άσχημο" μέρος, δεν το ξέρουν οι τρίτοι.
Ιδανικές είναι οι σχέσεις με ισορροπία.
Μανιτού μίλησε.
Έχω στον κοινωνικό μου περίγυρο ουκ ολίγα παραδείγματα σχέσεων του τύπου Απόλλωνας με φώκια. Που ο Απόλλων δεν έχει μόνο καλή εμφάνιση αλλά και εξαίρετο χαρακτήρα, μυαλό, και φιλότιμο. Που θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε, αλλά είναι άτεγκτα αφοσιωμένος και πιστός στη φώκια. Και που η ανασφάλεια της φώκιας μεταφράζεται σε διαρκή κτητική σκατοσυμπεριφορά που του έχει κάνει τη ζωή επίγεια κόλαση.
Κάθε περίπτωση ζευγαριού είναι και διαφορετική. Ας μην κρίνουμε γενικευμένα χωρίς να γνωρίζουμε.
Εμένα μου συμβαίνει στο περίπου. Εκεί κάπου στο " Τι της βρήκε της φώκιας" φαντάζονται πολλά υψηλo iq ,
Καλό κρεβάτι , σαδισμο ( αυτό βγαίνει απο το ότι έχω κάποιες αναπηρίες) . Τόσο πλήξη που πεθαίνεις το προσόν μου .
Καλό κρεβάτι , σαδισμο ( αυτό βγαίνει απο το ότι έχω κάποιες αναπηρίες) . Τόσο πλήξη που πεθαίνεις το προσόν μου .
Γιατί οι φώκιες ξέρουνΓιάννης έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 21:10Από την άλλη πάλι...Βλήμα έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 11:23Άχρηστη συμβουλή από μικρή εμπειρία: στις σχέσεις που η γοητεία είναι ανισομερώς κατανεμημένη, το άτομο που από τους τρίτους θεωρείται τυχερό είναι αυτό που στην ουσία είναι να το κλαις. Οι γοητευτικοί αθρώποι απαιτούν πράγματα για να προσφέρουν την γοητεία τους, όχι πάντα υλικά πράγματα, αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς και πάω πάσο. Το πώς είναι όμως κατανεμημένες οι δουλειές, το τι είναι υποχρεωμένο να ανέχεται το "άσχημο" μέρος της σχέσης σε θέματα συμπεριφοράς από το "όμορφο", την μόνιμη τσίτα που βρίσκεται μονίμως το "άσχημο" μέρος, δεν το ξέρουν οι τρίτοι.
Ιδανικές είναι οι σχέσεις με ισορροπία.
Μανιτού μίλησε.
Έχω στον κοινωνικό μου περίγυρο ουκ ολίγα παραδείγματα σχέσεων του τύπου Απόλλωνας με φώκια. Που ο Απόλλων δεν έχει μόνο καλή εμφάνιση αλλά και εξαίρετο χαρακτήρα, μυαλό, και φιλότιμο. Που θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε, αλλά είναι άτεγκτα αφοσιωμένος και πιστός στη φώκια. Και που η ανασφάλεια της φώκιας μεταφράζεται σε διαρκή κτητική σκατοσυμπεριφορά που του έχει κάνει τη ζωή επίγεια κόλαση.
Κάθε περίπτωση ζευγαριού είναι και διαφορετική. Ας μην κρίνουμε γενικευμένα χωρίς να γνωρίζουμε.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Θα ζεις έναν διαρκή εφιάλτη. Θα τον πολιορκούν δεκάδες πιο εμφανίσιμοι από σένα και κάποια στιγμή θα υποκύψει. Βρες καλύτερα έναν φώκιο σαν κι εσένα να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πως σχετίζονται αυτά τα δύο;;;
Γιατί διαβάζω τέτοια;
Γιατί ρωτάω;;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν ξέρω τα παραδείγματά σου, ούτε αποκλείω να έχεις δίκιο. Υπάρχει όμως μια ισχυρή πιθανότητα κι εσύ, όπως και όλη η κοινωνία, να θεωρείς τόσο δεδομένα τα προνόμια που έχουν οι γοητευτικοί άνθρωποι, ιδίως στο πλαίσιο μιας σχέσης, που όχι μόνο δεν θα τα αμφισβητούσες, αλλά θεωρείς μαλάκα κι όποιον τα αμφισβητεί.Γιάννης έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 21:10Από την άλλη πάλι...
Οι όποιες ανασφάλειες έχουν οι φώκιες ή οι φώκιοι δεν αντικρούουν αυτό που είχα πει έτσι κι αλλιώς.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στα Σόδομα και τα Γόμορρα μένει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μα κι ο Σλούπης άρρεν δεν είναι; Τον κόβεις εσύ για θήλυ;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 00:05Στα Σόδομα και τα Γόμορρα μένει;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οχι, αλλά μάλλον τελευταία θα τον έκοψε σε θήλυ κάποιος χειρουργός.Νταρνάκας έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 00:29Μα κι ο Σλούπης άρρεν δεν είναι; Τον κόβεις εσύ για θήλυ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σχετίζονται με τον κόπο νομίζω . Ο κόπος που καταβάλλει κανείς . Ή παραίτηση είναι κακό πράγμα,παρολα αυτά στις σχέσεις δεν διεκδικώ . Ασχολούμαι με τον εαυτό μου ..
Γιατί εγώ είμαι απλή,απλως
Ρωτάς γιατί έχεις κάποια αναπηρία;
Διαβάζεις τέτοια γιατί έχω και δικαίωμα στην βλακεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκε ο ζαιος την γενιά του
από Δημοκράτης » 16 Δεκ 2023, 23:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Δεκ 2023, 13:30
-
-
- 171 Απαντήσεις
- 4186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Οκτ 2024, 21:23
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΠρωκτοΣαλτε βρήκε την λύση για την ακρίβεια.Μην τρώτε λέει.
από Μαδουραίος » 21 Νοέμ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Νοέμ 2023, 18:10
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
30 Νοέμ 2024, 19:39